www.snlp.ro Web analytics

ANP anunta plati… la opt luni distanta

keepcalmicon12

UPDATE – 07.08.2015, 10,00 atat de „facute” sunt calculele majorarilor restante incat ANP trimite abia ASTAZI in unitati o adresa cu termene halucinante in care sclavii de la financiar trebuie sa calculeze om cu om, ora cu ora, spor cu spor, o perioada de 8 luni. Nici daca vor dormi la serviciu peste weekend nu cred ca vor reusi. Dar doamna Petrovici stie mai bine! SNLP sa inchida gura!

In cursul sedintei Consiliului de conducere ANP care tocmai s-a terminat, ANP a facut informari pe tema rectificarii bugetare si a platilor de drepturi salariale care se vor efectua in perioada imediat urmatoare, dar ulterior datei salariului care se va plati pe data de 10 august 2015. Pana la redactarea procesului-verbal al sedintei, postam la urgenta prezenta informare avand in vedere interesul pe care acest subiect il suscita.

ANP declara ca bugetul sistemului nostru reconfigurat prin rectificarea bugetara aprobata de guvern pe data de 28 iulie 2015 este acum de natura a permite plata tuturor restantelor in planul drepturilor personalului. Aceasta informare era deja prezumata si confirmata „pe surse” insa astazi a fost facuta oficial. Totusi perspectiva nu este de natura a linisti personalul din penitenciare nemultumit profund de intarzierea nejustificat de mare a platii unor drepturi cuvenite, respectiv de opt luni dar si din alte motive care se regasesc permanent in revendicarile sindicale.

Prin urmare, stim de acum in mod oficial si asumat ca se va initia calcularea drepturilor restante reprezentand majorari salariale de 75% pentru sarbatori legale si repaus saptamanal, de 100 de lei brut lunar pentru personalul din reintegrare si cabinete medicale, si pentru plata echipamentului pe anul in curs cu valoarea actualizata.

Se retin doua sincope si anume amanarea platii sporului de studii superioare (desi exista buget) pana la primirea interpretarilor solicitate ministerelor muncii si justitiei, precum si tendinta ANP de a plati sporul pentru misiuni speciale de 50% incepand cu luna martie 2015 (luna in care a fost emis OMJ 820/2015) si nu cu luna ianuarie cum s-a angajat directorul general al ANP la solicitarea insistenta a SNLP, in trei randuri, cu ocazia unor sedinte organizate la ANP, inclusiv in cadrul consiliului de conducere; o decizie finala se va lua dupa revenirea din concediu a directorului general ANP, luni 10 august 2015. 

SNLP a cerut detalii cat mai precise privind procedurile si platile care urmeaza, pentru a combate dezinformarile si zvonurile previzibile pentru zilele urmatoare. Fara sa intram in detalii tehnice care privesc deschiderile de credite bugetare, ANP afirma ca in momentul in care vor fi primite fondurile se vor putea face plati imediat pentru ca exista deja sumele calculate.

SNLP a atras atentia in cadrul sedintei de consiliu cu privire la faptul ca operatiunea de calcul efectiv al drepturilor corespunzatoare perioadei ianuarie-august 2015 este una complicata care necesita timp si un efort urias deoarece implica recalcularea drepturilor pentru toate persoanele care au de incasat sume reprezentand majorari salariale, cu calculul implicit al contributiilor aferente si asa mai departe.

SNLP a recomandat deci ca DEA ANP sa acorde atentie subiectului si sa urgenteze instructarea corespunzatoare a unitatilor pentru a nu ne afla in situatia ca dupa primirea fondurilor sa mai fie necesara asteptarea finalizarii calculelor, fiind deja obisnuiti cu surpriza pe care o manifesta ANP in situatii usor de anticipat, mai ceva ca primaria Bucurestiului cand da prima ninsoare anuntata de o saptamana.

Directorul imputernicit DEA ANP, Gabriela Petrovici a replicat arogant la recomandarea SNLP, afirmand ca reprezentantul SNLP (Mihaela Neacsu primvicepresedinte) nu trebuie sa vorbeasca in numele salariatilor de la financiar-contabilitate din unitati ci in nume propriu pentru ca aceste calcule sunt deja facute. Reactia SNLP a fost evident pe masura arogantei anepiste (nu detaliem). Calculele de care vorbeste dna Petrovici sunt aproximative, estimative, realizate de compartimente financiar-contabilitate in cateva ore, prin luna iunie, la solicitarea ANP dar nu au legatura cu situatia reala. Corespondenta uzuala DEA-unitati urmeaza invariabil exact acelasi tipar fara sa conteze speta. Initial se realizeaza calcule provizorii apoi se intra in cifre cu adevarat.

Stim sigur si verificat ca doamna Petrovici este total in eroare (nu ar fi prima data), intr-o eroare imperiala daca este sa-i evaluam atitudinea infatuata dar absolut aeriana, dar va invitam pe toti, lideri, membri dar si lucratori din economic pe spinarea carora pica magareata calculelor „deja facute”, sa va exprimati opinia prin comentarii la acest articol.

Drepturile salariale pe lunile anterioare au fost calculate pe baza pontajelor intocmite si nu ofera date privind numarul exact de ore pentru care trebuie platite majorari precum si valoarea acestora raportata la salariul fiecarui om! Aceste calcule trebuie (re)facute pentru lunile ianuarie-iulie! Fara sa mai mentionam faptul ca macheta de pontaj nu calculeaza majorarile decat din luna mai 2015 dupa ce ANP a cuplat la sesizarile SNLP privind necesitatea actualizarii acesteia. Deci mai intai chiar pontajele pe lunile ianuarie-aprilie trebuie revazute apoi orele rezultate din macheta trebuie prelucrate de financiar prin calcule salariale complete. 

Este vorba despre aceeasi imperiala doamna Petrovici care a dictat ca ziua de 29 iunie 2015 nu poate avea regimul unei sarbatori legale desi ministrul justitiei exact in aceasta forma a semnat acordul colectiv, insa deh, e doar ministru. Prin urmare, cei care au inghitit galusca expertei care crede ca stapaneste finantele sistemului asumand adresa prin care ANP minte intregul personal, vor raspunde la pachet cu „imperiala”, in Comisia de disciplina a MJ.

Pentru ca vor fi obligati sa treaca la rescrierea pontajelor pe luna iunie si la modificarea numarului orelor suplimentare de munca prestate (avand in vedere diminuarea numarului de ore lucratoare ale lunii iunie), cu efect bulversant in planul drepturilor ulterioare care trebuie recalculate si ele, om cu om, ora cu ora. Dar stimabila experta stie probabil mai bine.

Revenind la aspectele cele mai importante pentru personal, daca este sa luam in calcul entuziasmul stimabilei Petrovici din ANP, la scurt timp dupa data salariului platit in august ne putem lasa placut dar si tardiv surprinsi de incasarea sumelor reprezentand majorari, respectiv contravaloarea echipamentului pe anul in curs (pentru cei care nu primesc echipament in natura). ANP nu isi asuma un termen clar pana la care va face platile insa este intr-adevar posibil ca acestea sa fie realizate pana in 20 august, daca ANP „are calculele deja facute”. 

