www.snlp.ro Web analytics

Maine mitinguri la Severin si Codlea. „Rusine sa va fie / muncim pe datorie!”

A trecut si ziua de joi 16 mai 2019 fara nicio veste dinspre Guvern sau MJ. Ministrul interimar al justitiei, Ana Birchall, in intalnirea de luni 13 mai 2019, derulata ulterior protestului de la Rahova,  a promis ca miercuri pe 15 mai 2019, va inainta premierului Romaniei un material cu problemele din sistemul penitenciar, urmand sa sustina solutiile convenite. Astazi inca se lucra la material, deci avem deja decalari de agenda, iar timpul trece, ca si campania.

Asa cum am anuntat in articolul anterior, in paralel cu actiunile de protest si cu planul conceput cu MJ/ANP, am reusit transmiterea prioritatilor a caror rezolvare poate aduce pace sociala si pe alte canale de comunicare. Putem garanta ca prim-ministrul Romaniei stie in detaliu problemele si urmeaza sa primim un raspuns concret. Mai multe detalii vom oferi saptamana viitoare.

Pana atunci, continuam protestele! In cazul extrem al unui raspuns care nu inchide situatia conform asteptarilor noastre, ne-am reprosa cu totii pasivitatea. Maine organizeaza mitinguri de protest Sindicatul Magura Codlea de la ora 10,00 si Filiala SNLP Severin de la ora 13,00. 

Imagini de la proteste organizate pana acum (Rahova, Aiud, Jilava, Deva):

 

1 COMMENTS

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)