www.snlp.ro Web analytics

Dupa mutari, concursuri pentru functii de conducere. Consultare si calendar

affiliate-marketing-contest-winnerInformare transmisa filialelor SNLP pe data de 28 aug 2012 

Astăzi, 28.08.2012 a avut loc o întâlnire a conducerii ANP cu organizaţiile sindicale în vederea discutării calendarului de ocupare a funcţiilor de conducere vacante. SNLP a fost reprezentat de vicepresedinte II Adrian Neagoe. Cele discutate şi agreate vor fi transmise în cursul zilei de mâine, în unităţi, după cum urmează:

Update:

Ocupare funcţii vacante directori adjuncţi şi şefi servicii echivalent

 • 29.08.2012 – publicarea pe portalul intern a funcţiilor de conducere vacante: directori adjuncţi şi şefi servicii echivalent
 • 31.08.2012 – termen limită de depunere cereri solicitare mutare
 • 05.09.2012 – termen limită soluţionare cereri
 • 10.09.2012- demarare concursuri ocupare funcţii

Concursurile vor fi organizate pe centre după cum urmează:

 • operativ: Gherla
 • reintegrare socială: Arad
 • economico administrativ: Iaşi
 • medical: Rahova

Comisiile de concurs vor fi compuse numai din personal stabil pe funcţie (nu împuterniciţi).

 • Ocupare funcţii şefi servicii – termen demarare 10.10.2012
 • Ocupare funcţii şefi birou – termen demarare 10.11.2012

De asemenea au fost luate în discuţie:

 • modul de stabilire a funcţiilor vacante din unităţi din procedura de schimbare: având în vedere faptul că au fost unităţi unde nu s-au publicat toate posturile vacante şi că schimbarea/mutarea din funcţie se pot face periodic, fără a exista un termen rigid stabilit, acestea vor fi reluate; vor fi prezentate toate funcţiile vacante
 • privind derularea, în continuare a concursurilor de ocupare a funcţiilor de director general adjunct, director de direcţie şi director de unitate, s-a comunicat că MJ/ANP sunt în proces de organizare (constituire comisii).

Adrian Neagoe

Vicepresedinte S.N.L.P.3 COMMENTS

 1. Stimati concetateni,
  Anumite functii de conducere sint „nevacante” si vor fi vacantate cind vor dori muschii unor stapini.Este metoda legala prin care acestea sint atribuite persoanelor aflate in gratii.Functiile manageriale superioare pot fi ocupate numai prin mutari si apoi prin concurs.
  Asadar ,mi se pare foarte corect comentariul d-lui A Neagoe.

 2. Cele prezentate se referă la mutari pe functiile de director adjunct sau sefi servicii echivalent.
  Referitor la procedura de schimbare, cand vorbim despre astfel de functii lucrurile sunt clare: într-o unitate nu există mai multe funcţii cu coeficient egal sau mai mare cu a directorului adjunct, excepţie cea a directorului. 😆
  Aşadar, în vederea ocupării funcţiilor vacante de director adjunct primul pas logic este mutarea. în vederea accelerării procesului ,au fost stabilite termenele respective. Într-adevăr, posturile care vor fi scoase la concurs sunt cele vacante şi pentru care nu există solictări de mutare.
  Modalitatea prin care un agent poate ocupa o funcţie de conducere, este acceaşi ca pentru ofiţeri de execuţie: concurs, evident dacă sunt îndeplinite cerinţele postului scos la concurs(studii, vechime etc)

 3. 29.08.2012 – publicarea pe portalul intern a funcţiilor de conducere vacante: directori adjuncţi şi şefi servicii echivalent
  31.08.2012 – termen limită de depunere cereri solicitare mutare
  05.09.2012 – termen limită soluţionare cereri
  10.09.2012- demarare concursuri ocupare funcţii

  Sincer, nu pare a fi explicit deloc.
  La ce fel de mutari se refera acest termen impus pe 31 ? De mutare pe functiile respective ? De schimbare din functiile detinute pe aceste functii vacante de conducere ? Chiar nu inteeg. Parca se stipulase faptul ca initial se va termina cu procedura de schimbare din functie si ulterior, in limita posturilor vacante se va proceda la mutare.

  Si daca pe 05.09.2012 dupa solutionarea cererilor de mutare raman vacante in continuare aceste posturi, abia atunci se va organiza concursul de care se vorbeste ?

  In ce masura ca agent poti ocupa una din functiile astea de conduecere (sef serviciu spre exemplu…). Presupun ca numai prin concurs, nu ?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)