Privitor la pozitionarea SNLP in raport cu situatia prezenta, membrii Consiliului national SNLP (Biroul executiv si presedintii filialelor) vor fi consultati cu privire la decizia de organizare a unor proteste in cursul lunii august. Nu ne intereseaza ca este perioada de concedii si afara este cald. Membrii de sindicat vor trebui sa se pronunte ferm si sa-si asume impreuna cu liderii, cu noi, decizia, avand in vedere faptul ca forma de protest care se va activa va fi la nivel national, prin pichetarea ANP si a tuturor unitatilor subordonate simultan, fiind imposibila pierderea in multimea unui miting la Bucuresti, acesta fiind in plan pentru etapa urmatoare de actiune.

In mod clar, plata cu mare intarziere a unor drepturi salariale nu ar trebui sa fie de natura a stirbi din elanul protestatar orientat spre conducerea SNLP de cateva luni de zile din intreaga masa de membri, insa o actiune de protest nationala organizata in structura de aparare trebuie gandita si asumata cu raspundere. Noi nu suntem ANP. Daca spunem ca facem, facem si nu plasam responsabilitatea pe nimeni altcineva. 

SNLP a fost acuzat inclusiv de pasivitate, de catre proprii membri, desi nu a slabit nici un milimetru surubul in care a strans permanent MJ si ANP pentru intrarea in legalitate in privinta depturilor salariatilor. In luna aprilie s-a obtinut aprobarea organizarii unui miting motivat de faptul ca MJ refuza semnarea ordinelor pentru acordarea majorarilor de 75% si 50%, desi pe lista de revendicari au fost introduse si alte nemultumiri.

Aprobarea ordinelor a atras anularea protestelor. Aceasta ecuatie nu poate fi scrisa altfel, in plan sindical. Ceri, dai termen, ameninti si treci la actiune daca nu se rezolva ce ceri, dar anulezi daca revendicarea care a generat actiunea se rezolva. Este simplu. In aprilie, inainte de sarbatori au fost achitate restantele la echipamentul aferent anului 2014 si o mica parte din majorarile salariale. Pentru toti a fost foarte clara perspectiva care lega restul de plati de rectificarea bugetara. Organizarea de actiuni pe termen lung din aprilie si pana in august nu putea fi luata in discutie decat poate de cativa visatori.

Prin urmare, am asteptat rectificarea iar perspectivele de plata au fost clarificate pe 5 august. SNLP a stabilit un ultimatum de plata pentru 10 august 2015 luand in considerare un termen de gratie de o saptamana ulterior datei salariului. Este posibil ca ANP sa se incadreze cu platile in jurul termenului final dat de noi, sau nu.

Retinem intarzierea mare la plata unor drepturi, la fel cum retinem si lipsa de disponibilitate a MJ si ANP de a dialoga cu sindicatele (nici MJ dar nici chiar MAI nu au raspunsul solicitarilor SNLP desi stim ca acestea au fost parcurse). SNLP a cerut MJ intrunirea Comisiei mixte privind sistemul penitenciar, in doua randuri, fara niciun raspuns. Pana la aceasta data nu a fost organizata nicio intalnire pe tema proiectului salarizarii unitare pentru 2016, consultarea fiind realizata inversat prin transmiterea de catre SNLP a proiectului si propunerilor. SNLP inca nu a primit un raspuns oficial la multe dintre problemele sesizate inclusiv cea legata de ziua de 29 iunie. Lista de probleme este lunga si nu poate fi stearsa prin plata unor restante.

Prin urmare SNLP mentine activa optiunea de organizare a unor proteste si solicita intregii suflari sindicale sa se exprime indiferent de modalitate, prin intermediul liderilor zonali, al paginii de Internet, al corespondentei electronice etc. Sunteti dragi colegi pregatiti si dispusi sa iesiti in strada pentru a-i sanctiona legal si sindical pe cei vinovati de situatia din sistemul penitenciar, indiferent de achitarea celebrelor majorari restante? Apreciati ca este oportun sau nu sa protestam la nivel national in luna august contra abuzurilor, revendicand nimic mai mult decat ce ni se cuvine prin lege plus nitel respect profesional?

Va asiguram ca raspunsurile voastre publice vor fi de natura a ne influenta deciziile, astfel incat va rugam sa le faceti in perfecta cunostinta de cauza, astfel incat sa evitam situatia in care dupa o eventuala actiune sa numaram oamenii care au pichetat unitatile si sa constatam ca interesul real este mult mai mic decat cel virtual!! 

 

133 COMMENTS

 1. Dl Presedinte va rog frumos sa verificati situatia in ceea ce priveste firma care s-a facut licitatia ptr echipament.Am auzit ca firma nu mai exista si au disparut cu banii.

 2. Dl. Teoroc, care e chestia cu norma de hrana? E adevarat ca va scadea de la 3 lei la 1 leu sau e doar un zvon?

 3. [quote name=”salariat”][quote name=”Ciocean”][quote name=”Stefan Teoroc”]Destul de complicat, dar merita incercat. Grupele de munca sunt tabu pentru ca se tin de un fir de par. Orice incercare de modificare care atrage atentia asupra actului poate genera efecte perverse. Stim ca tot personalul are grupa 1, nu?[/quote]
  Trist ca secretariatul are grupa 1 si nu vad detinuti decat la tv[/quote]

  Nu mai tot daţi în cei de la administrativ. Pun pariu că 90% dintre cei care comentează dacă ar veni în administrativ după o săptămână s-ar cere înapoi în pază, la ce volum de muncă este la birouri (mjoritatea sunt cu anexe la fişa postului). Pe lingă aceasta sunt unităţi în ţară unde cei de la administrativ merg prin rotaţie la puncte de lucru şi instanţe (că binenţeles cel din operativ trebue să îşi ia liber) dar cei din administrativ oare când îşi iau? Dacă ai un necaz te învoieşti şi mergi să îl rezolvi, după care rămâi peste program să îţi faci treaba că… nu vine cel de la operativ să ţi-o termine. Să nu mai punem alarmele, percheziţiile, etc.
  Deci… despre ce vorbim? Nicărei nu e aşa roz situaţia precum pare de afară.[/quote]
  hahah voi alarme cand vreodata?
  la margineni niciodata in ultimii ani
  hahaha

 4. D-le președinte…sincer nu cred că e vorba de batjocură, ci mai de grabă de dezinteres, specific nației noastre (și ăsta de câțiva ani încoace,și asta tot din cauza noastră, din cauza „sistemului” pe care toți dau vina…dar eu întreb…”cine e sistemul?…observ cu răbdare că ceva sau cineva (poate providența,dar nu cred)…lucrurile încep să meargă (adevărat,uşor dar totuşi se simte)…tot respectul pentru „anumiți oameni politici” care au fost de acord cu mișcarea sindicală în acest sistem…a fost și este o speranță pentru noi…cei din anii 70+

 5. Nu prea este momentul sa ne atacam intre noi, nu credeti? De aia le e altora atat de usor sa ne batjocoreasca,pentru ca suntem prea ocupati unii cu altii. Hai la lupta. Suntem pe aceleasi baricade indiferent ca lucram la biroul de pe sectie sau din administrativ. Suntem frati de arme in acelasi sistem si toti in acelasi perimetru de probleme si necazuri!

