www.snlp.ro Web analytics

Din tara lui Harry Potter. Ca prin minune, majorarile prind din urma primavara

26644-harry-potter-harry-potter-with-lightningAm ajuns sa ne minunam ca de o vrajitorie de-a lui Harry Potter cand se publica cate un amarat de ordin, in baza unei legi. Aproape s-a dus primul trimestru din 2015 pana cand a reusit ANP/MJ sa emita norme de acordare a majorarilor salariale de 50% si respectiv 75%, drepturi aplicabile de la 1 ianuarie 2015.

A cautat domnul Cazanciuc bagheta magica vreo doua luni si jumatate dar pana la urma a gasit-o si a scuturat din ea. Sigur ca sindicatele nu au niciun rol. Ordinele probabil s-ar fi emis si fara agitatia sindicala inutila. Nu stim in ce an si in ce forma, dar sigur s-ar fi emis.  

Drepturile se vor acorda incepand cu 1 ianuarie 2015 si se vor plati la salariul din aprilie sau cel putin aceasta ar fi ordinea fireasca a lucrurilor. Dar sa nu uitam ca in tara lui Harry Potter orice se poate intampla. In prezent se lucreaza la modificarea celebrei decizii 569/2012 prin care in sistemul penitenciar munca prestata in zilele de sarbatoare a fost compensata cu timp liber in plus fata de munca suplimentara.

Cu ocazia asta eliminam si neplata alarmelor de exercitiu, prevedere dupa care stim ca vor lacrima cativa nostalgici. Bineinteles ca problemele nu se termina aici si ca intram intr-un nou set de divergente. Ne vom certa pentru criteriile de acordare a majorarilor, ne vom acuza pentru subiectivitate in individualizarea unor misiuni ca fiind speciale si asa mai departe. Dar cel putin cea mai complicata vraja a dlui Potter a reusit si avem ordinele mult asteptate.

Documente atasate

 • OMJ 821/C/2015 – majorare salariala de 75% pentru munca prestata in zile de sarbatoae legala, repaus saptamanal si alte zile libere.
 • OMJ 820/C/2015 – majorare salariala de 50% pentru misiuni speciale si lucrari de exceptie
 • Proiect modificare DDGANP 569/2012 – compensarea muncii in sistemul penitenciar (armonizare norme, plata alarmelor de exercitiu)

 

82 COMMENTS

 1. Esti neobosit de retardat. Mare strateg, iti autorizez comentariile pe care le ejaculezi cu darnicie la toate articolele numai cat sa te poata admira si colegii si cat sa poti fi felicitat de sefi maine dimineata. 🙂 🙂 🙂

 2. Domnule Teoroc ce ati face daca ati ramane fara membri? Daca incepand de maine o sa inceapa rand pe rand sa isi dea demisia cat mai multe cadre? Vreti sa va spun eu raspunsul?……s-ar produce o minune….!! Domnilor colegi haideti sa facem ceva mult mai simplu decat sa ajungem in fata MJ-ului ……haideti sa ne dam cu totii demisia din sindicat…..si o sa vedeti cate probleme se vor rezolva……! Problema sunt ei liderii nostrii……si sa vedeti cate lucruri pot rezolva daca o sa vada ca raman fara membrii…..

 3. Domnule Teoroc ,va multumesc pentru raspuns,si sper sa puteti sa ne aduceti numai vesti bune,de la niste guvernanti asa cum sunt ei numiti, pe criterii politice,nu pe criterii de competenta.

 4. Sa ne remilitarizeze si vor face servici cu detinutii din regim deschis.
  Atrag in mod serios atentia directorului general ca in unitati sunt pe picior de plecare un nr impresionant de cadre.
  Sa asteptam cresterea temperaturii de afara si vom vedea.
  NU realizati cum pun cadrele problema si cati lucratori stau la cutie.
  O sa va aduceti aminte de acest comentariu.

