www.snlp.ro Web analytics

Primul avertisment!

warning dangerNr. 27/SNLP/18.02.2014

Adresa SNLP catre Directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor 

Decizie: 

 • In conformitate cu decizia Biroului executiv al SNLP din data de 17.02.2014, SNLP nu va participa la sedintele regionale de bilant al activitatii unitatilor din anul 2013,  ca reactie la lipsa de transparenta manifestata de Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Motive: 

Nerespectarea Acordului privind transparenta decizionala

 • ANP a elaborat fara consultare sindicala si a transmis in unitati Adresa nr. 20654/10.02.2014 care a creat un blocaj general in materie de buget, presedintii filialelor SNLP fiind informati ca pentru incadrarea in bugetul anului 2014 vor fi luate o serie de masuri care vor afecta negativ drepturile personalului respectiv toata plaja de deconturi, avansari, gradatii, mentineri in activitate dupa implinirea varstei de pensionare, amanarea incadrarii absolventilor etc.
 • ANP nu a transmis SNLP adresa sus mentionata in termenul maxim de trei zile impus de art. 6 alin. 1  din Acordul pe transparenta, iar la solicitarea SNLP nu a acceptat sa anuleze adresa si nici sa revina cu completari la adresa despre care SNLP a aflat prin terti, in vederea deblocarii situatiei.
 • ANP nu a invitat SNLP la lucrarile comisiei care a analizat situatia Centrului de Pregatire Sovata desi SNLP si-a exprimat anterior interesul pentru aceasta situatie, in cadrul unui dialog dintre presedintele organizatiei si directorul general ANP.
 • ANP nu respecta art. 4 alin. 2 din Acordul pe transparenta in sensul ca nu organizeaza sedinte de consultare ulterior transmiterii de catre SNLP a unor observatii pe marginea proiectelor de acte normative.

Alte aspecte privind netransparenta

 • ANP nu a invitat SNLP la bilanturile directiilor de specialitate din ANP, desi s-a afirmat contrariul, in plina sedinta de bilant, prin vocea unui sef de directie, desi SNLP detine reprezentativitate la nivel de ANP – aparat central, iar la nivel national totalizeaza ca structura asociativa 60% din personalul sistemului administratiei penitenciare.
 • ANP a omis sa transmita SNLP calendarul sedintelor de bilant organizate pe regiuni in luna februarie 2014.
 • SNLP nu a primit programul bilanturilor regionale precum si persoanele desemnate de ANP sa participe la aceste activitati.
 • ANP organizează în mod superficial ședințe de consultare în sensul că documentele de lucru sunt fie transmise în ziua ședinței fie nu sunt transmise deloc.
 • ANP organizează întâlniri cu termen rigid ignorand imposibilitatea de participare a SNLP (cauzata de angajamente anterioare) cu privire la care ANP este informat.
 • SNLP a solicitat în corespondența cu ANP organizare de întâlniri pe subiecte precum starea și practica disciplinară, formarea profesională, inspecția muncii, fara o materializare a acestor solicitari.

Solicitari:

 • SNLP solicita ANP sa-si exprime clar pozitia privind transparenta decizionala si sa motiveze sincopele grave din comunicarea cu partenerii sociali, precum si solutiile pe care le prefigureaza.
 • SNLP solicita desemnarea unui director general adjunct ANP ca reprezentant al administratiei in relatia cu organizatia noastra, precum si elaborarea unei metodologii de lucru administratie-sindicate, in sensul implementarii corecte a Acordului/Contractului colectiv si a Acordului privind transparenta decizionala.

Precizare:

 • In functie de pozitia exprimata de ANP precum si de ponderea intentiei in rezultatul creat, SNLP va analiza oportunitatea suspendarii tuturor relatiilor de dialog cu administratia, urmand sa decida in cadrul organelor colective de conducere, modalitatile de actiune in continuare.

