Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Consultare inversata. SNLP pune la dispozitia MJ proiectul salarizarii unitare pentru 2016

click pe imagine pentru adresa completa

Captura de ecran din 2015.07.30 la 12.50.22

                 (...)

Documente atasate

Comentarii  

0 #78 agent 05-08-2015 16:15
Nu ne mai da nimeni nici macar un raspuns despre acele mutari uitate amaratii de noi .....
Citat
0 #77 sandokan 05-08-2015 16:01
Nu este corect:vom primi,ce este asta?si eu pot spune voi veni la munca dar nu vin.
Citat
0 #76 sandokan 05-08-2015 15:16
Asa este dar eu nu am primit nimic,nici bani.nici in natura:decnatur a:despre ce vorbesc,aici sunt eu contrariat.
Citat
0 #75 Dan 05-08-2015 14:59
Nu va mai bateti capul cu sporul de studii pentru ca ei o s-o lungesca pana in noiembrie cu interpretarea MJ-ului si ANP-ului si se va acorda pe o luna doua in cel mai fericit caz.In situatia in care de la 1 decembrie va intra in vigoare noua lege de salarizare sporul de studii dispare de tot si se vor face incadrarile de la zero cum prevede noua lege de salarizare si il vor mai primii doar agentii care vor fi incadrati ca agenti cu studii superioare conform noii prevederi din legea ce va aparea.Probabil ANP-ul va stabilii ce functii de agenti din unitati ar putea fi incadrate ca agenti cu studii superioare.Ce parere aveti domnule Teoroc?Oare asa va fi?Cel putin asa integ eu ca va fi aplicata noua lege.
Citat
0 #74 agent 05-08-2015 14:05
Aflam despre acele cereri de mutare astazi?
Citat
0 #73 agent 05-08-2015 14:02
Raspunsurile pentru cererile de mutare le aflam si noi astazi? Mult respect.
Citat
0 #72 agent 05-08-2015 13:32
In final daca sa finalizat celebrul Consiliu , restantele la 75% si ecipament cand se dau?
Citat
0 #71 fpss -identity not found- 05-08-2015 12:41
in legatura cu uniformele: tricourile s-au decolorat, s-au largit, au facut gauri sub brat si la guler, pantalonii s-au decolorat si lucesc. Aceasta uniforma de serviciu se pare ca a costat aprox 1600 lei, deci cea de oras costa 400 lei?
De unde putem achizitiona alte tricouri si pantaloni ca sa nu venim la serviciu sa aratam ca boschetarii cu hainele rupte? Am sunat la firma aceea de la craiova si nu raspunde nimeni niciodata. Mai exista?
Citat
0 #70 coco 05-08-2015 12:26
Domnule Stefan, nu sunt membru de sindicat,ma informez de la postarile dumneavoastra, am 25 de ani in sistem si ma pregatesc de plecare, dar va apreciez, si nu inteleg de ce toata lumea da in dumneavoastra cand decizia este in alta parte.
Citat
0 #69 absolvent 05-08-2015 12:25
S-au discutatt cererile de mutare?
Citat
0 #68 Ștefan Teoroc 05-08-2015 12:19
mag.ag - cu sporul de studii inca se asteapta interpretarea MJ / suntem la un inceput de drum neclar / tragem tare sa clarificam / acum avem buget si lucrurile se vor accelera

iulian - putem ajuta si noi / contact pe email / poate fi sesizata si comisia de disciplina din MJ pentru nerespectarea prevederilor legale

sandokan - cei care primest tinuta in natura nu pot primi si bani / este destul de clara si simpla probleme si ar trebui sa intelegem exact asta / chiar daca nu ati fost inca dotati dar urmeaza sa primiti echipament, nu se poate acorda dreptul de doua ori in doua forme, nu?

