www.snlp.ro Web analytics

ANP aloca fonduri pentru conditii de munca

working-conditionsImbunatatirea conditiior de munca reprezinta un obiectiv care in trecut a generat primul conflict de munca din sistemul penitenciar a carui conciliere s-a incercat fara succes de catre ministrul muncii prin secretarul de stat Valentin Mocanu. Se intampla in 2009. Esuarea concilierii a generat pentru sindicate posibilitatea de a declansa greva legal, ceea ce s-a si intamplat la acel moment.

Revenind la conditii de munca, subiectul a fost reluat in aproape toate sedintele organizate in MJ/ANP, cu participare sindicala, in ultimii ani. S-au realizat evaluari si prioritizari inclusiv in cadrul sedintelor consiliului de conducere din ANP. Astazi sindicatele au primit o adresa oficiala prin care se comunica alocarea de fonduri la modul concret si de asemena suntem invitati sa facem alte propuneri.

Documente atasate

2 COMMENTS

  1. La mai multe unitati din regiunea Oltenie nu s-a dat apa ca nu a alocat ANP fonduri,insa acum se lauda ca suplimenteaza bugetul sunt curios daca o s-oa faca?

  2. E vrajeala,sa linisteasca sindicatele si membri,lucrez in foisor si de 20 de ani nu s-a facut nimic la el,sunt multe unitati pe unde am trecut unde este aceiasi situatie.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)