www.snlp.ro Web analytics

Pregatiti valizele, vara mutarilor a inceput!

Job TransferPe data de 5 august, ulterior sedintei consiliului de conducere ANP a avut loc sedinta privind solicitarile de mutare intre unitatile din sistemul penitenciar.

Criteriile pe baza carora au fost analizate cererile, sunt: vechimea in sistem, intregirea familiei, domiciliul solicitantului in raport cu locul de munca (reducerea distantei), probleme grave de sanatate ale membrilor de familie, precum si numarul posturilor vacante din unitati.

Privind solicitarile de mutare la cele 3 unitati din Craiova, respectiv Penitenciarul Craiova, Centrul de detentie Craiova si Penitenciarul Pelendava, s-a decis amanarea analizei tuturor solicitarilor pana la aprobarea noilor state de personal  pentru Centru de detentie Craiova si Penitenciarul Pelendava aflate in curs de aprobare de catre MJ astfel incat sa se cunoasca exact numarul posturilor vacante din garnizoana.

Deciziile de personal vor fi emise cu data 31 august 2015, urmand ca incepand cu data de 1 septembrie 2015 sa se prezinte la unitati absolventii SNPAP Targu Ocna dupa repartitie.

Privitor la repartizarea absolventilor SNPAP, se are in vederea organizarea unei intalniri la mijlocul lunii august, nefiind stabilita o data precisa.

La repartitia absolventilor de la SNPAP Targu Ocna se vor lua in considerare urmatoarele: dinamica de personal pe perioada august 2014 – august 2015, numarul posturilor vacante, volumul activitatilor din fiecare penitenciar, numarul orelor suplimentare efectuate in total si al celor necompensate, precum si concediile de odihna restante.

Atasam tabelul cu solicitarile de mutare precum si decizia adoptata (am eliminat din tabel motivarile solicitarilor si datele din statele de functii).

Florin Soica – secretar general SNLP

138 COMMENTS

 1. Acum ce s-a mai intamplat,ce nu mai au,mama lor daca nu ne-au pacalit mai rau ca pe niste hotiiiiii….

 2. Comisia nu se mai tine,trece si luna ianuarie si nu mai obtinem nimic,mai speram la ceva?Va rog dl. Stefan sa ne mai anuntati si pe noi?Respect.

 3. In ccr de maine se discuta si cererile de mutare la craiova ca asa era vorba ca in primu ccr?

 4. Si mai trist / nu se stie nici cine o va tine
  Ce sa mai zicem daca incercam sa o convingem pe ministra cu cheltuieli mari si eforturi pe masura organizand mitinguri, ca e obligata prin lege sa emita doua panarame de ordine prin care de fapt se prelungeste valabilitatea unor ordine emise anul trecut???
  E vorba de majorari de 50 si 75%
  Zici ca luptam pentru ceva ce visam sa luam nu care e dat prin lege!

 5. De ce nu se spune un adevar,chiar nu se stie o data cu aproximatie cand se tine comisia?

 6. nu se mai poate asa cu acesti incompetenti din anp…sa stai aproape 6 luni pentru discutarea rapoartelor de transfer pe Craiova…cata rabdare sa mai avem???????aceste capete patrate numai atata gandesc sau la ei notiunea de gandire e ceva abstract?????

 7. nu este inca planificata / in anp este putina deriva in ultimele zile / se asteapta numiri pe la varf dar inca nu se intampla nimic

 8. in prima comisie care se va organiza se vor discuta si craiovele / s-au centralizat cererile / un efect bun al unei mutari aprobate este si activarea sporului de studii superioare pentru respectivul solicitant (daca exista studiile) pentru ca se va produce o „numire” in noul stat

 9. Ce as putea sa zic? Guvern tehnocrat, solutii greu de anticipat. Despre noul dir gen adj stie deja tot poporul – este fostul director de la Arad, Dan Halchin, probabil viitor dir gen in scurt timp. Nu cunoastem restul viitoarei echipe si nici nu avem confirmari ca la MJ a fost instalat vreun nume cunoscut (fost sau actual) din sistemul nostru desi zvonurile au luat-o razna in ultima saptamana. Suntem atenti dar in principiu linistiti. Nu prea ne intereseaza numele si recomandarile. Mai mult ne dorim rezultate si mai avem ceva rabdare pana la jumatatea lunii ianuarie cand speram sa se contureze noua strategie tehnocrata. Nu vrem sa fracturam aripile nimanui. In general ne oferim mai intai sprijinul si venim cu propuneri si proiecte. Daca merge, suntem in echipa, daca nu, pe baricade.

