www.snlp.ro Web analytics

Primul pas spre echilibru. Restantele la echipament, platite integral inainte de sarbatori

Captura de ecran din 2015.04.03 la 14.40.09

39 COMMENTS

 1. [quote name=”Stefan Teoroc”]Calmez vous
  Bugetul ANP acoperea teoretic drepturile inclusiv majorari cu o gaurica de 10 zile la salariile din decembrie. Nimic nou pentru ca asa se intampla an de an. Gaurica se astupa la rectificari in functie de executie si incasari la buget.
  Insa nu bugetul initial e problema ci trimestrializarea lui care da totul peste cap
  MFP a taiat 40 mil din trim 1-2 si le-a plasat in trim 3-4. Deci nu se pot face platile cum ar trebui, la timp. Reusita pe echipament si cele 4 zile de majorari, desi e vazuta ca praf in ochi are in spate doua mari artificii si multa raspundere pentru cine a semnat. Dar vom mai vorbi pe subiectul asta[/quote]
  Da, domnule Stefan, dar ANP putea aduce la cunostinta MFP ca are de facut plati personalului (cei 75%)…

 2. Pt.plastik: asa o fi capacitatea mea de intelegere sub minim…dar nu acuz vreun politician anume, nu…ii acuz pe Toti …si in primul rand pe noi ca ne lasam prostiti, cu o prosteala ieftina (daca era ceva mai elaborat, nu ma prindeam si eu cel cu o capacitate mai redusa de intelegere). Daca nenea spune ca sunt bani, ca ce a facut boc si base nu trebuia facut- taierile, da nene o alta lege prin care sa taie taierile, nu-I logic? Prima de vacanta e suspendata, nu poti primi nici tichete ca beneficiezi de prima de vacanta, care de fapt nu o ai…iar depaseste capaciatea mea de intelegere..Mai mai concret cu articole bugetare ….vrajeala maxima…la inceput de an nu se prind banii de haine pe anul in curs? Dispar apoi in alte balarii, hrana hotilor, energie… Si trimestrializarea…de ce nu se face si la alte ministere ,mi, mapn, de ce nu se face la domnii magistrati, care sunt in acelasi sistem si primesc toate drepturile pana la ultimul banut? In fine, il facusem bulangiu pe politician cu sensul de norocos, ca tare mai este….norocos

 3. Calmez vous
  Bugetul ANP acoperea teoretic drepturile inclusiv majorari cu o gaurica de 10 zile la salariile din decembrie. Nimic nou pentru ca asa se intampla an de an. Gaurica se astupa la rectificari in functie de executie si incasari la buget.
  Insa nu bugetul initial e problema ci trimestrializarea lui care da totul peste cap
  MFP a taiat 40 mil din trim 1-2 si le-a plasat in trim 3-4. Deci nu se pot face platile cum ar trebui, la timp. Reusita pe echipament si cele 4 zile de majorari, desi e vazuta ca praf in ochi are in spate doua mari artificii si multa raspundere pentru cine a semnat. Dar vom mai vorbi pe subiectul asta

 4. la ce care au intrat deja banii de haine imi puteti spune cat s-a dat exact pentru cei care au fost si echipati cu noua tinuta si au luat si cei 140 lei in dec ….multumesc

 5. Nimeni pana acum nu a scris de ce s-au dat banii pe haine si nu sporul de 75%. Banii care s-au dat erau alocati erau pentru 75%, dar intrucat nu luau si cei din ANP, s-au hotarat dumnealor sa se dea banii pe haine deoarece iau si ei acest drept. Inca un act de „bravura” din partea conducerii ANP. Domnilor, de ce nu informati oamenii???

