www.snlp.ro Web analytics

Raspuns la petitia SNLP privind formarea profesionala

The Answer_-_Never_Too_Late_EPANP raspunde in sfarsit la intrebarile SNLP care vizeaza modul in care este organizata formarea profesionala in sistemul penitenciar. Nu ne intrebati daca s-a respectat termenul legal, caci nu are rost. Avem cel putin niste date si un punct de plecare. Vi le punem la dispozitie. Veti observa numarul mare de salariati care nu au participat niciodata la un curs de formare profesionala sau cel putin in ultimii 2 ani. Aveti de asemenea sansa relativa sa va clarificati anumite dubii in privinta pontarii efective a deplasarii la cursuri sau a drepturilor acordate. Totodata veti observa numarul enorm de salariati care nu au fost inclusi niciodata de la incadrare intr-o activitate de formare, unii dintre acestia fiind angajati de peste 20 de ani! Vom continua demersurile noastre si vom solicita includerea in programele de pregatire, cu prioritate, a acestor salariati.


UPDATE (continuarea demersului):

Solicitare catre directorul general al ANP:

Luand in considerare raspunsul dvs cu numarul 35056, 44246/DMRU/20.06.2012 oferit la petitia inaintata de SNLP pe domeniul pregatirii profesionale, solicitam planificarea urgenta in activitati de formare in perioada imediat urmatoare a salariatilor care nu au participat niciodata de la incadrare la o astfel de activitate (aprox. 1300 de persoane dintre care o parte au si peste 20 de ani vechime!) si va rugam sa ne informati cu privire la opinia dvs in acest sens precum si cu privire la stadiul demersului. 

 

Cu deosebita consideratie

 

Stefan Teoroc

 

Presedinte

 

Nr 101/SNLP/04.07.2012

Documente atasate 

3 COMMENTS

  1. Sunt de acord cu participarea la cursuri dar nu la modul acesta,adica se iau oameni din schimburi cata 3-4 ,raman schimburile descoperite iar la restul abia se da 10 zile CO.Sa plece la cursuri cei care sunt pe fc de perati dar inghesuie birourle si habar nu au de PPL.Cu stima.

  2. Doar ce am participat la o convocare pe grupa operativa si am constatt cu stupoare ca niciunul, fie el ofiter sau agent nu au stiut cum se pune o catusa unui detinut. Astfel de convocari sunt extrem de utile, cel putin ultima de la Tg. Ocna a imbinat teoria cu o practica extrem de eficienta.

  3. Formare …hm ..s-au mai miscat putin lucrurile insa apar ordine,legi si ANP-ul nu informeaza unitatile in teritoriu in conditiile in care nu mai sunt abonamente la monitorul oficial etc,lucram ca-n eviul mediu…de exemplu OMJ 1316/c/2012 ,a aparut in MO Bis,partea pe care unitatile care mai au abonamente nu o au,este incomplet si prost facut,genul PDL sa taie si curentul fara o analiza exacata a situatiei.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)