 5. nick – diminuarile aplicate nu pot fi recuperate decat in instanta / toate sindicatele au pus procese pe rol insa foarte putine au castigat

  indiferent cum a fost salariul din 31 dec 2009, este singura referinta legala pana in prezent / in mod normal ar fi trebuit sa se aplice noua lege de salarizare insa este tinuta pe loc prin legi anuale tranzitorii / astfel incat se produce o ultraactivitate a legislatiei anterioare raportate la salariul din 31 dec 2009 / nu exista alta solutie pana cand nu se va aplica legea unitara care nu este neaparat in avantajul nostru / dar aici ar fi de scris un articol nu un comentariu / deci ceea ce avem acum ca si calcul salarial este o varianta destul de buna, exceptand pierderea unor drepturi (prime, premii, sporuri)

 6. Domnule Teoroc,probabil ca ati mai fost intrebat,cu scuzele de rigoare va mai intreb si eu inca o data,daca se mai poate legal recupera cei 25% de care am fost cu totii ”furati”.Si apropo ,nu cumva dec 2009 este luna in care ne-au fost taiate 5 zile lucratoare,si deci baza de calcul pentru majorarea de 75% este automat scazuta.Va multumesc pentu raspunsul anterior.

 7. pe locul 1 trebuie trecut statutul, apoi restanta de haine si pe locul 3 banii. trebuie facut totul cu cap…si mitinguri peste tot anp..guvern mfp…

 8. CU DUMNEZEU INAINTE! FIE CA VOIA SA FIE DUPA CUM VREA EL, SI SA DEA TUTUROR CEEA CE MERITA SI DUPA CUM FAC CU NOI! AMIN!

 9. Tot naduful pe care voi il transmiteti catre noi, il transmitem si noi catre ei, chiar amplificat. Insa trebuie inteles ca nu sindicatele fac bugetul in Romania. Nu este prima oara cand ne aflam in situatii de acest tip, de restante neplatite. De fiecare data am reusit sa ne obtinem drepturile. Nu dam inapoi, nu ne poate speria nimic. Sa ne militarizeze daca vor, sa ne spioneze, treaba lor. Mergem excat pe drumul pe care trebuie mers. Aveti mai multa incredere si fiti alaturi de noi. Altfel nu avem nicio sansa

 10. In conditile in care te bazezi pe niste bani si aflii a nu stiu cata oara ca nu-i primesti, cum Dumnezeule sa fii calm si sa rationezi? Cata bataie de joc se va mai face cu noi, cu familile noastre, viata si munca noastra? UNde trebuie sa se ajunga ca sa nu mai fim bataia de joc a tuturor? Cine poate raspunde cu adevarat la aceste intrebari (cu adevarat), domnule Stefan Teoroc?

 11. Nick – Este singura referinta legala. Din 1 ian 2010 avem legi tranzitorii anuale care tin pe loc salarizarea unitara. La fel este si in ordinul politistilor.

 12. Domnule Teoroc, ce motivare ati primit pentru faptul ca majorarea de 75% are ca baza de calcul salariul de baza prevazut la data de 31dec 2009.Sa inteleg ca daca se aplica la salariul din dec 2009 ,ANP-ul ne plateste retroactiv, sau e vorba de un ordin facut sa fie in avatajul lor ca intodeauna.

 13. Era de asteptat ca anp-ul sa procedeze asa,am spus de nenumarate ori ca dialogul cu cei din Ghiculeasa nu da roade.Daca nu ne vom mobiliza cit mai repede ,va garantez ca sistemul va avea probleme.Nu veti reactiona pozitiv decit atunnci cind in fata anp-ului,mj-ului vom fi un nr impresionant de cadre care nu vor demonstra pasnic.
  VA VOM DEMONSTRA CA DE ACEASTA DATA VOM IESI IN PRESA SI VOM SPUNE ADEVARUL.
  Stiu ca nu place dar tot veti ceda/cu riscul de a avea de suferit.
  Sistemul penitenciar nu este mosia dumneavoastra,fara noi nu a-ti fi facut atitea schimburi de experienta,total lipsite de sens.
  Bani cheltuiti si nu ridicati capul din pamint in fata guvernantilor/caci veti ramine fara scaune tapitate in stil occidental.
  Ce tot suntem amenintati cu comisii de disciplina si parchete. Chiar daca cineva spunea ca ma repet,la urechile presei va ajunge problemele din cadrul penitenciarului galatean.
  Va atrag atentia dragilor care conduceti destinele sistemului penitenciar,ca nu sunteti vesnici/si cit e roata de stricata-tot se mai roteste odata.
  Veniti la Galati si ma executati….ca spun lucrurilor pe nume.
  P.S
  Presa galateana tot va afla,nu suntem cobaii vostri pe spatele nostru traiti bine si vedeti tari exotice

 14. Dl. Stefan Teoroc ajutati pe cei de la ANCMR,SCMD si Politie privin Proiectul Legi Pensiei Militare care a fost avizat de ministere si se afla la Camera care este si in beneficiul nostru.

