www.snlp.ro Web analytics

Oferta Cosmote-Romtelecom 2014 dedicata SNLP-PUBLISIND

tabDupa cum probabil stiti din mass-media, in segmentul telefoniei mobile si nu numai, in Romania se va naste in viitorul foarte apropiat un gigant cu care ceilalti operatori se vor lupta cu greu. Prima etapa a fost deja parcursa, respectiv fuziunea Cosmote cu Romtelecom, urmand preluarea ambelor de catre T-Mobile unul dintre cei mai importanti jucatori din acest domeniu, la nivel mondial. T-Mobile este marca a concernului german Deutsche Telekom. SNLP/PUBLISIND colaboreaza cu Cosmote de multi ani, grupul de abonati la nivelul sistemului penitenciar fiind considerabil.

In asteptarea reconfigurarii companiei in formatul mentionat, SNLP/PUBLISIND a solicitat Cosmote/Romtelecom o noua oferta, mai performanta si mai atractiva decat cele ale competitorilor promovate prin intermediul altor structuri asociative, cele mai importante, active si la noi in sistem, fiind formate din politisti dar si din lucratori de penitenciare. Avand in vedere solicitarea SNLP/PUBLISIND precum si istoricul relatiei de parteneriat, Cosmote/Romtelecom a avansat o oferta care este deja activa incepand cu data prezentului articol si care intruneste criteriile la care am facut referire.

Oferta de abonamente este facuta pe 4 paliere, varful de gama fiind abonamentul de 12 euro/luna in cadrul caruia abonatii au nelimitat si gratuit urmatoarele optiuni: minute nationale, SMS in retea Cosmote si in retele nationale, minute in retea Cosmote, minute in retea Romtelecom, minute internationale zona 1, precum si 1 GB trafic de date (in cazul depasirii plafonului, scade viteza de trafic fara a influenta pretul facturii).

Oferta Cosmote/Romtelecom 2014 dedicata SNLP/PUBLISIND include si o serie de alte detalii cum ar fi subventii deosebit de consistente la telefoane mobile (inclusiv terminale din gama de varf) precum si 3 tipuri de tablete gratuite in cadrul unor anumite abonamente. Speram ca negocierea recent incheiata sa respecte asteptarile membrilor de sindicat si ale familiilor lor (!), astfel incat numarul de abonati sa creasca permitand SNLP/PUBLISIND semnarea unor acorduri si mai avantajoase in viitor, atunci cand etapa de rebrand a companiei se va finaliza, respectiv incepand cu 2015.

Precizare: oferta este accesibila salariatilor care au calitatea de membru SNLP/PUBLISIND, numai prin intermediul organizatiei. Se va completa un formular care reprezinta accept de retinere pe statul de plata al contravalorii facturii lunare iar centralizarea si plata acesteia este in sarcina sindicatului. Avem un protocol cu ANP inca de acum 5 ani. Oferta nu poate fi accesata pe persoana fizica de la centrele Cosmote/Romtelecom ci doar prin intermediul sindicatului si al reprezentantului nostru de cont, fiind de tipul corporate. In acest sens trebuie constituite grupuri de abonati a caror marime este flexibila. Initial Cosmote stabilise o limita minima de 50 de abonati insa acest plafon poate fi flexibilizat de la o situatie la alta. ATENTIE la actualizarile ofertei, aplicate periodic! 

Oferta Cosmote/Romtelecom 2014 dedicata SNLP/PUBLISIND

59 COMMENTS

 1. [quote name=”Teapa”]Am trei intrebari (editat):
  1- concurenta dvs are sau a avut contul bancar blocat in urma unor datorii sau nereguli contabile?
  2-concurenta BNS a avut si are contul blocat din cauza unor nereguli pe fonduri europene?
  3-Fuziunea BNS-Cartel Alfa a picat si din ce motive?
  Daca doriti sa-mi raspundeti pt ca sunt lucruri in care nu sunteti implicat direct dle Stefan Teoroc,dar pt o informare corecta a lucratorilor sistemului va rog sa publicati aceste intrebari si raspunsurile daca le aveti.Multumesc si sper sa nu aplicati cenzura ca dincolo,nu aveti motive.[/quote]
  Cred ca aderanjat aceste intrebari concurenta dvs de ati editat numele,insa daca au doar asemena reactii inseamna ca este adevarat,pt mine e clar domnii de la federatie au mari probleme dar le tin sub pres,fratilor o sa iese la lumina si este mai grav atunci. 😆 😀