fpss - nu te grabi cu constatarea asta / vezi articolul postata acum aprox o luna cu o comparatie mai reala cu politistii / exceptand anul 2015 nu se poate spune ca stam mai rau / se va corecta in maximum 3 saptamani tot ce este acum restant / vom reveni cu info
Citat
0 #67 fpss -identity not found- 05-08-2015 12:12
Din cate observ, de 2 ani nu ne-am ales decat cu pomisiuni, ne-am bucurat de victorii si victorii doar pe hartie, in timp ce la politie s-a dat tot ce s-a promis pana in momentul de fata. Ca si consecinta, s-a ajuns in momentul de fata ca un agent de politie debutant sa castige cat un ofiter debutant din sistemul penitenciar. Asa ca, ma intreb, e mai bine sa isi toceasca viitoarele generatii creierii sa intre la academie la penitenciare si apoi sa faca 3 ani cand se pot duce la campina, unde se intra mai usor si faci 2 ani iar apoi ti se respecta drepturile pe care le ai.
Citat
0 #66 sandokan 05-08-2015 11:06
Dl Presedinte daca eu nu am luat nici- un fel de articol din norma de echipare pe anul in curs ,de ce nu primesc banii integral?Chiar daca lucrez in operativ.Eu asa consider ca atat timp cat nu am primit niciun articol din echipament,nici macar nu au venit nici sa ne ia masurile pana-n momentul de fata ,este normal sa primesc echivalentul in bani.Asa am auzit ca s-a cerut situatia in unitati separat operativul fata de administrativ.S a stiti si va rog sa luati atitudine pentru ca nu este corect si deja starea de spirit in randul cadrelor este foarte tensionata.Nu lasati lucrurile asa deoarece nu mai au timp sa ne ia masuri si sa ne dea tinuta de servici pana-n octombrie.NU trebuie sa admitem asa ceva pentru ca iar vom fi pacaliti, nu au fost in stare sa faca echiparea pana acum:pa,vrem banii si ne facem noi si asa nu purtam nimic din ce este confectionat de ei.
Citat
0 #65 stefann 05-08-2015 11:05
D-le presedinte, se zice ca ieri ar fi avut loc o videoconferinta a conducerii Ministerului de Interne cu structurile din teritoriu, prilej cu care s-ar fi adus la cunostinta ca norma de hrana a crescut doar cu 1 leu/zi si nu cu 3 lei/zi, motiv pentru care, in luna august, angajatilor MI li se vor retine 60 lei din cei 90 lei pe care i-au primit in luna iulie drept majorare norma hrana. S-ar fi invocat ca formula de calcul a fost gresita, ca intre timp a scazut TVA la alimente si ca, de fapt, cresterea normei de hrana este de 1 leu/zi.
Intrebarea este daca dumneavoastra aveti cunostinta despre asemenea ipoteze de calcul si daca stiti ceva concret despre adevaratul cuantum cu care se va majora norma de hrana?
Citat
0 #64 IULIAN 05-08-2015 10:43
Domnule Stefan ,sunt membru de sindicat si as vrea sa imi raspundeti ce se poate face cu un DIRECTOR DE UNITATE care nu respecta decizia comisiei care stabileste acordarea sporului de microflora 15% angajatilor care isi desfasoara activitatea in posturile de paza ,COMISIA A STABILIT CA SE INTRUNESC CONDITIILE ACORDARII ACESTUI SPOR cu mentiunea ca au fost cei de la DSP BACAU au facut un nou buletin de determinari la posturile de paza si care au spus ca nu s-au schimbat conditiile de munca ,directorul nu a fost multumit si a chemat si medicul de MEDICINA MUNCII care la fel a spus ca trebuie sa se acorde acest spor ,dar DIRECTORUL UNITATII REFUZA SA SEMNEZE ACTELE NECESARE PLATIII SPORULUI DE MICROFLORA 15% ANGAJATILOR CARE ISI DESFASOARA ACTIVITATEA IN FOISOR ,el este ordonator de credite si "EL" CONSIDERA CA ESTE ILEGAL SA PRIMIM ACEST SPOR.DOMNULE STEFAN CE ESTE DE FACUT CU UN DIRECTOR DICTATOR CARE DE 3 ANI DE ZILE A TAIAT ACEST SPOR SI NE SFIDEAZA CA AZI MIINE SE REZOLVA NE RASPUNDE CAND IL INTREBA ANGAJATI ?NOI CONSIDERAM CA ESTE ABUZ IN SERVCIU ATATA TIMP CAT COMISIA A SPUS SA SE ACORDE ,DSP BACAU SI MEDICINA MUNCII LA FEL ,SI JURISTUL UNITATII A RECUNOSCUT CA TREBUIE SA BENEFICIEM DE ACEST SPOR DACA L-AM AVUT IN PLATA IN LUNA DECEBRIE 2009 ,CE ESTE DE FACUT CU DIRECTORUL DICTATOR????
Citat
0 #63 Vasile 05-08-2015 08:33
Domnule Ștefan,credibil itatea v o pierdeti in momentul in care liderii locali,in loc sa i sprijine pe membrii votează in comisia de disciplina încetarea raporturilor de serviciu , in timp ce patronatul acorda diminuarea salarială.iar agentul si a pierdut serviciul.eu ce sa înțeleg??????
Citat
0 #62 Mag..ag 05-08-2015 01:21
