www.snlp.ro Web analytics

Ministrul muncii – ramane si nu cedeaza

544258f57f44e9c8e236a347a9fd9797 XL

 

In stil kamikaze, Ana Costea refuza sa se lase tentata sau influentata si ramane ferma. Suntem coordonati de MJ insa nu prea avem ce spune de MJ. Decat de rau. Si obosim doar criticand. Cat timp singurul element pozitiv din guvernul tehnocrat se arata la Ministerul Muncii, atunci vorbim despre Ana Costea.

Supusa unor presiuni incredibile, ramane atat de ferma in demisia anuntata la pachet cu proiectul de salarizare pe care MM il sustine, incat premierul Ciolos nu are prea multe solutii. Fie accepta proiectul Costea, fie demisia acesteia. Nu ar prea vrea proiectul pentru ca este cel cu impact de min 26 mld cu implementare in 4 ani si care ia in calcul o crestere decenta a salariului minim si nici nu ar prea accepta demisia Anei Costea pentru ca o va transforma in personalitatea nr. 1 a Romaniei prin martiriu politic. Sau tehnocratii nu fac politica. Ma rog…

Deci inca nu avem o demisie desi ieri parea aproape sigura si nu vorbim doar despre ce se anunta pe fluxurile de stiri. Avem o lupta care continua si care o are pe Ana Costea aproape singurica de-o parte a baricadei si o cancelarie unica in istoria Romaniei pe cealalta parte. Spunem unica pentru ca dincolo de caracterul tehnocrat al guvernului, inclinam sa afirmam ca premierul a permis o suprasaturare a cancelariei cu chibiți inutili care se calca pe bataturi si interese.

In prezent, cancelaria Ciolos dispune – atentie! – de 28 de consilieri si consilieri ai consilierilor!!! Este numarul maxim inregistrat vreodata. Ce control sa mai poata mentine premierul in talmes-balmesul asta? Ne miram ca se iese cu soparle la cheie, de tipul avortonului legislativ de ieri? Un proiect de salarizare a bugetarilor asteptat de 7 ani, care a supravietuit fix o ora de sedinta pana sa fie retras? Atat poate cancelaria? Pentru ca deja nu mai vorbim de produse legislative ale guvenului si de emanatii ale uneia dintre tabere. Dezamagitor!

 

10 COMMENTS

  1. Revin… Ministra muncii trebuie susținută.n am mai avut demult o românca cu tzava.nu știu de unde a apărut in acest guvern ,dar are curaj si susține bugetarii.este o insula de speranța intr un ocean de aserviti internațional.se vrea sa rămânem cu salarii mici pt a fi o forța de mana ieftină si manipulabila.felicitari Dna Costea!!inca nu suntem morți….încă traim

  2. Iata ca a demisionat (M.M.)! …”da capo!” din pacate!Obositor si trist in acelasi timp!

  3. Doamna Ana Costea – om de onoare de altfel, a demisionat. Din păcate, Raluca se încăpățânează să rămână…. 🙁

  4. Pai ce ne miram, nu ati vazut cat a cheltuit presedintele Ciolanis in primul trimestru la Administraţia Prezidențiala? Cca. 1.447.493 lei „Deplasări în străinătate”.
    Despre ce vorbim atunci?

  5. Astai clar colegule ca Romania e plantatia UE si SUA.Guvernul cu mici exceptii (Ana Coste ) este aservit acestora si eventule mariri de salarii ii incurca f.mult ,pe o parte companiile lor vor cheltui mai mult cu salariile (daca se majoreaza sal. minim ) si salarii mai mari la bugetarii vor diminua forta de munca care pleaca sa munceasca afara.

  6. (editat) de la MJ a mai emanat aberatii pe acolo,ca soferul domniei sale are 4000 de lei salariu,poate aude si el si loveste masina cand da in marsarier.

  7. Felicitari doamnei Costea pentru integritate, pentru verticalitate si pentru faptul ca este ROMANCA. Jos cu domnii si doamnele aservite intereselor straine care nu sunt in stare sa atraga investitii straine, fonduri europene sau spun ca drepturile cetatenilor sunt un lux teoretic. Jos ma aservitilor, tradatori de tara. Nu spun eu ca sunt incopetenti, ci o spun cei care fac statistici in directiile astea. Probabil la sfarsitul anului, vom afla ca suntem in criza, iar de vina sunt bugetarii carora trebuie sa le diminuam veniturile. Felicitari sincere doamnei Ana Costea si scuze in acelasi timp pentru ca pana acum nu am stiut cine este aceasta doamna. Felicitari pentru patriotism, sprijin pentru integritate si verticalitate si stima pentru taria de caracter. Speram ca si sindicatele sa se faca vizibile in cazul in care aceasta doamna este ,,mazilita,, si sa-si mobilizeze oamenii, sa foloseasca mijloacele specifice de manifestare publica pentru sustinerea dumneaei. Celorlalti domni si doamne ministrii le-as transmite sa plece nu la Bruxelles unde viseaza si unde se duc sa dea raportul pentru faptul ca nu fac nimic sa ridice nivelul de trai, sa asigure si sa creeze locuri de munca ci sunt niste birocrati demagogi, ci sa plece la salarii de 2 lei iar drepturile lor sa fie doar un lux teoretic.

  8. Ticăloși scorțoși și în niciun caz liberi. Aserviț,i nu politic, asta era poate mai bine, ci unui grup de oameni cu interese obscure, probabil un nou grup Bildeberg care ne vor sclavi pe plantație. Să le editam și lor ceva.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)