 6. Ai dreptate „salariat”,la birouri e mai greu ca la pază, de aia când trebuie să iese la pensie cei de la birouri cer derogări pentru a mai rămâne în sistem (de greu ce e ),pe când cei de la pază, majoritatea pleacă pe caz de boală (ba cu capu’ ,ba cu inima și se bucură de pensie câțiva ani…de ușor ce e)

 7. [quote name=”Ciocean”][quote name=”Stefan Teoroc”]Destul de complicat, dar merita incercat. Grupele de munca sunt tabu pentru ca se tin de un fir de par. Orice incercare de modificare care atrage atentia asupra actului poate genera efecte perverse. Stim ca tot personalul are grupa 1, nu?[/quote]
  Trist ca secretariatul are grupa 1 si nu vad detinuti decat la tv[/quote]

  Nu mai tot daţi în cei de la administrativ. Pun pariu că 90% dintre cei care comentează dacă ar veni în administrativ după o săptămână s-ar cere înapoi în pază, la ce volum de muncă este la birouri (mjoritatea sunt cu anexe la fişa postului). Pe lingă aceasta sunt unităţi în ţară unde cei de la administrativ merg prin rotaţie la puncte de lucru şi instanţe (că binenţeles cel din operativ trebue să îşi ia liber) dar cei din administrativ oare când îşi iau? Dacă ai un necaz te învoieşti şi mergi să îl rezolvi, după care rămâi peste program să îţi faci treaba că… nu vine cel de la operativ să ţi-o termine. Să nu mai punem alarmele, percheziţiile, etc.
  Deci… despre ce vorbim? Nicărei nu e aşa roz situaţia precum pare de afară.

 8. [quote name=”Stefan Teoroc”]Nu. Dar tropaie. Si tot nu scapa de miting[/quote]
  😀 😀 😀 Buna asta, buna de tot !!! Umor sadic romanesc. 😆 😆 😆 Bun asa, las’ sa mai aiba si ei stres !!!! Frumos si felicitari !!!

 9. [quote name=”Stefan Teoroc”]Destul de complicat, dar merita incercat. Grupele de munca sunt tabu pentru ca se tin de un fir de par. Orice incercare de modificare care atrage atentia asupra actului poate genera efecte perverse. Stim ca tot personalul are grupa 1, nu?[/quote]
  Trist ca secretariatul are grupa 1 si nu vad detinuti decat la tv

 10. [quote name=”Stefan Teoroc”]Destul de complicat, dar merita incercat. Grupele de munca sunt tabu pentru ca se tin de un fir de par. Orice incercare de modificare care atrage atentia asupra actului poate genera efecte perverse. Stim ca tot personalul are grupa 1, nu?[/quote]
  Daca si cei de la birouri au grupa 1 ca si supraveghetorii de pe sectie,…nu mai zic de riscurile celor de la grupa de interventie…e aiurea rau. Care a gandit-o ar putea sa isi cumpere o pusca cu tzeava intoarsa si sa o probeze. Varza sistem…imi e lehamite.

 11. Destul de complicat, dar merita incercat. Grupele de munca sunt tabu pentru ca se tin de un fir de par. Orice incercare de modificare care atrage atentia asupra actului poate genera efecte perverse. Stim ca tot personalul are grupa 1, nu?

 12. stefan, te/am mai intrebat> se poate ca activitatea de serviciu de la grupa de interventie sa fie incadrata in grupa de munca O (zero) speciala ?

 13. Cine RĂSPUNDE PENTRU ACEASTA greseala de calcul ? Ma rog nu 3 ca 1 etc.. in cazul in care zvonul e adevarat. Dragi colegi ne lasam umiliti de aceasta conducere ANP in frunte cu acest nimeni Bejan pus politic !!! Treziti-va !!!!!ANP NE FRAIERESTE DE PREA MULTI ANI !!! iar sindicatele daca chiar vor sa faca protest (sau ce putem sa mai facem) atunci il faceau deja. România Trezeste-te !!

 14. Asa este la imparatie ionut …..fiecare face ce vrea dupa cum decide…..(boss) de aceea unii oameni care erau buni au plecat si altii doresc sa plece !!!

 15. Sa inteleg ca functiile se amaneteaza cu 5 luni inainte deciziei de mutare ? Nu era normal sa le fie data o sansa celor care se afla in unitate ? Adica unii sunt sortiti sa ramana pe aceiasi functie forever? Poate ma lamuriti care sunt procedurile legale . Va rog sa ma scuzati daca considerati ca am avut un limbaj neadecvat. Sunt sigur ca nu s-a procedat corect in situatia de fata.

 16. Pt Ionut,
  Poti sesiza parchetul daca tu consideri.
  Eu nu pun botul si nu folosesc expresii invatate la detinuti. Am verificat la resurse umane. Prin solicitare de mutare vor sosi de la Colibasi doi colegi sot/sotie care au solicitare de mutare de peste 5 luni si abia acum au fost aprobati si mai sunt exact cat am spus eu, respectiv 3 functii de 2,70, daca nu ma crezi mergi la resurse umane si verifica, consider inchis subiectul.

 17. Domnule Stoica cine de la spitalul rahova va aburit si ati mai pus si botul. Pai daca s au eliberat functii de 2,90 si nu s a organizat niciun concurs cum mama naibii au aparut cele de 2,70? Nu mai avem incredere deloc in nimeni . Solicitati la anp sa vedeti ce modificari au fost facute in ultima perioada si cine sunt beneficiarii pentru ca aici miroase a abuz in serviciu si asta este prevazut de codul penal . Nu ma asteptam sa fiti asa superficial. Oricum eu personal o sasesizez parchetul

 18. Azi a intrat norma de hrana marita cu 3lei pe zi…exista zvonuri ca luna viitoare ne-ar lua cei 2lei…marirea fiind de doar 1leu zi.astept un răspuns concret din partea dumneavoastră domnule Teoroc
  a multumesc

 19. [quote name=”Chuck Norris”]Deci pana la urma cum e cu norma de hrana….este un leu,2 sau 3 ? Si mai vreau o informatie,va rog. Care sunt situatiile cand se acorda sporul de 50% pt misiuni speciale? Multumesc.[/quote]
  50% este la mana directorului el decide la cine da si la cine nu este exact cum era inainte de a ni se taia salarile salar de merit si 50% numai ca acum nu se mai da salar de merit .Iar in legatura cu norma de hrana sa marit cu trei lei nu cu un leu cum vorbesc alti iar din cate am inteles eu ar mai trebui sa se mareasca cu inca un leu.Sper ca ti-am fost de ajutor.