 15. conform unei adrese,se vor plati doar zilele de 1,2,3,4 ianuarie 2015,precum si cei 100 de lei pentru personalul medical,tot pe luna ianuarie.

 16. Dl Teoroc,NU acceptati sub nici-o forma sa nu se acorde banii TOTI BANII pe ian,feb,martie.NU suntem bataia de joc al anp ,daca nu sunt in stare sa asigure bugetul :bejan si ai lui sa-si de-a DEMISIA.

 17. va supun atentiei tuturor palmasilor care lucram la operativ si am curaj sa pun pariu cu STEFAN ca pe data de 10 aprilie nu vom lua nimic din urma ,doar banii pe luna martie este sursa sigura suta la suta cine vrea sa puna pariu sunt disponibil.A fost doar putin praf in ochii nostri

 18. Oare nu putem sa ne transferam intro alta puscarie dintro alta tara fiindca eu cred ca acolo au toate drepturile la zi date.

 19. [quote]Sandokan, aceeasi stare de nervozitate o am si eu dar o proiectez asupra ANP/MJ. Iti recomand sa faci acelasi lucru. desi ai o atitudine corecta, tu ti-ai ales o tinta gresita. Sindicatele nu se joaca cu nimic, ele sunt singurul sprijin al salariatilor din sistemul asta. Am explicat de nenumararte ori cursul demersului nostru. Nu voi relua. Fa efortul sa citesti.[/quote]

  inseamna ca „atentia” trebuie indreptata spre anp…. la p.a. se vor face masuratori pt.echipament, desi eram programati la anul (s-ar parea ca multi au refuzat noul echipament si atunci va fi dat celor multi de la p.a.care sunt ascultatori, cuminti si adopta pozitia ghiocel..ca tot vine primavara).

 20. Sandokan, aceeasi stare de nervozitate o am si eu dar o proiectez asupra ANP/MJ. Iti recomand sa faci acelasi lucru. desi ai o atitudine corecta, tu ti-ai ales o tinta gresita. Sindicatele nu se joaca cu nimic, ele sunt singurul sprijin al salariatilor din sistemul asta. Am explicat de nenumararte ori cursul demersului nostru. Nu voi relua. Fa efortul sa citesti.

  Astazi ANP a facut un anunt in cadrul unei sedinte intrunite cu alt scop, privind bugetul disponibil. Se vor face plati de majorari dar nu la nivelul asteptat de noi, adica nu pentru intreaga perioada 1 ianuarie – 31 martie. Nu vom accepta niciun compromis, asta este clar. Se intentioneaza o plata partiala dar noi apreciem asta ca pe un gest indreptat impotriva salariatilor si ca pe un esec al actului de management practicat in minister si in sistem.

 21. Cu cat se apropie data de 10 aprilie incepem s-o dam de gard:ba ca pana nu vedem banii in buzunarul oamenilor nu se stie,ba ca reluam protestul,ba ca ,ba ca.Dar eu pun o intrebare:DE CE AM OPRIT PROTESTUL,DACA NU AVEM O CERTITUDINE :S-a spus ca s-a semnat ordinul,ca s-au luat toate aprobarile ,ca sunt banii alocati,s-au cerut situatii (la urgenta cu orele si zilele lucrate ian,feb.martie:azi pentru maine sa fie gata si trimise la anp)si acum ba sa vedem ba sa CE? Nu mai vorbesc ca se apropie luna in care se expira termenul la echipament:iunie.Nu am vazut pana acum nici sa vina cineva sa ne i-a masurile pentru a fi confectionat si nici nu cred ca se va mai face asa ceva.Deci demarati discutiile si pentru aceasta problema,nu atunci in iunie sa ne trezim ca nu au bani si sa ne apucam iar de…….protest, sa se intarzie cu banii pentru ca lumea s-a saturat sa se mai joace de-a protestul.ATENTIE DL TEOROC NU VA JUCATI CU VORBELE CU INIMILE SI CU BANII OAMENILOR.