Stefan Teoroc, Presedinte SNLP

49 COMMENTS

 1. Domnule Teoroc va dau o informatie……la Poarta Alba a fost picat la proba eliminatorie….calculator…..asa Tabus Marcel, agent foarte bun in utilizarea calculatorului…..deoarece la examenul de ofiter grupa operativa a obtinut nota 9, 30…….ptr a elimina concurenta la functia de sef tura
  Cereti organelor competente sa verifice aceasta informatie

 2. Te-as contrazice putin / vezi ultimele concursuri pe sef sectie si sef tura / foarte multi ofiteri au picat si multi agenti ocupa in prezent functii de acel nivel / nu uita ca in comisiile de concurs avem si observatori sindicali / nu garantam noi eradicarea tuturor abuzurilor dar limitam cat putem / avem inclusiv procese pe rol pentru proceduri de concurs dubioase (Poarta Alba).

 3. Domnilor degeaba aproba D.G. trecerea agentilor in corpul ofiterilor cu functii de conducere daca asta se intampla doar de ochii lumii sau la presiunea sindicatelor, care de fapt realitatea e alta. Odata scos la concurs un post de ofiter cu functie de conducere, 90% dintre candidati sunt agenti iar dupa proba psihologica tot 90% dintre acestia sunt respinsi pe motiv ca nu sunt apti pt functia respectiva. Restul de 10% din candidatii agenti sunt respinsi la celelalte probe(asta daca n-o fi vreo unul care sa aibe sustinere….). Bataie de joc, sunt convins ca sunt foarte multi agenti care sunt mai capabili pt astfel de functii decat unii ofiteri care sunt numiti politic.

 4. D-le Teoroc va rog daca este posibil sa postati in intregime adresa aia cu bucluc! (20654/10.02.2014)
  Multumesc.

 5. Am inteles ca dl DG a afirmat ca a facut un pas inapoi si in noul statut se va permite accesul agentilor pe functii de conducere prin concurs pana la sef birou,asa a spus in bilan la CRAIOVA,insa nu a mai specificat ca dl secretar MJ a acceptat din prima acest aspect si ia fortat si mana domniei sale sa accepte un lucru logic si anume ca sunt atatia agenti care-si desfasoara activitatea pe functii de ofiter de conducere si dupa ANP acestia nu ar fi buni pe acele functii,de ce domnilor acum sunt buni si ca ofiteri nu ar fi buni,rautate inexplicabila impotriva propriului personal,noroc cu cei de la MJ care mai si gandesc obiectiv.Rusine ANP !!! 😳 😳

 6. domnulle Teoroc, si de data aceasta astept si un raspuns, DG a spus ca s-a rezolvat cu accesul agentilor pana la nivel de sef biou, singura chestiune aflata in divergenta, deci avem forma finala a proiectului l 293? cand va fi avizata si postata? merci fain!

 7. Am vazut acolo undeva ca se cere reintroducerea primei de 50%.Pentru ce?vin cate 5,6 pe unitate si bineinteles o iau smecherii.Trebuie ceruta reintroducerea primei de vacanta pentru ca o ia toata lumea.Ce daca este suspendata nu ne intereseaza .

 8. [quote name=”Adi P”]Multumesc,banii de echipament sunt alocati in buget,(initial si eu am inteles ca nu sunt) vor primi bani pt tinuta de oras si cei care primesc tinuta de serviciu, pana acum cel putin la nivel declarativ lucrurile se mai aseaza,insa raman problemele clare pe buget(viza CFP) si pe trasnparenta.Cu stima[/quote]
  Rectific :prevederi bugetare pe alineatul bugetar echipament exista, sunt prevazute sume pt echipament,insa pana la plata efectiva ceea ce inseamna obtinerea banilor de la MFP mai este mult.

 9. [quote name=”SANDOKAN”]VALOAREA echipamentului trebuie actualizata domnilor,trebuie acualizata :2400 lei.Structurile:politie,jandarmi,armata la ei asta este valoarea.[/quote]
  Asa este ai dreptate,corect dar pt noi ca sa stim un aspect ei deconteaza 190 lei indiferent unde merg in CO,fidelitatea e la nivelul din dec 2010,acestea sunt numai unele pe care noi trebuie sa le stim,nu stam bine se poate si mai bine si chiar trebuie sa ne dorim sa stam mai bine,altfel nu evoluam.