 20. A-ti aflat daca acel zvon privind mărirea normei de hrana cu doar 1leu este adevărat???

 21. Domnule Teoroc , aveti cumva idee cat reprezinta valoarea unei ore platite cu 75 % la un agent ?

 22. [quote name=”un membru”][quote name=”Horatiu”][quote name=”Ionut”]Cred ca cel mai indicat ar fi ca DNA sa faca o ancheta ca sa vedem cum a castigat licitatia pt echipament aceasta firma fantoma. Totodata, DNA-ul ar trebui sa rascoleasca si in intreg ANP-ul pt ca este o ditamai clica de smecheri care stau linistiti datorita faptului ca palmasii isi fac treaba cum pot ei mai bine (stand un agent cu 400 de detinuti, facand un agent la doua sectii). Acesti trantori din ANP habar nu au ce este un penitenciar,

  nu stiu cu ce se mananca puscaria, dar stiu sa isi bata joc
  tot de cei care muncesc[/quote]

  Sunt perfect de acord cu tine ,dati like sa vina DNA -ul pe iei.[/quote][/quote]
  asa este,sa vina DNA-ul peste tot,mai ales in tara lui ENE

 23. [quote name=”eu”]ce parere aveti despre micsorarea maririi normei de hrana??? cica a scazut tva-ul!!! pai si cand s-a marit de ce nu s-a marit si norma??? si apropo de proteste,ce se rezolva? asteptati,asteptati,asteptati,hai sictir!!! ca sa ne bage in seama cineva ar trebui masuri radicale:oprim orice activitate pana nu primim tot ce ne cuvine,iar daca vreun ofiteras,indiferent de grad sau functie,are de comentat ceva,la tomberon cu el,ca in alte locuri!!! dar cine sa faca asta,pupincuristii,cei care fac pantofii directorilor??? sistem jegos si de rahat!!! traiasca ppl!!![/quote]
  bine punctat

 24. Pt Ionut,
  Scuze pentru intarziere cu raspunsul, m-am interest la spitalul Rahova si exista doar 3 functii pe operativ cu coeficient de 2,70, nu cred ca te intereseaza asa ceva.

 25. Atentie!
  Cei care primiti a ul acesta noul echipament.Întrebati cat costa.
  Eu am primit anul trecut și mi-au oprit 10 mil iar anul acesta ne opresc10.
  Frati Agenți de penitenciar Noul Echipament costa 20demilioane.

 26. [quote name=”Dan”]Va rog sa-mi comunicati daca zvonul vizavi de norma de hrana este real? Norma ar fitrebuit marita doar cu un leu nu cu trei. Multumesc.[/quote]
  norma se mareste cu 3 lei pe zi la noi, la politie este o marire de 1 leu pe zi deoarece eu o aveau marita cu 2 lei de inainte

 27. In ceea ce priveste tinuta dragi colegi NU se mai poate face nimic, nu putem nici noi si nici macar sindicatele ! Comisioanele s-au luat, oamenii s-au alimentat, asa ca asta e. Putem doar sa intrebam sindicatele, daca li se par corecte preturile de achizitie … 58 de ron un tricou ( poate o fi Pierre Cardin ) + toate preturile aberante de la celelalte componente, tinute de ordinul miilor, nu vorbim de cateva zeci !

 28. [quote name=”lol”]Stimati colegi daca vreti sa vedeti pantofi si tricouri adevarate uitati-va pe vipershop, preturile aproape identice cu ce am primit noi.[/quote]
  Doar nu vrei ca ANP -ul sa ofere calitate? Mai bine dam carp la om si umflam preturile ca sa bagam jumate in buzunar.
  PS Si cum a zis un coleg mai jos. Te aprinzi efectic in pantalonii astia noi…crapi de cald + tricoul se lipeste de tine. Camasa cu maneca scurta mult mai calitativa si mai practica. Asa-i in Romania in loc sa evoluam mergem invers…cand puteau sa ne dea niste tricouri calitative…
  Cumperi un tricou de firma te tine 5 ani poti sa il speli pana iti vine acru. Nu zic sa ne dea tricouri Lacoste dar sa caute un producator de calitate nu sa ne dea ultima speta de calitate care se gaureste in nspemii de locuri la subrat. Efectiv mi-e sila…

 29. Stimati colegi daca vreti sa vedeti pantofi si tricouri adevarate uitati-va pe vipershop, preturile aproape identice cu ce am primit noi.

 30. Deci pana la urma cum e cu norma de hrana….este un leu,2 sau 3 ? Si mai vreau o informatie,va rog. Care sunt situatiile cand se acorda sporul de 50% pt misiuni speciale? Multumesc.

 31. Va rog sa-mi comunicati daca zvonul vizavi de norma de hrana este real? Norma ar fitrebuit marita doar cu un leu nu cu trei. Multumesc.

 32. In legatura cu norma de hrana…circula un zvon ca sa marit mai mult decat trebuia…este adevarat?..daca da spuneti oamenilor sa stie…

 33. In legatura cu sporul de studii ar trebuii actionat in instanta daca nu ni se va acorda nici in septembrie pentru luna aigust mai ales dupa cum bine ati spus ca au fost deja aprobati in buget…astfel vor ramane bani in plus in buget pt cheltuieli cu personalul…

 34. ce parere aveti despre micsorarea maririi normei de hrana??? cica a scazut tva-ul!!! pai si cand s-a marit de ce nu s-a marit si norma??? si apropo de proteste,ce se rezolva? asteptati,asteptati,asteptati,hai sictir!!! ca sa ne bage in seama cineva ar trebui masuri radicale:oprim orice activitate pana nu primim tot ce ne cuvine,iar daca vreun ofiteras,indiferent de grad sau functie,are de comentat ceva,la tomberon cu el,ca in alte locuri!!! dar cine sa faca asta,pupincuristii,cei care fac pantofii directorilor??? sistem jegos si de rahat!!! traiasca ppl!!!

 35. De vouchere se mai aude ceva?Sau le primim la toamna…prin noiembrie asa…mergem la schi…numai ca nu toti stim sa schiem…

 36. Pantofi de dulgheri ne-au dat chemati pe ei sa ii poarte pe aia pe sectie la 35 de grade

 37. Domnule Teoroc aveti idee cat costa noul echipament?Cei care am primit echipamentul anul trecut ne-au oprit 10 mil iar anul acesta inca 9 mil.Deci ne-au oprit in jur de 20 de mil pe acest echipament în 2 ani.E corect să coste atât?Vă multumesc

 38. Domnule Stefan ,aveți idee in legătură cu mărirea normei de hrană? am ințeles că nu va mai fi de 3 lei pe zi .. Și ca va fi de 1 leu pe zi? este adevărat?

 39. Dl Teoroc in legatura cu tinuta intradevar colegi au dreptate in punga arsta bine dupa doua spalari este ca o carpa si la modul cel mai serios aceasta tinuta se poate purta toamna si iarna fiindca vara nu rezisti mai mult de 2 ore in ia caci curg toate apele pe tine.Eu lucrez la punct de lucru si am luato o zi pe mine dar a doua zi am renuntat la ea .pai tricourile trebuiau facute din material subtire nu fiindca le purtam vara nu iarna si pantalonii trebuiau facuti vara iarna nu universali dar ce mai conteaza las ca prosti o imbraca si asa noi sa ne luam comisioanele si las ca le trece .Cam asa stau treburile cineva sa imbogatit cu aceste tinute.Hai sa fim seriosi tot din 5 in 5 ani se schimba tinuta se schimba modelu culoarea ,nu este problema de asta problema este ca isi bat joc de noi pe bani nostri trebuia sa aduca un model si sa ne dea bani si o faceam noi si mai ieftina si mai buna si puteam sa ne cumparam si noi o prreche de pantofi si una de bocanci.Iar despre pantofi ce sa mai zic si fata mea de 7 ani a ras de mine cand i-am luat in picioare deci in concluzie isi bat joc de noi.