 2. Rasp nr 1 pt.Eduard Hint, se poate pastra numarul, chiar si portarea lui, persoana de contact este liderul vostru.
  Rasp nr 2 pt. Didi, se face resemnare, adica, chiar daca mai ai 3-4 luni pana se implineste termenul de 24 luni contractuale, poti sa iti updatezi abonamentul, dar acesta sa fie pe 24 luni.

 3. Toate detaliile se obtin prin liderii teritoriali, SNLP avand desemnat un manager de cont ale carui contacte sunt directionate presedintilor de filiale. Nu se pot face abonamente individuale ci doar de grup, prin SNLP.

 4. Va salut! se poate da o persoana de contact referitor la telefonie sau un nr de telefon sa primim mai multe lamuriri legate de incheierea unor contracte. Banuiesc ca pe langa conditiile generale impuse sunt si cateva beneficii – pastrarea nr actual, trecerea directa la un abonament dedicat, etc.
  Cu stima

 5. [quote name=”crs”]pana la urma sa inteleg ca sindicatele tin pe loc statutul politistului? domnule T[/quote]
  Cata iscusinta,importnat este sa ne numim doar politisti in rest nu mai conteaza nimic…. 😳 😳 😳

 6. Da, bravo, corecta observatie 🙂
  Sindicatele tin pe loc statutul prost si il imping pe ala bun

 7. Inclusiv azi la MJ am discutat despre asta / singura divergenta care tine pe loc proiectul este accesul agentilor pe functi de conducere / acum au dreptul sa acceada fara limita de nivel / in proiectul de modificare ANP nu este de acord ca agentii sa mai aiba acces direct la functii de conducere / sindicatele cer cel putin acces la functia de conducere minima (sef sectie/tura/birou) / nu reiau argumentatia / dl SG MJ (Chereji) nu vede o problema mare in solicitarea sindicatelor si mai lasa timp de dezbatere la nivel ANP in vederea unui consens / astfel incat proiectul sa fie finalizat, avizat si promovat la nivel de Parlament

 8. Nu asta este procedura / bani se platesc la primirea aparatului insotit de factura.

 9. D-le Teoroc,n-am inteles,de ce ni se cer banii inainte pe telefoanele de la oferta,ca la c…e???Nu e corect deloc-produsul si apoi banii!!!

 10. Pt #40:
  Nu stiu nimic despre conturi blocate. Stiu despre niste cheltuieli neeligibile in proiectele Alfa, insa nu sunt singurii si da, fuziunea Alfa-BNS a picat cand s-a ajuns la patrimoniu si buget. Nu s-a stabilit asta in mod expres, insa nici nu a mai apasat nimeni pedala. Procesul poate fi reluat oricand dar eu am devenit sceptic pe subiectul asta. Am muncit degeaba 1 an. Alfa nu si-a dorit cu adevarat fuziunea, asta e parerea mea si am simtit asta la un anumit consiliu comun de la Mamaia unde noi cei din BNS am mers invitati in Consiliul celor de la Alfa.

 11. Nu stiu la ce va referiti,ca nu amjignit pe nimeni. :-* 😐 🙁 🙁 🙁 🙁

 12. Am inteles dle moderator,dar pt comentariul #40 Teapa 03-02-2014 20:05,nu da nimeni nici-un raspuns??? Nu stim ce sa mai credem..hm… si tacerea este un raspuns. 🙂 🙂 🙂 🙂

 13. Neamtzu si Teapa: prefer sa nu folosim nume si ar fi excelent daca am evita cuvintele urate, indiferent de ceea ce se intampla in alta parte. Tentatia mea ca aministrator este de a elimina comentariile care au continut agresiv dar probabil ca as starni destul de multa iritare. Mai filtram, pe cat posibil.