 10. Dl. Teokoc s-a postat la problema cu pensiile ca a scazut procentul de la,, 85 la 65,,..pai in lege este numai 80 ,,plecarea,, si a scazut la 65….asta e…o mica gresala a ,,secretarei,,..Problema e ca ar trebui ca pe data de 28 Decembrie sa ii ajutam pe cei de la SCMD si ANCMR,ONG-urile care o sa faca o ampla manifestare impotriva Ordonantei Guvernului privind modificarile la Legea Pensiei Militare ….eu zic ca sunt destui sindicalisti care pot si ar putea sa iasa la pensie si le-a ,,taiat,, din elan pentru ca ,,sunt obligati,,sa stea minim 25 de ani chiar daca au o varsta…macar sa-i anuntati oficial despre actiunea celor de la armata.

 11. Noutati despre mutarile catre garnizoana Craiova mai aveti?De sarbatori nu avem sanse,ce le pasa lor daca le este bine.

 12. Aveti idee data la care se tine comisia la Buc sunt zvonuri ca pe 10 dar daca ar fi asa nu s ar respecta termenu?

 13. prostie sau nu, e omj / acela este un criteriu bugetar intr-o perioada in care se impun inca masuri de austeritate prin lege

  Art. 4
  (1)În cazul în care există mai multe solicitări de mutare pentru aceeaşi funcţie, departajarea se va realiza de către o comisie, constituită, la nivelul unităţii la care se solicită mutarea, din director/director adjunct/şef structură din domeniul postului de activitate – preşedinte, 2 funcţionari publici cu statut special, din care unul din structura de resurse umane – membri.
  (2)Comisia prevăzută la alin. (1) va fi desemnată prin decizie a conducătorului unităţii şi va analiza solicitările de mutare, având în vedere şi următoarele criterii de departajare:

 14. aceasta comisie unde se calculeaza acest punctaj se tine la unitatea unde vrei sa ajungi???
  mi se pare o prostie foarte mare ca un coleg cu vechime mai mica sa aiba prioritate doar pentru simplul fapt ca renunta la chirie….

 15. ORDIN MJ nr. 2397/C din 10 iulie 2012 art 4 alin 2
  a)experienţa profesională în domeniul de activitate al funcţiei pentru care se solicită mutarea:
  – se acordă câte două puncte pentru fiecare an întreg lucrat în domeniul de activitate al postului, în cadrul sistemului penitenciar;
  – fracţiile de an se calculează corespunzător cu rotunjire la o lună; se ignoră perioadele de sub o lună;
  – nu se iau în calcul perioadele în care solicitanţii se află în concedii fără plată;
  – vechimea se calculează la data analizei solicitărilor;
  b)calificativele obţinute la evaluarea anuală a performanţelor profesionale individuale pe ultimii 3 ani de activitate:
  – pentru fiecare calificativ obţinut la evaluarea performanţelor profesionale anuale, în ultimii 3 ani de activitate, se acordă puncte astfel: „Excepţional” – 2 puncte, „Foarte bun” – 1 punct, „Bun” – 0,50 puncte, iar calificativele „Satisfăcător” şi „Nesatisfăcător” nu se punctează;
  (la data 26-sep-2012 Art. 4, alin. (2), litera B. rectificat de Actul din Rectificare din 2012 )
  c)vechimea în sistemul administraţiei penitenciare:
  – se acordă câte un punct pentru fiecare an întreg, lucrat în cadrul sistemului penitenciar;
  – fracţiile de an se calculează corespunzător cu rotunjire la o lună; se ignoră perioadele de sub o lună;
  – nu se iau în calcul perioadele în care solicitanţii se află în concedii fără plată;
  – vechimea se calculează la data analizei solicitărilor;
  d)probleme familiale deosebite:
  – se acordă 3 puncte pentru solicitanţii care au probleme familiale deosebite, dovedite cu acte, altele decât cele prevăzute la lit. f);
  e)situaţia locativă a solicitanţilor:
  – se acordă 5 puncte pentru solicitanţi, în cazul în care prin mutare se diminuează sau se elimină cheltuielile cu decontarea chiriei ori a transportului la şi de la locul de muncă;
  f)reunirea familiei:
  – se acordă 5 puncte, în cazul în care soţul/soţia are locul de muncă şi/sau domiciliul în localitatea în care se solicită mutarea;
  g)starea disciplinară (sancţiuni disciplinare):
  – se scad 5 puncte din punctajul final al solicitanţilor care se află sub efectul unei sancţiuni disciplinare;
  – se scad 5 puncte din punctajul final al solicitanţilor care sunt condamnaţi pentru săvârşirea de infracţiuni, menţinuţi în activitate conform Legii nr. 293/2004 privind Statutul funcţionarilor publici cu statut special din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, republicată, cu modificările ulterioare.
  (3)Punctajul final se stabileşte prin însumarea punctajelor acordate conform alin. (2), fiind acceptat solicitantul care are punctajul cel mai mare.
  (4)La punctaje egale are prioritate solicitantul cu punctaj superior la criteriul prevăzut la alin. (2) lit. a), iar în situaţia în care se menţine egalitatea are prioritate solicitantul cu punctaj superior la criteriul prevăzut la alin. (2) lit. c).