 10. [quote name=”fpss”]Pt un agent,
  De unde ai scos-o cu prima de 100 euro pe luna prima pentru medici?
  La medici se platesc dublu oerele lucrate in sarbatori legale si in repaus saptamanal, la profesori s-au dat 10% la debutanti, hai sa nu imfamam lucrurile si sa nu inducem oamenii in eroare.
  Sunt deacord cu tine ca e necesar sa ne cerem drepturile dar daca vom proceda la fel ca in anul 2010 cand am s-au taiat cu 25% salariul si am iesit in strada un numar extrem de mic de oameni nu vom obtine nimic, ba dimpotriva ne vom discredita pentru a doua oara.
  Niciodata pe acest site nu s-a afirmat faptul ca se infinteaza Politia Penitenciara, doar ne vom denumi Politisti de Penitenciare.
  Le cam tremura chilotii celor din ANP ca urmare a deciziei snlp de neparticipare la scamtoriile lor de bilanturi.
  Consider ca nu trebuie sa cedam absolut nimic, sa ne mentinem pe aceasta linie asa le demonstram ca suntem seriosi si puternici.[/quote]
  Prima de 100 euro lunar la medicii rezidenti, mai intereseaza-te.

 11. [quote name=”alt oarecare”][quote name=”Stefan Teoroc”]Decizia Bex este activa de astazi! Bilantul de la Craiova a fost ieri. Am sperat sa nu fie nevoie de actiuni mai abrupte dar ANP nu a reusit sa corecteze sau sa raspunda corect la problemele pe care le-am pus. Astfel incat s-a decis neparticiparea la bilanturi incepand cu bilantul de azi de la Timisoara.[/quote]
  colegi nostrii au mentionat in sala despre decizia la care faceti referire.
  nu spun ca a fost rau ca au participat dar se poate interpreta ca nu transmitem toti acelasi mesaj[/quote]
  Care colegi au mentionat in sala in timpul bilantului,pt ca eu am fost acolo si nu am auzit pe nimeni,chiar am primit decizia BEx la sfarsitul sedintei informale de dupa bilant cu dl director general,atunci m-am uitat in telefon si am vazut e-mailul si discutii pe chat SNLP.Poate ai primit tu mai devreme ??!! 🙁

 12. Daca nu ne dau banii ma mut cu cortul la MJ in piata constituiei.SNLP chemati-ne ca nu se mai poate.

 13. VALOAREA echipamentului trebuie actualizata domnilor,trebuie acualizata :2400 lei.Structurile:politie,jandarmi,armata la ei asta este valoarea.

 14. [quote name=”paznic la bulau”]Domnilor se mai infiinteaza Politia Penitenciara sau o trageti de par.[/quote]
  Nu asi vrea sa te supar dar ai citit proiectul de statut,doar asta te intereseaza pe tine?! In principiu da, se mai redenumeste,dar acorzi prea multa importanta lucrurilor prea putin importante

 15. Ardetii frate,mai mult in strada cu corturile,civili sa putem sa ne batem si cu jandarmii,mi-a ajuns apa la gura !!!!Nu mai suport farisei si pupincuristii,sunt rau platnic,nu mai vrea banca nici banii pe rata sa mi-i ia,asa m-au adus acesti farisei.