 40. Prefer sa imi cumpar eu tricouri si sa le pun o stema ca ma costa maxim 25-30 toata treaba…decat sa platesc bani pt articole supraevaluate de niste nemernici.

 41. Nu „am asteptat sa iesim 8 luni” / am aprobat un miting in aprilie pentru ca ministrul nu semna ordinele pentru majorari / a semnat, am anulat / asa merg lucrurile / altfel data urmatoare cand amenintam, nu se va intampla nimic pentru ca oricum noi facem proteste indiferent de rezultat / se va acorda si sporul de studii / inca nu s-a acordat nimic / am inteles ca tinuta este de proasta calitate si asta poate fi un subiect de cercetare insa ar trebui sa avem niste cazuri concrete si documentate / in 2007-2008 am facut acelasi lucru cu tinuta anterioara / am recuperat mostrele si am verificat caietele de sarcini / am ajuns pana la Laromex pentru verificarea materialelor / nu am ajuns nicaieri / desi la purtat erau proaste la scripte stateau bine / nu se incalcase nimic

 42. Da domnule Teoroc, asteptam sa iesim in strada, desi personal cred ca am asteptat prea mult(8 luni de amanari). Sa iesim in strada pentru drepturile ce ni se cuvin, si sa nu uitam de celelalte probleme, printre care si lipsa severa de personal insecuritatea si efectuarea serviciului in afara legii :escortare la puncte de lucru cu un nr insuficient de agenti, efectuarea serviciului pe sectii cu detinuti peste numarul maxim admis, ori efectuarea serviciului pe doua sectii simultan.

  Despre sporul de studii aveti idee de ce nu se acorda din moment ce este alocat buget ?
  Ps, cum spuneau si colegii anterior, vi se pare normal ca un tricou primit in tinuta sa sa se destrame in zona sub-bratului dupa doua purtari ?? Tricou care a costat 58 de lei !!! In conditiile in care la noi in unitate am comandat tricouri de o foarte buna calitate cu numai 25 ron ( in conditiile in care am comandat cateva zezi de tricouri, nu mii !!! Avem credinta ca toata aceasta tinuta este supraevaluata dpdv al costului, dvs ca reprezentant al sindicatului puteti sa faceti o sesizare la DNA in aceasta privinta ?

 43. Dupa CE data credeti ca primim si noi cei de LA Craiova vestea CEA buna,DL.Teoroc? Respect.

 44. Nu. Nu avem răspuns de la niciun minister. Si nici vreo invitație la dialog. Nu este problema. Ca vor ca nu vor, la dialog tot vor ieși. Mai e puțin.

 45. Dupa cum ma asteptam pe fluturas nu este bagata decat norma de hrana marita cu 3 lei pe zi ,b.ani pe haine, 75% in septembrie sa aiba gardeni bani de rechizite scolare,dar dupa cum observ drspre vaucerele nu se mai aude nimic probabil o sa le primim la anu si la multi ani.Mincinosii

 46. [quote name=”Horatiu”][quote name=”Ionut”]Cred ca cel mai indicat ar fi ca DNA sa faca o ancheta ca sa vedem cum a castigat licitatia pt echipament aceasta firma fantoma. Totodata, DNA-ul ar trebui sa rascoleasca si in intreg ANP-ul pt ca este o ditamai clica de smecheri care stau linistiti datorita faptului ca palmasii isi fac treaba cum pot ei mai bine (stand un agent cu 400 de detinuti, facand un agent la doua sectii). Acesti trantori din ANP habar nu au ce este un penitenciar,

  nu stiu cu ce se mananca puscaria, dar stiu sa isi bata joc
  tot de cei care muncesc[/quote]

  Sunt perfect de acord cu tine ,dati like sa vina DNA -ul pe iei.[/quote]

 47. Aceasta d-na recalcitranta si nepregatita consider eu,Petrovici,chiar ignoranta,a transmis sa se dispuna ca plata acestor drepturi sa se faca cu celeritate imediat dupa repartizarea creditelor bugetare conform solicitarilor….dar d-na nu spune si cum sa se faca aceste calcule pe drepturi restante,programul nu prea permite etc,foarte multe necunoscute iar d-na da inainte cu ‘doamne iarta-ma” sa nu mai spun ca si lucratorii de la salarizare sunt in C.O.TREBUIE SA-SI DEA DEMISIA !

 48. De cat timp sunt statele la avizat la ministru si cam care ar fi perioada normala in care acesta aproba un astfel de ordin?speram sa nu se facă uitat prin birourile MJ luni de zile

 49. Vorba multa saracia omului asteptam mesajul sa iesim in strada sa ne strigam ofurile si cine a gresit sa plateasca.

 50. [quote name=”Ionut”]Cred ca cel mai indicat ar fi ca DNA sa faca o ancheta ca sa vedem cum a castigat licitatia pt echipament aceasta firma fantoma. Totodata, DNA-ul ar trebui sa rascoleasca si in intreg ANP-ul pt ca este o ditamai clica de smecheri care stau linistiti datorita faptului ca palmasii isi fac treaba cum pot ei mai bine (stand un agent cu 400 de detinuti, facand un agent la doua sectii). Acesti trantori din ANP habar nu au ce este un penitenciar,

  nu stiu cu ce se mananca puscaria, dar stiu sa isi bata joc
  tot de cei care muncesc[/quote]

  Sunt perfect de acord cu tine ,dati like sa vina DNA -ul pe iei.

 51. Domnule Teoroc are dreptate ,,Mincu”!Asa ar fi in regula pentru toata lumea inclusiv pentru bugetul ANP!!!Nu ar mai fi discutii ca unii trag in piept sistemul beneficiind de chirii si bani de transport iar altii nu!Ca unii toata cariera pe langa salariu castiga inca unul din chirii si banii de transport iar ceilalti ,,fraieri” cum ii cred cei care primesc castiga incaseaza lunar jumatate cat acestia! A existat vreun astfel de demers-discutii din partea sindicatelor catre ANP si MJ pe aceasta problema ?Daca nu trebuie facut!Ce parere aveti?
  #69 mincu 2015-08-07 11:00
  sumele platite pentru chirii consuma inutil bugetul de salarii al anp, motiv pentru care nu se pot plati celelate drepturi si sporuri
  ar fi mult mai util sa se introduca in statut notiunea de -norma locativa- care sa se acorde tuturor salariatilor in suma fixa si sa se elimine actuala plata a chiriilor care este si inechitabila si discriminatorie ) suma fixa ar putea fi 700 – 800 lei , acesta reprezinta suma care s-ar plati la un credit de 35000 euro pe 30 de ani prin programul prima casa , ) asfel la sfarsitul carierei cadrele ar avea asigurat si un spatiu de locuit proprietate pesonala

