www.snlp.ro Web analytics

Vinovatii vor raspunde. ANP trebuie sa isi asume pana la capat erorile

click pe imagine pentru adresa completa

Captura de ecran din 2015.11.10 la 21.23.32

14 COMMENTS

 1. As vrea sa intreb de ce din nou PPA plateste cand vrea diferentele rezultate din calculul gresit pt 75% sambete si dumunici,pe cand la spitalul ppa deja sunt pe card.va multumesc

 2. dupa cate stiu eu..alarmele de exercitiu se ponteaza/ gresesc? deci prin urmare pt alarma de ieri ar trebui sa fim pontati?

 3. Desteptii de anpei au dat ieri alarma la ora 15:00 cu indicatii clare sa nu depaseasca 2 ore perchezitia. Astia habar n-au ce inseamna o alarma… Daca au dat-o la 15:00 tu organizator mai devreme de 16:30 nu iti poti planifica perchezitia! De la 16:30 plus 2 ore perchezitia plus o jum de ora bilantul (sedinta) ajungem pana sa terminam la 19:00!!! Si la 19:30 intram in serviciu in tura de noapte! Astia chiar nu gandesc si nu ii intereseaza deloc de noi!

 4. dl teoroc evitati sa ne dati un raspuns ptr simbete si duminici se dau de la anul viitor in continuare multumesc

 5. Se tot lucreaza la HG. Ne-am interesat ieri la Casa de pensii. Pe surse se stie ca aceasta lege este in primul rand o oferta pentru greii din servciii astfel incat sa iasa din scena intr-un mod elegant, pasnic si banos. Deci ar trebui sa fie activa la anul.

 6. Sunteti foarte sigur domnule Teoroc ca legea pensiilor va intra in vigoare din 1 ianuarie 2016, sa inteleg ca stiti ceva „pe surse” si despre metodologia de aplicare a ei ?!

 7. DL TEOROC va rog sa ne spuneti daca din ianuarie ma luam simbete si duminici sau nu multumesc asteptam raspuns

 8. Ce nume sau persoane sa fie, reversul medaliei a fost alarmarea unitatilor pe data de 10.11.2015 ora 15.00.

 9. buna ziua,imi poate spune cineva daca noua lege a pensiilor v-a intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016?

 10. Nu cred ca o sa-și asume domnul bejan nimic..Nici doamna petrovici..Or sa meargă pe premiza ca nu avem ce sa le facem..doamna aia are gradul de nesimțire ridicat..așa cum ar trebui sa l am eu pe secție sa nu mai plec cu durere de cap acasă. .

 11. Felicitări SNLP , în sfârșit poate vom vedea o judecată dreaptă a celor vinovați ! Pentru câțiva incompetenți suferă un sistem întreg ! Ne-am săturat de atâta minciună și de-atâtea clanuri mărunte – fără valoare , susținute politic !

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)