 16. Am auzit ca dnii de la ANP cu implementarea planului maret privind introducerea obiectelor interzise au mentionat intr-o discutie ca sunt indeajuns supraveghetori conform regulamentului la numarul de 300 ppl la sediu la Severin ,dar din pacate dau dovada de lipsa de informatii importante,la sediu sunt peste 465 ppl,d-lor haideti sa facem lucrurile cum trebuie nu pompieristic,doar ca sa scriem ceva pe hartiile acelea care sa dea bine la sef,sa-i spunem doar ce vrea sa auda,daca dvs considerati ca specialisti in operativ si informatii ca desfasurati activitatile de control si indrumare (-mai putin) in acest mod ce sa mai spunem de altii.Ma intreb ati notat cate cadre sunt in total pe o tura la sediu si Vinjulet si cati detinuti :-* ,economia si incadrarea in aberatiile guvernului privind posturile vor duce in curand la evenimente negative grave in sistem si atunci specilaistii lui peste o sa stea ascunsi sub paltonul sefului caruia i-au cantat melodia preferata pana atunci.
  La un punct de lucru acum vreo 10 ani pe calea ferata mutand dispozitivul s-a ajuns intr-o padurice de arbusti tineri,au desfasurat activitatile productive cam 2 zile acolo,SPL chiar nu avea curaj sa spuna ca nu e in regula,trebuiau bani ca si acum,un coleg din escorta spune “avem noroc ca sunt hotii cuminti si nu vor sa fuga” a doua zi a fugit unul,bine-nteles vinovat ag esc si SPL.
  Pacat ca asa s-au prezentat lucrurile,deoarece pe unul dintre domniile lor il cunosc cat de cat si credeam ca este un bun profesionist. 😳

 17. Pt un agent,
  De unde ai scos-o cu prima de 100 euro pe luna prima pentru medici?
  La medici se platesc dublu oerele lucrate in sarbatori legale si in repaus saptamanal, la profesori s-au dat 10% la debutanti, hai sa nu imfamam lucrurile si sa nu inducem oamenii in eroare.
  Sunt deacord cu tine ca e necesar sa ne cerem drepturile dar daca vom proceda la fel ca in anul 2010 cand am s-au taiat cu 25% salariul si am iesit in strada un numar extrem de mic de oameni nu vom obtine nimic, ba dimpotriva ne vom discredita pentru a doua oara.
  Niciodata pe acest site nu s-a afirmat faptul ca se infinteaza Politia Penitenciara, doar ne vom denumi Politisti de Penitenciare.
  Le cam tremura chilotii celor din ANP ca urmare a deciziei snlp de neparticipare la scamtoriile lor de bilanturi.
  Consider ca nu trebuie sa cedam absolut nimic, sa ne mentinem pe aceasta linie asa le demonstram ca suntem seriosi si puternici.

 18. [quote name=”ST”][quote name=”Stefan Teoroc”]Decizia Bex este activa de astazi! Bilantul de la Craiova a fost ieri. Am sperat sa nu fie nevoie de actiuni mai abrupte dar ANP nu a reusit sa corecteze sau sa raspunda corect la problemele pe care le-am pus. Astfel incat s-a decis neparticiparea la bilanturi incepand cu bilantul de azi de la Timisoara.[/quote]
  Oricum nu ai pierdut nimic ,stai linistit decat vrajeala,chiar foarte multa si bine spusa.DG cerea culmea contabililor sefi sa-si pun viza pe ceva ilegal,pe drepturile noastre,pt ca domniile lor nu au cerut/obtinut un buget care sa satisfaca nevoile pe salarii.[/quote]
  Pe ei cine-i baga in comisia de disciplina !!!

 19. Hai SNLP,asa fratilor,pe ei pe mama lor,pai daca ignora reprezentantii mei,ma ignora pe mine,ce pe mine,nici macar nu ma baga in seama ca pe un gandac,de aceea o sa fluier urlu de suparare si indignare.Unde-s multi puterea creste si jigodiile nu sporesc !!!!!

 20. Ne-am cam invatat cu austeritatea asta, sa o acceptam si sa intelegem.Din pacate austeritate este numai pentru unii.Medicii au primit incepand de anul asta prime de cate 100 de euro /luna, profesorii debutanti 10% si lista cred ca poate fi extinsa.Nu condamn aceste categorii, foarte bine ca au primit avem nevoie de educatie si de sanatate.Dar la noi, se tot intinde coarda, din 2007 ne-au scazut sistematic salariile, angajari de agenti total insuficiente fapt ce genereaza mii de ore suplimentare, neplatite in continuare desigur.DAR CAM PANA CAND?Pana cand acceptam mesajul asta cu austeritatea?Cred ca a venit timpul sa ne mai cerem si noi drepturile si sa ne mai lase cu austeritatile pe altadata.Eu acum muncesc, acum imi vreau drepturile.

