www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

In doliu pentru cei ce au murit, la lupta pentru cei ramasi inca in viata

2974074688 2121cfd486 bSuntem tristi dar asta ne uneste. Incet, implacabil. Si devenim nervosi. Satui. Ne-am saturat sa stam cu ochii larg inchisi. Ii deschidem, dar nu vedem nimic. Minciuna ne orbeste.

Marsaluim cu viteza spre vis de libertate, iar in drum calcam peste corupti. Nici nu ne-am dat seama. Ii descoperim deja in trecut. Abia acum vederea ne revine.

Politicieni de mucava, dominati de investitori si ambitii. Ancorati de scaune si obsedati de tactici sociale. Nu isi pot gasi loc in istoria Romaniei. Cel mult, la note de subsol.

Nu vor iesi in fata, acum. In Piata Victoriei poporul nu da spaga. Se ard scaune. Si ancore. Iar mucavaua-i scrum. La schimb, pentru copiii arsi pe rugul mitei.

Dar nu chiar toti au ars. Cativa au aripile neatinse. Si se vor ridica. Paziti-va! Suferinta nu este necesara in dezvoltarea unei nații. Ea doar uneste indestructibil poporul oprimat si dezmembrat de o tagma politica retardă.

Nu mai avem elite. Am ramas doar cu interese si cu arta de a ne dusmani castigata in decenii de manipulare. Sa invatam cum este sa ramanem uniti. Daca nici acum, atunci cand?

Stefan Teoroc 

(mesaj ulterior incendiului din Colectiv)

 

Comentarii  

0 #45 jilava 11-11-2015 17:05
Domnule lider care a fost efectul opunerii tale si cum raspund sefii care propun pe cei care chiar nu merita?Cum ramine cu cei care merita si nu sint propusi pentru ca nu sint obedienti?
Citat
0 #44 gioni 10-11-2015 21:24
Votati PNL ca sa aveti 25% dar in minus
Citat
0 #43 ciol os 10-11-2015 20:55
Pina la urma e bun si un os de ros , adica 10% e mai mult decat nimic ! Vai de steaua noastra ...
Citat
0 #42 vasilica 10-11-2015 20:16
Nu trebuia sa zic, dar ne lipseste gen Oprea
Citat
0 #41 seby 10-11-2015 19:17
generatia colectiv vrea denumirea de politist de penitenciare ce asteptati, sa iesim in strada si sa strigam demisia? chiar asa poate nu ar fi rau sa vina oameni noi...
Citat
0 #40 Ștefan Teoroc 10-11-2015 18:57
Da, astazi am participat personal fiind desemnat de BNS, la sedinta Comisiei de munca din Camera deputatilor unde au fost discutate toate amendamentele la un anumit proiect de lege. Cresterea de 10% pentru tot sistemul public mai trebuie sa fie si aprobata in plenul camerei. Inca vorbim doar despre un proiect. Vom posta detalii complete. Este un compromis ciudat fortat de cadrul social actual. Contextul este deosebit de delicat
Citat
0 #39 Jilava 10-11-2015 18:54
Citez pe Jilava:
Si tăcerea e un RASPUNS.

Fiți drepți cu cei care au muncit cot la cot domnilor lideri, nu mai stați deoparte când e vorba de munca de peste 20 ani.
Va rog definiți performanta pentru acest 50 la suta.
Citat
0 #38 Manu 10-11-2015 14:49
Si se pare ca s-a dus marirea de 25%.Asa au anuntat astazi in presa.Maxim 10% marire din decembrie si PNL-ul se opune si la acesti 10%.
Citat
0 #37 Pescarul 10-11-2015 14:49
Legea salarizari este suspendata iar salarile bugetarilor vor creste cu 10%la toti bugetari .In concluzie iarasi suntem ultima roata de la caruta.In actualele conditi ce facem dl PRESEDINTE ne multumim cu putin praf in ochi s-au iesim si noi in strada in volum mare sa cerem si noi mariri de 25%si demisia conduceri anp.Credetine ca suntem condusi de niste directori cu concepti si gandiri de comunisti ,facem multe ore suplimentare .Haidati cu toti sa ne cerem drepturile in strada.
Citat
0 #36 Florin Stoica 10-11-2015 11:53
Pt Jilava,
In mod sigur esti in eroare totala, nu sindicatul propune directori tineri sau batrani si nici pentru sporul de 50%. evident nu ai informatii despre sedintelel din consiliul de conducere unde eu m-am opus la propuneri de acordare a sporului pentru oameni care am considerat ca nu meritau, participantii la consiliul de conducere sunt martori cand eu si drectorul adjunct de la socio nu am acceptat acele propuneri lucru care s-a consemnat in procesul verbal de sedinta.
Daca ai ceva de discutata pe aceasta tema o poti face oricand cu mine personal si vei primii toate informatiile.
Citat
0 #35 Jilava 09-11-2015 18:45
Si tăcerea e un RASPUNS.
Citat
0 #34 Jilava 08-11-2015 09:40
Citez pe jilava:
modul de acordare a salariilor de 50 la suta este o mare mizerie.

