www.snlp.ro Web analytics

Salarizarea in pole-position. ANP lanseaza proiectul final catre MJ

Norme salaPe sistemul boc-ist preluat nu mai putin de sapte ani de urmasii la guvernare, deja ne-am obisnuit cu ordonantele de sfarsit de an adoptate in scopul stabilirii salarizarii anului urmator. Avem lege a salarizarii dar n-avem, avem ordonanta care reglementeaza salarizarea in 2018, acum avem si proiect cu normele metodologice privind salarizarea personalului din penitenciare. Avem prevazute indemnizatii de comanda si pentru agenti dar si alte modificari fata de proiectul initial. 

 

Proiect final. Click pe imagine:

Proiect Sal

 

 

9 COMMENTS

 1. Inechitatea dintre operativ si educativ se va remedia domnule Teoroc? 10% vs 25% de aproape doi ani…

 2. Domnule presedinte
  Rog a ne spune daca la Penit. Spital Buc. Jilava se vor mai acorda in continuare si in anul 2018 sporul TBC si HIV.
  Daca exista cumva probabilitatea sa se acorde spor de psihiatrie personalului care isi desfasoara activitatea pe aceasta sectie .
  Multumim frumos
  Craciun Fericit!

 3. Domnule Teoroc, consider că trebuie să existe şi o diferenţiere între ofiţerii de execuţie care au în subordine 3 sau 4 agenţi(ex. resurse umane, secretariat, etc) şi unul care nu are. Se poate face ceva pe tema acesta?

 4. Asta cu specialitatea e luata de pe la armata.Candva primeau clase in specialitate pe la scafandri, parasutisti, transmisiuni.Si poate si la altii.La noi ce specialitate de clasa o sa fie? In ce domeniu?

 5. usurel / inca nu se aplica nimic / in 2018 ramanem cu ce e in plata / incercam in plus plata orelor suplimentare / normele trebuie emise pentru ca asa prevede legea / insa legea se aplica etapizat

 6. Domnule Președinte, vă rog să faceți dvs. o simulare ținând cont de noile condiții. Nu vreau sa fiu alarmist dar, nu e bine, nu e bine deloc… sper sa mă înșel, sa nu fi calculat eu ceva bine.

 7. Să înțeleg că dispar: coeficientul de ierarhizare funcție, sporul de confidențialitate, sporul de fidelitate și oarecum în compensație se inventează conceptul de ,, specialist de clasă „, o găselniță menita sa dezbine și mai mult. Mă apuc de calcul, sper sa nu ajung la un brut mai mic decât acum.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)