  Alecu: contrar a ceea ce am spus anterior, am autorizat cateva comentarii din partea ta. Dar invariabil, dupa maximum 5 postari relativ normale, urmeaza atacurile si incepe isteria. Am curatat toata conversatia respectiva asa cum voi elimina toate comentariile viitoare postate doar pentru a initia agitatie si controverse inutile.

 14. La controalele corporale ar trebui sa participe si un detinut … asa pentru impartialitate, ca sa fim siguri ca nu sunt complici colegii care ne verifica cu cei verificati.Am putea chiar sa ne facem perchezitii reciproce 2-3 pe zi in functie de cum s-a trezit un sef (a visat frumos sau dimpotriva). Oricum asista si rad pe sub mustata cum sunt umiliti cei care muncesc de cei care se fac ca gandesc. Se cheltuie bani pe toate prostiile pentru detinuti, iar noi suntem batjocoriti. Pe cand o relatare cinstita despre ce se intampla in penitenciare, despre clanurile care ne conduc, despre favoriti si sclavi, despre cei care inventeaza ca acest sistem ar fi condus , cand de fapt alergam ca niste muste fara cap. Au angajat niste copii care chiar cred ca fac un lucru maret cand ma batjocoresc punandu-ma sa ma descalt sau pipaindu-ma prin locurile intime, caci acolo s-ar putea ascunde comorile … si toate astea sub incurajarea sefilor si surasul smecher al detinutilor. HA HA HA

 15. Ce se intampla numai publicati comenatriile despre maronii?? ei nu fac acelasi lucru despre dvs.

  Pe de alta parte ce facem cu aceste abuzuri de controale exagerate care se fac in urma planurilor dlui mare pazist Movila,Popescu si gasca,pana unde se va ajunge cu prostiile si umilirea angajatilor,dvs nu ziceti nimic?Eu cred ca nu este in regula acest comportament,prezumtie de nevinovatie nu exista ,toti bagam telefoane la greu,dar directorii si sefii de servicii nu-i controleaza subalternul ca nu se complica sa se razbune pe el si ei fac si desfca cele mai multe chestii in Penitneciare,de asta ce ziceti ??

 16. Buna ziua d-le Presedinte ! Ati pus in aplicare solutia dvs de a ma interzice pe vecie pe acest site? Parca nu e constitutional,mai ales ca nu am facut rau la nimeni,nici macar mie…..Eu cred ca dvs nu sinteti asa rau intentionat si ca e o suparare de moment! Te mai superi si pe cel drag(cine are) dar’mite pe mine! Salutare si noroc bun!

 17. Am trei intrebari (editat):
  1- (editat) are sau a avut contul bancar blocat in urma unor datorii sau nereguli contabile?
  2-(editat) a avut si are contul blocat din cauza unor nereguli pe fonduri europene?
  3-Fuziunea BNS-Cartel Alfa a picat si din ce motive?
  Daca doriti sa-mi raspundeti pt ca sunt lucruri in care nu sunteti implicat direct dle Stefan Teoroc,dar pt o informare corecta a lucratorilor sistemului va rog sa publicati aceste intrebari si raspunsurile daca le aveti.Multumesc si sper sa nu aplicati cenzura ca dincolo,nu aveti motive.

 18. Bravos dle Presedinte Stefan T,mister T trebuie sa le mai spui uneori negru pe alb unde le este locul sa ne lase cu atacurile mincinoase,trebui sa si raspundem de fiecare data pe langa ceea ce trebuie sa facem,adica sindicat in ninteresul membrilor.FELICITARI pt raspuns,#23 Stefan Teoroc 31-01-2014 11:50.