Domnule Stefan in legatura cu retragerea din sindicat aveti dreptate...asta ar fi cea mai proasta decizie pe care ar putea sa o ia orice membru de sindicat in aceasta situatie sibin acest moment din contra trebuie sa va sustinem in demersul actiunilor dumneavoastra.. .dar credetine ca in legatura cu sporul de studii se face o nedreptate si o disvriminare..u nii iau sporul iar altii nu...unii se simpt fustrati de acest lucru...doresc sa luati atitudine si sa rezolvati acest aspect cat mai curand si inainte de introducerea legii unitare de salarizare deoarece daca apuca sa ia spor de studii si cei care nu au beneficiat pana acum de el...dupa introducerea noii legi dupa cum bine ati spus salariul nu are cum sa fie mai mic ca cel din ultima luna dinaintea introducerii legii unitare de salarizare...ia r daca apucam sa beneficiem macar de o luna de spor de studii inainte de introducere...d upa aceea nu o sa mai fie nici o discriminare in legatura cu sporul de studii..
Citat
0 #61 Ștefan Teoroc 04-08-2015 23:14
Da, domnule membru, este o idee, poate asa veti recupera niste bani, corect. Daca atat ati inteles ca am spus eu... Ce pot sa mai zic? Ce rost are sa mai zic?
Citat
0 #60 Niste membrii de sindicat 04-08-2015 22:32
Domnule lider, daca tot ne sugerezi faptul ca noi cei care am absolvit facultati in domeniu de activitate, cu acordul si instiintarea resurselor umane cand ne-am inscris la ele, nu vom primii sporul atunci va aducem la cunostinta ca in momentul zero cand nu ni se va acorda sporul, vom iesii din randurile membrilor de sindicat.Nu suntem multi ci doar 12 membrii dar cu siguranta ca noi mai sunt si alti colegi care vor proceda la fel.Aceasta este una dintre problemele foarte serioase ale noastre, care ne doare,nu avem nici o vina si vom fi discriminati in continuare.Pai daca tot cotizam sume lunare intre 25-35 Ron/luna la sindicat,parasi ndu-l mai recuperam o buna parte din contravaloarea sporului de studii de o suta si cv de lei/luna.Cred ca asa e cel mai corect si nu mai suparam pe nimeni cu solicitarea sporului!
Citat
0 #59 Ana 04-08-2015 22:03
Domnule Stefan, atunci prezentati situatia acolo unde este putere de decizie si incercati cumva sa rezolvati problema acordarii sporului de studii ca sa beneficieze si cei care sunt in situatiile prezentate(In cadrul BNS,parlamentar ilor,ministrulu i,etc.).Nu se poate sa nu existe o solutie!Incerca ti sa determinati ANP-ul, tinand cont de imprejurarile in care s-au produs nedreptatile, sa isi asume acordarea sporului tuturor celor care au studii in domeniul in care sunt incadrati,tinan d cont ca nu se mai poate face nimic pentru corectarea acelui OMJ,asa cum ati afirmat sa fie o interpretare cat mai extinsa si in ea sa fie cuprinsi si colegii aflati in situatiile prezentate.Nu din cauza noastra nu se poate actualiza ordinul sau emite altul, noi doar de ani de zile suportam nedreptati.Ne-a m saturat sa le suportam si speram ca veti putea rezolva favorabil aceasta problema.Va multumesc!
Citat
0 #58 Ștefan Teoroc 04-08-2015 21:35
absolvent - da
ana - suntem foarte atenti la subiect / se va transa cat de rapid / OMJ 399 din pacate nu poate fi schimbat, orice am face / OG 64 din 2006 in temeiul careia a fost dat, la acest moment nu mai are in vigoare decat cateva articole nerelevante / restul e abrogat de legislatia de salarizare / ca sa dai sau sa modifici un ordin trebuie sa ai un temei legal / ordinul este un act normativ unilateral dat de un om (ministru) si nu poate fi dat decat fundamentat de un act superior adoptat de guvern sau parlament
paleru - apreciez al 2lea comentariu al tau / este dureros si demotivant sa stii, sa te zbati pentru cei care te blameaza pentru ca nu inteleg ca le vrei binele / dar niciodat nu-i vom putea convinge pe toti ca nu facem nimic altceva decat sa ne batem pentru drepturile lor / nu ar constata asta decat daca noi am diparea / dar sper ca structurile asociative din acest sistem sa reziste peste indiferent de lideri...
Citat
0 #57 Ana 04-08-2015 20:53
Domnule Teoroc,am si eu cateva intrebari cu privire la raspunsurile date de dumneavoastra:
Stefan Teoroc 2015-08-03 21:49
