www.snlp.ro Web analytics

Trupa de soc din Galati a defilat de Ziua Nationala a Romaniei

Un ofiter si sapte agenti din penitenciarul Galati au defilat cu ocazia zilei de 1 decembrie demonstrand ca si penitenciarele fac parte din structura de aparare nationala, fiind capabile sa pregateasca profesionisti gata de lupta. Suntem convinsi ca multe alte unitati au fost implicate in actiuni similare, dar pentru moment am primit imagini doar de la Galati. Vi le punem la dispozitie.

UPDATEfotografii de la actiunea organizata de Penitenciarul Gherla: foto1, foto2, foto3, foto4, foto5

Info Gherla: Două plutoane formate din personal al Penitenciarului Gherla au participat sambata, 1 Decembrie, începând cu ora 14.30, la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Libertăţii din Municipiul Gherla. Reprezentanţii penitenciarului au defilat cu tehnica din dotare şi au depuns coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor. Cei 24 de lucrători de penitenciare au prezent onorul, urmat de Grupa operativă din cadrul unităţii.

jpg 230

jpg 228jpg 229

jpg 002

15 COMMENTS

 1. Structura sindicatului FSANP este pestrita la nivel de conducere. Cum poate reprezenta… (editat – [i]regret trunchierea masiva a postarii dar avem o conventie tacita de neagresiune[/i])

 2. pentru Tarabostes Dacul
  decat sa te lauzi ca scoti sute de telefoane pe luna mai bine iai gasi pe cei care le baga . Cand facem perchezitie cautam numai telefoane,dar cu celelalte obiecte interzise ce facem? Ce este mai periculos pentru integritatea mea personala,un telefon sau un cutit?

 3. Pentru Ioan,

  De principiu ai dreptate. Era firesc sa existe o singura forta sindicala in sistem insa, din pacate, abordarea problematicii sindicale de catre unii nu se pliaza pe ceea ce se cere in SNLP.
  Oamenii, in general liderii formatiunilor fsanp de prin unele puscarii, au fost bine montati cu privire la insemnatatea pe care o pot reprezenta cu acele mici sindicate independente. Din punctul meu de vedere este doar o petarda de fitilul careia se ocupa foarte bine presedintele federatiei voastre, in fapt forta acestor sindicate mici, la nivel national, fiind chiar nesemnificativa. Faptul ca sunt unite intr-o federatie nu le confera si notorietate locala nebeneficiind de reprezentativitate in multe cazuri.

  In rest, toate „bombele” fsanp-iste legate de bani, legaturi dubioase si alte petarde mici la adresa SNLP sunt de natura a alimenta un conflict tocmai pe considerentul ca unul isi doreste o putere absoluta, o identitate proprie.

 4. Pentru Mosu :
  Coeficientul minim prevazut pentru functia amintita de tine este de 2.50 iar maximul de 2.70. Daca incepi cu 2.50 , lterior vei avansa in cadrul aceleasi functii la inceputul urmatorului an direct pe 2.70 pentru ca, pentru functia asta, nu exista coeficient intermediar.

 5. Ce coeficient de salarizare este prevazut pentru functia de ag. operativ principal IV – paza?

 6. Buna dimineata
  Anul trecut se anunta cu surle, cu trambite, inceperea unificarii BNS cu CARTEL ALFA, care mai este stadiul acestui proces ? Cat despre tradarea Confederatiilor mai vorbim, ce este mai aproape, camasa sau paltonul ? Niciodata nu o sa vina nu stiu ce sindicat din afara sistemului sa strige in fata MJ-ului sau ANP-ului, jos ministru sau DG, bataia este tot pe noi…

 7. Ioane, desi pare simplu, nu e chiar asa. Am mai discutat de asta in trecut. Suntem structuri foarte diferite ca organizare, sindicat-federatie, niciuna dintre organizatii nu vrea sa-si piarda identitatea, niciuna nu isi tradeaza confederatia, etc. Poveste lunga. Nu excludem nicio secunda ideea unificarii, insa nici nu exista solutii minune.