 19. Felicitari lui Florin Stoica pt participarea la emisiunea de la Romania TV unde il victimizeaza si-la apara pe infractorul Becali,Florin s-a comportat ca un profesionist le-a rtaspuns argumentat si spre deosebire de altii nu s-a certat cu nimeni.FELICITARI. 😆 😆

 20. Completez,Nu am nici-o functie in nici-un sindicat,nici nu intentionez sa am,insa sunt interesat de activitatea ambelor miscari sindicale si cea maro si cea galbena cum va alintatt dvs,am cotizat destul la unii acum cotizez la altii,dar nici-odata nu ma voi retrage definitiv din sindicat,pt mine ca lucrator ambele au facut lucruri extraordinare,in primul rand ca primesc recuperari pt orele suplimentare,tsl pt sarbatori legale etc…insa cand m-am mutat am facut-o din considerentele aratate mai jos,a fost o chestiune de nuanta si liderul nou de la SNLP era mai activ decat cel de dincolo plus ca-mi era mai simpatic.Cu stima si fara rautate,succese tuturor pt ca noi suntem beneficiarii,chiar si ANP/MJ. 🙂

 21. [quote name=”Gardianul”](editat) de oameni sunt cei doi care au cerut concediu de odihna,asa fac de fiecare data cand dau de greu. Nu inteleg de ce nu vor sa faca sef tura,se injosesc sau le este frica ca nu sunt capabili? Singurii care rup poarta puscariei la ora 15 ei sunt I si DM (editat),persoane care nu le agreaza nimeni pe la noi la Galati.[/quote]

  Colega, de ce nu prezinti asa cum stau lucrurile? Adica: directorul in CO, DASDRP in CO, SSRP in CO*recuperari, sef Tura in CO, sef sectie in CO*recuperari si astea toate pentru un singur motiv, fuga de raspundere in situatii critice(vreme grea, coduri noi si legea 254 intrate in vigoare, comisii noi, etc, etc…), in ce unitate se mai intampla asa ceva d-lor? Dar tu colega urmaresti de fapt ascunzi lucrurile cu adevarat esentiale si doresti sa netezesti drumul „tranvaielor” lansand fumigene. Va deranjeaza ca „I” si „DM” nu v-au lasat sa bagati mai mult de 1500 de telefoane la ppl si din acest motiv sunt incomozi iar dl C. va sta in gat, daca incepe sa vorbeasca, va leaga pe toti, pichinezilor!!!

 22. [quote name=”Stefan Teoroc”]Usurel, ce v-ati pornit asa!? :cry:[/quote]
  Păi nu trebuia să ne pornim?

 23. [quote name=”abc”]@Neamtul: Bine ca te-ai prins tu si ai plecat. Poate vreoiai un loc de conducere, nu l-ai meritat, te-ai suparat si ai plecat . . . Mare pacat. Dar ia gandeste-te putin si spune, cate grupe sindicale noi s-au infiintat in ultimii ani? Cati membrii de sindicat ati pierdut in ultimii ani? Oare de ce? Cred ca nu din prea multa implicare! Succesuri pe mai departe. . .[/quote]
  Nu am vrut nici-un loc in conducere,dupa cate vad ti-a raspuns mai sus ca s-a castigat nu pierdut iar la mine pot sa-ti confirm 100% ca a crescut filiala,dar nu cred ca despre asta era vorba,eu am scos in evidenta niste realitati de la voi pe care nici tu nu poti sa le contrazici,ma confunzi cu un lider care a plecat de la voi dupa alegeri si el nemultumim exact de acelasi aspecte ca si mine.Mult noroc. 🙁

 24. http://marabaiamare.wordpress.com/
  „Întrebăm civilizati în instanţă – după exemplul dat de SNLP
  Posted 2 septembrie 2011 prin admin
  Categorii: Articole publicate
  1 Votes

  Anunţăm pe această cale pe preapotenţii conducători ai Filialei SNLP din Penitenciarul Baia Mare şi nu facem un secret că, conform metodei deja încetăţenite de “preaiubitul conducător, om de aleasă omenie”(1) al SNLP de la Bucureşti, că ne-am permis şi noi să întrebăm civilizat în instanţă dacă Filiala SNLP din Penitenciarul Baia Mare îndeplineşte sau nu condiţiile de reprezentativitate LA NIVEL DE UNITATE pentru cei de la care, cu nesimţire crasă, încă le ia cotizaţii şi îi abureşte că îi reprezintă LEGAL în faţa conducerii Penitenciarului Baia Mare, dar evident nu conform legii.

