www.snlp.ro Web analytics

Absolventii de la SNPAP Tg Ocna vor incepe un stagiu prelungit de practica

SNPAP-Targu-Ocna-02La solicitarea sindicatelor ANP a cautat si a gasit solutii pentru elevii de la SNPAP Tg Ocna a caror repartizare ulterior absolvirii a fost amanata prin act normativ. In acest sens trebuie modificat un ordin de ministru pentru a se prelungi perioada de practica. In concluzie, in perioada 1 sept – 30 nov 2012, elevii absolventi vor fi trimisi in stagiu de practica in unitatile subordonate ANP. Mizam pe sustinerea MJ in acest sens.

 

Document atasat

3 COMMENTS

  1. Gardian, nu te acuza nimeni ca nu intelegi fenomenul sau ca informarea ta nu este in regula insa logica ar trebui sa aiba intaietate in expunerea unei argumentatii. Spre deosebire de alte structuri, ANP a gasit calea cu ajutorul sindicatelor de a obtine aceasta derogare care nu poate fi decat spre binele tuturor.

    In fapt, acum sau mai tarziu acesti noi absolventi tot ar fi dat piept cu realitatea penitenciara. Presupun ca vor fi trasate sarcini cu expunere mai mia pentru acesti absolventi fapt ce le va da posibilitatea sa discearna mai bine la fata locului unde s-ar potrivi cel mai bine sa-si exercite munca odata cu incadrarea lor cu drepturi depline…

  2. Nu inteleg comentariul. Amanarea incadrarii nu este decizia ANP si ordonanta de guvern. ANP doar a gasit o modalitate de a asigura continuitatea pentru elevi intre absolvire si incadrare printr-un stagiu prelungit de practica. Alternativa era vacanta fara drepturi.

  3. bv voua ca ati sticat o generatie cacora le-ati oferit multe si nu le puteti da nimic doar munca pe gratis ca sa ai dezamagiti si sa le aratati adevarata fata a ANP-ului

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)