 22. DEC PRIMI BANI PI CIRCULARA DE ZVONURI ESTE ADEVARATA NU NE VOME S.. SI D,,NICI IN APRILIE , PENTRUCA NU SINT BANI ALOCATI LA BUGETU MJ BINE CA LA M,A,I. AU FOST ALOCATI BANI SI EI IAU NOI SINTEM PROSTI MULTUMESC.

 23. Cel care a scris la comentariul nr. 57 , te rog sa iti iei alt nume pentru a comenta!!Nu este frumos sa comentezi in numele altcuiva chiar daca este un comentariu la obiect.Multumesc!

 24. De la sume prevazute in buget, pana la bani in buzunar este un drum. Noi la acest drum suntem acum atenti si nu ni se pare ca ar fi fara gropi. Nu vrem sa alarmam pe nimeni insa nici nu vom transmite mesaje de certitudine decat cand o vom avea. Iar daca pentru asta va fi nevoie sa reluam actiunile de protest, nicio problema.

 25. Din cate imi aduc aminte Anp prin vocea D-lui Bejan spunea ca sunt bani.Mj a consultat ministerul fin. cand cu mare greutate a dat acest ordin.Si dvs dl Stefan ne spuneti ca nu este o certitudine??

 26. Pana nu vedem banii in buzunarele oamenilor, nu respiram inca usurati. Acum incercam sa ne asiguram ca exista buget, insa nu avem inca certitudini. Sper ca Anp si Mj sa realizeze ca daca nu se achita de aceasta obligatie legala nici in aprilie, iesirea in strada va fi singura certitidine.

 27. Multumesc pentru raspuns si pentru demersurile facute pana acum.Sper sa se rezolve si problema asta intr-un final si multe altele care asteapta.Cu banii pe sambete si duminici mai este vreo problema de intampinat pana pe 10 aprilie?Multumesc!

 28. Evident la o lege a salarizarii pentru sectorul public se va aplica tuturor bugetarilor. Nu stiu sa existe intentii privind acel spor si nu este obligatoriu ca acea lege sa fie si favorabila personalului din penitenciare. Ramane de vazut proiectul si fundamentarea. Pana atunci avem doar intenti si declaratii.

  Privitor la asigurari medicale, probabil stiti ca plata este partajata intre anagajat si angajator, catre casaopsnaj, similar tuturor institutiilor din structura de aparare. Nu vad cum putem face altfel. Mai important ar fi ca prin legislatia specifica si prin contractul cadru sa se poata deconta cat mai multe operatiuni medicale pentru salariati si familie.

 29. Domnule Stefan,noua lege a salarizarii in sistemul bugetar propusa de Ministrul Muncii in functie de studii se va aplica si la noi? Ma refer la faptul ca poate asa se va putea repara si nedreptatea privind sporul de studii superioare ,daca sindicatele nu au putut face nimic in acst sens .

 30. [quote name=”ldl”]Dl Teoroc noi care lucram la stat nu am putea sa nu mai platim asigurarea de sanatate la stat si sa platim la particular fiindca la stat deageaba platim .va multumesc.[/quote]
  ar fi ideal sa nu mai platim la stat…cu banii care sunt opriti am putea face niste asigurari f.f.bune la privat

 31. Pentru Idl:

  Spune OMJ nr. 2908/C/2013 unde se prevede ca plata SAU echiparea se realizeaza pana la data de 30.06 a anului urmator. In cazul nostru, primim echipament SAU bani pana la data pe care am enuntat-o.

  Acest ordin a fost modificat la interventia sindicatului reusindu-se devansarea platii echipamentului cu 6 luni. Pana la modificarea acestuia, echiparea se putea realiza pana la finele lunii iunie a anului urmator iar plata se putea efectua pana la finele anului urmator. Acum ambele, echiparea sau plata, se realizeaza pana la finele lunii iunie a anului urmator.

  Presupun ca pana la data de 30.06.2015, orice intrebare cu referire la plata echipamentului este fara sens.

  In plus, sunt unitati in care s-a echipat personalul din operativ cu tinuta noua de serviciu, din drepturile anului 2014. Ca atare, cei care au primit tinuta de serviciu noua, vor primi doar banii pentru tinuta de oras care se ridica la un cuantum de aprox. 950 ron, 140 ron fijnd achitati in luna decembrie 2014.

