www.snlp.ro Web analytics

Rezultate – sesiune mutari 29 martie 2018

 

Atasat – rezultatele sedinta mutari, pe categorii de solicitari, in functie de avizele de principiu date de unitati:

PRECIZARI (IMPORTANT):

 1. Conform OMJ 2397/2012, in sedinta de astazi, ANP a avizat si nu aprobat respins solicitari.
 2. Solicitarile cu ambele avize pozitive au fost aprobate in bloc, cu exceptia solicitantilor incadrati in 2017.
 3. Au fost avizate pozitiv si solicitari multiple pe aceeasi functie vacanta, urmand ca unitatea de destinatie sa departajeze intre solicitanti, prin comisia prevazuta in OMJ 2397/2012.
 4. In cazul solicitarilor cu avize mixte (pozitiv / negativ) sau chiar cu ambele avize de la unitati (negative),  ANP a avizat in functie de situatie, analizand de la caz la caz (doar trei cazuri de solicitari ale unor salariati incadrati in 2017, cu avize mixte, au fost avizate pozitiv de ANP, pentru motive deosebite).
 5. Exista situatii in care ANP a avizat pozitiv mai multe solicitari ale aceluiasi angajat pentru mai multe unitati; in aceste situatii solicitantul va trebuie sa isi exprime optiunea pentru una dintre unitati; ANP va trimite instructiuni in unitati, in acest sens.

27 COMMENTS

 1. Buna ziua. Știți cand se depun cererile de mutare pentru sesiunea nr.2 ? Cei de la resurse se fac ca ploua. Multumesc

 2. Avand invedere ca nu se mai tine calendarul,cand se pot depune cereri de mutare?

 3. Cand o sa le dea drumul sa plece la unitatile unde li s-a aprobat mutarea ?(celor care au fost acceptati in C.C )

 4. Buna ziua domnule președinte , este vreo speranta de transfer pentru sesiunea ce urmeaza pentru cei încadrați in 2017 ? Va Multumesc !!

 5. Domnule presedinte, am o intrebare: la anp ajunge si motivarea avizelor negative de la unitatile din teritoriu?
  Intreb, intrucat de multe ori unitatile din teritoriu dau avize negative fara motive temeinice, iar anp crede ce vine scris acolo fara sa vada esenta lucrurilor.

  Va multumesc.

  • directorul de unitate aprobă data plecarii pentru cei care pleaca din curtea lui.

 6. Domnul Stefan ne spuneti va rog, daca procentul de incadrare in structura de unde se solicita plecarea, este acelasi la cele 2 unitati plecare/destinatie, teoretic ar trebui sa ti se aprobe mutarea, nu? ca in ambele unitati este acelasi deficit si acceasi nevoie de om plus ca motivele invocate sunt intemeiate si dovedite cu documente.

 7. Domnule presedinte, v-as ruga sa ne lamuriti cu ceva pe noi, cei de la Craiova.Dau exemplul CD Craiova: Se va face o comisie pentru cei pe aceeasi functie ca sa ne incadreze pe alte functii? Sau nu ne mai dau accept? Si ar mai fi faptul ca am observat ca vreo 7 persoane au aviz pozitiv si la CD Craiova si la Penit. Pelendava.Ei unde se duc? Chiar nu stiu daca sa ma bucur sau nu.Exista posibilitatea ca cei care au pozitiv sa nu se mai mute? Sunt la pamant cu emotiile si nu mai inteleg nimic, sper sa imi revin pana maine si v-as ruga foarte tare sa ne explicati dvs cum va fi.Va multumesc anticipat!

 8. Sa traiti dl. Stefan,va rog sa-mi spuneti daca stiti,cine urmeaza sa intre in comisia care se va constitui la nivelul fiecarei unitati unde va fi cazul,toti care si-au depus cererile de transfer la aceea unitate sau doar cei care au fost avizati pozitiv de catre ANP,ex. CD.Craiova ,au fost avizati pozitiv doar 10 de catre ANP,dar in total au fost depuse 25 de cereri si aici ma refer doar la agenti,intra toti 25 in comisia constituita la nivelul unitati sau doar cei 10 ?Multumesc

  • intra in comisie cei cu avize pozitive de la anp daca sunt mai multi pe acelasi post

  • am eliminat termenul minim de 5 ani dar asta nu inseamna ca la nici jumatate de an de la incadrare dam unitatile peste cap cu migratia a sute de noi incadrati de colo colo / de la caz la caz, functie de motive si de concursurile care se vor mai face, lucrurile pot evolua

   • Ar fi vreo sansa de aprobare pentru sesiunea ce urmeaza a celor din promotia 2017 ?

 9. Următoarea sesiune de mutări pe cand se preconizează? Avand in vedere ca cererile trebuiau depuse zilele astea.multumesc

 10. In legatura cu debutantii, acestia incearca deja sa se orienteze, bineinteles, dupa nici macar cateva luni de stat degeaba, nu munca, atentie prin unitati. Si uite asa in loc sa ajunga pe functia pe care au fost incadrati, vor umple birourile prin administrativ ca na, fiecare cunosate pe cineva, si saracul agent de pe interior cu 500-600 de ore nerecuperate munceste ca in epoca sclavagista.

  • Nu toți. Ce nu înțeleg eu e cum de au ajuns cetățeni din zona Craiovei să meargă la concursuri la Jilava, Ploiești, Mărgineni, Timișoara, chiar Giurgiu ca apoi să ceară transfer ”acasă”. Nu era destul că jum. din absolv. SNPAP sunt de acolo? Chiar așa bine e la pușcăriile din Oltenia?

 11. Toti absolventii de AFT suntem niste mascarici … faci scoala degeaba … cei din sursa externa se muta cun vor … faina treaba8

 12. Si cum justifica ANP o avizare negativa in cazul in care la unitatea de unde pleaca angajatul avizul este negativ iar la unitatea unde trebuie sa mearga este pozitiv.

  • unul dintre criteriile utilizate, in afara de data incadrarii si problemele invocate, a fost procentul de incadrare pe structuri, in raport cu standardele, in fiecare dintre cele doua unitati (plecare/destinatie) / in plus a fost prioritizat operativul in sensul ca se evita avizarea favorabila a mutarilor in alte sectoare / se mai ia in considerare si numarul mare de debutanti care s-au angajat recent declarand inclusiv in interviuri ca nu au de gand sa se mute iar acum deja apuca calea mutarilor incercand sa ajunga in zone preferate, dupa ce au intrat in sistem

   • Hazliu. ANP nu a avut nici un criteriu niciodată. Cei de la Rahova și Jilava ar fi trebuit să plece de multă vreme!!! Gllume, toate legate de noua redesenare a strategiei de resurse umane!!!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)