 6. Declaratie ponta: avem 18 miliarde in trezorerie…. bulangiul…de ce nu plateste datoriile pe care le are si apoi alte masuri de reducere tva…etc. sa plateasca cei 75 %, prima de vacanta al13-lea…etc. 😡

 7. La noi sindicatul lupta pentru a ni se da drepturile acordate prin lege nu pentru unele in plus,asta-i Romania.Ce sa mai vorbim de conditii de munca,stam pe burta si nu maraim nimic sa nu auda stmabilii de sus.

 8. Domnule Presedinte pe 24.05.2015 se dezbate in Senat Legea pensiilor militare de stat .Va rugam se ne dati detalii care este mai avantajoasa.Va multumim.

 9. Banii nu inlocuiesc legislatiatia domnule Stefan ,munceste in continuare pentru legi noi in sistem.

 10. La inceputul anului cei din marina militara au primit banii pe haine …pe 2015, nu 2014! Cei din jandarmerie, politie, politia de frontiera primesc bani lunar tot pt.anul in curs…Asa ca marea victorie e ….ca ce? Avem multe , f.multe alte drepturi pt.care sa luptam, asa ca …hai la lupta !

 11. Personal nu mai cred pana nu interoghey cardul , multumesc sindicatelor pentru eforturile lor, fara aceste eforturi nu primeam nici un drept.Sincer de la faya cu neplata sporului de 75% nici macar pentru luna ianuaria integral sunt scarbit cand aud de serviciu, cand trebuie sa merg la serviciu, de fapt ii spun si simt ca si SCARBICIU, sunt in pragul depresiei, moralul tuturor este la pamant si acest oscior repreyentat de banii de haine inainte de Sf.Pasti nu este suficient pentru a anima atmosfera printre salariatii penitenciarelor.

 12. poate dupa sarbatori va ocupati si de statutul politistului de penitenciare, in rest stima pentru tot ce faceti!

 13. Nu vreau sa supar pe nimeni,dar,daca un sindicat lupta ptr drepturile angajatilor….inseamna ca-si indeplineste menirea!Si fiindca sindicatul nu e format numai din lideri,iar liderii trebuie sa fie sprijiniti de sindicalisti…trebuie felicitati toti cand se obtin rezultate favorabile. Si in caz de esecuri…trebuie adresate felicitari si incurajari.

 14. Probabil ca este o relatie de interdependenta sindicalist-sindicat.Daca sindicalistul isi poate alege statutul-acela de membru de sindicat,sindicatul nu-l poate alege pe el. Ca urmare,sindicatul e o suma de sindicalisti,fiecare cu interesul si convingerile lui.

 15. Cine sa inchida gura lumi?? Marea majoritate a carcotasilor postaci sunt cu sindicatele doar virtual, pe paginile de Internet singurele spatii unde se poate refula. In lumea reala au alte prioritati.

 16. apreciez activitatea depusa de sindicat ,ce ma deranjeaza este faptul ca cei care critica sindicatul vor beneficia de pe urma eforturilor facute de sindicat ,macar ar trebui sa taca din gura .

 17. Multumesc de aprecieri. Doamne ajuta ca mai apar si din astea. Continuam si cu celelalte drepturi si sper ca dupa sarbatori sa ajungem la zi. Asa cum sper ca la anul sa se termine cu sintagma „restanta la echipament”. Si sa luam banii pe hanie la zi.

 18. Multumim dl Teoroc pentru efortul care il depuneti pentru noi ca sa ne luam toate drepturile care sunt ale noastre .sincer va spun ca nu am crezut ca o sa primim ceva bani de paste fiindca intro zi se posta pozitiv iar in ceealalta zi negativ se joaca cu nervi nostri .Eu ca membru de sindicat va multumesc pentru efortul depus pana acum si la mai mult si nu uitati ca sunteti sustinut de un numar mare de membri de sindicat .

 19. Pilat,
  Rusine sa-ti fie tie mai nesabuitule. Tu hulesti sindicatul acum, acum cand toate lucrurile buen s-au intamplat datorita sindicatelor ? Mah, te intreb ca si pe precedentul, daca nu cumva esti acelasi neosecurist…Mah, tu esti sanatos la cap ?

