www.snlp.ro Web analytics

ANP vrea concursuri pe bune!

Aveti atasat o adresa ANP cu privire la tehnica care se va instala la centrele de concurs. Este vorba despre aparate speciale obtinute prin colaborare cu SRI si destinate combaterii metodelor de ultima ora de copiere, nedetectabile de comisiile de examinare – de exemplu microcasca fara fir care se baga cu penseta in interiorul urechii si se extrage cu magnet, comunicand fara fir cu telefonul mobil.

Aparatele instalate de ANP vor detecta orice aparat electronic care transmite un semnal (inclusiv telefoane mobile in stand by), le vor bruia si… le vor arde!!! Se pare ca unul dintre efecte asupra microcastilor ar fi acela ca nu mai pot fi extrase cu magnet si este nevoie de interventie medicala.

Document atasat:

8 COMMENTS

 1. DE acord cu aceasta combatere a copierii,dar pe cand dispozitive de bruiat telefoanele p.p.l.? Cine are interesul ca aceasta situatie sa continuie,noi sa scoatem telefoane cu zecile,iar altii sa le bage?

 2. Pentru papadecebal:
  Nu stiu cum sa-ti interpretez comentariul. Ironic sau sau pe bune ce afirmi. Am senzatia ca pleci de la o premisa, din punctul meu de vedere un pic eronata si anume, faptul ca agentii care concureaza pe functiile de conducere se dovedesc in timp a fi niste incompetenti. Si mai presupun ca premisa ti-ai creat-o in urma particularizarii unui caz anume care ti-a treut rapid prin minte

  Personal consider ca orice individ, fie el agent sau ofiter, care da dovada ca poate fi capabil sa ocupe o functie de conducere, acest lucru sa nu-i fie ingradit din motive preconcepute.

 3. Pentru Prietenul:
  Desi se scot la concurs functiile de conducere, asta nu inseamna ca cel care va trece acest examen va fi vesnic pe acea functie. Si asta datorita faptului ca nu va exista, in opinia mea, un termen pentru un mandat anume. Cu acest examen se va concretiza doar legitimitatea ocuparii functiei respective fara a mai lua in calcul imputernicirea.

 4. nu sunt concursurile anp pe bune:exista precedente in acest caz/nu inteleg de ce le permite agentilor sa participe pe functie de conducere,ca sa ce?bine le-a facut la interviu celor de la logistica,cu toata presiunea sindicatelor care le-a permis ag. sa emite pretentii,painea si cutitul e la anp/ofiterii pe functii de conducere/nu conteaza cat sunt de profi sunt ofiteri deci merita

 5. De ce se scot la concurs in cadrul A.N.P, functiile de conducere(exceptie- cele de sef tura sau sef sectie-ciolane mici in opinia mea), incepand de anul asta?Din punctul meu de vedere, se deblocheaza functiile de conducere, pentru a fi ocupate prin concurs tocmai anul asta dintr-un singur motiv.Daca in toamna, cu ocazia alegerilor parlamentare se schimba raportul de forte dintre actuala putere si opozitie, toti imputernicitii in functii vor fi inlocuiti.In acesr mod, isi vor mai perpetua influienta, fiind mai greu de schimbat din functie o persoana care a ocupat-o prin concurs decat una imputernicita.:D big grin

 6. Pt Florescu,
  Ai dreptate, dar ai scapat un lucru, daca reuseste careva din cei scapati si nepicati la interviu sa copieze sau sa faca o lucrare pe bune, cum se descurca ei cu pilele si oligofrenii lor?
  Mai pot fi promovati au ba?
  Vezi cati sunt in sistem promovati prin astfel de concursuri”pe bune!”

 7. Asta e cea mai tare problema! (editat admin) problema o reprezentati voi cei din ANP care masluiti examenele astfel incat sa primeasca postul cine trebuie! Terminati cu combaterea metodelor de copiere ca problema o reprezentati voi ANP-ul, nu concurentii!
  Problema mare este acel interviu (editat admin) unde este picata elita si admisi oligofrenii pentru ca de acestia aveti nevoie ca sa-i manipulati cum vreti !

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)