www.snlp.ro Web analytics

Cupa SNLP 2012 – fotbal. Start!

Capture1De luni, 3 septembrie 2012 incepe Cupa SNLP 2012 – fotbal, o competitie organizata de SNLP la nivel national. Cu peste 40 de echipe inscrise, concursul se anunta unul activ si interesant. Programat pentru o data anterioara, startul a fost amanat din cauza caniculei si a perioadei de concedii.

Atasat, va punem la dispozitie programul jocurilor, regulamentul precum si o serie de precizari organizatorice utile. SNLP a informat ANP cu privire la inceperea competitiei si a solicitat sprijin pentru organizarea in bune conditii.

Nr.154/SNLP/29.08.2012

Catre

Directorul General al Administratiei Nationale a Penitenciarelor

Domnul comisar sef de penitenciare Marian STANCOVICI

Stimate domnule director general

Va informam ca SNLP organizeaza la nivel national, in perioada 3 sept 2012 – 31 oct 2012 o competitie de fotbal denumita „Cupa SNLP 2012 – Fotbal”. 

Atasat, va punem la dispozitie programul jocurilor si regulamentul competitiei, precum si precizari organizatorice interne.

Luand in considerare faptul ca ANP nu mai organizeaza astfel de competitii din anul 2006, va solicitam sprijinul pentru a reusi un parcurs competitional pozitiv, avand in vedere atat nevoia de pregatire fizica a personalului din sistemul penitenciar, cat si efectele benefice ale initiativei SNLP, in planul coeziunii si activitatilor in echipa.

In acest sens va rugam sa informati directorii unitatilor implicate in competitie cu privire la calendarul atasat, recomandand solicitudine pentru pregatirea echipelor si asigurarea derularii partidelor. 

Cu deosebita consideratie

Stefan Teoroc

Presedinte SNLP

Documente atasate

19 COMMENTS

  1. va bate Codlea nu aveti cum sa va intalniti cu Giurgiu,dar si daca ne intalnim va batem iar.

  2. nu a ales margineniul grupa in care sa fie oricum au echipa buna fata de giurgiu .au castigat cu noroc la bragadiru dar nu sunteti recunoscatori au avut 3 accidentati.sa dea dumnezeu sa va intalniti iar cu ei

  3. foarte frumos din partea dv1.castiga margineniu ca au lot puternic,la bragadiru au lipsit multi jucatori.oricum bafta tuturor echipelor participante

  4. Domnule Teoroc, te rog poti sa publici adresa de e-mail ,ca as vrea sa discutam o problema strict personala?Multumesc

  5. Pt membrul cu guta: testam doar medical, nivelul de sange din alcool si cel al infidelitatii, nu ne intereseaza. Goluri sa ai. Pardon, sa dai. 🙂

  6. M-a surpris liderul de sindicat in concediu la Viena intr-un restaurant,cu doua colege pe genunchi si nu mai are incredere in mine,va rog sa interveniti domnule presedinte,sa pot face parte din echipa.

  7. Daca sunt un mare consumator de alcool,sufer de guta avansata si pe deasupra mai sunt si un mare curvar,pot face parte din echipa unitatii?

  8. Nu este ideea mea. Este o practica inceputa acum 7 ani dar din pacate nu am reusit sa o sustinem anual.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)