 21. Ceva se clatina serios in sistem,daca s-a ajuns pina aici.
  Continuati sa nu luati in calcul solicitarile celor doua sindicate si vedem ce va urma.
  Lipsa dialogului nu duce la nimic bun,dar in ultima perioada sindicatele sunt evitate sau chemate la consultari nesemnificative.
  Hai sa vedem domnilor de la anp,unde se va ajunge.

 22. Da-le in gura SNLP ne-am saturat de vrajeala,rata in euro creste si indexare de in faltie ioc.

 23. [quote name=”Stefan Teoroc”]Decizia Bex este activa de astazi! Bilantul de la Craiova a fost ieri. Am sperat sa nu fie nevoie de actiuni mai abrupte dar ANP nu a reusit sa corecteze sau sa raspunda corect la problemele pe care le-am pus. Astfel incat s-a decis neparticiparea la bilanturi incepand cu bilantul de azi de la Timisoara.[/quote]
  Oricum nu ai pierdut nimic ,stai linistit decat vrajeala,chiar foarte multa si bine spusa.DG cerea culmea contabililor sefi sa-si pun viza pe ceva ilegal,pe drepturile noastre,pt ca domniile lor nu au cerut/obtinut un buget care sa satisfaca nevoile pe salarii.

 24. [quote name=”alt oarecare”][quote name=”ST”]Felicitari dlui Adi Prundeanu de la SNLP Severin,care la bilantul Regional Craiiova a dat dovada ca stie despre ce vorbeste a ridicat probleme pertinente si a transmis ANP mesajul ca daca nu se rezolva problemele pe buget (acordarea gradatiilor,sporurilor etc) vor actiona in strada,banii pe echipament nefiin prisnsi in buget asa cum s-a afirmat acolo si ca ar avea loc o rectificare pe salarii cel putin asa sustinea dl DG in iunie inseamna ca pana in iunie nu vom lua banii pe echipament,vor primii 3000 de tinute de serviciu cei din Bucuresti si altii dar restul de bani pt echipamentul de oras si la ceilalti colegi care nu vor primi tinuta nu se va da pana la 30 iunie 2014 asa cum prevede ordinul,acesta este meritul ANP. 😳 😳 😳 😳 , exact cum spune dl Adi suntem codasi la acest drept si vom mai fi si la altele in viitor prin grija ANP.[/quote]
  pai cum ramane cu decizia bexului de a nu participa la bilanturi?
  azi snlp nu a participat la bilantul regional organizat la timisoara[/quote]
  Decizia a venit dupa bilantul de la Craiova,acolo s-au discutat problemele transmise de SNLP Ro iuar raspunsurile au fost pompieristice,practic si acest lucru a dus la hotararea BEx foarte justificata

 25. [quote name=”Stefan Teoroc”]Decizia Bex este activa de astazi! Bilantul de la Craiova a fost ieri. Am sperat sa nu fie nevoie de actiuni mai abrupte dar ANP nu a reusit sa corecteze sau sa raspunda corect la problemele pe care le-am pus. Astfel incat s-a decis neparticiparea la bilanturi incepand cu bilantul de azi de la Timisoara.[/quote]
  colegi nostrii au mentionat in sala despre decizia la care faceti referire.
  nu spun ca a fost rau ca au participat dar se poate interpreta ca nu transmitem toti acelasi mesaj

