www.snlp.ro Web analytics

Despre proteste ale grefierilor, tactici ale ministerului muncii si gradatii calculate corect

Din 2017, Federatia PUBLISIND si-a extins structura, incluzand in domeniul justitie, pe langa penitenciare (SNLP si alte 5 sindicate din sistemul penitenciar) si probatiune, doua sindicate mari formate din grefieri (Timisoara si Oradea). In prezent, din aceasta categorie de salariati, PUBLISIND reprezinta 1300 de grefieri care vineri pe 2 februarie 2017 au reactionat la iminenta diminuarilor salariale care le vor afecta veniturile incepand cu primul salariu din 2018.

Lipsa unei comunicari cu ordonatorul principal (acelasi ca al nostru – MJ) precum si tacticile de comunicare ale Ministerului Muncii sunt de retinut ca indicii clare ale haosului care se va instala in scurt timp.

Articolul publicat pe aceasta tema pe pagina PUBLISIND poate fi de interes pentru multe alte categorii de salariati inclusiv pentru sistemul nostru cel putin pentru ca vedem modalitatile de evitare a raspunderii practicate de MMJS precum si o ecuatie realizata de PUBLISIND pentru a explica cum se calculeaza corect gradatiile:

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)