 16. Am depus raportul in luna octombrie mai este valabil ori trebuie sa fac altul? Multumesc,astep raspunsul.

 17. Desteptii ANP-ului ne-a uitat,se termina anul si nu ne mutam,ce le pasa lor daca le este bine,RUSINE.

 18. Anuntul este in redactare. Am supraestimat operativitatea ANP afirmand ca se va posta in cursul saptamanii care a trecut. Va aparea totusi in scurt timp

 19. si uite asa trece si 2015 si idiotii din ANP nu sunt in stare sa afiseze nimic….bEJAN PLEACA odata cu toata clica ta de capete patrate si cu toti (editat),rusine sa va fie…

 20. Tot ce vedem pe site-ul de anunturi de la ANP sunt mutari de ofiteri la toate penitenciarele din tara, mai putin Craiova. noi suntem prosti ca nu le dam foc astora de la anp, sau ca (editat)

 21. este absolut normal sa fiti nervosi si suntem la fel de iritati ca si voi / ma tem ca mi voi pierde rabdarea de tot si ma apuc de injurat tot ce prind prin anepeul asta fara rost / dar nu am solutii / am iesit in strada si vom mai iesi; am acuzat si am demascat furaciuni; o vom mai face; vom trimite in comisii de disciplina pe toti cei vinovati; vom sesiza toate organele din tara asta; dar mai mult de atat nu stiu ce putem face

  am fost mintiti special ca sa fim apoi discreditati; nu-i bai; ducem; ne asumam noi; cuvantul asta asumare a strain de anp; au zis ca vor pune anuntul saptamana asta; nu l-au pus; o sa-l puna cand l-or pune, mama lor de …

  ma enervez pe masura ce scriu asa ca mai bine ma opresc

 22. In loc sa-i ajutati,parca va bateti joc,spuneti odata ADEVARUL,toti avem dreptul sa stam langa ai nostrii,nu credeti?A trecut saptamana in care trebuia sa postati.

 23. De ce postati si apoi stergeti,chiar ultimele doua postari erau interesante….iar suntem mintiti,si voi aveti familii si va este BINE,asa este?


 24. [b]ATENTIE – mutari in garnizoana Craiova![/b]

  In cursul acestei saptamani se vor posta anunturile chiar daca noul stat de functii de la Penitenciarul Craiova, finalizat saptamana trecuta la nivel ANP, nu a fost inca aprobat de MJ.

  Va fi reluata procedura de mutare in unitatile din garnizoana conform noilor state de functii.
  Se va lua in calcul proiectul de stat de la Penitenciarul Craiova care tot saptamana aceasta se transmite la MJ, astfel incat solicitarile de mutare trebuie sa vizeze posturile rezultate in urma standardizarii si reorganizarii.

  Urmariti anunturile pe site ANP.
  http://anp.gov.ro/anunturi

 25. Cand va pleca la Mj spre avizare-aprobare?Se tine cumva sedinta saptamana aceasta?Va rugam in numele tuturora sa ne sustineti.MULTUMESC.

