www.snlp.ro Web analytics

Nu oprim protestele! Mitinguri la Severin si Codlea. “La puscarie / muncim pe datorie!”

Nu oprim protestele pana cand revendicarile noastre nu sunt solutionate: plata muncii suplimentare, decont turistic, majorare misiuni speciale, actualizare norme (hrana/echipare), deblocare concursuri, ocupare posturi vacante. Astazi au protestat penitenciarele Severin si Codlea. Inca 250 de colegi in strada pentru salarii nediminuate! Am ajuns la 1000 de participanti la actiuni de protest in doar 3 zile! Dragi guvernanti, nu va faceti iluzii caci obosim foarte greu. Si atunci cand obosim sa facem proteste in serii, ne adunam in Piata Victoriei sa ne odihnim activ, in grup compact, de la 3000 in sus. Felicitari SNLP Drobeta-Turnu Severin! Numai uniti in actiune, vom urca problemele noastre cat mai sus pe agenda publica.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, ajută-ne să-l distribuim sau apreciază-ne cu un Like 🙂

4 COMMENTS

  1. Ce o fi fost în sufletul de luptător al domnului (editat) când oamenii scandau în strada și el se uita printre gratii. E greu sa nu poți mobiliza 10 oameni.

    • ar fi prima data in istoria SNLP cand am face actiuni fara rezultat / dar un lucru e cert – nu ne vom resemna si nu vom opri actiunile

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)