www.snlp.ro Web analytics

Cardul avantaje-publisind. Oferte pentru membrii de sindicat si familiile lor

av1Pagina web a SNLP a fost destinata aproape exclusiv unor articole cu subiecte de interes general pentru personalul din sistemul penitenciar, insa apreciem ca poate fi utila si promovarea in acest spatiu a unor oferte negociate pentru membrii de sindicat. Inca de la constituire, SNLP si PUBLISIND au initiat un proces care se deruleaza permanent privind negocierea unor facilitati accesibile membrilor de sindicat si familiilor acestora.

Toate ofertele sunt disponibile in baza cardului de membru si sunt vizibile pe pagina www.avantaje.publisind.ro  indicata si pe partea din spate a cardului care are dublu rol si anume de certificare a apartenentei la SNLP/PUBLISIND precum si de accesare a ofertelor. In cazul in care membrii de sindicat nu isi amintesc exact denumirea paginii indicate mai sus, la aceasta se poate ajunge fie direct din paginile SNLP si PUBLISIND, fie cautand cu un motor de cautare dupa cuvantul „avantaje”, fara alte detalii. Google indica www.avantaje.publisind.ro pe prima pagina de rezultate, de obicei al patrulea rezultat.

De-a lungul anilor, multe parteneriate PUBLISIND/SNLP au devenit inactive iar altele le-au luat locul. Unele dintre colaborari s-au pastrat peste ani devenind consacrate si datorita numarului mare de accesari au permis SNLP/PUBLISIND sa actualizeze anual ofertele in conditii din ce in ce mai avantajoase. O astfel de colaborare de lunga durata este cea cu operatorul de telefonie mobila Cosmote care urmeaza sa se transforme intr-un gigant prin preluarea Romtelecom sub umbrela T-mobile detinut de Deutsche Telekom, unul dintre cei mai mari operatori din lume. Imediat ulterior acestui articol vom posta o oferta recenta de care SNLP/PUBLISIND sunt mandre si care reprezinta un upgrade radical al ofertelor deja active pentru membrii SNLP/PUBLISIND, upgrade la care se lucreaza de mai mult timp.    

In negocierile derulate, am ales sa punem accent pe cateva domenii relevante evitand ofertele derizorii din domeniul comercial respectiv discounturile infime la combustibil sau produse de consum cu care nu realizam decat o sufocare a site-ului. Astfel incat a fost dezvoltat un intreg concept de turism in cadrul caruia pe langa oferte negociate direct se regasesc si cateva agentii. SNLP/PUBLISIND au permis accesarea directa a serviciilor de turism pentru care au fost semnate acorduri sau conventii, iar din anul 2013, la sediul PUBLISIND o persoana gestioneaza rezervarile centralizand toate solicitarile, fara ca acest serviciu sa impuna un efort bugetar din partea federatiei si fara a se comisiona in niciun fel serviciile oferite. Este adevarat ca se sacrifica partea bugetara insa aceasta este singura solutie de a pastra preturile cat mai jos.

Pe langa turism, am focusat pe domeniile medical, bancar, telefonie mobila, asigurari si studii. Detalii privind ofertele disponibile in prezent puteti afla accesand pagina dedicata pentru care nu sunt necesare elemente de logare suplimentare. De asemenea va puteti inscrie la newsletter pentru a afla din timp ultimele noutati. Preturile regasite pe www.avantaje.publisind.ro sunt cele atat de mici pe cat permite o negociere in cadrul careia in general nu putem sa ne luam angajamente ferme privind estimarea concreta a numarului de persoane interesate, lucru care ar reprezenta un argument pentru o oferta avantajoasa. Stim ca zonal s-au derulat si alte negocierei in afara celor nationale si incurajam toate sindicatele/filialele sa intensifice acest demers care in vremuri de criza economica poate fi foarte util. In cazul in care negocierile zonale prezinta relevanta, va rugam sa le redirectionati catre noi pentru preluare si promovare pe www.avantaje.publisind.ro fara nicio obligatie sau conditie, doar in scopul ca un numar cat mai mare de membrii sa aiba acces la anumite avantaje.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)