www.snlp.ro Web analytics

Repartitii SNPAP Targu Ocna Promotia 2014 (numeric)

snpap
Informare interna SNLP 27.08.2014
 
Astazi am participat in calitate de observator din partea SNLP la repartizarea agentilor de la SNAP Targu Ocna urmarind modul si criteriile de repartizare a absolventilor in functie de urmatoarele criterii: numarul de zile de concediu restant din 2013, numarul de ore suplimentare nerecuperate, numarul de misiuni, numarul de posturi in sectorul operativ (posturi in supraveghere, paza si escortare), numarul de posturi ocupate in operativ, numarul de posturi vacante, iesirile din penitenciar prin pensionare, trecere in rezerva si mutari in alte penitenciare. Numarul total al absolventilor este de 197 dintre care 30 femei.
 
In raport de aceste situatii cerute si primite de la unitati cat si ca urmare a solicitarilor pe care o parte dintre directorii de penitenciare le-au facut in scris si motivat absolventii au fost repartizati numeric dupa cum urmeaza: 
 
Aiud – 1, Arad – 2, Botosani – 4, Braila – 2, Bacau – 2, Bistrita – 1, Gherla – 2, Jilava – 24, Rahova – 20, Codlea – 7, PMS Craiova – 3, PMT Craiova – 3, Deva – 5, DT Severin – 3, Focsani – 5, Galati – 6, Giurgiu – 16, Iasi – 5, Margineni – 4, Sp. Colibasi – 1, Miercurea Ciuc – 5, Oradea – 4, P Alba – 13, Ploiesti – 1, Satu Mare – 1, Slobozia – 2, Timisoara – 7, Targsor – 10 femei, Tulcea – 8, Vaslui – 6, Gaesti – 2, Buziasi – 4, Tichilesti – 12, Spital Jilava 6. 
 
Florin Stoica, secretar general SNLP

10 COMMENTS

 1. Care vor alege ardealul nu vor mai pleca in grabă :))))) doliuuuu mareee

 2. De luni vor veni la treaba / s-a transmis deja la unitati / au dr la 13 zile CO / au luat 7 acum si mai raman 6 de luat

 3. cand vin noii absolventi din scoala?suntem intr-o situatie dramatica privind concediile pe anul in curs si ore suplimentare! 😕

 4. este o decizie mai veche cred 507 care la începutul anului RU în funcție de criteriile menționate anterior solicita personal

 5. oare la criteriile: numarul de zile de concediu restant din 2013, numarul de ore suplimentare nerecuperate, ANP a făcut o analiza respectându-se principiile elementare, în sensul ca cei care sunt planificați în serviciu chiar fac serviciu conform pontajelor. Le dau un indiciu – sa urmărească (întrucât verificat este foarte dur cuvântul) unitățile care au multe ore suplimentare raportat la numărul personalului, nr post prevazut pe teren nu în stat, misiuni de executat precum și respectarea prevederilor legale ale RSLD privind repartiția personalului în posturi. După aceasta analiza o sa va dați seama ca agenții de la TG Ocna, au fost repartizat fără a respecta criteriile enumerate anterior, deoarece personalul care a făcut planificarea în serviciu a riscat prin slăbirea siguranței . Aștept comentarii de la cunoscători, nu de la cârcotași

 6. Ar trebui ca pana la intrarea in normalitate din punct de vedere al resurselor umane, pentru orice decizie care se ia in acest sistem vitregit, sa se tina cont de criteriile care au stat la baza repartizarii Promotiei 2014!

 7. Ce se intampla cu unitatile unde au avut loc concursuri pentru grupa de interventie iar in urma repartitiilor nu s au trimis oameni pentru ai inlocui?
  Agentii care au fost numiti pe functie de grupa de interventie si au asteptat sa vina din scoala agenti pentru ai inlocui vor fi la grupa ori ba?

 8. Am o intrebare:
  Cei care au luat examenul din vara pentru grupa de interventie si asteptau sa vina din scoala agenti pentru a fi inlocuiti si a incepe serviciul la grupa ce vor face pentru ca ANP nu a trimis oameni suficienti la unitati?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)