  Daca ANP va reusi si echiparea personalului din restul unitatilor, restantele acestora se vor plati conform spuselor de mai sus. Daca ANP nu va reusi echiparea cu tinuta de serviciu pana la data de 30.06.2015, va achita restantele in bani. Asta in masura in care nu va exista rea vointa sau vreo ambitie de doi bani cu care sa ne batem pana ne spargem capetele. S-a demonstrat de „n” ori ca unii sunt mai catolici decat Papa.

 32. Pentru unul mic:
  Nu se poate sa nu ti se acorde marirea. Daca in luna in care ai lucrat in sarbatoare legala, sambata sau duminica efectuezi ore suplimentare, atunci ti se va acorda si timp liber in afara majorarii. Daca nu efectuezi timp suplientar, atunci ti se plateste doar majorarea.
  Deci, acordarea de timp liber nu restrictioneaza acordarea majorarii de 75%.

 33. Dl Teoroc noi care lucram la stat nu am putea sa nu mai platim asigurarea de sanatate la stat si sa platim la particular fiindca la stat deageaba platim .va multumesc.

 34. [quote name=”Pronostic”]Ady: cauta in arhiva acestui site. s-au enuntat de foooooarte multe ori raspunsuri la aceasta intrebare;

  Alin: banii de echipament se dau pana la finele lunii iunie a anului curent.[/quote]
  Cine a zis

 35. Ady: cauta in arhiva acestui site. s-au enuntat de foooooarte multe ori raspunsuri la aceasta intrebare;

  Alin: banii de echipament se dau pana la finele lunii iunie a anului curent.

 36. Am si eu o intrebare ..poate suna aiurea dar …sar putea sa incerce sa ne smechereasca si in loc sa se dea majorarea de 75% sa ne spuna in luna urmatoare ca vom beneficea de timp liber in compensatie?…pentru ca din textul de lege cam asa reiese(usita de scapare pentru neplata ) ca se poate. Multumesc.

 37. Este vorba despre majorarea salariului de baza calculat pe ore lucrate in respectivele conditii, insa cuantumurile difera. Nu este o suma fixa. Nu stiu cum ai ajuns Ioan la acel calcul. Calculul tau ar indica existenta unui salariu de baza unic in sistem. Probabil este un exemplu.

  Ca explicatie si exemplu, daca ai un salariu de baza net (deci net nu brut, adica bani in mana, nu mai complicati cu taxe si impozite) de 1000 de lei si lucrezi 170 ore lunar, tariful orar este de 1000lei:170ore=5,8lei. La aceasta valoare se calculeaza o majorare de 75% adica 4,35 ei pe ora. Daca ai lucrat 12 ore in respectivele conditii, ai de incasat 12orex4,35lei=52,2lei in plus fata de tariful orar normal. Practic acele ore vor fi platite cu cate 5,8+4,35=10,15lei.

  Este un calcul de bun simt care pleaca de la prevederile si principiile din ordin. Cum vor face efectiv contabilii, vom afla in scurt timp.

 38. Buna dimineata
  Numarul de ore lucrate in zilele de sambata si duminica x 5,5 lei, din care scazi impozitul, si iti da suma pe care o ai de primit.

 39. Alex,
  Cum sa ramai omule cu 25% in mana? Hai sa nu fim chiar… Un exemplu concret : pentru 33 de ore lucrate in sarbatoare legala, am luat aprox. 240 de lei neimpozabili. Impozitat, am luat aprox. 230, suma curata. Suma asta „curata” o regasesti pe fluturas la sectiunea „drept restant impozabil”.

  Nu inteleg !!!??? Sunt unii carora le pare rau ca s-a reusit obtinerea acestei majorari ? Chiar nu avem limite, Alex ?

 40. Si adevarul este ca ramanem cu 25% in mana… Oricum multumim si pentru acesti bani domnule Teoroc, pana la urma dvs ati muncit ca sa-i primim.

 41. Personal, fara sa fiu contabil si nici absolvent de drept, cred ca se vor acorda compensari doar de tipul cs, pentru orele suplimentare, iar pentru orele lucrate sambata, dumineca si in sarbatorile legale (cele 12 zile anual) se va acorda sporul de 75%.In noua macheta de pontajprobabil acea „prezenta cu tsl” va deveni prezenta cu spor de 75% si nu cred ca va mai exista csl, doar cs, pentru ca schimburile trebuie sa asigure continuitatea in toate cele 365 de zile ale anului.