  (1) – citat din suitele de ode către tovarăşul Nicolae Ceauşescu

  Comentarii: Comentarii oprite”Pe blogul FSANP Baia Mare a fost pus acest articol in 2011 dupa cum se vede,dar nu mai apare raspunsul,de atunci nici-o activitate ,cred ca s-au desfintat…si uite cum dau inainte sau in regres din cauza manipularii.Asta e viata ! 😉 😉 ,cand apar,cand dispar depinde de frustrari…… 😉 😉

 25. [quote name=”Neamtul”][quote name=”Tepes”]Paradoxul naibii…………………………… Pai FRATILOR VOI STRIGATI „HOTUL” SI HOTUL SUNTETI VOI, RUSINICA, RUSINICA !!! Ce sa inteleg eu ca sindicalismul „curat” pe care anuntati ca vreti sa-l faceti este in interesul directorilor care va canta in struna si va sustin,iar apoi voi jucati si pe sarma pt cateva de amarate de cotizatii???
  Mai Tepes,acum ai aflat ca la FSANP se fac jocuri murdare, se dau si se iau ciolane, bani din cont, se face sindicalism pe interes…cam tarziu ai aflat, eu am plecat de mult de acolo de cand au fost marile alegeri „libere” de la BRAN,cand a fost „ales” dl (editat), bani lipsa ca si acum la ultimile alegeri, numai naivii nu inteleg faptele reale si concrete, le place doar can-canul. :-|[/quote]
  Am inteles o chestiune importanta in ultimii 2 ani decand sunt mai atent si interesat de acticvitatea sindicala.Cred ca acum 2 ani FSANP prin vocile si comentariile liderilor sustineau sus si tare ca SNLP nu este reprezentativ,ca grupele nu pot obtine reprezentativitatea la nivel de unitate s.a.m.d,dar mai tarziu au inceput sa apara niste sentinte civile pe site-ul SNLP privind reprezentativitatea acestuia in mai multe unitati si atunci mi-am dat seama cine manipuleaza si minte,rusine sa va fie ca ati incercat sa ne mintiti si sa ne duceti in eroare sindicalistilor de interes din federatia cu 2200 de membrii, pai din aceasta cauza aveti asa de putini adepti,nu sunteti sinceri si incercati sa manipulati la greu (cu cine va merge).Stiti cum este cand incercati sa manipulati si ati fost prinsi cu mata-n sac atunci eu cred ca ce scriu cei dinainte si cei citati este totul adevarat,pt. ca stiti cum este cu recidiva.Va doresc succes si multa sinceritate fata de lucratorii ANP,poate daca schimbati 80% din lideri si numai profitati de frustarirele unora,nu mai faceti pe procurorii sistemului (din interes) atunci exista o sansa si pt dvs.Cu stima… 🙁

 26. Ca de obicei Raileanu este impotriva a tot ce misca;
  – sa nu mai primeasca oamenii venitii de la sute de kilometri chirie.
  -sa nu mai primeasca sporul de studii superioare.
  -sa nu se mai munceasca,daca se poate decit strict 8 sau 12 ore cu toate ca avem lipsa un nr important de lucratori si nu ne putem executa misiunile.
  In opinia dinsului,ar trebui sa sistam activitatea in sistem de dragul de a iesi el in fata.
  Pe unde mergeti,instigati lumea la revolta si chiar nesupunere.
  Acest lucru ar trebui sa dea de gindit anp-ului si mj-ului.
  Un om care nu stie ce inseamna munca cu detinutul,le stie pe toate.
  Daca ajungeai ofiter,nu mai scoteai un sunet,dar din pacate este o caciula pre mare ptr. tine,umbli cu mapa sub brat si te duci pe 10 la bancomat,o spun cei din preajma ta nu altii.

