www.snlp.ro Web analytics

Plata muncii suplimentare. Ordinul MJ 2588/C/2019 – semnat. Trimis spre publicare urgenta

Una dintre prioritatile Anei Birchall la inceput de mandat ca ministru al justitiei a fost semnarea ordinului privind plata cu o majorare de 75% a muncii suplimentare, ordin pus in transparenta decizionala cu mare intarziere de fostul ministru. In cursul zilei de ieri presedintele SNLP a comunicat din nou pe acest subiect cu doamna Birchall care a dat asigurari ca va fi semnat in cel mai scurt timp. Astazi am primit confirmarea ca ordinul este semnat si ca se va publica in Monitorul Oficial in regim de urgenta. O dovada simpla de eficienta alaturi de multe alte dovezi de acest tip care se observa deja la nivelul ordonatorului principal. Acei metri cubi de mape care asteptau cu lunile la semnat la Tudorel Toader, se semneaza acum in mare viteza, sincopele in acest plan devenind incet incet istorie. Ordinul integral:

14 COMMENTS

 1. Din pacate, tocmai finalul ordinului este neclar! O propozitie se refera la continuitatea din 2017, urmatoarea propozitie se refera la art.16(individual, cerere, comisie, ministru…)!!!!!

  Concret, se mai acorda acest 50%?
  Credeti-ma, nu sunt singura persoana interesata de acest lucru!

  Multumesc frumos! Si scuze pentru insistenta!

  • cititi fara graba / pe noi ne priveste art 15 / restul este pentru cei din aparatul mj

 2. Metodologia de acordare a majorarii pentru lucrari de exceptie este aceeasi ca in anii trecuti?
  Multumesc.

 3. Cu respect! Va rog frumos daca puteti sa.mi spuneti,pt decont turistic e obligatoriu sa fii in concediu pe toata perioada stipulata in factura?

  • in concediu e decont fara impozit si contributii / in afara concediului se impoziteaza si se retin contributii

 4. Va rog frumos, lamuriti si art 16,17,18 din ordin!!!!!
  Daca este cum inteleg eu, se face o MARE discriminare!!!!

  • Metodologia de acordare a sporului de 50% pentru lucrari de excepție, cum prevede prezentul ordin este diferită de anii trecuți?

 5. Sa înțeleg că acum mi se vor putea plăti cele 40 de ore suplimentare efectuate in luna ianuarie 2019 având in vedere ca m-am pensionat cu data de 1 martie 2019?!

 6. Vaiii!!! Ce veste buna!(Pentru cei din functiile de conducere care sunt singurii care fac ore suplimentare) Ei sunt indispensabili . Noi , ceilalti, chiar daca muncim unul pentru trei,nu avem voie sa facem ore suplimentare, suntem neplanificati in serviciu. Sa ne bucuram cu totii pentru cei care muncesc din greu 10 ore pe zi in loc de 8!(Jumatate pe Facebook)

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)