 42. In cazul asta, cei care lucreaza pe schimburi vor beneficia intodeauna de 75% si de TSL sau TRS pentru ca intotdeauna se genereaza ore suplimentare (TS). Doar sa ai o armata de oameni folositi ca raspandiri in cadrul schimbului pentru a avea posibilitatea sa acorzi (LCS – liber in cadrul lunii curente) in asa fel sa nu se genereze ore suplimentare.

 43. Alex, eu am facut urmatorul calcul si in felul asta am vazut ce ani trebuie sa iau. Cu regula de 3 simpla.
  Daca pentru 160 de ore lucratoare primesc un salariu lunar de 1400 atunci calculez ce suma imi revine sa-mi fie platita pe ora. Iar apoi acea suma o inmultesc cu numarul de ore lucrate in saratoare legala. Scot 75% din aceasta suma si asta e. Aceasta suma intra la impozat si e ramane se duce pe „Dept restant impozabil” regasit in fluturas.

 44. Pronostic – exact
  Alex – nu stiu cum au calculat dar corect este sa calculezi si sa adaugi 75% la salariul de baza si nu sa platesti doar 75% din acesta cum stiu ca au existat niscai tentative de interpretare.

 45. Din ce inteleg eu, daca la sfarsitul unei luni NU te inregistrezi cu timp suplimentar (TS) ti se plateste doar majorarea de 75% daca in luna respectiva ai lucrat in sabatoare legala sau in zilele de sambata si duminica.

  Pe de alta parte, daca te inregistrezi cu TS atunci la acesta se adauga si TSL sau TRS fara a se exclude reciproc ?

 46. Domnule Teoroc va rog frumos sa ma lamuriti cu privire la metodologia de calcul pentru orele lucrate in weekend si sarbatori legale, pentru ca am observat o discrepanta majora intre banii primiti pe csl-urile din 15 august 2014 respectiv cele din decembrie 2014. Care este metodologia adevarata de calcul pentru oferirea celor 75%, cea din 2014 sau cea de acum?
  Mai pe scurt, de ce in august 2014 am primit pe 5 ore de csl 55 lei iar pe csl-urile din decembrie 2014 respectiv 21 ore am primit 98 lei?

 47. Alecule, citeste, gandeste si vorbim. Poti lucra in sarbatoare sau sambata fara sa ai Tsl. In acel caz primesti doar majorare pentru orele respective. Daca totusi ai si Tsl atunci primesti si timp liber corespunzator. Pe ture Tsl nu este un efect concret al lucrului in anumite zile ci un calcul total la final de luna.

  Cris, inteleg sa traduc ce spui dar imi este greu. Fa un mic efort, aloca 10 secunde si scrie lizibil.

 48. Puteti sa ne spuneti de ce cei care au luat sarbatori legale de pe te calculul va rog sa ne spuneti maugust au luat mai mult fata de noi acum de pe decembrie de ce ii descrepanta asta care esultumesc

 49. Chiar nu inteleg:1)”Munca prestata in sarbatori, sambata si duminica se aduna la munca prestata in cursul lunii si poate genera TSL”. Pai,TSL-ul nu este generat numai de lucrul in zile de sarbatoare legala?2) Ptr lucrul la sarbatori ,primesc 75% ptr timpul efectiv lucrat+ timp liber fara sporuri ptr nr de ore efectiv lucrate,adica CSL ? Pe scurt, 75%+CSL?3) Nu se mai zice nimic ca munca suplimentara sa fie efectuata cu acordul salariatului.Sa inteleg ca D asta e mai restrictiva si permite munca fortata sau fiind stipulat in CM nu mai era necesara reuarea? Cred ca aici trebuie insistat!

 50. Munca prestata in sarbatori, sambata si duminica se aduna la munca prestata in cursul lunii si poate genera TSL. Raspunsul pe scurt este da.

 51. Intrebare:se acorda TSL + plata 75% sau numai 75%? N-am avut timp sa citesc actele normative.

 52. Da, dar nu poti deconta de doua ori din bugetul unui an. Vei primi banii din bugetul pe 2015, indiferent daca iei concediul pt 2014 sau 2015.

