www.snlp.ro Web analytics

Solidaritate pentru sinistrati (filmul actiunii)

{youtube}rAa1-yC_ZOQ{/youtube}

Fotografii din timpul campaniei puteti gasi in galeria foto.

5 COMMENTS

  1. Draga Luca, din anumite puncte de vedere si eu te respect. Pana la simpatie nu am ajuns intrucat nu am relationat direct. Comentariile care se vor incadra iintr-un registru rezonabil vor fi autorizate fara probleme. In ultima luna am anulat, cred, cam 3 comentarii: unul de la tine si 2 de la jackpiratul. Nu-mi place sa fac asta, dar postarea ta era tendentioasa.

  2. Felicitari SNLP (editat) ati facut un mare bine celor din acel sat care si acum astazi a fost anunta cu 4-5 metri de zapada.

  3. IMPRESIONANT !

    Felicitari celui care a filmat. Si pentru montaj !

    Asemenea lucruri te incarca intr-adevar sufleteste si te coplesesc simultan mai multe stari. Te gandesti ce oare lipseste acestei natii sa se comporte si sa fie solidara pana la nivelul cel mai inalt al societatii… O inima de piatra sa ai ca sa nu te impresioneze drama unor oameni. Din pacate, pentru majoritatea oamenilor nostri politici lucrurile astea sunt nesemnificative. Dupa aceste drame petrecute in sanul societatii romanesti, acesti bastarzi politici trebuiau redusi la tacere pentru totdeauna.

  4. Inca odata, FELICITARI SNLP!!! Solidaritatea este intotdeauna binevenita, dar in nici un caz nu trebuie sa inlocuiasca reactia rapida a celor ce ne guverneaza… Iar, dupa cum se vede, guvernantii nostri nu prea mai au timp sa se gandeasca si la binele celor care i-au pus in functii!

    Asadar, ATENTIE LA VOT!!!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)