www.snlp.ro Web analytics

Egalitate de sanse. Nu evitati competitia!

iStock 000011518402XSmallAtasat – documentatia completa pentru concursurile de ocupare a unor functii de conducere in sistemul penitenciar. Daca apreciati ca sunteti pregatiti si va doriti un astfel de post nu evitati sa candidati pe premisa „nu eu sunt agreat, ci altul”!
 
Este un moment destul de rar in ultimii ani. Toate posturile de varf pe care, acum, un procent majoritar de ofiteri sunt imputerniciti, sunt scoase la concurs. Trenul acesta nu opreste in gara de foarte multe ori. Nu ezitati sa va incercati fortele si abilitatile! Cu cat bazinul de selectie va fi mai larg cu atat sansele de identificare a unor buni manageri vor creste.
 
Atat ANP cat si MJ au transmis sindicatelor ca nu doresc o rigidizare a probelor, dimpotriva. Nu se cauta doar teoreticieni prin excelenta. Toti aveti o sansa. Nu in multe sisteme se regaseste situatia de la noi, in care agentii pot ocupa un post de orice nivel.
 

Aceasta permisivitate a legislatiei nu a fost tocmai usor de obtinut si nu stim cat o vom putea mentine. Profitati de moment si faceti pasul cu curaj! Este mai bine sa va para rau ca ati incercat si nu ati reusit decat ca nu ati incercat.

 
Cunoastem cauzele reticentelor, stim ca exista inertie in modalitatile de examinare, este adevarat ca nu toti membrii comisiilor sunt total impartial sau absolut competenti, dar indiferent de acestea, o parte dintre voi, totusi, va ocupa aceste posturi si suntem convinsi ca surpriza de a te vedea admis pe un post pe care nu iti dadeai multe sanse, nu poate fi intrecuta de multe alte bucurii.
 
Oferiti-va aceasta sansa, invatati, pregatiti-va si incercati! Lasati temerile si suspiciunile si acordati atentie doar studiului si concentrarii!
 
Document atasat

9 COMMENTS

 1. Cat de greu le-o fi poate sa ia acest concurs de director…poate se abtin a mai calca pe bec…deci e de bine cred eu !

 2. Vasile, macar prin intermediul acestui concurs isi legitimeaza pozitia de director si nu de imputernicit.
  Impresia mea este ca urmare acestor cncursuri vor mai scapa oameni cu adevarat buni, care-si merita postul cu adevarat.
  Pe de alta parte, neexistand un contract pe cativa ani cu acesti directori, ei pot fi dati la o parte si organizat un alt concurs…pana cand persoana potrivita va fi la locul potrivit.

 3. Jackpiratul are dreptate; conditiile de studii sunt stabilite” cu dedicatie” pentru director spital si b.a.g.r.;apoi de ce un director de penitenciar nu trebuie sa aiba si cursuri de management? si in final proiectul va permite castigarea concursului de catre cel „agreat”. Concluzie-nimic nou!

 4. Pt jackpiratul,
  Te rog sa urmaresti concursurile din vara trecuta de la sefi sectii si sefi tura unde agentii au devansat ofiterii si acum urmareste castigatorii de la zona Craoiva si zona Bucuresti unde au reusit la examen agentii atat la sefi serviciu cat si la contabili sefi.
  Nici asa nu-i bine?
  Deasemenea au picat cei care au concurat pentru un post la ANP, tot aranjament este?
  Hai sa nu mai aruncam cu vorbe, in trecutul nostru de militari daca si tu ai fost asa era, acum nu mai merge, sincer cand un agent viasa sa devina ofiter si pe functie de conducere.
  Eu am mai spus in comentariile mele, cunosc agenti exceptionali valoric si ofiteri catastrofe profesional vorbind, toti suntem oameni si avem o anumita valoare.

 5. Foarte frumos si promitator, insa am si eu o intrebare, cati dintre directorii actuali au dat examen „pe bune” dintr-o bibliografie asemanatoare afisata aici? Si cine ne garanteaza noua ca onorata comisie nu va proceda exact asa ca la ocuparea posturilor de sef birou/serviciu logistica unde CtrC + CtrV din legislatie au fost la ele acasa?

 6. Piratule, unui om bun nu-i sta nimic in cale…nici chiar incercarile unora de a-i manevra participarea la concurs… Participa, si daca ai obiectii privind modul de a fi evaluat, atunci concluzionam…. Pana atunci, e doar o premisa nefondata !

 7. Istoria recenta te contrazice. Stii cum e, Jack? Daca sindicatele nu reuseau sa introduca si sa mentina in statut accesul agentilor pe orice functii, erau blamate. Acum ca aveti toti acces, e apa de ploaie… 😉

 8. Apa de ploaie!Cand a fost vreodata ”pe bune”un concurs?ce sansa are un biet-talpas agent,in fata unui sef serviciu sau director?hai sa fim seriosi!agentii sunt buni la concurs:de umplutura!!! :-*

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)