 53. Întrebare:se decontează transportul pt concediul de odihna din 2014 in 2015?mentionez ca mai am 25 de zile din2014 si șansa sa iau zile din 2015 e cam zero

 54. RESPECT DOMNILOR,PT CELE REALIZATE,PANTRU CA LUPTATI PENTRU NOI CEI CU CAPUL PLECAT IN PAMANT,POATE O DATA IN VIATA NE VOM LUA INIMA IN DINTII SA LUPTAM ALATURI DE VOI..

 55. Domnule Teoroc va rog frumos sa ma lamuriti cu privire la metodologia de calcul pentru orele lucrate in weekend si sarbatori legale, pentru ca am observat o discrepanta majora intre banii primiti pe csl-urile din 15 august 2014 respectiv cele din decembrie 2014. Care este metodologia adevarata de calcul pentru oferirea celor 75%, cea din 2014 sau cea de acum?

 56. Multumim sindicatelor pentru implicare si sustinere!
  Speram ca, VINEREA MARE , inainte de PASTE ,adica in data de 10 aprilie sa prim si banii la zi :din ianuarie2015-martie2015!
  Multumim !

 57. Multumim dl.Stefan pt.ce ati realizat,si va asigur de tot respectul celor de la ture de la PPA

 58. Stimati colegi acest 75%,reprezinta o reparatie morala pt cei care de multi ani de zile i-si petrec weekendurile,pastele,craciunul,revelioanele alaturi de distisii domni detinuti.felicitari snlp 🙂

 59. TROSC !!! Sincer, trebuie desfacuta sampania. Chiar poate fi numit succes. Nu putem minimaliza absolut deloc efortul sindicatelor, in special reprezentilor acestora. Luptati in continuare domnilor pana ce vor fi bifate cat mai multe tinte de pe acea lista….GOOD LUCK!!!

 60. Stimate Idl, este un site asumat de catre o organizatie si moderat de un administrator. Comentariile decente, rezonabile sunt autorizate cu drag.

 61. Felicitari dl Teoroc in ceea ce priveste sporul de 50 si 75 la suta dar acuma sa nu uitati si de celelalte drepturi pana este fierul cald deoarece daca se raceste este mai greu ati vazut si dumneavoastra.Si vreau sa va mai spun ceva dumneavoastra ati vazut pantofii care o sa-i avem la noua tinuta ,sunt oribili de urati. Zici ca avem opinci in picioare.va multumesc

 62. Multumim pentru efortul facut]Eram pregatiti ptr.protest,dar ati reusit]Sper sa faceti ceva si cu statutul…

 63. Multumesc ptr raspuns Domnule Teoroc. Cand preconizati ca vom primi acesti bani? Mcara la salariul din aprilie sunt sanse??? multumesc

 64. agentx
  1. banii neplatiti nu produc dobanzi nimanui, sunt in bugetul public
  2. daca nu amenintam cu proteste la ora asta nu aveam ordinele publicate iar cand ar fi fost publicate nu aveau forma aceasta (in special cel cu 75%)
  3. nu mai avem dreptul la greva din 2011
  4. in general dupa cate o reusita, o parte din personal arunca in derizoriu tot demersul considerandu-l minor, cealalta uita instantaneu, iar marea majoritate incepe imediat sa intrebe de banii de haine; sa fii sindicalist este chiar o placere

 65. nu cred ca cei din MJ si ANP au fost sensibilizati cu intentia de a declansa greva…ne lasa sa vbm si ei oricum fac ce vor si cum vor…suntem a cincea roata la caruta

 66. Domnule Teoroc esista posibilitatea ca banii alocati conform OMJ 821/C/2015, OMJ 820, sa sa inatrzie cu plata intentionat deoarece daca sunt intrun cont, produc alte sume considerabile???

 67. In continuare in sistem , adevărul si dreptatea umbla cu capetele sparte iar minciuna si nedreptatea in piept si cu fruntea sus. Câțiva din A.N.P. ar trebui sa plece si sa ne lase. Sau sa vina pe secțiile de deținere si sa încerce sa se tina după un supraveghetor intr-o zi normala de munca sa vedem daca face fata si sa ne spună cum se simte după 12h de munca.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)