www.snlp.ro Web analytics

Concurs. Noi angajari in unitatile subordonate ANP

Pe fondul lipsei acute de personal specializat in anumite arii de activitate, unitatile penitenciare din sistemul ANP scot la concurs nu mai putin de 123 de noi posturi in sectorul economico-administrativ, functii de executie asimilate ofiterilor cat si agentilor de penitenciare. Gama larga de posturi este destinata atat celor cu studii medii cat si celor cu studii superioare, mai jos avand posibilitatea sa accesati conditiile specifice necesare ocuparii acestor posturi.

Anexa nr. 1 – Repartizarea posturilor pe unitati penitenciare

Anexa nr. 2 – Conditii specifice, tematici, bibliografii si probe de concurs

Anexa nr. 3 – Unitatile organizatoare

Mult succes!

 

10 COMMENTS

  1. Buna ziua , la examenele care s.au susținut până acum cele de la Tichilești și Buziaș subiectele au fost sinteza plus grile sau doar sinteza? Vă mulțumesc anticipat ! Eu sunt înscris pe postul de agent tehnic bucătar la Pelendava și nu știu la ce să mă aștept 😀

  2. ANP scoate la concurs 123 posturi dar nici macar nu se gandeste sa scoata la concurs posturi in domeniul si unitatile in care are personal detasat. Nu-i intereseaza, nu-i duce capul. Rusine.

  3. Cu cat numarul de ofiteri creste intr-o unitate cu atat nevoia de agenti care sa le faca hartiile (munca!) este mai mare iar in operativ va aceeasi lipsa de oameni!!!

  4. Da , lipsa de personal din acest sistem este ceva stiut de foarte mult timp ……….acest sistem ar trebui totusi sa aiba in vedere faptul ca este deficitar la capitolul personal dar are un deficit si mai mare atunci cand vine vorba de modul cum stie sa-si trateze cadrele active cat si pe cele aflate in rezerva . Daca ne referim numai si numai la modul cum sunt perceputi si cum sunt primiti in interiorul unitatilor actualii rezervisti , cu mult mai rau decat un civil care nu a fost si nu a lucrat in astfel de institutie , iti dai seama cam unde vrei sau doresti sa lucrezi ……..o adevarata bataie de joc si o lipsa totala de respect fata de aceasta categorie de cadre (chiar daca sunt rezervisti) care conform Legii 293/2004 art 83 …………………………………………………………………………………………
    (3) Funcţionarii publici cu statut special luaţi în evidenţă ca rezervişti pot fi concentraţi sau mobilizaţi pentru completarea efectivelor unităţilor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, în condiţiile prevăzute de lege.
    (4) Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti va iniţia procedura încheierii unui protocol cu Ministerul Apărării Naţionale în scopul înfiinţării grupei de evidenţă „sistemul administraţiei penitenciare”, specialitatea „penitenciare” pentru ofiţerii şi agenţii de penitenciare trecuţi în rezervă cu grade militare echivalente. Clasele de evidenţă în rezervă se stabilesc prin ordin al ministrului justiţiei şi libertăţilor cetăţeneşti. ………………………………………………………………………………………………………….Intr-un cuvant domnilor ”sefi ” activi -rezervistul are dupa cum se vede doar obligatii insa atunci cand vine vorba sa beneficieze de anumite drepturi, sau atunci cand doreste sa intre in penitenciar (sect. administrativ) , atunci nu mai este considerat rezervist al acestei institutii ……………. am cunoscut astfel de comportament pe perioada activitatii dar nu m-am gandit ca el se perpetueaza , imi este scarba de astfel de comportament si mai grav atunci cand el vine de la cadre care sunt tinere si care ar trebui sa aiba o alta atitudine si un altfel de comportamen

  5. Bună ziua. Se face aceiași fisa medicala cu aceleași conditii ca la snpap sau academie? Mulțumesc

    • In eventualitatea obtinerii unui aviz pozitiv la testarea psihologica, contactateaza serviciul RU din unitatea la care vrei sa participi la coincurs pentru a intra in posesia acestei fise.

  6. Bună ziua. Pentru aceste posturi nu am văzut ca și condiție fisa medicala cum este la admiterea la snpap sau academie. Se face totuși aceiași fisa cu aceleași condiții sau e o altfel de fisa?mulțumesc

    • Fisa medicala se intocmeste dupa avizul pozitiv la testarea psihologica

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)