 52. Cand se da un raspuns pentru Craiova ,dureaza mult acele semnari am auzit ca DL.ministru este in concediu.

 53. Tricourile sunt de cea mai proasta calitate. Ambele au gauri la subrat dupa prima purtare. Inacceptabil asa ceva!

 54. mincule,iar ai inceput??esti penibil-nu vesi ce se discuta pe aici?ti-ai luat casa in franci si nu mai ai cu ce plati?lasa-i pace pe chiriasi,pe cei cinstiti,nu le mai purta de grija/iesi la protest,nu mai comenta dupa taste/

 55. sumele platite pentru chirii consuma inutil bugetul de salarii al anp, motiv pentru care nu se pot plati celelate drepturi si sporuri
  ar fi mult mai util sa se introduca in statut notiunea de -norma locativa- care sa se acorde tuturor salariatilor in suma fixa si sa se elimine actuala plata a chiriilor care este si inechitabila si discriminatorie ) suma fixa ar putea fi 700 – 800 lei , acesta reprezinta suma care s-ar plati la un credit de 35000 euro pe 30 de ani prin programul prima casa , ) asfel la sfarsitul carierei cadrele ar avea asigurat si un spatiu de locuit proprietate pesonala

 56. Cred ca cel mai indicat ar fi ca DNA sa faca o ancheta ca sa vedem cum a castigat licitatia pt echipament aceasta firma fantoma. Totodata, DNA-ul ar trebui sa rascoleasca si in intreg ANP-ul pt ca este o ditamai clica de smecheri care stau linistiti datorita faptului ca palmasii isi fac treaba cum pot ei mai bine (stand un agent cu 400 de detinuti, facand un agent la doua sectii). Acesti trantori din ANP habar nu au ce este un penitenciar, nu stiu cu ce se mananca puscaria, dar stiu sa isi bata joc tot de cei care muncesc

 57. Termenul este prea scurt , acum trebuie sa ne omorâm colegi de la salarizare pentru ca ANP nu a cerut din timp calcularea sporului ! Si cei din financiar sunt membri de sindicat ! Eu sper sa nu îi găsim pe ei vinovați de intârziere !!
  Doamna cu calculele făcute își cere scuze public pentru atitudinea avuta fata de reprezentantul SNLP ???

 58. Nu confirmam niciun zvon din cele postate – norma, statut etc

  Plata restantelor va fi urmata de plata normala la zi a drepturilor (majorari etc)

  Cel cu problema cu echipamentul – scrie pe sindicat.snlp@gmail.com. Dau la verificat

  Statele pentru Craiova sunt finalizate si asteapta la ministru – avizare/semnare

  Echipament administrativ – echiparea s-a facut prioritar pt operativ insa toata suflarea ar trebui sa aiba o tinuta cu care sa se prezinte la o alarma sau intr-o situatei relaa, nu crezi? Suntem totusi cu statut special nu civili! Cei din operativ nu inteleg de ce ei trebuie sa incaseze tinuta iar altii doar banii? Si tot asa…

 59. In 2014 am primit uniforma de festivitate…in 2015 am primit 850 lei ca diferenta (deci s-a scazut acel costum de festivitate, incaltaminte etc)…odata ce in acest an nu am primit nici un articol cat ar fi corect sa primim?

 60. DL TEOROC va rog sami spuneti dupa ce se vor da aceste majorari de 75 pe simbete si duminici la salaru din septembrie vom intra pe fagasul normal adica le vom gasi bagate in salar multumesc

 61. circula un zvon ca din septembrie ne vom numi politisti de penitenciare?

 62. Buna ziua domnule Teoroc, o intrebare,care este situatia statelor de functii de pe garnizoana Craiova?
  Chiar asa de mult dureaza aceste aprobari din partea MJ?S-au rezolvat solicitarile de transfer pentru toate celelate garnizoane mai putin garnizoana Craiova.

 63. Domnule Teoroc totusi cei din administrativ ce sa faca cu tinuta de serviciu?Cam pe unde sa o poarte daca de 10 ani isi strica hainele personale ,majoritatea lucrand civil ?La unele sectoare din administrativ chiar li s-a recomandat de catre sefi sa vina civil imbracati!!!!De ce ar trebuii obligatoriu echipati cu tinuta de servici ? Doar ca sa o tina acasa prin magazie, ca in dulapuri nu mai au loc de celelalte doua randuri de echipament si care sunt noi? Chiar nu pot intervenii sindicatele sa nu le mai fie bagata cu forcepsul pe gat aceasta tinuta de toata jena,sectoarelor care nu le vor folosii niciodata!!!Nu mai vorbesc de faptul ca de cand o primesti ea e decolorata,in loc de neagra si dupa prima spalare o poti arunca la gunoi.Si….se mai spunea ca a fost verificata calitatea si corespunde!Pai sa umble si cei din conducere macar o luna cu ea, pentru ca sunt sigur ca dupa prima spalare nu ar mai pune-o pe ei.

 64. Domnule Teoroc am fost echipat pe anul 2014 si tot atunci ni s-au oprit si 10 mil pe echipament.Diferenta de 9 mil ne-au dat-o mai tarziu .Acum financiarul ne-a anuntat ca pe 2015 vom primi in jur de 12 mil restul fiind tot pentru plata echipamentului. din 2014.Asta inseamna caechipamentul de serviciu costa 18 mil.Atunci unde mai este valoarea echipamentuluide oras?Doar 3 mil.

 65. Ion – restanta pentru 2014 deja s-a platit / acum se vor plati bani pentru tinuta pe 2015 / daca urmeaza sa fii echipat in 2015 nu poti primi si bani pentru ce vei prim „in natura” / logic, nu? / o cota valorica anula este echivalenta acum, dupa actualizare cu aprox 2100 lei (serviciu + oras)

  aaa – nu am fost informati despre o astfel de situatie / poate stie dna Petrovici si tine doar pentru ea 🙂

 66. Domnule Teoroc va rog respectuos sa-mi raspundeti.
  Astazi am aflat ca restanta la echipament ni se v-a da doar pe jumatate pe anul 2015 restul fiind costul echiparii de anul trecut.Mentionez ca anul trecut am luat echipament si ne-au oprit deja banii pe el.Acum ni s-au comunicat ca si anul acesta ni se v-a opri jumatate de echipament.Cat costa echipamentul?10 milioane pe anul trecut si cu 8 milioane anul acesta fac 18milioane.Atunci unde mai este echipamentul de oras din moment cetoata echiparea costa 20 de milioane..Multumesc

 67. Pt sindicalist,
  Am sa verific daca este asa ca tine si te tin la curent.

 68. Ptr Florin Stoica la Rahova Spital se intampla asta ….o seara frumoasa si multumesc ptr raspuns

 69. [quote name=”Stefan Teoroc”]Nu. La penitenciare e o crestere de aprox 100. la MAI au mai multe articole si au o actualizare mai mare. Un alt motiv de proteste[/quote]
  Protestele trebuie sa existe! Sunt multe deficientele si lipsurile acestui sistem si trebuiesc sustinute si facute publice. Faptul ca in ANP nu isi asuma nimeni nimic niciodata chiar daca exista baza legala ridica multe semne de intrebare, de la competenta pana la atitudinea fata de ….cei multi. PAREREA MEA FINALA ESTE CA : PROTESTELE TREBUIE SA EXISTE IN MOD ORGANIZAT DAR MASIV CA PREZENTA, IN VIITORUL FOARTE APROPIAT!!!