 26. mm lor de avizari,aprobari si toate cele….mai avem un pic si iesim la pensie pana cand idiotii astia or sa aprobate statele de functii pe Craiova….

 27. s-a reusit finalizarea statului pms / au fost divergente / ceva functii pierdute / pleaca la mj spre avizare-arobare

 28. Chiar nu se mai anunta nimic despre mutarile noastre catre garnizoana Craiova,ce face sindicatul pentru noi?Care din 3 sunt aprobate,nu se mai da drumul?

 29. inca o data suntem mintiti!!!!acum statele de functii sunt la semnat la mai marele cazanciuc….pe asta il doare undeva de noi, atata timp cat el sta la caldurica…rusine ANP, rusine MJ………

 30. am scris foarte clar in penultimul articol postat / mai intai trebuie aprobate statele la MJ

 31. Pana la iarna nu o sa mai fie nici un loc nici la PMT si nici la Pelendava deoarece vor fi ocupate de pilosi.

 32. Statele de functii de la Pelendava+ PMT sunt gata ,numai PMS incurca treaba ,sa se dea drumul la cele doua sustineti situatia ,ce se mai asteapta sa mergem peste ei?

 33. Nu stiu – agent – habar nu am / daca aveam un raspuns il ofeream prompt si chiar inainte sa fiu intrebat / ANP nu mai comunica cu noi decat prin raspuns la petitii in termen fix de 30 de zile / avem un astfel de caz dar ANP a uitat sa citeasca L 544 si sa ne anunte motivat ca la depasirea termenului de 10 zile (!) / iarasi i-am prins cu vreo doua mâțe in sac / dar o sa iesim in scurt timp cu noi motive pentru care ar trebui sa ne lase si sa se duca / sau noi pe ei / se invart de o noua rafala, dupa cum spuneam

 34. Inca mai astept un raspuns#64. Va multumesc.Poate ne raspunde si Dl.secretar general F.Stoica.

 35. CE se mai aude cu acele state de functii pt.ca acum au venit acei domni profesionisti din concedii ,mai avem nu mai avem vreo speranta,ne mai raspude cineva? Cam pe cand acea analiza?

 36. Domnule Teoroc, incep prin a va saluta pe dumneavoastra si toate initiativele pentru care va luptati, fiind unul dintre cei care a strigat alaturi de ceilalti 200 si ceva de colegi care inca isi cunosc prioritatile, in fata Ministerului Justitiei. Sunt unul dintre zecile de agenti care inca spera sa primeasca un transfer la unul din penitenciarele din Craiova,sa va spun ca suntem constant mintiti? nu are sens stiti asta, sa va spunem ca e la limita penibilului ce se intampla si in ce hal am ajuns datorita lipsei informatiilor primite din partea Unitatilor/ responsabililor de resurse umane din ele / Anp-ului / si Ministerului Justitiei si pe aceasta o stiti probabil (altfel nu am mai apela cu toti la acest site). Nu este normal ce se intampla sa tii cu ”lumina stinsa” atator oameni care au copii, familii, planuri care ii asteapta acasa. Nu este normal, nu este uman si sa ceri profesionalism de la ei atat timp cat tu nu oferi nici macar un gram de respect ca institutie de comanda.

  Eu va rog, si in numele colegilor mei care inca au o speranta ca minciunile se vor termina si macar vom primi un raspuns onest sa incercati sa deslusiti dumneavoastra acest mister caruia noi nu reusim sa ii vedem inceputul sau sfarsitul.

  Va multumesc

 37. In continuare se pare ca suntem dusi cu zaharelul si suntem mintiti cu nerusinare, noi cei din Craiova suntem in continuare mintiti,de ce se tot amana discutarea statelor de functii?Macar sa ne spuna(fraiericilor nu avem timp pentru voi,noi avem treburi mult mai importante de facut(sa facem burtile mari),nici macar un raspuns al unui reprezentant anp,nimic oficial(capete patrate)..