 27. [quote name=”Stefan Teoroc”]Oferta: actualizam imediat / oferat la terminale vine pe termen scurt pentru ca preturile evolueaza / urmatoarea va fi cu subventie chiarmai mare / adica reducere / nu avem inca un accept pe rate / am cerut[/quote]
  Cand va fi urmatoarea oferta????

 28. [quote name=”Stefan Teoroc”]Pai iti zic eu „abc”: din 47 de unitati+MJ+pensionari avem 44 filiale (http://www.snlp.ro/despre-noi/organizare-si-functionare/reprezentare-teritoriala.html) si 3 sindicate PUBLISIND (Baia Mare, Braila, Margineni) / singurele 2 unitati in care SNLP nu are reprezentare sunt Bistrita si Sp Tg ocna / sincer, nu ne-am agitat prea tare in directiile alea / ultima filiala infiintata
  este MJ (fpss) / iar dinamica membrilor, verificata acum o luna indica o situatie buna / iti pot trimite detaliat daca vrei / doar e simplu de facut – extras din statele de plata a salariilor / SNLP + celelalte 3 sindicate PUBLISIND totalizeaza pe real cel putin 7000 de membri / sunt zone in care s-au pierdut membri si zone in care efectivele au crescut sau chiar s-au triplat (Giurgiu, Deva, etc) / de 8 ani, va hraniti cu SNLP / prin toti porii / mare parte din activitatea voastra se rezuma la miscarea anti-SNLP / cred ca daca maine ne-am autodesfiinta din respect pentru calitatea miscarii sindicale pe care o practicati, ati fi debusolati / „a disparut SNLP / de cine ne mai luam / de la cine mai incercam sa luam membri” 🙂 / liderii vostri stiu ca noi doar dormim, nu stim sa facem sindicat / perfectilor![/quote]
  Nu iti mai consuma energia pentru astfel de ,,colegi,, axează-te pe adevăratele probleme ale membrilor al acestui SINDICAT din care facem parte.Și nu ne ține nimeni cu forța.

 29. Pai iti zic eu „abc”: din 47 de unitati+MJ+pensionari avem 44 filiale (http://www.snlp.ro/despre-noi/organizare-si-functionare/reprezentare-teritoriala.html) si 3 sindicate PUBLISIND (Satu Mare, Braila, Margineni) / singurele 2 unitati in care SNLP nu are reprezentare sunt Bistrita si Sp Tg ocna / sincer, nu ne-am agitat prea tare in directiile alea / ultima filiala infiintata este MJ (fpss) / iar dinamica membrilor, verificata acum o luna indica o situatie buna / iti pot trimite detaliat daca vrei / doar e simplu de facut – extras din statele de plata a salariilor / SNLP + celelalte 3 sindicate PUBLISIND totalizeaza pe real cel putin 7000 de membri / sunt zone in care s-au pierdut membri si zone in care efectivele au crescut sau chiar s-au triplat (Giurgiu, Deva, etc) / de 8 ani, va hraniti cu SNLP / prin toti porii / mare parte din activitatea voastra se rezuma la miscarea anti-SNLP / cred ca daca maine ne-am autodesfiinta din respect pentru calitatea miscarii sindicale pe care o practicati, ati fi debusolati / „a disparut SNLP / de cine ne mai luam / de la cine mai incercam sa luam membri” 🙂 / liderii vostri stiu ca noi doar dormim, nu stim sa facem sindicat / perfectilor!

 30. @Neamtul: Bine ca te-ai prins tu si ai plecat. Poate vreoiai un loc de conducere, nu l-ai meritat, te-ai suparat si ai plecat . . . Mare pacat. Dar ia gandeste-te putin si spune, cate grupe sindicale noi s-au infiintat in ultimii ani? Cati membrii de sindicat ati pierdut in ultimii ani? Oare de ce? Cred ca nu din prea multa implicare! Succesuri pe mai departe. . .

