www.snlp.ro Web analytics

Hai sa pedalam impreuna spre mare!

Promovam bucurosi in cele ce urmeaza o actiune sportiva propagata in sistemul nostru de colegul Petrut Dinca din cadrul aparatului central (resurse umane) si speram ca un numar cat mai mare de pasionati de ciclism vor indrazni sa raspunda provocarii deloc usoare de a ajunge din capitala pana pe malul marii cu bicicleta, in perioada 11-12 mai!

Dragi colegi,

În spiritul cresterii coeziuni între membrii SNLP care împărtășesc aceeași pasiune sportivă – ciclismul – vă aducem în atenție următoarea propunere:

În perioada 11-12 mai 2019 va avea loc o un eveniment ciclistic non-competitiv, mai exact tura (devenită deja o tradiție) ”Cu bicicleta la mare”.

Evenimentul este desfășurat, în totalitate, de o organizație privată coordonată de jurnalistul Lucian Mândruță, având ca scop promovarea miscarii și sănătății, precum și a acestui sport nobil, așa cum este ciclismul!

Toate detaliile înscrierii și participării sunt publicate pe pagina CU BICICLETA LA MARE

În linii mari, evenimentul ciclistic este unul dedicată amatorilor de bicicletă, fiind o tură lungă pentru amatori. Traseul este împărțit în 2 zile, plecarea realizându-se din București, iar prima zi se va încheia în localitatea Amara, jud. Slobozia. După o noapte de ”refacere”, pasionații de ciclism vor pleca în ultima parte a acestei îndrăznețe aventuri, destinația finală fiind plaja din Năvodari.

Prin urmare, toți cei care au îndrăzneala și curajul de a da curs acestei inedite aventuri, sunt bineveniți să pedaleze până la mare alături de alți membri SNLP.

Partea frumoasă este reprezentată și de faptul că se poate forma o echipă (”pluton” în limbaj ciclistic) a membrilor SNLP, evidențiați prin tricouri dedicate!

Inițiativa și invitația de pedalare împreună aparține colegului Petruț Dincă – ANP DMRU, care vă poate oferi mai multe detalii și informații. La sprijin, pentru alte neclaritati, intra si Filiala SNLP ANP – presedinte Adrian Neagoe (vicepresedinte SNLP).

3 COMMENTS

  1. Sună interesant..numai să reușim să ne luăm liber că de dat ne dă atunci când nu avem nevoie..

  2. O „pedalare” spre capitală, cand facem? Sa pedalam si sa-i calcam pe cap?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)