 20. Pentru Cris:
  Mah prietene, tu esti normal la cap sau faci parte dintre cei care trebuie sa posteze ceva sa-l mangaie sefutii pe crestet ca ti-ai facut datoria secursta ?
  Inca o data, mai prieene, tu chiar esti sanatos la cap sa invoci mizeria aia din comentariu ?
  Ne e frica sa postam legat de banii pe sambete si duminici ? Mah prietene, tu esti sanatos la cap ?
  Hai ca las colegii sa te blagosloveasca. Mi-e pur si simplu scarba de indivizi ca tine. Te-as eticheta in stilul propriu dar nu e de postat aici. Zi mah de unde esti ca vin sa-ti vorbesc personal de sambete si duminici. Zii mah neosecuristule !

 21. Cum sau găsit banii pt maria sa anp și șmecherii de la birouri care nu iau ținută ci banii integral mare rușine anp sindicate

 22. nu mai postati nimic va e frica ca va intreaba lumea de bani ptr simbete si duminici se vor da sau nuluam ce va luna asta multumesc

 23. Felicitări conducerii sindicatelor SNLP si FSANP pentru modul cum au reușit sa aducă lucrurile pe făgașul normal .Mai avem încă 70 de puncte de rezolvat 😆 Nu cedăm la șantajul MJ,nu renuntăm la nici un drept în defavoarea altuia.

 24. D-le presedinte, va felicit pentru demersurile intreprinse, dar oare, nu ar fi timpul sa luam atitudine si sa ne strigam nemultumirile in strada? Mie personal mi se pare ca ANP-ul ne catalogheaza ca idioti, slugi, masa de manevra, care se multumesc cu putin si care, in bucuria efemera data de primirea unui drept legitim, se culca pe o ureche si uita ca majorarea de 75% reprezinta un deziderat la care ar trebui sa se ralieze toata suflarea penitenciara. Astept semnalul dvs pentru vizita in Bucuresti. Cu respect!

 25. Dl PRESEDINTE TEOROC,va multumim in numele tuturor membrilor de sindicat si daca uneori am fost mai dur in postarile care au fost pe site imi cer scuze si doresc sa o tineti tot asa pentru toate drepturile angajatilor ,ptr ca noi avem incredere in dv si va sustinem in continuare.TOT INAINTE.

 26. FELICITARI Sindicatelor in primul rand,dar si ANP si MJ pentru ca ne fac o mica bucurie de Sarbatorile Pascale.
  Mai avem un singur hop…..S-D si Sarbatori Legale.
  Inca o data FELICITARI ! ! !

 27. Cand e vb de banii pt șmecheri imediat se găsesc fonduri.de 75% pt palmasi nu se aude nimic?

 28. Va rog sa-mi spuneti daca echipamentul de serviciu primit anul acesta intra pe drepturile de echipament din anul curent. 2015 iar restantele 2014 sunt primite integral.

 29. Multumiri sindicatelor pt eforturi.Va asiguram de respectul nostru .Sarbatori fericite tuturor

 30. Vor urma si alte drepturi rezolvate, sunt convins! D.le Presedinte cereti-le doar intr-un mod echilibrat dar hotarat ! Va rog sa ma contraziceti daca nu este asa, dar de doua-trei zile comunicarea cu Ministerul nu s-a schimbat in sensul acordarii atentiei cuvenite problemelor? Desi se ajunsese la blocarea comunicarii? FELICITARI SNLP! FELICITARI SINDICATELOR!

 31. ne bucuram ca sa rezolvat problema restantelor de bani la echipament dar majorarile de bani pentru sarbatori legale si simbete si duminici cind se dau primim si din restanta lor sau nu si cind vom primi multumesc

 32. plata la sarbatori cum se face? de ex.ziua de paste…. noi suntem obligati sa ne luam liber …exista o rubrica in pontaj?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)