www.snlp.ro Web analytics

Nu este cool sa investiti in puscarii

ruined prison cell

Pe site-ul Guvernului a fost postat Planul strategic al MJ pe anul 2016. Nu veti gasi nicio referire la ANP indiferent cat veti cauta. Pentru MJ nu sunt prioritati strategice:

  • modernizarea si dezvoltarea infrastructurii sistemului penitenciar, in vederea reducerii supraaglomerarii si imbunatatirii conditiilor de detentie  (avand in vedere procesele pierdute la CEDO cu plata unor despagubiri);  
  • diminuarea semnalului GSM in unitatile subordonate ANP in vederea eliminarii/reducerii posibilitatii de utilizare in mod ilegal a telefoniei mobile de catre detinuti (avand in vedere numarul foarte mare de obiecte interzise descoperite si infractiunile de inselaciune savarsite);
  • imbunatatirea asigurarii cu personal a sistemului penitenciar prin incadrarea posturilor vacante (avand in vedere numarul foarte mare de ore suplimentare acumulate). 

Spre deosebire de ordonatorul nostru principal, MAI are ca prioritati strategice:

  • reabilitare centre de detentie si arest preventiv
  • reducerea graduala a deficitului de personal (incadrarea absolventilor promotiei 2016, trecerea agentilor/subofiterilor in corpul ofiterilor, recrutarea din sursa externa).

(un material propurs de BR, colaborator)

3 COMMENTS

  1. ar trebui ca Guvernul sa ia in subordinea sa directa pusacriile. sau Parlamentul. si asa or sa vina destui dintre ei in custodie. cum au puterea sa isi aloce bugete pt masini si excursii de lucru in tari exotice, sa bage ceva buget si pt Didina, sa o transforme in prostitu…..pardon, puscarie de lux!

  2. Pai daca nu sunt prioritati strategice pentru ei ce ar fi sa ii lasam pe ei sa lucre in puscari.Fiindca am ajuns sa fim umiliti de catre hoti si nu avem ce le face fiindca le facem rapoarte si judecatorul le anuleaza.Pai nu era bine acum 10-15 ani cand rapoartele erau bataia sau tuns la zero?Cand am intrat in ue toti radiam de feticire iar acuma ne este frica sa mai lucram pe secti fiindca de orice chichita se leaga conducerea si te ameninta cu dna .TREBUIE SCHIMBATA LEGEA SI REGULAMENTELE DE ORDINE INTRRIOARA.NU SE MAI POATE LUCRA IN ACESTE CONDITI SUNT FOARTE MULTE CERINTE SI FOARTE PUTINI ANGAJATI LA OPERATIV.VA MULTUMESC.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)