www.snlp.ro Web analytics

Scrisoare deschisa catre ANP si MJ. Actiune comuna SNLP/FSANP

Click pe imagine pentru adresa completa

Captura de ecran din 2015.03.27 la 23.25.04

24 COMMENTS

 1. intr-adevar norma de hrana este la toti la fel!dar noi de ce nu avem drepturi cum au ceilalti?

 2. Asa este ,domnule Teoroc,nu acesta este subiectul.dar care este subiectul,prosteala ANP-ului cu drepturile noaste care ni se acorda dupa bunul lor plac.Faptul ca ne au inchis ochii cu aceste drepturi restante nu i face mai buni,mai aproape de problemele oamenilor.

 3. Ba ne zbatem stimate batran, ne zbatem. Dar in intelepciunea dvs cred ca realizati ca norma de hrana este liniara in structura de aparare si nu numai (acum o au si politistii locali), iar o modificare nu poate fi facuta doar pentru penitenciare. Tinuta nu este buna, banii prea putini, restante tot timpul, suntem niste puturosi la sindicatele astea. Dar fara o echipare integrala nu vom reusi sa ajungem la zi cu restantele astea. Avem si niste miliarde multe in bugetul asta ca sa ne facem tinute Armani. Materialele sunt mult mai bune decat in trecut. Dar nu asta este subiectul acum.

 4. Domnule Teoroc ,dar ceva prevederi legale care sa stabileasca acordarea normei de hrana in cuantumul la care este acuma ,nu va zbateti sa intre in vigoare,asa cum v ati zbatut sa ne imbroboditi cu bestiala tinuta de care v ati manifestat,placut impresionat(extras din ceva comentari mai vechi)

 5. Nu asta este cauza, ci prevederile legale in vigoare care nu sunt facute pentru ANP-aparat central. Este vorba despre ordonanta de urgenta care stabileste salarizarea pentru 2015!

 6. Domnule Teoroc cum comentati raportarea chiriilor la veniturile din 2009? Mentionez capana luna trecuta se raportau la 2010.Oare este un mod de asi da niste bani cei din aparatul central?( si un pic si celor din teritoriu ca sa i faca sa taca.

 7. Termenul pactizare nu este doar jignitor ci si folosit fara rost. Cum putem fi acuzati de pactizare cand am iesit din toate structurile care presupun dialog si comunicare cu ANP si am amenintat clar cu proteste? Vom posta informatii in scurt timp. Mai rezistati putin, nu de alta dar nu vrem sa revenim asupra informatiilor in stil MJ/ANP. Situatia inca nu este clara.

 8. DL.PRESEDINTE cu parere de rau vreau sa va spun ca nu asa se face lupta sindicala,noi asteptam altceva de la dv ,nu pactizarea cu ANP,MF s-au alte institutii ale guvernului de tip mafiot care este la putere si care prin sefii lor in sedinte fac tot posibilul ca sa nu ne de-a nici-un ban.Sunt informatii de acest gen si reies in sedintele care se fac in anp”trebuiesc solutii ca sa facem in asa fel sa nu le dam nimic”asa se vb in sedintele care se desfasoara in unitatile amintite mai sus.CE NE RETINE SA NU FACEM PROTEST:acel protest care il asteapta toata lumea?Va rog sa ne raspundeti.

 9. Domnule Teoroc, de luna trecuta asteptam aceste drepuri nimic altceva…de luna trecuta asteptam dar nu stiu ce…sa vina luna mai…iunie…iulie…pana cand asteptam. Chiar nu se poate face nimic? Am fost si suntem bataia de joc a celor din MJ si ANP..daca era vorba de detinuti imediat se rezolva dar cand e vorba de noi…nici nu se stie ca avem si noi drepturi care ne sunt incalcate de cei care cer sa respectam drepturi. Va rog stabiliti un program de proteste fara sa mai asteptam caci asteptam DEGEABA. Nosa sa ne dea nimic fiind siguri ca nu avem curaj de a protesta. Va multumesc

 10. Dl Teoroc eu nu mai inteleg nimic ce facem iesim la proteste s-au nu .va multumesc

 11. sa inteleg ca daca nu se face plata pe 10.04,nu se mai poate face decat pe 10.05?
  nu se pot da aceste drepturi pe 20.04,de exemplu?sau alta data din luna aprilie.

