www.snlp.ro Web analytics

Acord colectiv. Aplicabil si in 2019!

 

Anul 2019 debuteaza si cu semnarea Acordului colectiv privind raporturile de serviciu la nivelul grupului de unitati ale sistemului administratiei penitenciare, reglementari care vin sa consolideze drepturi specifice ale personalului din penitenciare.

 

Click pe imagine:

Dacă ți-a plăcut articolul, ajută-ne să-l distribuim sau apreciază-ne cu un Like 🙂

20 COMMENTS

 1. Bună seara! Domnule președinte, am o întrebare, dacă e off vă rog să nu vă supărați! Ce număr are hotărârea de guvern pentru actualizarea cuantumului soldei de grad /grad profesional al fpps, aplicabila cu 1 ianuarie 2019? Mulțumesc anticipat.

  • Nu exista nicio hotarare de guvern care sa reglementeze chestiunea asta. Umbla in on-line o fotografie de genul asta, cu un astfel de continbut insa fara temei.

  • ȚVorbeatiȚ sau ȚvorbeauȚ ? SNLP a obisnuit sa expuna analiza pe orice sustine. Nimeni nu a emis aici certitudini cu privire la faptuul ca nu se mai acorda majorarea asta in 2019, Atunci cand au exiostat potentiale riscuri am asteptat certitudini si am actionat in consecinta. Presupun ca nu e greu de dedus.

 2. Domnule Stefan , a fost abrogat R.S.L.D din 2010care era in bibliografia pentru examenele sef tura /sef sectie, cum se va proceda in derularea concursului ?

  • Nu exusta notiunea de supraveghetor sef. Acel spor de comanda aplicabil cu legea salarizarii se acorda sefilor de formatiune care au in subordine cel putin 3 agenti.

    • Ca rezervist sipa presupun ca imi cunosti provenienta si fii convins ca in Tichilesti nu exista supraveghetor sef ci doar supraveghetor prevazut cu un coeficient de ierarhizare, mai mic sau mai mare, functie de cuma avansat fiecare in cadrul aceleeasi functii la fiecare inceput de an sau in urmatoruyl an.

  • Influenteaza insa la momentul asta nu exista salariu de functie (cel care se echivaleaza cu salariul minim brut) care sa fie sub 2080 lei.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)