 26. In data de 10 feb am facut cere de c.o. prin care solicitam 6 zile de c.o. si ordin de serviciu, cerere care a fost aprobata o fost emis ordin de serviciu dar directorul la sfatul domnului Tabacaru a refuzat semnarea lui si l-a anulat. In data de 13 am fost anuntat de domnul director ca daca vreau sa beneficiez de decontarea transportului ptr efectuarea concediului sa-mi iau o zi de c.o. si pe anul 2014, am facut raport a fost aprobat…..dar surpriza ordinul nu a fost emis…
  Am cerut clarificari azi si am fost sfatuit sa fac o cerere ca el nu are timp de nimicurile astea…..
  Domnule director va anunt ca eu nu stau la mana pixului dumneavoastra…..cum amenintati pe toti……eu nu am nici o obligatie fata de nimeni…..
  Apropo de ce ati permis accesul in data de 13 a autovehicului care aprovizioneaza chioscul alimentar in sectorul de detinere……..si noi putem fi suspiciosi…….

 27. Decizia Bex este activa de astazi! Bilantul de la Craiova a fost ieri. Am sperat sa nu fie nevoie de actiuni mai abrupte dar ANP nu a reusit sa corecteze sau sa raspunda corect la problemele pe care le-am pus. Astfel incat s-a decis neparticiparea la bilanturi incepand cu bilantul de azi de la Timisoara.

 28. [quote name=”ST”]Felicitari dlui Adi Prundeanu de la SNLP Severin,care la bilantul Regional Craiiova a dat dovada ca stie despre ce vorbeste a ridicat probleme pertinente si a transmis ANP mesajul ca daca nu se rezolva problemele pe buget (acordarea gradatiilor,sporurilor etc) vor actiona in strada,banii pe echipament nefiin prisnsi in buget asa cum s-a afirmat acolo si ca ar avea loc o rectificare pe salarii cel putin asa sustinea dl DG in iunie inseamna ca pana in iunie nu vom lua banii pe echipament,vor primii 3000 de tinute de serviciu cei din Bucuresti si altii dar restul de bani pt echipamentul de oras si la ceilalti colegi care nu vor primi tinuta nu se va da pana la 30 iunie 2014 asa cum prevede ordinul,acesta este meritul ANP. 😳 😳 😳 😳 , exact cum spune dl Adi suntem codasi la acest drept si vom mai fi si la altele in viitor prin grija ANP.[/quote]
  pai cum ramane cu decizia bexului de a nu participa la bilanturi?
  azi snlp nu a participat la bilantul regional organizat la timisoara

 29. Foarte bine ca nu participam……oricum nu cred ca deranjeaza pe cineva de la ANP ca nu suntem prezenti….
  Domnule Teoroc haideti sa incepem cu protestele si daca se poate cu Galatiul…..ca ne-am saturat sa fim cobaiul sistemului…..directorul se poarta cu noi ca, cu negrii…..ameninta in stanga si in dreapta cu parchetul…..a uitat ca acum cateva luni a decontat o pereche de ochelari cu 1800 de ron si acum face verificari….propun sa inceapa cu el si cu persoana pe care a trimis-o sa controleze ….ca in decembrie a decontat si el ceva…stie el
  Aproba si semneaza ordine de serviciu ptr decontarea c.o. numai ptr cei din (editat). ….si face si presiuni sa incaseze banii cat mai rapid……
  HAIDETI FRATILOR SA NU MAI STAM CU CAPUL JOS………CE NU POATE FACE ANP-UL PUTEM FACE NOI….

 30. Pana la urma va fi deblocat si statutul,trebui sa intelegem noi lucratorii ca relatiile bune cu ANP trebuie sa exste fiind partenerul de dialog,dar atunci cand acest diialog este mimat,sau nu are loc noi lucratorii/membrii de sindicat in numar foarte mare trebuie sa rapundem chemarii sindicatelor sa ne strigam temerile,neajunsurile,nemultumirile din strada,pana si pe dl Boc il afectau aceste lucruri pana ajungea la Cotroceni la consfatuire dupa care uita.Trebui sa fim alaturi de liderii nostrii asa cum sunt ei mai buna sau mai putini buni,dar ne reprezinta pe noi si pe ei pt ca tot aici lucreaza si ei.Dupa cum vedeti SNLP a sesizat anumite nereguli pe Buget si a reactionat imediat si o va continua sa o faca gradual pana aceste doua probleme vor fi rezolvate-transparenta si bugetul,toate acestea sunt pt a continua sa beneficiem fara intarziere/instante etc, toti de drepturile salariale ce ni se cuvin prin lege (gradatii,fidelitate,sporuri etc) avand in vedere ca am pierdut multe.