revenire - modul de acordare este inca neclar / nu au venit inca precizari de la MJ / cel putin cei care solicita de acum incolo si respecta criteriile ar trebui sa primeasca / recomandam tuturor celor care se incadreaza sa depuna deja solicitari / sunt versiuni de interpretare / cea mai urata e ca i-ar viza doar pe cei care dobandesc licenta de acum incolo, ca exemplu / prevederile din lege sunt sumare / bineinteles ca noi vom continua sa presam (am inceput de mult timp) pe o interpretare cat mai extinsa.
Ce inseamna ,,cei care respecta criteriile’’? Ati trimis in unitati un model de solicitare a acordarii sporului de studii? Cred ca asa ar fi normal! Ma gandesc ca in solicitare trebuie facuta o referire la un temei legal pentru a ne fi acordat sporul de studii,nu? La ce va referiti cand spuneti ,,o interpretare mai extinsa’’? V-au fost sesizate de catre sute de colegi in decursul timpului pe acest site si nu numai sau de liderii nostrii de sindicat o gramada de situatii incorecte generate de OMJ-ul care prevede specializarile conform caruia se acorda la acea vreme sporul de studii. Ati facut ceva concret pentru rezolvarea acestor situatii semnalate de noi?(gen – discutii, demersuri scrise-cu directorul general al ANP ,sau cu Ministrul Justitiei pe aceasta tema ,aducandu-le la cunostinta discriminarile create de acel OMJ si sa ii determinati –convingeti sa rezolve acele situatii-prin emiterea unui nou ordin de exemplu-incepan d cu luna aceasta la fiecare specializare sa fie inclusa in ordin sintagma ,,sau compatibile ori din aceeasi ramura’’ cu specializarile cerute ).Ne-am saturat sa ni se spuna ca nu se poate schimba un OMJ abrogat, dar care in cazul acordarii sporului de fapt nu e abrogat si care este pe langa realitatea specializarilor noi aparute in invatamantul superior romanesc, care an de an isi imbunatateste ofertele educationale prin aparitia de specializari mai exacte si pe specificul multor domenii de activitate printre care si unele specifice domeniului nostru.Sa-i fie adusa la cunostinta ministrului situatiile create si semnalate de noi solicitandu-i sa de-a o decizie care sa rezolve problema,ca de la ANP nu asteptam mare lucru, deoarece ei au conceput si dus la semnat acel ordin si datorita lor astazi nu luam sporul . Asta credem ca trebuia facut in tot acest timp sau mai exact de atunci de cand s-a intrezarit acordarea acestui spor, pentru a nu mai crea din nou discriminari prin faptul ca unii il vor lua si altii nu datorita ordinului. Celor de la anp trebuie sa le multumim pentru faptul ca dupa serviciu ne-am chinuit sa ne completam studiile pe banii nostrii si astazi sa nu beneficiem de acel spor desi sistemul se foloseste de noi si de pregatirea dobandita pe banii nostrii chiar daca nu ne-au pus ei sa le facem, insa ne-au cerut an de an adeverinte de la scoala si copii dupa diplomele de absolvire. Orice problema are o rezolvare chiar daca mai greoi.Asteptam sa rezolvati aceste situatii semnalate in favoarea noastra!Va multumim!
Citat
0 #56 absolvent 04-08-2015 19:59
Domnule Teoroc se discuta mâine la Anp cererile de mutare????
Citat
0 #55 jilava 04-08-2015 18:05
Domnul stefan in legatura cu denumirea de politist de penitenciar ce se mai aude
Citat
0 #54 paleru 04-08-2015 17:38
D le STEFAN v am cunoscut personal la mitingurile din anii precedenti si credeam altceva la momentul ala despre ce inseamana sindicat o spun cu durere in suflet ca acum sunt mai multi lingai si pupincuristi care tin de scaune si ciolane oare chiar nu avem dreptul cei trecuti de 20 de ani in acest sistem bolnav de politica si culori sa n e spunem ofurile macar aici vreti sa va spun cine este lider la (editat) stiti prea bine va multumesc pentru intelegere si hai sa dormim linistiti stiti bine la ce ma refer o seara linistita
Citat

Google Translate

Cauta in site

 • E4 23.10.2017 19:10
  Lucrezi la puscarie nu la o firma de it in primul rand si in al doilea ...

  Read more...

   
 • E4 23.10.2017 19:08
  Indiferent cum ne vom numi in acte in media ne vom auzi numiti in ...

  Read more...

   
 • Vlad 23.10.2017 17:07
  Dnule Teoroc, daca atunci cand va retrageti nu lasati la "carma" acestui ...

  Read more...

   
 • Gicu 23.10.2017 11:06
  Dle Tudorache spuneti-mi va rog, daca legea salarizarii 153 nu se ...

  Read more...

   
 • simona 23.10.2017 05:30
  Cum se aplica Legea 169 pentru detențiunea pe viața? Adica perioada ...

  Read more...

Google AdS