www.snlp.ro Web analytics

SNLP – conferință de presă 12.08.2015 in pregatirea mitingului „Muncim pe datorie, rusine sa va fie!” (13.08.2015, ora 09,00, sediul MJ)

{mp4remote}http://ro.privesc.eu:8080/storage/20150812-conf-snlp.mp4|600|400|0{/mp4remote}

Inregistrare realizata de www.privesc.eu

UPDATEPreluari media ULTERIOR conferintei de presa de astazi, 12.08.2015

UPDATEReflectarea mitingului de astazi 13.08.2015, in mass media

57 COMMENTS

 1. SNLP suntem noi,SNLP sunt eu,Va multumesc !!! asteptam de ceva vreme asta,credeam ca nu mai vine,sincere Felicitari si la urmatorul voi fi prezent !!!!

 2. Felicitari SNLP si multumesc participantilor la miting !!! A fost pt noi angajatii din sistemul ANP,indiferent de grad si functie,chiar si pt directori ca s-au cerut postuti,oameni etc.

 3. Felicitari SNLP,multumesc ca existati !Chiar sunteti un adevarat sindicat,avantajul ca nu s-a spart in mai multe bucati si ati ramas uniti s-a vazut de fiecare data ca puteti scoate 500-1000 de oameni in strada la orice ora SI AVETI UN CUVANT DE SPUS,daca erati putini putini se strangeau,FELICITARI pt gunoiul SCOS de sub pres,astazi i-am zis sefului de tura,unealta conducerii,ca trebuie sa asigure schimbator si ca daca nu-mi garanteaza ca recuperez nu mai fac ore suplimentare,m-a luat cu binisorul si mi-a zis ce-ai ma Georgica ai inebunit…iar eu,gata s-a scos gunoiul de sub pres,HA,HA,HA mi-a placut expresia asta,chiar e mult gunoi sub pres in sistem.FELICITARI !!!!!

 4. FELICITARI SNLP,SINDICATUL SUNTEM NOI !!!
  Astazi banii pe echipament,maine alte restante etc….in urma mitingului 50% din ianuarie nu din martie,se poate cand se vrea…FELICITARI STEFAN TEOROC,FELICITARI SNLP SI MEMBRILOR SAI,IN SPECIAL PARTIUCIPANTILOR!!!TREBUIE CONTINUATE ACTIUNILE PANA LA REZOLAVAREA TUTUROR PROBLEMELOR,IN SPECIAL PE LEGEA SALARIZARII !!! Am impresia ca acesti oameni nu au capacitatea mentala sa-si imagineze cum e sa stai singur cu 2-300 de ppl 13 ore cu usile deschise la camere la t 40 c,sau sa stai intrte psihici,criminali,violatori,agresivi etc..sunt chiar nebuni !!dau sporul de 50% neuropsihic la grefieri si judecatori,sunt stresati saracii de hartii si la politistii de penitenciare nu dau nici restantele,in ce tara traim fratilor ???!!! 😳 Pe ei tata ca nu se mai poate!! 😳

 5. [quote name=”Nu e in regula”]Domnule Stefan, nu trebuia fixat un termen asa de lung,respectiv 31.08.2015 pentru ca ANP sa ne plateasca drepturile ci maxim 23.08.2015.E prea mult si lumea nu mai are rabdare,asteapta banii!!!!Am sperat ca dupa miting va vor invita in studiouri la tv sa discutati mai pe larg despre problemele aduse la cunostinta opiniei publice prin comunicat si miting dar nu v-am vazut!Nu v-a invitat in studio nici o televiziune?Oare de ce???Trebuiesc neaparat urgentate,solicitate intrevederi cu dezbateri pe noua lege a salarizarii.Nu sa ramanem iar noi agentii incadrati foarte prost,coeficienti de toata jena in raport cu coeficientii vehiculati ca ii vor avea ofiterii!Atentie trebuie avuta si atunci când se va discuta situatia agentilor cu studii sa nu se mai intample situatiile actuale si sa ramana foarte multi pe dinafara cu sporul de studii.Clarificati de la bun inceput in negocieri majoritatea situatiilor, ca sa se evite discriminari ca in trecut când legile si ordinele creaza intotdeauna nedreptati!Succes in continuare!Va sprijinim![/quote]
  Care negocieri,hai la miting,nu ai auzit ca nu au fost negocieri la MJ pe noul proiect,la MJ proiectul madamei Plumbuita este doar o circulara pe internet,oficial nimik.rasu plansu