 12. Nu inteleg de ce mai exista ANP??? Efectiv sunt o (editat) care isi iau salariile fara sa faca nimic. (am gresit, se opun acordarii drepturilor personalului din unitati … Daca ar fi avut si ei de luat bani sunt ferm convins ca pana acum banii se aflau in buzunarele lucratorilor din penitenciare). Decat sa fie platiti degeaba, mai bine ii transferam pe toti la unitatile unde este lipsa de personal. Sa-i vedem de ce sunt in stare in linia I, fata in fata cu detinutii.

 13. Sandokan – in afara de adresa deja trimisa in unitati de ANP, care o gasesti pe acest site, nu ne mai asteptam la solutii pentru 10 aprilie. Dimpotriva, asa cum se vede se va reveni in minus – suta de lei pt medical si asistenta sociala. Va fi un succes nesperat pt ANP sa reuseasca sa dea toate datoriile in luna mai. Pentru aprilie nu mai este timp, chiar daca aflam luni ca MFP a aprobat modificarea trimestrializarii. Se vor face plati, dar partiale.

 14. dupa cum se vede,bani pentru imputerniciri sunt,dar pentru plata drepturilor nu sunt.ar trebui sa se termine cu imputernicirile si cu detasarile in ANP (chiar desfintat ANP.nu se justifica atata personal acolo,majoritatea nestiind cum este intr-o puscarie,dar vin cu tot felul de ordine,dispozitii idioate care nu fac altceva decat sa ne ingreuneze munca,si asa deloc usoara)care saracesc bugetul ANP.

 15. Dl Teoroc sa aveti in vedere faptul ca salariul se va da pe 8 ale lunii in aprilie,asa a anuntat Ponta sambata.Deci trebuie urgentate toate demersurile saptamana ce vine.Dupa,iar spun ca nu au timp sa se faca hartiile.Daca va fi cazul,daca nu la MITING.

 16. Dupa 8 ani de sistem am un singur regret.ca nu am plecat in 2009 si am tot sperat de atunci ca lu rurile se vor indrepta.dar niciodata nu e tarziu si sincer ma gandesc tot mai serios sa mi vad de drum ca multi alti colegi care au facut o in ultimii ani.ce fel de stat e ala care nu respecta legile si coruptii scapa pe usa din dos cu votul majoritatii parlamentRE.NICI CONSTITUTIA NU SE MAI RESPECTA IN TARA ASTA UNII SUNT MAI PRESUS DE LEGE.OARE ASTA SA FIE TARA IN CARE SA MI CRESC COPII?m am saturat sa fiu la ordinul unor incompetenti care ajung sus p criterii de nepotism si n au curaj sa si asume vreo responsabilitate .pacat ca tinerii astia nu stiu ce e in sistem si vin cu sutele la poarta la angajari…

 17. ne-am invatat sa executam orice „dispozitie”.ofiterii isi iau gradele pe munca noastra.ANP isi indeplineste toate obiectivele.Ne gandim la colegi si nu putem face mai mult de atat.”grevele”organizate sunt un fas pentru ANP.Nu putem sa nu intram in servici.Nu putem sa ne lasam colegii in servici.Au copiii, probleme care nu ne permit sa nu intram in servici.corectitudinea noastra este exploatata la maxim.Bunul noastru simt este atu-ul ANP-ului.In acest sistem ”armele” noastre sunt indreptate sunt folosite impotriva noastra.

 18. taci ma ca te incaleca astia.Toti vorbiti pe site,dar in realitate nu mai aveti curaj sa participati la nici un miting.

 19. Uraaaaaaa pe ei venim la bucuresti sa le dam miel de paste fiindca ei nu au vrut sa ne dea bani sa cumparam miel 😀

 20. Dacă merge si fraerii nu zic nimic de ce să nu îşi bata joc de noi. Sunt comvinsi că suntem niste lasi lipsiti de demnitate, nehoţariti, lipsiti de curaj,niste oameni care apleaca capul si nu mirie in fata sefilor de teama, Oameni buni cit mai stăm asa in amortire?