 8. Domnule Stefan
  In urma cu 8 ani, conditiile , sefii , orgoliile de atunci au facut ca cei 11.000 sindicalisti din sistemul ANP sa se imparta in doua organizatii, SNLP si FSANP. In toti acesti ani cele doua organizatii sindicale, de multe ori, au tras in directii opuse, au fost cazuri cand sot si sotie au fost in sindicate diferite. Au fost cazuri, atunci cand protestam in piata Universitatii, noi( FSANP) sa stam la un loc cu cei de la metalurgie si SNLP sa fie alaturi de nu stiu ce sindicat sau federatie, privind unii la altii ” pe sub sprincene”. Pana la urma noi ce avem de impartit, de nu putem sa ne unificam ? De ce trebuie sa facem parte din doua Confederatii diferite ?, de ce trebuie ca in fiecare zi sa furam , prin metode mai putin ortodoxe, membrii de la sindicatul advers ? Nu credeti ca altfel va fi reactia ANP-ului sau MJ-ului in fata a 11 mii de sindicalisti, nu crediti ca astfel uniti vom castiga mai usor drepturile pe care le cersim din 2004 ?
  Ce ziceti, facem un sondaj de opinie in randul membrilor de sindicat ca sa vedem daca sunt de acord pentru UNIFICARE ?

 9. Am vrut si am reusit sa aratam cetatenilor din orasul Galati ca existam si noi. Noi, cei care nu plangem ca stam 1 ora in plus la serviciu, noi cei care suntem primii la locul incidentelor, noi cei care ne punem in pericol viata personala si bunurile pentru ca scoatem sute de telefoane lunar, noi cei care petrecem mai mult timp la puscarie decat acasa cu cei dragi. Este normal sa fim si NOI inclusi in societatea civila cu aceeasi ochi ca si Politia, Jandarmeria, ISU. Este normal ca acel contribuabil care ne-a aplaudat sa stie ca existam si NOI si ca se poate baza pe NOI. Carcotasii sunt doar ca sa existe, ei sunt can can pentru NOI. Suntem oricand pe baricade cu armele in mana. Putini inteleg si mai putin vor sa accepte acest lucru. BRAVO, inca o data celor care au demonstrat lumii ca NOI existam.

 10. Da,da,da…..tot sectorul operativ este echipat identic si la fel ca ei.Poate o fi fost o… sponsorizare la echipament.Mai usor cu impresia artistica.Realitatea este alta si agentii o stiu foarte bine…sa dam bine in poza – pentru cine?

 11. Mare spectacol, frumos regizat, cu impact la public si m ass media, care da bine pe sticla la ANP, foarte frumos cand ne respectam tara.
  Dar sa nu ne inbatam cu apa rece, toat acest spectacol grandios arata tuturor lucratorilor din sistem cum se ascunde in continuare gunoiul sub pres, lucram cum lucram ca vai de mama noastra dar la minciuni suntem PROFESIONISTI.
  Propaganda sistemului functioneaza fiindca toate informatiile sunt cenzurate, cata fala si parada pentru unii „directori” GRANDOMANI ( NOI CEI DIN IASI SUNTEM SATUI DE STILUL …… :-* :-* 😀 LUI VULPE :zzz 😉 , rupea cu interviurile in piata palatului de ziceai ca-i BAHMUTEANCA la tigai 😛 😆 😀 ) sa vezi ce si cat vor vorbi la bilant.
  Mai bine sa prezinte romanului realitatea din sistem, cate odrasle s-au angajat, pe ce posturi si cum i-au angajat, ce bani sunt risipiti inutil din mandrie si prostie, cum muncim in mizerie, cum altii incaseaza (fura din bugetul statului) sporuri nemeritat, ca ne confruntam cu o lipsa acuta de personal care sufoca activitatea celorlanti salariati.
  Vedem cum tara arde iar baba se chiaptana, asa-i sistemul PENITENCIAR ( in COREA DE NORD vezi asa ceva ).

 12. Domnule Teoroc, vreo sansa sa vedem pana de sarbatori banii restanti pe anul 2010, cei gresit incadrati in lege de decizionarii mai marii puscarii galatene pentru cei la dispozitie? Mai asteptam decizia sau cum spune raspunsul, „cu celeritate” asteptam la anul. Cu stima, un galatean la dispozitie

 13. Felicitari baietilor ! Un gest frumos care scoate in fata si „lumea interzisa” 🙂

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)