www.snlp.ro Web analytics

„Culegere MAI” – instructiuni salarizare 2018

In vederea implementarii noilor reguli salariale si fiscale, fiecare minister ar fi trebuit sa elaboreze si sa transmita structurilor subordonate un set de instructiuni pentru o aplicare unitara a legislatiei. Pe cat de sigur este ca MJ nu a elaborat si deci nici nu a transmis astfel de instructiuni (instantele de judecata inca bajbaie, cu cateva zile inainte de data salariului), la fel de sigur este ca MAI a compus cel mai complet set de precizari, dintre institutiile publice. 

Cel putin lucratorii de la „resurse umane” si de la „salarizare”, ii ajuta. In rest, prea putini se vor obosi sa citeasca. Pentru orice eventualitate, precum si spre comparatie si/sau completare cu regulile transmise succint, dar relativ cuprinzator de ANP ca ordonator principal sub MJ dar ca institutie publica in sistemul national de aparare, punem la dispozitie „culegerea”:

4 COMMENTS

  1. In principiu, doar ca ședința trebuia sa aibă loc săptămana aceasta . Cand ne vom putea depune alte cereri, ținând cont ca s-au decalat termenele stabilite?

  2. Despre ședința de mutări, ce ne puteți spune ? Se mai respecta calendarul acela, sau e doar praf in ochi?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)