 6. [quote name=”lol”]Sintem tratati cu indiferenta pentru ca si noi tratam cu indiferenta.Stiti cit am fost real la miting 150 de persoane carora le-a pasat restul toti au avut probleme mai importante,din 500 cit au fost aprobate.Asa ca sa aplecam capul in continuare.Felicitari domnule Stefan pentru impecabila organizare.RESPECTE!!!!!!!!!!!!!![/quote]Ma tu nu ai fost la mitingul asta poate ai fost la altul cu 150 😆

 7. [quote name=”dat”]de ce ati sters comentariu dupa ce lati publicat dl TEOROC vam intrebat daca luna viitoare la salar o sa gasim majorarile de 75 in salaru ati raspuns ca da dar intrebarea este de ce ati sters acest comentariu multumesc astept rasp[/quote]
  Tu intrebi doar de bani,la miting ai fost ma gargaragiule

 8. habar n-am / daca nu sunt injuraturi sau alte atacuri, nu stergem / si in niciun caz dupa autorizare / poate eroare / majoritatea restantelor se dau luna asta, chiar saptamana asta o parte / doar 50% ramane probabil pe septembrie / desi ultimatumul nostru e 31 aug / in locul lor m as incadra

 9. de ce ati sters comentariu dupa ce lati publicat dl TEOROC vam intrebat daca luna viitoare la salar o sa gasim majorarile de 75 in salaru ati raspuns ca da dar intrebarea este de ce ati sters acest comentariu multumesc astept rasp

 10. Presa ticaloasa ne denumeste,in continuare gardieni,pasnici…cand vom fi politisti de penitenciare,de ce nu se baga proiectul in Parlament???

 11. [quote name=”eu”][quote name=”NICU”]LA GALATI SE STA CATE 12,13,SAU 14 ORE FARA SA TE SCIMBE NIMENI.[/quote]
  SI LA TM LA FEL,DA MERG PL-URILE PTR COMISIOANE!!![/quote]
  la margineni nu mai zic,ca se stie k este deja BD-uldin anp

 12. Am vazut ca ati pus accent pe criza de personal, a lipsei masurilor de securitate a angajatilor si a conditiilor precare de munca…sunt curios daca v-a si auzit cineva. Cred ca acestea sunt punctele pentru care ar trebui sa luptam in continuare. Faptul ca ne platesc in al 12lea ceas restantele salariale nu inseamna ca au rezolvat problemele.

 13. Saptamana asta majorarea de 75 restanta / pt 50% si echipament nu avem inca data exacta / vom declansa noi actiuni daca nu se achita luna asta / asa cum am promis

 14. DOMNU STEFAN PANA LA URMA CAND SE DAU BANII PE S,D SI ECHIPAMENT CA VAD CA NU AVEM NICI UNUL CU SANGE IN INSTALATIE SA ZICA CONCRET.NE TOT AMANA.IN 2015 INCA MERGE PROSTEALA.

 15. BEJANE,ZI SA (editat) CA SUNTEM LA ZI CU TOATE!!! SA-TI DEA DUMNEZEU SA LUCREZI CU PERSONALUL ALA DESTUL PE CARE IL VEZI TU,SI SA CERI AJUTOR CAND DETINUTII DRAGI TIEE TE (editat)!!!!

 16. [quote name=”NICU”]LA GALATI SE STA CATE 12,13,SAU 14 ORE FARA SA TE SCIMBE NIMENI.[/quote]
  SI LA TM LA FEL,DA MERG PL-URILE PTR COMISIOANE!!!

 17. am fost acolo!poate nu au fost 400,poate mai putini,dar…doar cine a fost acolo,poate sa
  inteleaga,ce inseamna…trairile,sentimentele,frustrarile,neimplinirile…organizatoric,a fost un pic naspa cu apa,trebuia distribuita la fiecare,in parte…dar a fost ok.felicitari STEFANE!NOI SUNTEM SINDICATUL!

 18. CE VRAJEALA PRELUNGITA CARE MERGE MANA IN MANA TOTI TRAG PE TURTA LOR SI MERG PE PROSTEALA.PANA CAND FRATILOR IN TOATA TARA SE MERGE PE SERVICIU DIN INERTIE CAND GRESESTII TE IA CA LA CARTE LA GALATI E JIHAD DAR NUMAI NOI STIM..