 31. Oferta: actualizam imediat / oferat la terminale vine pe termen scurt pentru ca preturile evolueaza / urmatoarea va fi cu subventie chiarmai mare / adica reducere / nu avem inca un accept pe rate / am cerut

 32. (editat) de oameni sunt cei doi care au cerut concediu de odihna,asa fac de fiecare data cand dau de greu. Nu inteleg de ce nu vor sa faca sef tura,se injosesc sau le este frica ca nu sunt capabili? Singurii care rup poarta puscariei la ora 15 ei sunt I si DM (editat),persoane care nu le agreaza nimeni pe la noi la Galati.

 33. Domnule Teoroc aceasta oferta este valabila pana maine 31.01.2014? plata telefonului se poate palti in doua rate? Multumesc!

 34. [quote name=”Tepes”]Paradoxul naibii.Concurenta dvs,a SNLP.adica unii din federatia (editat) sustineau sus si tare ca SNLP a fost sindicatul directorilor,…dar domniile lor in ultima perioada (acum am aflat eu) contacteaza diferiti directori,adjuncti chiar si sefi de servicii sa-i sprijine sa faca si ei un mic sindicat FSANP acolo in unitatea respectiva,promit cate luna si in stele (bine-nteles directorilor ca nu-i deranjeaza, ca-i protejeaza, nu-i ataca pe blog nici macar la comentarii etc),am aflat inainte de aceste aspecte dar nu am crezut, cica chiar dl (editat) si cativa lideri zonali se ocupau de racolarile de sefi. Pai FRATILOR VOI STRIGATI „HOTUL” SI HOTUL SUNTETI VOI, RUSINICA, RUSINICA !!! Ce sa inteleg eu ca sindicalismul „curat” pe care anuntati ca vreti sa-l faceti este in interesul directorilor care va canta in struna si va sustin,iar apoi voi jucati si pe sarma pt cateva de amarate de cotizatii??? 😳 😳 😳 😳 Asa nu se face sindicat,iar minciuna are picioare scurte. 😳 :oops:[/quote]
  Mai Tepes,acum ai aflat ca la FSANP se fac jocuri murdare, se dau si se iau ciolane, bani din cont, se face sindicalism pe interes…cam tarziu ai aflat, eu am plecat de mult de acolo de cand au fost marile alegeri „libere” de la BRAN,cand a fost „ales” dl (editat), bani lipsa ca si acum la ultimile alegeri, numai naivii nu inteleg faptele reale si concrete, le place doar can-canul. 😐

 35. In acest mod de neasumare a responsabilitatii a juns puscaria galateana sa aiba 1500 de telefoane descoperite. Cu toate acestea nu asta este problema principala. C. doarme in pijamale, dar problemele esentiale persista: comportamentul pleaca din atitudine, curajul vine din determinare, responsabilitatea vine din educatie, iar constiinta vine din nastere. Nu putem fi cu totii la fel. Dar daca tu care esti ofiter cu functie de conducere faci tot posibilul si intri in medical cand iti vine randul sa iti asumi responsabilitati ce le poti pretinde celor din subordinea ta???

  In decembrie a existat situatia exploziva in cadrul schimbului nr 4 in care mai multi agenti au luat medical si au stat acasa de sarbatori. Numarul mare de ore suplimentare este un derivat al acestor tensiuni de la varf. C. a sters pe jos cu toti ofiterii de la paza si apoi a sarit sa-i roage sa accepte functii neplatite. RC nu este imputernicit DASDRP. AI nu este imputernicita SSAR. Hardon George nu este imputernicit SSSD. Despre ce vorbim domnilor? Exact triunghiul magic nu doreste responsabilitati gratuite. Si totusi muncesc GRATUIT pentru institutie de un an. Ce face C Doarme? Ups.