 38. John,
  Se pare ca singur ai raspuns a probema ta.
  1. Esti incadrat agent operativ pr. 2 prevazut cu un coef. maxim de 2.8;
  2. pentru a ocupa o functie de agent operativ prncipal 1 prevazuta cu 2.9 trebuie sa indeplinesti un punctaj mai bun decat cel/cei care doresc la randul lor functia asta;
  3. In cele mai multe cazuri, vechimea a fost definitorie in domeniul de activitate al functiei respective;
  4. Ceea ce ma nedumesrete pe mine e ca spui ca lucrezi in foisor cu acest coeficient. este adevarat ? Pentru ca maximul prevazut pentru functie de agent paza este de 2.7. Deci, u esti incadrat pe o functie de supraveghetor (agent operativ pr. 2).
  5. mult succes la urmatoarea procedura de schimbare cand va fi scoasa spre ocupare o fucnte prevazuta cu 2.90

 39. Cristian,sant pe functia paza 2 coeficient 2.80 maxim mai mult nu poate urca ,pe alta functie m-am inscris dar nu am avut loc,au fost altii mai vechi decat mine,poate peste 1,2 ani o sa iau functia dorita ,eu nu inteleg cum la altii au putut sa urce pana la paza1 si la mine nu

 40. acum ca cei mari si tari din anp si mj au venit din concediu….ce se mai aude cu statele de functii pe Craiova???sau suntem in continuare mintiti cu nerusinare.macar sa ne spuna si noua prostimii daca se mai discuta ….

 41. Pentru John:
  Daca ocupi o dunctie in paza perimetrului, dupa 20 de ani de vechime nu ai cum sa ai coeficientul minim e aceasta functie. Minimul este de 2.5 iar maximul de 2.7 si avand in vedere ca anual avansezi in cadrul aceleasi functii (fara examen sau procedura de schimbare), evident ca nu ai cum sa ai un coeficient minim de 2.5.

  Dupa cum am afirmat, daca esti paza perimetru atunci beneficiezi de 2.70 si esti agent paza pr. IV.

  Pe de alta parte, asa cum si colegii ti-au spus, exista posibilitatea de a solicita prin cerere scrisa (atunci cand initiaza procedura de schimbare conform omj 2398) mutarea pe o alta functie, dintre cele scoase la procedura de schimbare.

  Sa retinem ca orice unitate este OBLIGATA, ca periodic, sa scoata functiile vacante spre a fi ocupate prin procedura de schimbare conform ordinului.

 42. Mai avem vreo sansa sa mai plecam si noi acasa cei de la Craiova anul acesta?Multumesc,astept un raspuns.

 43. Domnule Teoroc de ce decat unele unitati au fost informate de ANP sa blocheze rapoartele de transfer catre Craiova iar altele nu au fost informate si le au inaintat . Nu prea e corect , e ca si cum unii ar fura startu iar ceilalti ar ramane cu ochii in soare . Va rog spuneti ne si noua ce se intampla defapt!

 44. for John
  Mr John,cred ca ar trebui sa mai intrebi pe la RUFPS ce functie ai,ptr ca aceste functii se numesc altfel si tot ei iti vor spune ce coeficient de ierarhizare maxim ai.Oricum,ptr coeficient maxim la agenti…. ar trebui sa treci pe o alta functie. Good luck, my dear!

 45. Din pacate de pe un post pe altul nu poti trece decat prin concurs sau prin mutare/schimbare. Daca ai atins coeficientul maxim al postului tau nu poti decat sa soliciti schimbarea pe un alt post vacant prevazut cu un coeficient maxim mai mare

 46. Dn. Stefan am 20 ani de puscarie,de 4ani sant pe functia de paza 2 explicatia celor da la personal ca pana la paza 2 poate urca functia mea dar oful meu este ca bididii veniti de 4 ani sant acum pa paza 1(nu am nimic cu ei ,norocul lor),nu se poate face nimic in acest sens ,eu nu inteleg cum la unii functiile pot creste pana la maxim iar la altii nu,sanatate

 47. DL. Stefan nu se mai aude nimic despre statele de functii ,cam pe cand se tine sedinta solicitarilor noastre?Respect.