 19. Corectura – la miting au fost 400 de participanti / doar de la Giurgiu au fost 80 ! / seful jandarmilor ne-a confirmat la un momentdat 350, inainte de a se fii strans toti / au fost exact cati am decis ca sunt suficienti pentru aceasta etapa / nu am apasat inca pedala la podea / si nici nu ne-am terminat inca treaba / putintica rabdare si veti fi informati conform strategiei pe care o implementam

 20. Sintem tratati cu indiferenta pentru ca si noi tratam cu indiferenta.Stiti cit am fost real la miting 150 de persoane carora le-a pasat restul toti au avut probleme mai importante,din 500 cit au fost aprobate.Asa ca sa aplecam capul in continuare.Felicitari domnule Stefan pentru impecabila organizare.RESPECTE!!!!!!!!!!!!!!

 21. Ati pus punctul pe ,,i” fara ocolisuri si artificii si metafore literare care sa impacheteze frumos rahatul…felicitari

 22. Totusi s-a obtinut ceva din actiunea care a avut loc? Sau urmeaza si alt gen de proteste?

 23. Da…a trecut 15, data la care ar fi trebuit livrati banii, cei 75 %. Mai asteptam multttttttttttttttttt???????????????????????????sau ne organizam noi in numar si mai mare, sa facem mai mult zgomot !!!!!!!!!! ?!?????

 24. Saptamana viitoare vin banii!!!Pe 18-marti deschideri credite pentru plata 75%,echipament 2015,100ron medical si reintegrare iar pe 23-24 aug deschideri ptr 50%.Doamne ajuta!

 25. Da dar ati vazut ce raspuns s dat ANP-ul cica suntem cu toate platile la zi si nu avem nici o restanta si personal este suficient asa se vad lucrurile din birourile domnilor din ANP pai te vred si eu cand tu stai la birou cu aer conditionat tv si miere pe scaun vum sa nu mearga bine dar mierea sa cam terminat mai au putin din fagure si sa tetminat.

 26. Astazi un drag coleg din (editat) a reusit sa-mi strice ziua”Nu puteau si astia sa astepte pana pe 20.poate nu mai primim nici-un ban”Bine a zis cine a zis”Mai oameni buni firati ai dracu”nu banii ne intereseaza pe noi .azi ii primesti si maine nu-i mai ai.
  Primordial este lipsa conditiilor de munca cel putin de bun simt.vejnicul stim aveti dreptate dar nu sint bani „descurcativa si voi”ne-am saturat sa tot intelegem ne-am saturat sa tot servim patria.nu tine de foame.avem nevoie de asigurare materiala pentru a ne putea desfasura activitatea in co ditii umane cel putin ca de cele europene deja ni sa urat.nu sintem sclavi avem nevoie de respect si consideratie.nu vrem sa mai fim considerati ultimii oameni”niste pandari”
  Ajutatine sa scapam de dezastrul in care ne aflam.

 27. Domnule presedinte, va rog sa lasati cererile de intrevedere! Solicitati direct si punctual ce ne dorim pentru acest sistem! Enumerati in adrese toate revendicarile noastre si nu uitati sporul de solicitare neuropsihica! Personalul auxiliar de la instante (grefier, etc.) beneficiaza de el, iar noi care lucram cu ppl nu! Acest spor este de 50% din indemnizatia de incadrare bruta lunara. Acum il au si cei de la ANAF! Aveti pe siteu exemple clare de influenta a lucrului cu ppl asupra sistemului nervos! ( coerenta, logica unor comentari). Vreau sa vad care este raspunsul oficial la revendicarile noastre!

 28. jos palaria domnule Teoroc, punctat foarte bine problemele cu care ne confruntam insa cred ca ati trecut prea usor peste problema ca ,,nu suntem nici gardieni,, din punctul meu de vedere cred ca trebuia sa dezvoltati un pic mai mult problema schimbarii denumirii in politist de penitenciare, respect!

 29. Nu mai dati ultimaturi ,a fost pe 10,acum sa fie urmatoarea etapa.NESIMTITULCazanciuc,cica sa avem rabdare,din ianuarie ce a fost?Dati bai JIGODIILOR banii la oameni pentru ca am muncit si este dreptul nostruNENOROCITILOR.ati distrus tara asta TRADATORILOR,poate picati la puscarie si voi avea EU grija de voi .