 36. Se pare ca puscaria galateana se autoguverneaza in ultima perioada destul de bine in lipsa lui Cristian. Cu o singura exceptia: ofiterii de la paza. Azi doi sefi de sectie au tabarat pe H. sa le aprobe concedii de odihna pe 2014, in conditiile in care altii mai au de luat cate 36 de zile pe 2013. Si toate acestea ca sa nu prinda maine un ciolan de sef tura. Caracterul (editat) al acestor oameni a ajuns la cote maxime cand sefa lor nu a aprobat aceste concedii neplanificate si puneau presiune ca o dau in judecta ca nu le aproba concediul.

  Sa mentionam aici ca atunci cand le-a venit randul sa faca sef de tura doi ofiteri si-au luat concediu medical. Aceasta atitudine de opozitie o au in permanenta fata de conducerea penitenciarului. Dupa ce vii din medical te duci la doctorul de medicina muncii sa te scuteasca de efort prelungit, desi ai 4-5 ani de sistem penitenciar si esti si absolvent de Academie. Aici este vina ANP pentru ca: R.C. nu vrea DASDRP de 3 luni, A.I. nu vrea SSAR de 3 luni si nimeni nu preia sarcinile acestora, tot ei raman sa duca greul muncii, iar distinsii purtatori ilegali de stele pe umar parasesc unitatea la ora 15,00 si numara secundele pe care le stau in plus la unitate pentru a fi pontate.

  Nu dorim sa facem public salariul unui sef de sectie pentru ca am umili spiritele celor care au murit in Revolutie. Pentru ei nu exista spirit de echipa, spirit de sacrificiu, spirit de colectiv ci doar propriul interes. Iar C. nu are ce sa le faca. A devenit sclavul propriei imagini. Pentru el a contat sa fie data zapada din fata Prefecturii galatene decat ce se intampla in curtea sa. Ppl din regim deschis au facut curat in fata primariei iar in fata puscariei zapada este de 2 metri. Normal ca dam bine la TV. In curte ascundem rahatul sub pres si rugam femeia de serviciu sa ni-l duca pentru ca noi pe sacou purtam stele. acest comportament defectuos a dus la distrugerea climatului de siguranta al serviciului pe sectie.

 37. Gladiator: comisia s-a amanat / la articolul corespunzator a fost postat un update de duminica / foarte posibil se va tine saptamana viitoare / inca nu s-a stabilit data exacta
  Che gargara: oferta e atasata la finalul articolului

 38. Domnule Teoroc ce sa intamplat la comisia de dialog de la MJ din data de 27 01 2014, mai precis modificarea legi 293 ghidul carierei. Cu respect

 39. Nu am discutat despre rate dar am primit deja intrebarea si am redirectionat spre Cosmote / asteptam raspunsul.

 40. Scuze,nu se vedeau preturile cu programul cu care deschideam eu lista.Telefoanele se pot achizitiona si in rate?

 41. Daca aveti abonamente tot la Cosmote pe oferta SNLP, verificam posibilitatea de modificarea abonamentului

 42. Cam tarziu cu oferta .nu putem schimba sa trecem la abon astea direct de pe ale noastre 8)

 43. Tocmai am postat o oferta la care am muncit / iata si reactia: la penitenciarul Galati un domn a facut nu stiu ce / incredibil / oare pasa cuiva? / cred ca pot posta articol si despre cultura de tomate de la Pelendava si tot se va gasi cineva sa faca legatura cu Galatiul

 44. A durat procedura de fuziune cu Romtelecom / abia dupa sarbatori au inceput sa functioneze normal / a venit oricum, neasteptat de repede

 45. Domnule Hardon…….cum ati reusit in decurs de o ora sa infiintati vreo trei puncte de lucru….azi se plimbau hotii prin Galati din dispozitia directorului aflat I c.o. ba la prefectura ba la spitalul militar……de spuneai ca sunt negrii pe plantatie…..
  Acum domnule Hardon nu mai respectati legea????? Care este procedura de infiintare a unui punct de lucru???????
  Va propun sa autosesizati comisia de disciplina……… 😳

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)