 48. La care norme te referi? In textul legii avem ca norme cu termen de emitere doar atat;

  Art. 121
  (1)Diferenţele între cuantumurile pensiilor cuvenite pentru luna decembrie 2010 şi cele stabilite în baza Legii nr. 119/2010 şi a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 1/2011, aprobată prin Legea nr. 165/2011, cu modificările şi completările ulterioare, se restituie titularilor, la cererea acestora, în mod eşalonat, pe o perioadă de cel mult 2 ani de la data intrării în vigoare a prezentei legi.
  (2)Modalitatea de aplicare a prevederilor alin. (1) se va stabili prin norme aprobate prin hotărâre a Guvernului, emise în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

 49. Dl. Teoroc oare cand apar normativele de aplicare a legi pensiei..sigur intereseaza pe multi care vor sa stie.

 50. Puteti merge / cel putin se ia act de tensiuni / altfel tot timpul sunt acuzate sindicatele ca exagereaza cand de fapt e liniste si pace

 51. Ce pot sa spun / tot alte prioritati apar si surclaseaza tema / ANP a anuntat ca va convoca o intalnire cu sindicatele pe tema asta / noi singuri nu putem sa luam decizii / apoi, daca ii huiduim nitel fac botic / acu cica sunt imbufnati ca ne am purtat prea agresiv pe la proteste si in conferintele de presa / ca doar faceam proteste ca sa le cantam ode

 52. DL. Teoroc cu tot respectul ,va intreb aceste state de functii de aproape 6-7luni nu se pot rezolva este foarte umil pt. noi mai asteptam mult si cat?Multumesc.

 53. Si aceasta modificare dureaza de o jumatate de an iar noi mai asteptam inca o jumatate iarasi va spun ca la Craiova nu sunt posturile in litigiu alta este problema o sa mergem peste ei ca ne mint ca pe niste hoti.

 54. Statul de functii / este in curs de modificare / pentru a se aproba modificari trebuie stiut exact ce functii sunt in stat / altfel exista riscul unor mutari pe functii care dispar la reorganizare / litigiile pe posturi se pare ca sunt la PMT-uri (Tichilesti, Craiova) / garnizoana Craiova merge la pachet / PMT-ul tine pe loc totul

 55. DL.Teoroc,sa stiti ca nu este nici o problema la Craiova,ma refer la acele posturi in litigiu,nu intelegem care este problema de nu incep transferurile la garnizoanele din CRAIOVA

 56. sunt de la pnt colibasi si am facut raportul de mutare la pnt gaiesti de 4 luni si jumatate. nu am primit nici-un raspuns. cat voi mai astepta?

 57. Cand se tine acea intalnire,credeti ca plecam si noi pana la iarna ,va rog sa ne sustineti.Cu m.respect.

 58. statul de la pelendava e aprobat de mj, insa cele de la pmt-uri (inclusiv craiova) au ceva complicatii pentru ca sunt multe posturi in litigiu (procese pe rol) si nu s-au putut finaliza / mai este necesara cel putin o intalnire si apoi pleaca la aprobat la mj / imediat dupa aprobare se da drumul la solicitari / obtinem informatiile de la anp fragmentat si cu greu / asta este nivelul comunicarii in acest sistem / sindicatele sunt inamicul si informatia trebuie tinuta departe de ele / ce-o face anp-ul cu ea nu stiu / ca mai departe nu o dau, se pare… / ciudat management… / probabil vom ajunge sa facem cate un protest pentru fiecare dintre problemele astea bine ermetizate si balmajite fara rost de anp

 59. Buna ziua…De statele de functii pe garnizoana Craiova ce se mai aude?Mai este putin si trecem in 2016 si nici un semn de la ANP.Macar sa ne spuna si noua daca se mai discuta anul asta, ca sa nu mai stam incurcati….

 60. Avem sansa sa plecam si noi acasa in aceasta toamna Dl sef Teoroc? Multumesc .

 61. Buna ziua, ANP-ul considera cererile noastre de transfer respinse, ma intreb cata prostie poate sa existe in capetele lor patrate sa ne puna sa facem altele cand le au la indemana pe cele vechi.Prostie, degringolada asta caracterizeaza ANP-ul,ce ii intereseaza pe ei ca noi stam si ne batem capul cu transferul?Cu respect…..

 62. Dn. Stefan din 1836 lei pe ore suplimentare am mai ramas cu putin peste 1200 lei ,atat de mult s-a impozitat ,oare e bine,mai bine stau acasa decat sa lucrez sambata ,duminica,craciun,paste

 63. Deci,trebuie sa facem alte cereri ,am impresia ca suntem mintiti si prostiti ca pe niste hoti.

 64. D-nule Teoroc am inteles ca azi ar fi trebuit sa se aprobe statele pt PMT Craiova.aveti vreo informatie in legatura cu zvonul acesta??? Cu recunostinta!