 30. Norma de hrană pentru poliţişti şi militari, tăiată din nou

  Norma de hrană pentru angajaţii Ministerului Afacerilor de Interne şi ai Ministerului Apărării Naţionale a fost tăiată din nou, iar sumele primite în plus vor fi returnate. Norma fusese majorată la 1 iulie 2015, printr-o ordonanţă de urgenţă.
  Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului National al Agenţilor de Poliţie, a explicat pentru site-ul mariustuca.ro de ce s-a produs această schimbare.
  „S-a întâmplat acest lucru deoarece, Ministrul Apărării Naţionale- norma de hrană este reglementată prin ordin al ministrului Apărării Naţionale ţi acolo undeva se spune că, dacă alimentele cresc sau scad cu mai mult de 5%, atunci norma de hrană va fi actualizată la valoarea noilor preţuri. Şi cum, în România, TVA-ul la alimente a scăzut cu 15%, preţurile dacă vă uitaţi pe Institutul Statistic al Preţurilor, zic ei, statistic vorbind că au scăzut cu 7% atunci au actualizat din nou norma de hrană. Problema e alta. Că în 2013 când au crescut preţurile norma de hrană nu a fost actualizată. Deci, când e de rău pun în practică imediat. Când e de bine, nu mai pun în practică”, a explicat Iulian Surugiu.
  La începutul lunii iulie, angajaţii din Poliţie şi din Armată au fost anunţaţi că, în loc de 24 de lei, norma lor de hrană a crescut la 27 de lei. Astfel, în ziua de salariu au primit cu 90 de lei în plus. După numai două săptămâni, oficialii s-au răzgândit. Au analizat evoluţia preţurilor alimentelor şi au ajuns la concluzia că reducerea TVA la alimente se reflectă şi asupra normei de hrană. Astfel, în loc de 27 de lei, poliţiştii şi militarii vor primi 25 de lei. Mai mult, ei vor trebui să returneze 60 de lei din cei 90 primiţi în plus la salariul din luna precedentă.

 31. Stefane,cred ca cel mai corect in sistemul nostru ar fi sa se termine odata pentru totdeauna cu nedreptatile suportate de agenti vizavi de modul in care e tratat agentul.Ar trebui propus din partea sindicatului la dezbaterile cu cei care elaboreaza legi,ordonante,ordine,etc ca in Romania sa nu mai existe categorii de agenti si ofiteri!!!De ex.in Norvegia,Scotia si alte state civilizate toti angajatii dintr-un penitenciar sunt denumiti ofiteri.De la post control si pana la conducere impartiti pe categorii-ofiter categ.A,B,C etc. in functie de raspunderi si de activitatea pe care o desfasoara bineinteles ca in functie de aceste sunt si renumerati!In acest fel toata categoria de angajati din sistem nu vor mai fi catalogati ca gardieni,paznici,agenti,salariati,angajati ci li se vor spune ofiteri care cu siguranta va atrage respectul cuvenit.In acest fel s-ar schimba si modul de relationare dintre salariati.Oare cei din statele mentioante sunt mai ,,……”decat noi de au aplicat aceasta denumire pentru toti angajatii din penitenciar.Insa la ei exista un lucru care la noi s-a cam uitat odata cu trecerea timpului si anume RESPECTUL fata de o anumita categorie de angajati!!!Ce parere ai Stefan?Crezi ca s-ar putea realiza aceasta propunere la noi?Stiu ca la noi unor ofiteri nu le-ar placea ca unui agent sa ii se spuna ofiter, pentru ca nu s-ar mai simtii la fel de important dar daca vrem sa ajungem si noi la nivelul lumii civilizate ar trebuii sa luam lucrurile bune de la ei, care au demonstrat ca in timp dau roade si randament maxim!!!Astept parerea ta pe aceasta tema!!!

 32. Domnule Stefan, nu trebuia fixat un termen asa de lung,respectiv 31.08.2015 pentru ca ANP sa ne plateasca drepturile ci maxim 23.08.2015.E prea mult si lumea nu mai are rabdare,asteapta banii!!!!Am sperat ca dupa miting va vor invita in studiouri la tv sa discutati mai pe larg despre problemele aduse la cunostinta opiniei publice prin comunicat si miting dar nu v-am vazut!Nu v-a invitat in studio nici o televiziune?Oare de ce???Trebuiesc neaparat urgentate,solicitate intrevederi cu dezbateri pe noua lege a salarizarii.Nu sa ramanem iar noi agentii incadrati foarte prost,coeficienti de toata jena in raport cu coeficientii vehiculati ca ii vor avea ofiterii!Atentie trebuie avuta si atunci când se va discuta situatia agentilor cu studii sa nu se mai intample situatiile actuale si sa ramana foarte multi pe dinafara cu sporul de studii.Clarificati de la bun inceput in negocieri majoritatea situatiilor, ca sa se evite discriminari ca in trecut când legile si ordinele creaza intotdeauna nedreptati!Succes in continuare!Va sprijinim!

