www.snlp.ro Web analytics

Convocare Comisie mixta MJ

SNLP a solicitat astazi o sedinta urgenta a Comisiei mixte privind sistemul penitenciar pe un numar de 6 probleme, urmand ca in cadrul comisiei sa se stabileasca setul complet de prioritati precum si urmatoarele intalniri.

UPDATE 1: MJ a acceptat propunerea SNLP de intalnire pe data de 27.01.2014:

Buna ziua,

Va invitam sa participati luni, 27 ianuarie 2014, ora 10.00, mezanin, cam. 7 (biroul domnului Secretar General), MJ, la sedinta Comisiei mixte de dialog social privind sistemul penitenciar

Atasat, va rugam sa gasiti Ordinea de zi.

Cu stima,

(…)

Ministerul Justitiei

UPDATE 2: Sedinta comisiei se amana avand in vedere conditiile atmosferice (directorul general ANP se deplaseaza dinspre Constanta chiar in dimineata zilei in care s-a stabilit sedinta Comisiei si exista riscul de intarziere).

convocare c mixta

9 COMMENTS

 1. Alaltaieri am cerut la MJ fie modificarea OMJ 3544 fie emiterea unor dispozitii care sa clarifice modul de acordare astfel incat sa nu mai fie diferente de interpretare de la o unitate la alta si sa eliminam abuzurile.

 2. domnule teoroc poate va faceti timp sa analizati cu atentie modul in care se acorda sporul tb in sitalul jilava si o sa descoperiti cu surprindere ca acesta a devenit moneda de schimb pentru o supunere neconditionata fata de directorul medical.aceasta stabileste in mod arbitrar cine si cat trebuie sa primeasca.

 3. Raspunsul trimis la primul email nu a adus si solutia / ai transmis apoi o revenire la mesaj si nu avea rost sa-ti trimit acelasi raspuns / nu cred ca raspunsuri la email astepti ci solutii / am discutat la nivel de resurse ANP si nu am obtnut confirmarea riscului pe care il prevezi tu / prin urmare nu exista nici anumite demersuri specifice

 4. Propun includerea pee ordinea de zi urgenta si soarta profesorilor din cele doua centre de reeducare avandu-se in vedere prevederile legii 544/2013 care intra in vigoare cu data de 01.02.2014 -legea privind executarea masurilor privaative de libertate- tinind cond de faptul ca de acesti oameni ne-am folosit de ei de cel putin zece ani si nu numai ca si profesori dar si ca escorte la diferite activitati, ca si magazioneri- gestionari etc.. Sau acum dupa ce i-am folosit si inca ii mai folsim ii putem arunca afara dn sistem sau sa le propunem niste posturi cu un nivel de salarizare infim- de genul personal civil contractual cu studii medii- ca doar noi trebuie sa respeftam dreturile ppl nu si pe ale colegilor nostrii. Va rog insistent sa postati acest mesaj, pentru ca vad ca la email mai nou nu se mai raspunde.

 5. Domnule Teoroc,
  Va rog sa insistati pe acordarea sporului TB, spor care nu este acordat in cazurile depistate si pot spune ca in 2013 au fost destule. Sefii au grija sa nu apara pontajele din care sa reiasa numarul de ore lucrate in conditiile OMJ-ului referitor la TB. Nu facem economii pe sanatatea noastra!

 6. La comisia care va avea loc ,va rugam sa puneti pe tapet[am discutat si la CN,]problema posturilor unice.
  De ani de zile nu avem specialist IT,iar oamenii de acolo nu mai fac fata.
  Practic v-am rugat,deoarece cei de la info nu mai au pe unde scoate camasa si zilnic pun pe tapet acest lucru.
  Consider ca la nivelul unei unitati,specialistul IT,
  are responsabilitati care nu pot fi duse la sfirsit de cei doi lucratori.

 7. Subscriu colegului meu, in plus ar fi absolut necesar sa se solicite direct ministrului de justitie ca ar cam fi cazul ca cineva, atat din MJ, ANP cat si din unitati sa mai si raspunda cu functia pentru aceste neregului si nerespectari ale drepturilor salariatilor.
  De ce doar amaratul de ofiter de executie si mai ales agentul trebuie sa raspunda pentru toate relele sistemului?
  Sefi nu au nicio vina in aceasta ecuatie?

 8. Propuneri decente ca de obicei.Solutii la unele dintre problemele ridicate cu siguranta sunt la indemana MJ, fara eforturi prea mari.Asta, doar daca exista vointa de rezolvare.Asteptam cu nerabdare sa vedem si rezultatele intalnirii.Cred ca benefic ar fi si un calendar cu masuri urgente si termene stricte, si nu reanalizari pana pe la sfarsitul anului.Cea mai grava si urgenta problema, care necesita o rezolvare urgenta, ramane cea a lipsei personalului din operativ.Asteptam sa vedem si noi vointa si respectul pentru salariati de la cel mai inalt nivel.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)