www.snlp.ro Web analytics

S-a starnit valul opiniilor. ANP solicita consultare pe proiectul de repartizare a posturilor pe unitati

consultation 1

 

La doua zile de la publicarea HG 893/2017 privind suplimentarea cu 1000 posturi si la aceleasi zile de cand SNLP a informat despre repartizarea acestora pe unitati, ANP inainteaza in teritoriu o adresa prin intermediul careia cere consultare pe aceasta repartitie. Apreciem ca se solicita consultarea reprezentantilor sindicali la fel cum apreciem ca standardizarea s-a reusit cu implicarea SNLP intr-un proiect recunoscut chiar si international.

 

Adresa proiect distribuire 1000 de posturi suplimentare:

Adresa

 

Proiect distribuire 1000 de posturi suplimentare:

proiect

 

4 COMMENTS

  1. Dle Presedinte,noul Rsld e diferit fata de cel actual? Ma gandesc ca o modificare importanta ar fi fost si existenta a 2 agenti pe sectie,indiferent de regim.

  2. marius – jilava are 91% posturi prevazute (!) din standard / deci este ultima unitate care va mai primi posturi vacante in plus / asa este schema jilavei inca decat era subsemnatul pe acolo, dar pana anul acesta mare parte din posturi au fost vacante

  3. E foarte corecta si obiectiva impartirea facuta de ANP in CC, deorece statistica nu minte nici-odata. Acum s-a cerut consultare deoarece s-au facut presiuni !

  4. Bineînțeles jilava are 91% ocupate pai așa mai zic și eu iar noi fraieri din tara ne rupem spatele.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)