www.snlp.ro Web analytics

„Muncim pe datorie, rusine sa va fie!”

click pe imagine pentru comunicatul integral (varianta text)

 

Captura de ecran din 2015.08.10 la 23.37.16

Preluari media:

29 COMMENTS

 1. [quote name=”yavuz”][quote name=”Demisia BEJAN”]Ma repet…. De ce se mareste cu 100 lei salariul DOAR la medical si SEAP ? de ce nu se mareste la tot personalul ?[/quote]
  Uite asa sa te oftici tu…[/quote]
  Ppt 😉

 2. [quote name=”Stefan Teoroc”]Am discutat si am sugerat asta. Noi am pornit deja. Ultimatumul a fost dat si facut public. Ieri a fost 10 aug si am vazut fluturasii. Pe 11 am anuntat miting. Ne tinem de plan si de cuvant. Ne putem solidariza si organiza din mers inter-organizational. Nu este nicio problema. Oricum am anuntat faza a 2a la MJ[/quote]

  Am discutat in data de 11 august. 😐 Nu este o problema, o aranjam din mers. Oricum va trebui sa fie o actiune de durata.

 3. Anunt important
  Mitingul stabilit la sediul ANP se va desfasura la sediul Ministerului Justitiei la aceeasi ora, respectiv ora (.

 4. Si la noi noi in unitate ne-au separat.Am colegi de la FSANP care vor sa mearga la miring cu SNLP si li s-a spus ca nu sunt pe listele SNLP.
  Numai uniti putem razbate
  Ne vedem Joi

 5. [quote name=”Demisia BEJAN”]Ma repet…. De ce se mareste cu 100 lei salariul DOAR la medical si SEAP ? de ce nu se mareste la tot personalul ?[/quote]
  Uite asa sa te oftici tu…

 6. Mămăliga incepe sa fumege?oare va exploda?curaj va doresc domnilor lideri!!!curaj!!!

 7. Vreti sa va spun ceva?Tuturor colegilor SNLP-isti si numai!Cea mai buna forma de protest,la care imediat,in secunda 2,esti luat in serios si se rezolva si toate cerintele,este SA NU MAI INTRAM IN SERVICIU!Si daca nu credeti,incercati-o si veti vedea ca am dreptate!Ce miting,ce fluturasi (manifeste),ce banderole negre,galbene,verzi….ii doare-n cot pe toti sefii de forma noastra de protest de 2 lei!Nu tata,nu mai intra in serviciu si garantat vom fi luati in serios si de presa si de sefi!

 8. Ma repet…. De ce se mareste cu 100 lei salariul DOAR la medical si SEAP ? de ce nu se mareste la tot personalul ?

 9. Manu – nu se pune problema lipsei de forta si relevanta chiar daca fiecare organizatie are propriul calendar. Intentiile noastre sunt publice demult, la fel si termenele. Doar data mitingului a fost dezvaluita din scurt din motive obiective. Se poate face solidarizare reciproca in actiuni. Am discutat asta cu liderul FSANP. Nu este nicio problema. Suntem concurenti insa putem actiona in solidar pentru problemele de interes general.

 10. Sincer, mai degraba am protesta împotriva conducerii generale având în vedere jocul de glezne de care dau dovada de la inscaunare. Cu siguranță dacă managementul ar fi performant ar fi si mai putine probleme legate de drepturile de personal. Avem nevoie de menageri buni iar un manager bun stie că motivația personalului reprezintă cheia succesului. Ajunge cu figurația, nu credeti?

 11. Nu ar trebui sa solicitati si niste norme de aplicare ale Legii 293? Sunt si alte drepturi care nu ni se acorda, cum este cel de la art.38. Daca tot accepta sa plateasca chirie pentru unii, ar trebui sa accepte si plata unor rate pentru altii, ca doar muncim in acelasi sistem…

 12. si daca se da alarma in ziua de miting (ceea ce este posibil)sa nu mergem nici unul

 13. Am si eu doua intrebari pentru care astept raspunsuri concrete si rezolvari.
  1. De ce DOAR pentru personalul medical si personalul S.E.A.P se acorda marire de 100 lei? E discriminatoriu !!!
  2. Cine beneficeaza de cele 2 ore saptamanale de ACTIVITATI SPORTIVE ?

 14. Domnule Stefan de ce noi facem miting joi pe 13 si FSANP-ul in 26.08.Nu era normal sa fim impruna prezenti si nu separat,fiecare cand il taie capul.SNLP-ul apara o cauza cumva si FSANP-ul alta?Nu este normal ce se intampla.O sa lasam impresia ca suntem dezbinati si ca nu avem aceleasi probleme.Consider ca la astfel de actiun,i trebuie concentrate eforturile impreuna si nu separat iar aceste demersuri trebuiau discutate si cu cei din FSANP pentru ca joi sa fim prezenti impreuna ca un grup puternic care reprezinta aceeasi cauza.

 15. Ar trebui aduse înregistrări cu injurii pe care ppl n i le adresează zilnic si puse sa se audă tare,sa vadă si birocrații ce înseamnă încordare psihică , proiectata imaginea cu agentul bătut de sidosi,sa vadă lumea la ce ne expunem.cerem public demisia celor care ne conduc!!!!!

 16. Am discutat si am sugerat asta. Noi am pornit deja. Ultimatumul a fost dat si facut public. Ieri a fost 10 aug si am vazut fluturasii. Pe 11 am anuntat miting. Ne tinem de plan si de cuvant. Ne putem solidariza si organiza din mers inter-organizational. Nu este nicio problema. Oricum am anuntat faza a 2a la MJ

 17. intr-o parte este 13aug in alta 26 aug,sau fiecare iese la miting in ce zi doreste!!!

 18. In sfarsit putin mai multa incisivitate. Sunt doar unele din probleme… dar asta trebuie sa fie atitudinea! Exista si vinovati si trebuie nominalizati pt ca vorbim de incompetenta si lene. De ce sa ne fie frica sa dam niste exemple de directori generali sau adjuncti care iau decizii proaste sau nu le iau deloc? O atitudine pasiva nu va rezolva niciodata vreo problema!

 19. Sa nu renuntam la proteste pana nu vedem si legislatia si conditiile de munca si personal suficient si banii la timp!Daca iar ne lasam la prima bruma de bani nu o sa fie bine.La mitinguri incercam sa stam cit mai uniti sa ne cunoastem sa nu avem surprize cu infiltratii de serviciu se fac ca tipa dar ei sint bagati sa miroasa starea de spirit!Protestam impotriva MJ si ANP pentru incompetenta conducerilor si tratamentul dezonorant al angajatilor pe spatele carora isi iau lefurile babane!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)