www.snlp.ro Web analytics

Tehnocrati la remaiat. Deja

dacian ciolos 91897000Daca ne vaitam ca la MJ nu s-a semnat niciun document care vizeaza sistemul penitenciar, dupa instalarea noului ministru, tocmai aflam de pe fluxurile de stiri ca s-ar putea sa mai luam un respiro. Premierul Ciolos ar pregati deja prima remaniere de tehnocrati iar in fruntea listei, sursele o confirma tocmai pe ministra justitiei, Raluca Pruna. Incepem sa devenim dezorientati.

Luni se analizeaza la Primaria Municipiului Bucuresti notificarea de miting depusa de SNLP/FSANP pentru 20 ianuarie 2015 in fata MJ, dar vedem ca ne-o iau vremurile inainte. O sa ajungem sa trecem numele ministrului in alb pe protestele noastre. Deocamdata informatia nu este confirmata oficial astfel incat, mai vedem. Pana atunci, continuam sa ne pregatim.

 

Dacian Cioloș a făcut, în ultima săptămână, mai multe vizite în ministere. Premierul s-a întâlnit separat cu mai mulți miniștri, a discutat cu președintele, iar surse din PNL au confirmat pentru DCNews că se pregătește o remaniere de guvern.

UPDATE: Ultimele informații arată că ar urma să fie schimbat și ministrul Finanțelor, Anca Dragu, ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, dar și ministrul pentru românii de pretutindeni, Dan Stoenescu. Chestorul Petre Tobă nu va fi schimbat de la Interne. În schimb, ministrul Educației, Adrian Curaj, va fi ținut sub observație. 

UPDATE: Potrivit ultimelor informații ar urma să fie schimbați Raluca Prună de la Justiție și Cristina Palmer de la Mediu, Ape și Păduri. 

Informațiile despre această mișcare nu sunt cunoscute și nici discutate la nivelul partidului, doar liderii din vârful PNL având contact cu premierul. Ca urmare circulă mai multe ipoteze.

În PSD se știe că Dacian Cioloș ar căuta câțiva miniștri, dar nu se recunoaște că ar fi avut loc contacte cu guvernul pentru ca partidul să susțină vreun tehnocrat sau altul, la schimb cu voturi în Parlament. Pesediștii cu care am discutat spun, mai în glumă mai în serios, că Dacian Cioloș este silit să înlocuiască miniștrii care au venit de la Bruxelles, fiindcă aceștia au dat de greu și au decis să renunțe la ”concediul” petrecut în România pentru a se întoarce la post.

sursa: dcnwes.ro

 

 

9 COMMENTS

  1. Nu stiu cum sa atasez un link spre presa internautica aradeana, aici a aparut o analiza foarte corecta facuta de domnul colonel (r) Bucur Marin fost comandant al penitenciarului Arad, despre ce si cum s-a dat copy paste la legislatie si ce anume s-a omis in legi copiate dupa cele vechi, cine a propus modificarile si cine si-a exprimat acordul pentru actuala forma a legii.

  2. Schimbarea sefilor, bucuria nebunilor…
    Nu sunt partinitor, dar cred ca ar trebui lasata conducerea ANP sa isi faca treaba…

  3. Sa plece toti, bejan,stancovici,ilie-echipament,ieftinca,movila ptr ca sunt cu totii expirati,gata le-a trecut vremea.

  4. Cred ca toata lumea a inteles ca ministra asta e ca o (…), interesata mai degraba de scandal si sa fie ea vizibila, decat sa rezolve o problema! Ea vrea sa il schimbe pe seful ANP, punct. De ce, ea stie! Poate doar sa poata sa isi numeasca tehnocratii ei 🙂 Un ministru cu adevarat profesionist, analiza decent si nepartinitor cauzele situatiei aberante cu lucrarile stiintifice si propunea solutia. Nu aparea aproape zilnic in presa, cautand vinovatii printre cei care aplica o lege stramba si nu printre cei care ar fi trebuit sa o scrie dreapta! Domnule Ciolos, chiar nu se gaseste un ministru competent?? Pana atunci, sa ne reamintim de Colectiv si daca asta e schimbarea pe care o tot asteptam!

  5. Cred ca scapa dl. bejan. Chiar nu vad oportuna schimbarea dlui ca urmare a scandalului cu scriitori din inchisori atata timp cand a facut nenumarate demersuri pentru a reglementa lucrarile stiintifice….

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)