Nu am crezut in 23 de ani de munca în aceeași fabrica sa vad asa lingușire
Suntem conduși de 2 pusti veniți de 2 - 3 ani și nu prea știu eu sa pup(editat).
Florine implica-te mai mult în aceste hotărâri .
Citat
0 #33 jilava 07-11-2015 19:46
modul de acordare a salariilor de 50 la suta este o mare mizerie.
Citat
0 #32 Unul din multime 07-11-2015 12:20
Am auzit mai deunazi si n-am putut sa nu rad......"acu.. .ca a plecat Ponta,o sa mai vedeti voi(de parca el lucra la RATC) salarii marite si pensii speciale...ciuc iu...Daca-l mai tinea Dumnezeu pe Ponta si pe Oprea cateva luni eram si noi rezolvati...acu ...cine ne mai rezolva noua problemele?Gola nii aia din strada?"
Citat
0 #31 anonimus 07-11-2015 09:46
Si la noi se asteapta un Colectiv,nu se investesc bani in siguranta angajatilor, nepotism,aceasi zicala" lasa ca merge si asa",aceasi infatuare si inganfare a oamenilor din conducere ,lipsa empatiei,gandir e comunistoida,nu intereseaza pe nimeni conditiile de munca,Daca ei o duc bine de ceilalti nu-i intereseaza,vre m o schimbare trebuie sa incepem si cu noi. Sa numai stam cu capul plecat si muti,sa cerem domnilor acestor" colegi" ai nostri sa ia aminte la ce se intampla acum in tara,maine poate va veni curatenia si in penitenciare.
Citat
0 #30 pop 07-11-2015 08:36
Mi se pare total aiurea sa existe intr-un sistem diferente salariale intre categorii de personal unii care au niste sporuri si altii la fel care au in plus.A ajuns un asistent medical cu 7 ani vechime sa ia salar mai mare ca un supraveghetor de pe maxima siguranta cu 15 ani vechime.Felicit ari Anp,felicitari Bejan si tuturor care vegheaza la bunastarea sistemului penitenciar.
Citat
0 #29 jilava 07-11-2015 07:55
Poate cineva sa spuna daca la cineva care isi desfasoara activitatea pe perimetrul locului de detinere,adica la paza perimetrului a primit acel spor de 50 %
Citat
0 #28 jilava 07-11-2015 07:49
Citez pe Horatiu:
Citez pe Florin Stoica:
Pt Horatiu,
Nu exista un asemenea spor doar pentru cei din Bucuresti.

Exista acel spor .

CUM POTI SA SPUI ASEMENIE ABERATII,DE UNDE LEAI SCOS
Citat
0 #27 Un agent 06-11-2015 23:25
Citez pe Ștefan Teoroc:
Alex - poate pentru ca am spus noi ca se va afisa... asta e / asa am fost informat - asa am transmis / ne asumam noi greseala ca anp nu-si va asuma niciodata nimic / insa din pacate noi nu putem declansa procedura si nici nu putem pune anuntul / probabil dureaza mult redactarea si aprobarea / doar sunt 5 randuri de scris si un batz de dat pe hartie...

Pescarul - daca nu ar fi fost aceste miscari sociale acum, aveam in plan o noua actiune / dar se va intampla in primul moment potrivit

un agent - te contrazic / cei din strada sunt tineri frumosi si inteligenti, chiar daca nu au abilitati fantastice de comunicare / multi au studii in scoli straine si sunt sperante reale pentru tara asta amarata / nimeni nu trebuie sa le fure miscarea desi sunt multi infiltrati printre ei / va fi greu dar merita incercat / fara incercare, fara lupta si fara sacrificii nu se va putea schimba nimic / multi vad miscarea ca pe o dezordine sociala cu risc de pierdere a unor privilegii sau promisiuni / insa ce garantie de pastrare a acestor privilegii aveam? sau nu cumva ar trebui sa gandim altfel? si anume sa nu mai simtim nevoia de privilegii sau de statute speciale ci tot poporul din tara asta sa fie platit pur si simplu corect fara sa fie nevoie ca cineva sa fure startul? ar trebui sa realizam ca gandim predominant materialist din cauza lipsurilor si a unei linii de guvernare bazata pe cumparare si oportunism! candva trebuie sa inceteze toate astea! de ce nu acum! hai fruntea sus si sa privim cu curaj in viitor! numai noi toti impreuna putea sa ne asiguram un viitor mai bun! noua si copiilor nostri

Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate, si nimeni sa nu le confiste miscarea. JOS MANIPULAREA!!!! ! JOS INFILTRATII !!!!Nu stiu daca sunt frumosi, liberi si inteligenti cum spui, pentru ca nu pot fi in piata din cauza distantei, desi sincer mi-as dori. sUNTEM LANGA EI DACA PRECUM SPUI, si daca se poate sa le insuflati cateva revendicari, ca sa nu se lase pacaliti si manipulati precum noi imi permit sa fac urmatoarele sugestii:
1)Interzicerea cu desavarsire a instrainarii resurselor naturale a amaratei asteia de Romanii, pe care o iubim si i-am jurat credinta !!!
2) Independenta adevarata a Justitiei !!! Nici un om din afara justitiei ( inclusiv presedintele-av em experienta Base) sa nu faca numiri in Justitie.Niciun ul!!!! Concurs si promovare in interiorul sistemului judiciar.Dar asta obligatoriu dublata de Legea raspunderii magistratilor ( una adevarata nu care sa ingradeasca magistratul) ca sa nu avem parte de abuzuri !!!
3) Locuri de munca -fara ele nu poate exista prosperitate si dezvoltare !!!
4) Judecarea in regim de urgenta pentru tradare pentru cei care au instrainat :
- Fundatia Gojdu - evaluata la 1 miliar de dolari americani
- Flota Comerciala a Romaniei
-Instrainarea resurselor naturale ale tarii ( Rosia Montana, Petrolul si Gazele, etc)
-indepartarea celor care distribuie energia tarii ( Romania este aproape independenta energetic si noi platim la super pret gaze si electricitate) si reinstituirea monopolului de stat in aceste domenii de importanta strategica ca si caile ferate, posta, etc... Sunt de importanta strategica inclusiv in domeniul militar, iar contextul international nu trebuie uitat !!!!
Acestea sunt propunerile pe care te rog sa le transmiti acestor tineri, daca ei nu se hotarasc usor, din partea unuia care este SATUL de prosteala din tara asta !!! Asta doar daca nu sunt doar o masa de manevra manipulabila, care va fi prostita cum am fost si noi in trecut !!!
Citat
0 #26 Ștefan Teoroc 06-11-2015 22:29
Alex - poate pentru ca am spus noi ca se va afisa... asta e / asa am fost informat - asa am transmis / ne asumam noi greseala ca anp nu-si va asuma niciodata nimic / insa din pacate noi nu putem declansa procedura si nici nu putem pune anuntul / probabil dureaza mult redactarea si aprobarea / doar sunt 5 randuri de scris si un batz de dat pe hartie...

Pescarul - daca nu ar fi fost aceste miscari sociale acum, aveam in plan o noua actiune / dar se va intampla in primul moment potrivit

un agent - te contrazic / cei din strada sunt tineri frumosi si inteligenti, chiar daca nu au abilitati fantastice de comunicare / multi au studii in scoli straine si sunt sperante reale pentru tara asta amarata / nimeni nu trebuie sa le fure miscarea desi sunt multi infiltrati printre ei / va fi greu dar merita incercat / fara incercare, fara lupta si fara sacrificii nu se va putea schimba nimic / multi vad miscarea ca pe o dezordine sociala cu risc de pierdere a unor privilegii sau promisiuni / insa ce garantie de pastrare a acestor privilegii aveam? sau nu cumva ar trebui sa gandim altfel? si anume sa nu mai simtim nevoia de privilegii sau de statute speciale ci tot poporul din tara asta sa fie platit pur si simplu corect fara sa fie nevoie ca cineva sa fure startul? ar trebui sa realizam ca gandim predominant materialist din cauza lipsurilor si a unei linii de guvernare bazata pe cumparare si oportunism! candva trebuie sa inceteze toate astea! de ce nu acum! hai fruntea sus si sa privim cu curaj in viitor! numai noi toti impreuna putea sa ne asiguram un viitor mai bun! noua si copiilor nostri
Citat
0 #25 Un agent 06-11-2015 21:12
Citez pe Ștefan Teoroc:
dat - nu stiu la ce crestere te referi / exista premisa cresterii cu 25% din luna decembrie insa ramane de vazut cum vor evolua lucrurile in noul context