 70. As vrea sa o vad pe dna Petrovici lucrand pe o sectie de femei in conditii mizere bot in bot cu detinutii ba sa mai traga si de ea si sa o injure asa cum patesc majoritatea colegilor din tara din cauza unui sistem bolnav si permisiv sa vina sefii sa te ia la impins vagoane in apararea detinutilor si cand bagi cardul o data pe luna la sold sa scrie tiparit mare pe chitanta -75% -norma de hrana -studii superioare – drepturi -decenta etc….asta ii doresc

 71. 1 leu pe luna,si 25% jos din salar,poate asa o sa protestam mai multi

 72. ati invatat la scoala de zvonul penitenciar?un zvonac a intins o capcana si acum pestisorii musca rand pe rand din ea!!!E doar un zvon!

 73. Circula un zvon ca norma de hrana s-ar mari doar cu 1leu pe zi.stiti ceva sau e doar un zvon?

 74. Ptr Florin Stoica
  Asta se intampla in toate penitenciarele……ptr ca au primit o adresa de la prietenul lui Adi P… 😆 ……marele si intangibilul fenomen al sistemului Iftinca……adresa prin care se ….recomanda…..sa nu se faca concursuri ptr schimbarea din functie….

 75. Buna ziua,
  Domnul Teoroc, va rog sa-mi comunicati si mie adresa dumneavoastra de e-mail. Doresc sa va solicit sprijinul in vederea solutionarii unei probleme personale. Va multumesc.

 76. In urma primirii avizului pozitiv,cca 4 agenti din paza se duc la casele lor.Intrebarea mea este daca transferul se face inainte de venirea celor din scoala?

 77. Avem sansa sa plecam si noi acasa pana termina absolventii , va rog sa raspundeti.Multumesc.Hai Craiova!

 78. LA Craiova am primit avizul pozitiv si LA centru si LA minori IAR acum nu mai sunt locuri iar mai asteptam inca o luna este bataie de joc.

 79. Venim la Bucuresti sa protestam si sa le cerem dedfintarea ANP-ului .

 80. Pt Ionut.
  Ai dreptate unitatile pana in luna august trebuiau sa scoata functiile cu coeficient mare la procedura de schimbare si cand veneau absolventii de la Tg. Ocna sa fie numiti pe functii cu coeficient mic, absolut corecta observatia ta.
  Unde se intampla lucrul asta, in ce penitenciar?

 81. [quote name=”Dumi”]Prima forma de protest,va rog,sa o aveti in vedere:-refuzul de a mai efectua ore suplimentare!A doua forma de protest nu o sa mai fie garantat!!!Cu ocazia primei forme de protest sa solicitam si angajarea de personal Operativ,elaborarea actelor normative care sint in dezbatere publica si consultarea sindicatelor in dezbaterea legii salarizarii,conditiile de munca pentru angajati(amenajarea de foisoare la standarde minime de a executa serviciul regulamentar).Protestam fata de MJ si ANP!!![/quote]
  asa ar trebui sa facem toti pandarii,cum ne numesc hotii

 82. Domnule teoroc am si eu o intrebare care ma macina.Daca au ramas functii vacante in unitate de 5 luni este normal sa le tina pana in august ca sa vina altii prin transfer pe ele in situatia cand unii au coeficient mai mic in unitate?Nu ar trebui scoase sa avansese pers.care lucreaza in acea unitate?va mutumesc astept un raspuns

 83. La noi ne-au dat pantofi de dulgher ….100 de lei Si e bine nu protestati fratilor,nu merita

 84. Se pare ca incertitudinea si promisiunile continua anp nedorind sa-si asume o data concreta.Liderii sau reprezentantii acestora au fost la sedinta cu sprijinul a miii deoameni in spate.De ce am acceptat acest lucru?Daca resyantele se vot plati,ce se intampla de acum incolo,75%,spor studii,etc.Vor ramane iar restante?Paharul s-a umplut,asa ca e vremea actiunii,ne-am saturat de promisiuni si incertiduni,compromisuri.Huaaaaaaaaa!!!!!

 85. La luptă, dragi colegi, la luptă. Ne asumam tot protestul fără ascunde în masa demonstranților.Pentru conformitate azi am ales sa nu mai comentez cu pseudonim.

 86. În sfârșit a venit și data de 10 august,și…”Ce avem noi aici?”-„suntem așa de curioși că nu putem să dormim la noapte”-păi vă spun eu,avem un „…arici”

 87. #65 stefann 2015-08-05 11:05
  D-le presedinte, se zice ca luni,03.08.2015, ar fi avut loc o videoconferinta a conducerii Ministerului de Interne cu structurile din teritoriu, prilej cu care s-ar fi adus la cunostinta ca norma de hrana a crescut doar cu 1 leu/zi si nu cu 3 lei/zi, motiv pentru care, in luna august, angajatilor MAI li se vor retine 60 lei din cei 90 lei pe care i-au primit in luna iulie drept majorare la norma hrana. S-ar fi invocat ca formula de calcul a fost gresita, ca intre timp a scazut TVA la alimente si ca, de fapt, cresterea normei de hrana este de 1 leu/zi.
  Intrebarea este daca dumneavoastra aveti cunostinta despre asemenea ipoteze de calcul si daca stiti ceva concret despre adevaratul cuantum cu care se va majora norma de hrana?

 88. Pana una -alta ANP din nou promite ca plateste tot. CAND? In ce zi, in ce luna si in ce an si-au asumat ca restantele acestea vor fi achitate?

 89. Dar de ce sa nu pichetam MJ si ANP? Ori nu avem voie la Bucuresti? Sau facem conform zicalei ,,pestele de la cap se impute si de la coada se curata”? Nu cumva MJ si ANP sunt RESPONSABILE IN TOTALITATE DE ACEASTA SITUATIE ? Nu cumva ar trebui sa iesim la proteste in fata lor si sa nu le cerem nimic pentru indolenta de care dau dovada ci doar demisiile ?
  De ce pana la aceasta data, incompetentii astia din ANP nu au cerut calculele sa aiba deja hartiile facute?
  Daca facem proteste in fata unitatilor nu pleaca nici CAZANCIUC nici BEJAN. Este asta o incercare de a le salva scaunelele? Fara suparare dar directorii tuturor unitatilor nu vor fi schimbati,iar impactul actiunilor va fi minim.
  Ori mergem peste ei si le cerem demisiile acestor doi domni, ori ne prostim unii pe altii fara a avea impact, participam la mascarade, IAR EI ISI VAD IN CONTINUARE DE TREABA?!!! Mai acceptam ca acesti doi domni sa conduca destinele sistemului penitenciar sau le cerem demisiile? Cred ca asta ar trebui de fapt sa fie consultarea.