 21. Recomand tuturor lucratorilor din sistem sa foloseasca site-urile de spcializare strict pe natura muncii noastre,mai bine zis pe incalcarea drepturile noastre.
  Altii au cistigat procente in alegeri procedind asa.
  Generatia facebook sa se ocupe in aceste zile de incalcare drepturilor noastre care trebuie sa ajunga peste tot si peste hotarele tarii.

 22. Nu aveti incotro domnilor anp-isti,domnilor de la mj,actuali guvernanti/mai devreme sau mai tirziu veti fi nevoiti sa acordati drepturile angajatilor.
  In 30 de ani de activitate nu am intilnit abuzuri de asemenea proportii.
  Emiteti omj-uri publicata in monitorul oficial si nu le puneti in aplicare.
  Nu ne place sa ne aducem aminte de PCR-DAR NICI DICTATORUL NU A PROCEDAT ASA.
  Sistemul penitenciar fierbe,am vazut lucratori care nu mai vor sa execute dispozitii,nr lor creste pe zi ce trece,se mareste,veti pierde situatia de sub control,oricum e scapata in proportie mare.
  Am vazut oameni disperati,care se vor sa se interneze in spital/care vor sa termine contractul de 5 ani si sa plece.
  Problema e ca sunt tineri scolarizati de noi si vor sa plece plece din sistem.
  Daca nu se rezolva in ultimul moment, problemele ridicate de cele 2 sindicate/facem pariu ca sistemul va intra in colaps cit de curind.
  Chiar nu intelegeti ca e o situatie de urgenta.
  Au dat dovada de intelegere cele 2 sindicate timp de ani de zile.
  Intelegeam si noi ,mai circoteam dar misiunile le duceam la bun sfirsit.
  Sa vada lumea intreaga/oricum multe penitenciare din tari care fac parte din ue stiu ce se petrece la noi.
  CINEVA VA PLATI CIT DE CURIND PTR PROBLEMELE DIN SISTEM/INDIFERENT DE CINE ESTE SPRIJINIT.
  Acest paste va fi unul diferit ptr tot sistemul penitenciar.
  Sa urmarim evolutia lucrurilor,in viata daca nu bati fierul cit este cald,mai tirziu nu mai capata forma pe care initial vroiai sa o obtii.
  IN CODUL PENAL DRAGOSTEA CU SILA ESTE INFRACTIUNE.

 23. La lupta sa nu ne lasam pana nu-si dau demisia.
  Sa plece Cazanciuc cu toata trupa lui de la ANP,
  Jos Bejan.
  Jos Stancovici.
  Jos Ilie.
  Sa ne conduca mai bine Ioana Morar, are bun simt pentru ca e ardeleanca iar acesti oameni spun lucrurile franc in fata.
  Cei trei ne mint ca pe niste prosti nu ca pe niste copii.

 24. Nu cred ca va primi un raspuns oficial aceasta scrisoare !!! DIMPOTRIVA !!! Cred ca A.N.P./M.J. si-au asumat aceasta pozitie si inclusiv organizarea miscarilor de protest de catre sindicate !!! Sa ignori cererile care acum aproximativ doua saptamani erau sa cauzeze miscari de protest, in conditiile in care la momentul acela ai spus ca se rezolva lista de revendicari, ai semnat si asumat acte, mi se pare o mare durere-n cot, si o lipsa totala de minim respect. Fata de toti angajatii, care au avut rabdarea mai multa decat orice salariati !!! In invatamant s-au majorat salariile, in sanitar la fel ( mai putin cei din A.N.P.) la politie s-au acordat aceste majorari ( am auzit ca si la ei sunt fondurile pe terminate), la politia locala li s-a dat un drept legitim si anume norma de hrana, peste tot in tot sectorul bugetar au fost acordate majorari mai mici sau mai mari. LA NOI…….NU !!!! Cata rabdare ???

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)