www.snlp.ro Web analytics

Vinovatii vor raspunde. ANP trebuie sa isi asume pana la capat erorile

click pe imagine pentru adresa completa

Captura de ecran din 2015.11.10 la 21.23.32

Dacă ți-a plăcut articolul, ajută-ne să-l distribuim sau apreciază-ne cu un Like 🙂

14 COMMENTS

  1. As vrea sa intreb de ce din nou PPA plateste cand vrea diferentele rezultate din calculul gresit pt 75% sambete si dumunici,pe cand la spitalul ppa deja sunt pe card.va multumesc

  2. Desteptii de anpei au dat ieri alarma la ora 15:00 cu indicatii clare sa nu depaseasca 2 ore perchezitia. Astia habar n-au ce inseamna o alarma… Daca au dat-o la 15:00 tu organizator mai devreme de 16:30 nu iti poti planifica perchezitia! De la 16:30 plus 2 ore perchezitia plus o jum de ora bilantul (sedinta) ajungem pana sa terminam la 19:00!!! Si la 19:30 intram in serviciu in tura de noapte! Astia chiar nu gandesc si nu ii intereseaza deloc de noi!

  3. Se tot lucreaza la HG. Ne-am interesat ieri la Casa de pensii. Pe surse se stie ca aceasta lege este in primul rand o oferta pentru greii din servciii astfel incat sa iasa din scena intr-un mod elegant, pasnic si banos. Deci ar trebui sa fie activa la anul.

  4. Sunteti foarte sigur domnule Teoroc ca legea pensiilor va intra in vigoare din 1 ianuarie 2016, sa inteleg ca stiti ceva “pe surse” si despre metodologia de aplicare a ei ?!

  5. Nu cred ca o sa-și asume domnul bejan nimic..Nici doamna petrovici..Or sa meargă pe premiza ca nu avem ce sa le facem..doamna aia are gradul de nesimțire ridicat..așa cum ar trebui sa l am eu pe secție sa nu mai plec cu durere de cap acasă. .

  6. Felicitări SNLP , în sfârșit poate vom vedea o judecată dreaptă a celor vinovați ! Pentru câțiva incompetenți suferă un sistem întreg ! Ne-am săturat de atâta minciună și de-atâtea clanuri mărunte – fără valoare , susținute politic !

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)