Chuck Norris - daca ai fost in strada stii ca printre revendicari apare si eliminarea pensiilor speciale / ramane de vazut ce majorari vor mai fi posibile in viitor pentru sistemele speciale / sunt riscuri ca lucrurile sa se schimbe si nu in avantajul structurii de aparare / vom vedea / deocamdata nimeni nu stie ce va urma

Horatiu - nu este vorba de unitatile din Bucuresti ci doar de aparatul central care beneficiaza incepand din 2006 de o majorare a coeficientilor de 0,25% / sigur stii ca dupa 2010 salariile au inghetat in forma pe care o aveau in 2009 / pana la o noua lege de salarizare aplicabila

Citat:

OG 64/2006 anexa 1 pct 2:
Pentru funcţionarii publici cu statut special din Ministerul Justiţiei şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor - Aparat Central, coeficienţii de ierarhizare ai funcţiilor în care sunt încadraţi se majorează cu 0,25.
Atunci, daca exista riscul eliminarii pensiilor speciale si a anularii unor drepturi pe care si asa le primim cand isi aduce A.N.P. aminte, sa iesim si noi in strada.Dupa ce pleca tinerii frumosi si liberi ( ca sa nu ne batem cu ei ) eu zic sa mergem noi in Piata Universitatii, dar spre deosebire de ei ( care saracii nu stiu sa lege doua propozitii sau sa faca acordul intre subiect si predicat si sunt manipulati ) noi cred ca vom sti ce revendicari avem.De ce spun casunt manipulati? Pai n-am auzit sa ceara vreunul INTERZICEREA instrainarii resurselor naturale ale tarii asteia ( sa schimbam clasa politica , dar sa le lasam altora care vin posibilitatea sa vanda tara in continuare ), nu i-am auzit ca vor locuri de munca ( in schimb sunt deranjati de fumul de tigara de prin cluburi ).....etc. Sa moara toti, ca noi oricum nu stim ce vrem..........i a sa ne mai lasa astia cu prostiile lor si sa se maturizeze o data. Dumnezeu sa-i ierte pe cei ce si-au pierdut viata in grota aia numita ,,club" sa raspunda cei vinovati, dar nu sa ajungem sa iesim in strada dar sa nu stim ce sa cerem. In acest hal i-au adus politicienii distrugand educatia, sa iasa pe strazi si sa nu stie ce vor...........G ROAZNIC !!!
Citat
0 #24 unul mic 06-11-2015 21:07
sper din tot sufletul sa nu am dreptate in cee ce voi scrie..din pacate cei care vor veni la conducere vor face exact acelasi lucru ca si profesora aceea care a stat in greva foamei pentru drepturile profesorilor ..asta pina cind au mituito cu o functie in perlament si a uitat cu totul de unde a plecat ..chiar mai rau a inceput sa aibe pretenti si limbaj de smechera cind isi cerea drepturile de parlamentara..D UMNEZEU SAI ODIHNEASCA PE CEI DE LA COLECTIV SI SA LE DEA PUTERE CELOR CARE AU RAMAS IN VIATA..
Citat
0 #23 finul Alecu 06-11-2015 18:24
O fi vorba de filmul"Buletin de Bucuresti"..... ...ca de "spor de Bucuresti" n-am auzit?
Citat
0 #22 Pescarul 06-11-2015 17:41
Acum ar trebui sa iesim si noi in strada sa facem si noi curatenie in acest sistem sa schimbam conducerea anp si toti directori de puscari .Fiindca am ajuns sclavi pe mosiile lor asteptam miscari sindical.
Citat
0 #21 Alex 06-11-2015 16:15
Domnule Teoroc de ce nu s- a afisat anuntul pe Anp ca se reia procedura de mutare la craiova???//?
Va rog sa-mi raspundeti
Citat

Google Translate

Cauta in site

 • E4 12.12.2017 08:25
  La noi o sa fie contre ca anp-ul lucreaza la privat si au bonus pentru ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 07:19
  In opionia mea, si am mai spus-o, este o norma care se poate acorda ...

  Read more...

   
 • Agent 12.12.2017 06:39
  La un program atitpic, de luni pana vineri,o zi 8 ore,urmatoarea zi ...

  Read more...

   
 • nick 12.12.2017 06:03
  Cu vreo18 ani in urma aceasta norma de hrana era specifica doar ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 11.12.2017 23:22
  modifica L153/2017 dar nu include ceva relevant in ceea ce ne priveste

  Read more...

Google AdS