www.snlp.ro Web analytics

Spor viza CFP retroactiv si majorare salariala pentru personalul implicat in proiecte

raise moneySNLP cere de aproape 2 ani emiterea normelor de aplicare a legislatiei salariale. In intalniri succesive cu ANP/MJ au fost dezbatute aspectele de natura salariala ridicate de organizatia noastra, au fost emise puncte de vedere, iar la ultima sedinta a Comisiei mixte din MJ insistentele SNLP au reusit sa convinga reprezentantii ministerului cu privire la faptul ca cel putin pentru anumite drepturi normele sunt absolut necesare in caz contrar acele drepturi nu se vor putea acorda niciodata. Prin urmare a fost elaborat recent proiectul de OMJ care reglementeaza majorarea de clase pentru personalul care acorda viza CFP si lucreaza in echipele de implementarea a proiectelor comunitare. Astazi a fost primita de la MJ ultima varianta de proiect cu ajustari operate de minister. Fata de acestea SNLP a mai adaugat o ultima propunere urmand sa primim un punct de vedere si apoi sa se emita ordinul.

 

Documente atsate:

9 COMMENTS

 1. [quote name=”Stefan Teoroc”]Cred ca e doar putin asfixiat. MJ vad ca are alte prioritati pentru moment. O sa-i dam putin oxigen (proiectului).[/quote]
  🙁 Sper ca nu trebuie mult ,, oxigen,, 🙂 avind in vedere ca exista deja o varianta finala a proiectului si un acord al aplicarii acestuia!! Multumesc pentru raspuns si implicare!!

 2. Cred ca e doar putin asfixiat. MJ vad ca are alte prioritati pentru moment. O sa-i dam putin oxigen (proiectului).

 3. Buna ziua domnule presedinte! Ce s-a mai intimplat cu priectul OMJ personalul care acorda viza CFP lucreaza in echipele de implementarea a proiectelor comunitare?? S-a ratacit ?? Sau a ,, murit,, la nastere! Multumesc anticipat.

 4. pt. dl baltaretu.Sigur se poate,faceti cerere pe o functie cu coeficient mai mare cuma ar fi op.pr 1 sau 2 si la vechimea dvs sigur o sa faceti punctajul maxim,acum este momentul.

 5. Domnule Baltaretu,
  1)Pe ce functie sinteti incadrat? Daca sinteti agent paza si lucrati pe sectie e… avantajul dvs
  2)cineva nu va iubeste si nu a vrut sa va avanseze in cadrul aceleiasi functii;la acest moment trebuia sa aveti coeficient maxim ptr functia detinuta.
  3) Mergeti in audienta la RUFP ,sa va spuna pe ce functie sinteti incadrat,coeficientul actual de ierarhizare,daca sint functii vacante cu coeficient mai mare ca al dvs si eventual intocmiti o Nota de Informare adresata directorului ptr a fi fi mutat pe o alta functie vacanta, pe acelasi coeficient,dar,care are un coeficient maxim mai mare decit cea detinuta de dvs.Daca refuza,scrieti-mi ,dindu-mi informatiile respective si sa facem ceva impotriva railor!
  Cu respect,prietenul dvs,finu Alecu.

 6. Postati off topic. Mergeti la articolul care dezbate tema. Am mai dat link o data. Am explicat mai pe larg.

 7. Baltaretu:
  Din punctul meu de vedere sunt 3 situatii posibile:

  1. Resursele umane nu au respectat prevederile legale in ce priveste avansarea in cadrul aceleasi functii. Fiind de 17 ani in sistem si cam de 3 ani daca nu ma insel se pune in aplicare acel regim de avansare in cadrul aceleasi functii, la acest moment ar fi trebuit sa ai 2.70…

  In mod normal ti se acorda 0.5 la coeficient, pentru fiecare functie existand un minim si un maxim. In cazul tau, avand 2.50 urmatoarea trecere ar fi trebuit sa sara direct la 2.70 neexistand alt coeficient intre 2.50 si 2.70. De retinut ca aceasta avansare in cadrul aceleasi functii se realizeaza la fiecare inceput de an.

  2. Personal nu-ti cunosti pozitia incadrarii la acest moment.

  3. Din acele ordine eu am inteles ca poti face cerere de shimbare numai pe o functie cu acelai coeficient sau mai mic decat cel cu care esti actualmente incadrat de unde se poate deduce cu usurinta ca, desi faci sectie de doi ani nu poti trece pe o functie care sa depaseasca cuantumul de 2.70 ori supravegherea implica un coeficient minim de 2.75 ajungand pana la 2.90….

  Sau poate nu am inteles eu bine !

 8. Domnule presedinte,lucrez de 2 ani in supraveghere.Coeficient 2,50,vechime in sistem17 ani.Se poate face ceva in cazul meu?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)