 33. Nu credeam ca mai exista oameni de buna-credinta in Sistemul Penitenciar, ci doar pilosi fara scrupule care incearca sa-si recupereze investitia pentru un post obtinut ….. . Sinteti cei mai tari. Asa sa va ajute Dumnezeu. Va sustin.

 34. Va felicit pentru inceperea actiunilor de protest,dar pana la urma o sa vedem vreun leu din ce ne datoreaza ?

 35. Și ??? Câinii latră, bejan merge mai departe. Am apărut la știri … ce frumos a fost și cam atât … Am băgat de dimineață cardul și nimic … ieri într o emisiune un politician a spus ca penitenciarele sunt ultima prioritate , probabil se referea la deținuți dar a mai spus și alta realitate , ca gardienii sunt implicați în escrocherii de gen accidentul și ca nu trebuie sa ne plingere. .. așa ca suntem ca un fir de par în fata jetului. .. de ce ministru ne a tratat ieri cu indiferenta? …Pentru ca nu contam …

 36. [quote name=”1 agent”]la penit. miercurea ciuc se sta 4 ore si chiar 5 in foisor deci ?[/quote]
  la severin se sta 12… ti se pare mult 5?

 37. [quote name=”1 agent”]la penit. miercurea ciuc se sta 4 ore si chiar 5 in foisor deci ?[/quote]
  doar atat:::)))))
  la margineni se sta 12 din 12,asa ca?//?
  situatia o stie si directorii dar la spate ii doare de bietii oameni care intra in serv si bolnavi,de terorizati ce sunt de niste sefi slabi de 2 lei

 38. gardian, gardian, gardian…aproape toate ziarele si tv folosesc arhaicul si eternul gardianul …rusinos

 39. felicitari domnule STEFAN sunteti cu adevarat exact cum v am cunoscut acul 7 ani gheata sa spart restul mai depinde si de noi si invit toti colegiii din tara memrii snlp la unitate si camaraderie cu stima va salut

 40. Multumesc tuturor colegilor care au renuntat la o zi de odihna sau alaturi de familia lor, pentru a protesta impotriva nedreptatilor pe care le traim cu totii!

 41. Va felicit d.le Stefan…vreau sa precizez un aspect pe care l.am constatat in timpul conferintei si anume acea statistica de 4000 de angajati la schimburi si 8000 la 8 ore. Stau si ma intreb cum se poate face un raport de 1agent la 3 detinuti cand din cei 8000 de angajati nici macar 3 sferturi din ei nu se intalnesc cu detinutul. E strigator la cer…raportarea celor 30.000 de detinuti, real, ar trebui facuta probabil la circa 6000 de angajati, iar raportul de 1/5 nu ar mai da asa bine pentru unii. Inca o data felicitari.

 42. Stimati colegi nu trebuie sa asteptam ca doar liderul sa faca ceva pentru noi sau vejnicul” sindicatul sa faca ceva”NOI TREBUIE SA FACEM CEVA PENTRU NOI,SA SPUNEM ADEVARUL! Ghiata a fost sparta nu trebuie decat sa continuam sa aratam adevarata fata a penitenciarelor,fara barfe,fara polite platite, putem incepe spre exemplu pentru inceput sa spunem(daca-si aminteste cineva)cand a primit ultima data un pix,un creion sau o guma pentru desfasurarea activitatii,ca de hartie a spus LIDERUL(merita scris cu litere mari)sau poate ne ajuta supraveghetorii de camere si de numere la casca de protectie,ca ei stiu cel mai bine ca acest lucru aparent hilar poate fi dovedit cu bonurile de achizitie

 43. Felicitari !!! Bine punctat, nu credeam ca in viitorul apropiat cineva va avea curajul sa scoata o parte din mizeria ce se află sub preşul ANP, felicitari !!!

 44. Felicitari domnul Teoroc,aceasta este linia care trbuie urmata va consider nu doar demn de urmat ci de aparat in lupta

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)