 65. Azi am insistat ca ANP sa clarifice asta – ca de obicei degringolada
  ANP considera cererile initiale respinse si mentine inghetata situatia din craiova pana la aprobarea statului de functii pmt
  Apoi se va face un anunt si se ve relua procedura inclusiv cu depunerea unor solicitari noi luand in considerare noile state
  ANP declara ca nici de la SNPAP nu se vor repartiza absolventi la Craiova pentru a nu complica situatia posturilor
  Ulterior aprobarii statelor se va proceda la mutari
  Am cerut DMRU ANP sa transmita o informare completa pe acest subiect pe care sa o putem pune la dispozitia membrilor

 66. Din ce ziceti dvs reiese ca cererile nu s au discutat in timp ce la unitati nea venit raspuns negativ . Care este defapt realitatea ? Mai sunt vechile cereri valabile sau tre sa depunem altele?

 67. Pt ca analizarea solicitarilor se va face raportat la noua situatie din garnizoana

 68. Mulțumim pt lămuriri. ..Însă as mai dori sa va pun o întrebare. .
  De ce noi cei care solicitam mutarea la Pms Craiova trebuie să așteptăm pana ce își rezolva statele celelalte doua unități.?

 69. Alo, da. Ce sa se auda agent si de unde? Ce este atat de greu de inteles? Nu se analizeaza cererile pana nu se aproba noile state pentru unitatile din craiova (PMT si Pelendava). Imediat ce se intampla asta va anuntam.

 70. Alooou..,privind solicitarile de mutare la unitatile din Craiova nu se mai aude chiar mimic?

 71. Oare , cei din Craiova asteapta amanarea sau anularea rapoartelor de mutate? Trebuie exact anuntat nu sa fim mintiti ca pe niste hoti.

 72. Dar de ce nu s-a rezolvat problema cu statele de functii pana acum doar se stia ca va fi comisia de mutari luna asta?

 73. Ba fratilio,eu va inteleg nerabdarea de a va muta….da…..mai sunt si alte probleme cu mult mai grave si mai importante decat mutarile de la o puscarie la alta….hai sa fim seriosi!Iesiti in strada maine,scandati revendicarile si vedem ce iese…deocamdata!

 74. Pt toti craiovenii,
  La momentul cand se vor finaliza statele va vom anunta, la acest moment nu pot sa va spun care vor fi functiile vacante pentru a solicita mutarea pe o functie din stat.

 75. vom anunta cand se va stii / pana nu se aproba statele la mj nu se pune problema / aveti rabdare / stim ca este greu dar incercati / nu ajuta la nimic agitatia asta

 76. Ne puteți spune și noua ce avem de făcut în continuare. …concret și fără a lăsa loc de alte interpretări. ?Când se vor discuta cererile noastre pt Craiova sau dacă se vor mai discuta în curand?Facem altele,așteptăm ccr-ul din noiembrie?Este vreo șansă să ni se aprobe acum în septembrie având în vedere ca toți din promoție care au solicitat mutarea au primit răspuns pozitiv. .
  Avem cu toții familii ,suntem la distanta,iar aceasta incertitudine nu ne poate ajuta sa rezolvam anumite probleme personale….Aștept un răspuns. .Cu respect

 77. DL.STOICA -secretar general SNLP ,si care va sustinem mereu ,ne raspundeti ,va rugam CE facem cu rapoartele? Altele sau Raman aceleasi.

 78. ce mai este de procedat facem alte rapoarte cat mai asteptam inca 3 luni

 79. [quote name=”Agent”]Parca ziceati ca rapoartele de mutare pt Craiova s-au amanat cand defapt la unitati ne-a venit raspuns negativ . Suntem unii cu probleme serioase acasa iar altii de 20 de ani fara nicio grija au primit transferru.Acum ce e de facut ? Depunem alte rapoarte ? Avem prioritate sau se vor da locurile la scoala si noi ramanem ca prostii? Va rog interesati-va exact si spuneti-ne si noua.[/quote]
  Sustin

 80. Parca ziceati ca rapoartele de mutare pt Craiova s-au amanat cand defapt la unitati ne-a venit raspuns negativ . Suntem unii cu probleme serioase acasa iar altii de 20 de ani fara nicio grija au primit transferru.Acum ce e de facut ? Depunem alte rapoarte ? Avem prioritate sau se vor da locurile la scoala si noi ramanem ca prostii? Va rog interesati-va exact si spuneti-ne si noua.

