www.snlp.ro Web analytics

Demisia lui Emil Boc amana protestele

boc-efectele-iesirii-din-recesiune-se-vor-face-simtite-mai-tarziu-in-buzunarele-romanilor-92001Emil Boc si-a depus mandatul. Se pot scrie carti despre mandatul Boc sau mai bine zis despre mandatele Boc. Nu voi face apologia efectelor si a perspectivelor. Se ocupa destul mass-media de subiectul acesta. Din perspectiva SNLP, apar doua consecinte imediate: avem temporar un nou ministru al justitiei in persoana dnei Lidia Barac si se supenda actiunile de protest ale confederatiilor pe motivul disparitiei revendicarii principale.

La scurt timp dupa momentul in care Blocul National SIndical si Cartel-ALFA au declansat operatiunile de organizare la nivel teritorial a protestelor, in cursul zilei de astazi s-a luat act de situatia politica si s-a transmis o circulara federatiilor afiliate, prin care se anunta decizia de suspendare temporara a actiunilor de protest.

Nr. Iesire BNS: 169 / 6 FEBRUARIE 2012


Către: Federațiile și Filialele Județene BNS

Stimați colegi,

Având în vedere faptul ca Emil Boc și-a prezentat astăzi demisia din funcția de prim-ministru și urmează ca în scurt timp România să aibă un nou Guvern, Blocul Național Sindical suspendă temporar acțiunile de protest programate să se desfășoare la nivel local.

Decizia a fost asumată si de celelalte confederații sindicale.

Președinte BNS

Dumitru Costin,

 

Studiem cu interes listele de potentiali premieri si asteptam sa vedem daca nu cumva sarim din lac in put. Pe liste se regaseste si dl Predoiu desi pot fi simple speculatii. O numire ca premier a dlui Predoiu deschide perspective neasteptate si pentru MJ/ANP.

 

Update

Extras din declaratia presedintelui Romaniei:

Optiunea mea se indreapta catre instalarea imediata a unui nou guvern, parlamentul va decide.

In principiu a fost agreata numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim-ministru desemnat.

Sursa: HotNews

9 COMMENTS

 1. A plecat Boc a venit Poc.
  Noi romanii ne dam mereu cu stangul in dreptul, singura mea consolare, multumire e ca am ramas cu acelasi ministru la justitie care vad ca dupa plecarea lui Ragea, marele patriot, care a venit din Anglia de la bani multi pentru a pune pe butuci penitenciarele, are o alta abordare si deschidere spre rezolvarea problemelor noastre.
  Duca-se de unde a venit si sa mai vina cand il vom chema noi.
  Sincer acum sunt sigur ca umfaltul de Ragea nu-i aducea la cunostiinta ministrului decat ce dorea el, acum se vede clar ca exista alt consilier care pana acum se dovedeste corect si receptiv la propunerile si solutiile sindicatului.
  E o constatare nu o lauda, nu fac asa ceva nimanui.

 2. Ar fi facut-o…daaaa….dar pana sa o faca trebuia sa stea putin in genunchi in fata lui Base !

 3. Auzi domnule,Boc are bani acum sa mareasca salariile,ar fi facut-o si el daca nu iesea lumea de foame in strada. 😳

 4. Pe Boc ? Sper sa nu mai fim atat de netoti sa ajungem sa regretam un regim. In ziua de azi sunt multi care-l regreta pe Ceausescu. Oare sa nu ne fi educat deloc in toti acesti 22 de ani ?

  Sa ma intind ca un caine pe jos si tot nu voi ajunge sa-l regret pe Boc. Daca ar fi fost un om cu o coloana vertebrala in fata lui Basescu, poate as fi avut ceva sentimente pentru acesta. Cat timp a fost o marioneta, un sclav prapadit in fata societatii n-as avea ce sa regret. Cum va fi in ochii copiilor lui peste cativa ani cand un intreg popor il va considera cel mai slab caracter al politicii romanesti ?
  Pe cinstea mea ca e cel mai prost exemplu pentru copiii lui ! Decat un sclav nenorocit mai bine un streang bine uns cu sapun.

 5. Va amintiti ce a facut Boris Eltin cand s-a aflat in situatia disperata ca va pierde statul politienesc, acesta nemaifiind in stare sa conduca Rusia datorita gradului excesiv de alcoolism in care se afla ? A numit un sef de servicii secrete ! Pe putin ! 😆

  Nici nu stiu daca sa rad sau nu. Paranoicul asta, datorita fricii de a pierde puterea a numit un om care sa duca mai departe lupta impotriva poporului roman. Va gandeati la un om cu notorietate in domeniul economic-financiar ? Pai noua asta ne trebuia ? Un om care sa ne scoata cu masuri alternative din situatia economica actuala sau unul care sa vegheze la lesa bine pusa poporului roman ?
  Daca mi-ar fi dat voie Stefan, as fi postat intr-adevar cu adevarat patimas 🙂

 6. Iaca se facu lumina. Ne pastram ministrul!

  Florin, zici ca ai scris cu portavocea… 🙂

 7. Mai rau decat in era Base-Boc nu se poate, e maximul de teroare si rau cel poti da unei tari si unor oameni, care nu au decat vina ca s-au nascut in aceasta tara.
  E un subiect nu doar interesant ci foarte viu, cine o sa fie premier, pentru noi cine vine in locul lui Predoiu?
  Poate tot el, si tocmai acum cand plecasem pe o linie buna.
  O vom lua de la capat cu toate problemele? Daca se intampla asa ceva e tragic, sincer sper sa nu fie .
  Eu unul nu-mi doresc sa vad o carte despre Boc in librarii dar sa mai si citesc, imi ajunge ca am trait pe viu, sunt masochist sa-mi retraiesc drama Base-Boc?
  Prefer sa uit si sa merg mai departe cu conditia sa fie mai bine, acum a fost catastrofal, tragic, demential, mi-e greu sa gasesc niste cuvinte la fel de dure ca vremurile pe care mai ales noi bugetarii le-am trait datorita fostului guvern Boc.
  In viata mea nu mai vreau sa aud cuvantul Boc, sincer il voi elimina din vocabularul meu, imi trezeste numai repulsie si amintiri dureroase.
  No du-te Boc.

 8. Si uite cum deschiderea catre dialog cu reprezentantii sindicali manifestata de vreo doua luni incoace isi gaseste explicatia logica.Uite cum in doua luni in care de fapt nu s-a concretizat nimic(era si logic asa, timpul a fost prea scurt), dar s-a mai ,,socializat” cu miscarea sindicala, a reusit sa castige simpatia unora dintre noi.Lupul isi schimba parul se pare, dar doar atat.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)