 31. Multumesc,banii de echipament sunt alocati in buget,(initial si eu am inteles ca nu sunt) vor primi bani pt tinuta de oras si cei care primesc tinuta de serviciu, pana acum cel putin la nivel declarativ lucrurile se mai aseaza,insa raman problemele clare pe buget(viza CFP) si pe trasnparenta.Cu stima

 32. Dl presedinte stefan daca se incearca sa se bage pe git uniforma pentru anul 2013 este indicat sa nu participam la misiuni si schimburile in tura iar presa la fata locului

 33. Foarte bine ca s-a luat aceasta decizie. Oricum, la aceste bilanturi A.N.P se preface ca ia la cunostiinta de anumite probleme, pe care ei oricum le cunosc, prin intermediul liderilor de sindicat, dar nu fac NIMIC pentru a veni in sprijinul salariatilor.Iau act, promit si cu promisul ramanem.Foarte bine ca nu acceptam sa participam la exercitii de mimica.A.N.P. trezeste-te sau te trezim noi, cu portavocea si fluierul de sub geam.

 34. bine ca au domnii hoti toate drepturile respectate, si primesc toate cele cuvenite, pt simplul fapt ca sunt detinuti. spor la tinerea in „puf” in continuare a detinutilor, si (editat) fpss..mi-e sila de tot sistemul acesta, de care am ajuns sa nu fiu mandru ca fac parte :-&

 35. apropo, nu s-a discutat si despre statutul politistului de penitenciare? ce spune DG? daca primim tinute noi ce scrie pe ele? sunt asemanatoare celor de la jandarmerie, la ei scrie JANDARMERIA la noi ce? pana cand mai neneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

 36. N-au alocat banii de echipament in buget??? (editat) D-le Stefan,ati afirmat ca s-a castigat in ceea ce priveste acordarea dreptului de echipament in primele 6 luni ale anului?!ANP isi bate joc de noi!

 37. Apreciez acest demers facut de SNLP si consider ca trebuie dat un semnal celor din Maria Ghiculeasa ca suntem parteneri egali si ca nu vrem raul sistemului, tragem la aceeasi caruta.
  Din pacate in ultimul timp de soarta celor din sistemul penitenciar doar sindicatelor le pasa, celor platiti sa faca asta nu le pasa deloc.
  Plecati domnilor acasa de unde sunteti lasati pe altii mai competenti si care pot si vor sa faca asta.
  Voi din pacate doar vreti dar nu puteti.
  Lasati-neeeeeeee!
  Rusinicaaaaaaaaa!

 38. Felicitari dlui Adi Prundeanu de la SNLP Severin,care la bilantul Regional Craiiova a dat dovada ca stie despre ce vorbeste a ridicat probleme pertinente si a transmis ANP mesajul ca daca nu se rezolva problemele pe buget (acordarea gradatiilor,sporurilor etc) vor actiona in strada,banii pe echipament nefiin prisnsi in buget asa cum s-a afirmat acolo si ca ar avea loc o rectificare pe salarii cel putin asa sustinea dl DG in iunie inseamna ca pana in iunie nu vom lua banii pe echipament,vor primii 3000 de tinute de serviciu cei din Bucuresti si altii dar restul de bani pt echipamentul de oras si la ceilalti colegi care nu vor primi tinuta nu se va da pana la 30 iunie 2014 asa cum prevede ordinul,acesta este meritul ANP. 😳 😳 😳 😳 , exact cum spune dl Adi suntem codasi la acest drept si vom mai fi si la altele in viitor prin grija ANP.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)