 81. Cei de LA PMT din surse ar trimite statele pe data de 18 aug. Cei de la centru le-ar fi trimis ,pelendava nimic se analizeaza cum ajung s-au sunt asteptate toate? Cu respect.

 82. Vom primi cateva zile libere pentru a ne putea muta in orasul unde ne-am transferat? De exemplu, daca trebuie sa incep munca la noul penitenciar pe 1 septembrie, pot sa imi iau liber cateva zile inainte pentru mutare?
  Va multumesc

 83. Cererile care nu se regasesc in lista probabil nu au fost completate pana la data analizei. Vor fi analizate ulterior. Se fac astfel de sedinte periodic. Exista tot interesul pnetru miscarea interna a resurselor inaintea repartitiei. Pentru Craiova speram ca MJ se va misca mai repede decat de obicei si va aproba statele. Vom ajuta si noi la asta. Imediat dupa aprobarea statelor se analizeaza si mutarile

 84. Cei din Craiova trebuie sa astepte pana pe 5 sept.,nu credeti, ca este prea mult de asteptat cu aceste mutari Dl.Teoroc? Imi raspundeti sincer multumesc.

 85. Poi si atunci cum e posibil sa ajunga 2 cereri la ANP de la Severin, cu restul ce s-a intamplat??? Noi ce trebuie sa facem in situatia asta….

 86. Pt cei din Craiova daca statele se aproba dupa 1sept (dupa încadrarea absolventilor) ne mai aproba mutarea??!!ma gândesc ca anp isi face niste socoteli când vin absolventii(deci dupa 1 sept nu mai este nimic de încadrat)

 87. CE au facut dansii cu acele state suntem in Luna august vin absolventii paste noi si IAR ramanem ca fraierii

 88. Pentru Severin probabil nu au ajuns
  la ANP cererile altfel erau luate in discutie.
  Pentru penitenciarele din Craiova se va stabili la momentul in care se vor aproba statele de functii daca veti face alte cereri sau nu, oricum veti fi contactati la momentul respectiv.
  Mutarile se vor efectua din 31.08.2015 asa cum este scris in informare, paragraful 4 pentru ca din 01.09.2015 se vor prezenta la unitati absolventii de la Tg. Ocna.
  Pentru agent 1 nu stiu cine esti deci nu stiu de ce nu ai fost aprobat, contacteaza-ma pe telefon.

 89. cei care au facut rapoarte pentru Penitenciar DR. TR. SEVERIN de ce nu figureaza toti si sunt decat 2

 90. cererile de transfer pe Centrul de detentie Craiova si Penitenciarul Pelendava, mai raman valabile?sau trebuie facute altele noi?

 91. Buna seara!
  La avizele pozitive cu ce data va fi prezentarea la unitatea la care a primit acceptul?

 92. Aveti idee cam cu ce data ar trebui sa aiba loc mutarile aprobate? Va multumesc.

 93. domnule Teoroc cererea mea a fost destul de motivanta cu probleme reale si penitenciarul unde am vrut sa merg mi-a dat pozitiv iar ANP negativ…..deci ce sa mai cred ? altii cu o vechime de cateva luni sau un an maxim doi au primit avize pozitive de la anp..deci ce sa mai cred ? pe ce criterii se dau avizele ?

 94. Speram sa se aprobe ai pt Craiova.daca apuca sa vina promotia din scoală scad sansele sa le mai aprobe??

 95. va credem
  spre finalul lunii august / vom presa sa se urgenteze aprobarea statelor
  in principiu toate solicitarile se aproba daca nu sunt aberante cum ar fi cele motivate doar pe interesul de a incasa un spor specific spitalelor (au fost 2 cazuri), mai ales daca au avize pozitive
  au fost aprobate chiar doua solicitari care aveau aviz pozitiv de plecare insa negativ de la unitatea care primea oamenii (ciudat!)

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)