 90. Trebuie sa luam atitudine. Se incalca flagrant legea salarizarii va trebui sa protestam, sa se vada laANP ca nu dormim, amrtiti de promisiuni.

 91. Daca dna Petrovici ia deciziile in anp, atunci ea este responsabila….deci du-te, cucoana!!! Felicitari SNLP, felicitari d-le Teoroc! Cat despre toti din anp, am doza mea de scepticism,nu cred pana nu vad. Dar oricum…. RUSINE CA AM AJUNS AICI! D-lor confucatori, va felicit angajatii care isi fac datoria, chiar daca dvs nu va reepectati promisiunile,va mintiti si prostiti angajatii,intindeti coarda pana la maximul suportabilitatii….sa continui?

 92. Si in teritoriu avem specimene gen madam Petro(i)vici. Suntbpentru…bineinteles proteste 😉

 93. Nu. La penitenciare e o crestere de aprox 100. la MAI au mai multe articole si au o actualizare mai mare. Un alt motiv de proteste

 94. Reiterez cele spuse de colegul Gelu, poate nu ati reusit sa cititi comentariul, s-a majorat norma noastra de echipament cu mai mult de 100 lei?

 95. Ha. ha sunt in concediul in SUA ma doare in SU….A de voi.
  Vreti bani va promit de 7 luni, va mai promit si acum in limba americana de data asta.
  Fraierilor v-am prostit din nou.

 96. Sunt pentru protest! Trebuie sa ne facem auziti si respectati! Sa nu mai fim invizibili pentru cei care trebuie sa ne respecte drepturile! Asa cum noi raspundem prompt la orice activitate de serviciu, si ei, cei de la ANP care stau linistiti datorita noua, trebuie sa fie promti in respectarea drepturilor cadrelor!

 97. Pai bine mersi Directorul General al ANP este bine mersi in concediu probabil in vreo tara straina si il doare la pedala de prosti care duc greul si tac din gura si merg la servici fara probleme ,dar gata sa terminat iesim in strada.

 98. Mutarile acestea discretionare fara nici-o logica duc la nemultumiri grave din partea personalului.De ce nu ii trimit pe fiecare acasa din scola in functie de medii si de locuri?

 99. Cred ca este momentul sa demisioneze cineva din ANP,pt ca asa bataie de joc cu tupeu la dresa angajatilor nu poate fi trecuta cu vederea ! 😡

 100. LE CEREM DEMISIA D-NEI PETROVICI,D-LOR BEJAN, STANCOVICI, GABRIEL ILIE, CAZANCIUC,PONTA SI IOHANIS !!!! DEMISIA INCOMPETENTILOR !!! 😳

 101. Cred ca dna aceea de la financiar e aeriana rau de tot frate,nu este nici-un calcul la financiar s-a cerut doar o situatie pe estimarea bugetului,e praf de asta ajungem aici ca ne conduc incompetenti infatuati…prostul nu e prost destul pana nu e si fudul! 😳 😳 :oops:Dl Bejan pupa (editat) politice,se termina si cu pupaciunile astea o sa vada el….

 102. Cine mama (editat) este cucoana asta, pai ea stie in ce conditii lucrez eu frate ca stai in caldura asta intre 400 de ppl pe sectia de semideschis, sa-i cerem demisia n…….. ei si toti pupin(editat) din ANP care pupa (editat) politice, sa cerem demisia si lui Oprea, Ponta si Iohanis nu mai vorbesc de incompetentii dl ministru al justitiei si dl comunist Bejan sustinut politic (ducase pe copca toti),trebuie sa facem scandal monstru eu nu mai suport magariile sistemului asta si a incompetentilor, va rog sa faceti mitinguri fara numar si unul mare in Bucuresti,la guvern si cotroceni….dupa data de 19 august pe ei pe mama lor….!!!!!!! 😳 😳 😳

 103. Se platesc si orele lucrate in sarbatoare legala din Dec.2014 deoarece nu se face referire la acestea.Cu tot respectul Dl Stefan lumea sprijina protestul fiind acumulata multa nemultumire fata de grija Anp privitor la oamenii care muncesc onest pentru salariu

 104. cerem desfiintarea anp- ului care nu ne a sustinut niciodata!Intotdeauna au fost impotriva noastra si ne au tratat ca pe niste gunoaie, ca niste sclavi!anp ul sa fie desfiintat!

 105. Daca pe data de 10 nu avem pe card toate restantele sunt de acord sa ies in strada hoooooooooo ANP.

 106. In definitiv cu cit a crescut valoarea echipamentului , cu 100 sau cu 700 ca la politie ,ca de RADIO SANT suntem satui !!! Multumesc !

 107. Refuzul muncii suplimentare nu este o forma de protest legal ci o optiune a salariatului prevazuta de codul muncii. Ca sindicat vom lua in calcul activarea unei astfel de miscari in mod centralizat in ultima instanta. Insa nu este o actiune total controlabila sindical ci doar la nivel de protectie, fiind optiunea oamenilor daca isi asuma astfel de adrese si daca le mentin ulterior.

 108. Prima forma de protest,va rog,sa o aveti in vedere:-refuzul de a mai efectua ore suplimentare!A doua forma de protest nu o sa mai fie garantat!!!Cu ocazia primei forme de protest sa solicitam si angajarea de personal Operativ,elaborarea actelor normative care sint in dezbatere publica si consultarea sindicatelor in dezbaterea legii salarizarii,conditiile de munca pentru angajati(amenajarea de foisoare la standarde minime de a executa serviciul regulamentar).Protestam fata de MJ si ANP!!!

 109. Eu unul va susțin. .mergem sa protestam..cred ca anpeul ăsta e degeaba..doamna petrovici știe cum arata un hot?știe sa fie aroganta cu noi..Cu drepturile noastre..Am strâns o ura pe anpeul ăsta în trei ani câți alții în 20

 110. SNLP face sefii celebrii din ANP.
  Mare rusine ca se procedeaza asa, chiar nu au putin bun simt si respect pentru cei care-i tin in spate cu munca lor?
  Fara teritoriu ANP nu ar exista.
  Demisia si desfintarea ANP.
  Eu sunt pentru iesirea in strada.
  Jos, jos, jos sistem ticalos.

 111. Pana cand ne mai amana si pe noi cu acele mutari? Vreti sa ne raspundeti?Respect.

 112. Din punctul meu de vedere cred ca a sosit momentul oportun pentru a ne exprima nemultumirile, mahnirea si dezgustul fata de acest sistem subfinantat si marginalizat. Poate prin actiunile noastre de protest vom reusi sa atragem putin atentia( printre altele) celor care lucreaza asiduu la legea salarizarii.

 113. În salariu când se va regăsi sporul de 75%pentru sâmbete și duminici deja sunt 7 luni restante ?
  Iar în ceea ce privește sporul de studii de cât timp au nevoie cei de la MJ siministerul muncii având I vedere ca legea 71 a apărut în aprilie?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)