www.snlp.ro Web analytics

12 ianuarie 2012: Cu problemele pe masa!

Solicitarii SNLP de intrunire a Comisiei mixte de dialog din MJ pe probleme de salarizare, urmeaza sa i se dea curs, la modul concret, in data de 12 ianuarie 2012. Sedinta incepe la ora 12,30 la sediul MJ urmand sa fie prezidata de Ministrul Justitiei. In pregatirea acestei sedinte au avut loc mai multe intalniri preliminare cu privire la care s-au realizat informari.

Fata de subiectul principal al intalnirii propus de SNLP, pe ordinea de zi au mai fost adaugate si alte probleme de interes sau prioritati. Lista de subiecte care urmeaza sa fie abordate cu ministrul a fost transmisa in teritoriu. Pe data de 11 ianuarie 2012, a avut loc o noua intalnire pregatitoare chiar la sediul MJ, sub coordonarea dlui Petronel Dobrica, consilier MJ. S-a realizat o alta trecere prin toata problematica (plus inca una finala la sediul ANP; deja le-am pierdut sirul) si cred ca putem spune ca intalnirea din 12 ianuarie este cam cea mai bine pregatita sedinta sindicate-ANP-MJ de pana acum.

Din problematica propusa de sindicate au fost selectate o parte dintre probleme pentru plasare pe agenda intalnirii finale, iar celelalte probleme se vor solutiona prin relationare sindicate-ANP. Prin urmare ANP a transmis deja o parte dintre materialele solicitate de sindicate cu accent pe cele 3 directii de maxim interes: DEA, DCEAN, DMRU. Problemele pe operativ sunt de mai mare anvergura si implica o serie de date la care ANP lucreaza ca urmare a situatiei pe care SNLP a solicitat-o.

Atasat tematica sedintei Comisiei mixte din data de 12 ianuarie 2012 si materialele intocmite de catre directiile din ANP.

Documente atasate:

2 COMMENTS

  1. Asteptam sa vedem atitudinea dlui Ministru la problemele lucratotilor pe care-i pastoreste.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)