www.snlp.ro Web analytics

Re…re…reorganizare reluata… din nou… inca o data

if at_first_you_dont_succeed_reload_mug-p168031925491461849bh8tk_400Nu ma balbai, incerca sa dau titlu une situatii. ANP reia procedura de reoganizare a ANP inceputa acum 2 ani, restilizata mai mult sau mai putin transparent acum un an si inabusita ulterior de alte prioritati. Nu stiu daca ne-o mai dorim sau nu pentru nu mai stim sigur despre ce este vorba, mai ales ca dinamica efectivelor si misiunilor in sistem au evoluat, dar mizam pe transparenta si pe consultare reala!

Mesaj primit astazi de la ANP

Administraţia Naţională a Penitenciarelor

Compartiment Organizare Mobilizare

Vă înaintăm alăturat Decizia directorului general nr. 708 din 12.10.2012 privind constituirea grupului de lucru în vederea continuării şi finalizării procesului de reorganizare a structurilor organizaţionale şi de personal ale unităţilor subordonate din sistemul administraţiei penitenciare.

În perioada următoare grupul de lucru se va reuni, urmând a fi stabilite principalele direcţii de acţiune. În cadrul procesului de reorganizare, echipele de conducere a unităţilor subordonate vor fi consultate, precum şi organizaţiile sindicale reprezentative.

Cu stimă,

 

Document atasat

7 COMMENTS

 1. Pt un navetist,
  Daca toti cei care solicita decontul de transport la si de la locul de munca ar depune solicitarile si actele doveditoare pana pe 10 ale fiecarei luni nu s-ar intarzia cu decontul niciodata.
  Din pacate cei mai multi depun solicitarile cam in perioada 15 – 20 si de aici aceste intarzieri.
  Poate voi cei corecti puteti sa-i convingeti pe acestia sa nu mai intarzie cu aceste solicitari, noi am incercat toate solutiile si in zadar.
  Solicitarea de bani la ANP pentru aceste deconturi se face doar o data pe luna.
  Luni 29/10/2012 se vor plati si acesti bani.
  Multumesc pentru intelegere.

 2. Ne mai reorganizam mult ca la noi in unitate suntem sub minim și dacă,, mor,, vreo 2-3 colegi E greu greu pentru restul colegilor care sunt epuizați fizic și psihic.

 3. Nea Stefaneeeeeeeeeeeeeeeeeee ce facem cu decontul pentru transport ca la Jilava iarasi nu mai sunt bani. Si eu vin 22 de zile pe luna la munca si nici acum in 23 ale lunii nu s-au dat banii.Va rog frumos un raspuns. Cu stima,un navetist.

 4. Este aceeasi reorganizare care se reia de la punctul in care ajunsese dupa negocieri in comisii care au inclus si sindicate si dupa fine tuningul facut mai mult sau mai putin transparent. Vom vedea de la ce plecam.

 5. Stefan cam vechiuta aceasta decizie 708 iar dupa stiinta mea sindicatele din unitati nu au fost informate.
  Nu trebuie informate sindicatele atunci cand se discuta o posibila reorganizare? Aici e vorba de desfiintare sau de infiintare de noi posturi, astea cu infiintarea mai putin, dar atunci cand un post este propus pentru desfiintare nu se discuta in consiliu de conducere?Nu trebuie sa fie informat si consultat liderul de sindicat?
  Ce se intampla cu vechea reorganizare discutata acum ceva ani cu vestitul Movila?

 6. Vad ca absolut nimeni nu este iinteresat de acest demers de reorganizare al unitatilor,nici macar la nivel de discutii pe site.Apoi, unii se vor plange ca de obicei ca nu stiu ce nu a decurs cum trebuie.Oare lipsa de implicare, macar in ceea ce priveste abordarea unui subiect atat de important si sensibil a fiecaruia dintre noi nu ne va afecta mai tarziu?Sa speram ca nu.

 7. iar???????????? din 2 in 3 ani se face reorganizarea, tot atunci unitatile trimit propuneri. evident ca se cer din nou, ca alea vechi s-au ratacit pe culoarele anp-ului. astia nu se plictisesc niciodata? evident ca de fiecare data se constituie „grupuri de lucru” care discuta pentru a nu stiu cata oara despre aceiasi reorganizare. Stai,mai insel… noi suntem aceiasi, ei se schimba prea des….deci…normal ca grupul de lucru, este complet nou. Asa ca….punct si de la capat. Mai bine ar mai astepta putin,ca peste ceva luni vin altii…si-i pacat de noi si de organigramele ce le trimitem periodic catre anp. 😉

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)