www.snlp.ro Web analytics

Agenda decadei urmatoare

AgendaAdministraţia Naţională a Penitenciarelor îşi va prezenta, în data de 14 martie 2012, Bilanţul activităţii pe anul 2011. Evenimentul se va desfăşura, începând cu ora 10:30, la sediul Institutului Naţional de Statistică.

Marti 13 martie 2012 va avea loc o sedinta MJ/ANP cu directorii unitatilor subordonate ANP.

In cursul acestei saptamani se va decide la nivel MJ/ANP in privinta platii sporului de fidelitate pentru anul 2011 si in continuare.

Instructiunile de aplicare a Deciziei ANP nr 407/2012 privind compensarea zilelor de sarbatoare sunt in curs de elaborare in cadrul grupului de lucru ANP/sindicate. A fost elaborata o varianta de metodologie pe care continua dezbaterile.

Negocierea modificarii Acordului colectiv se afla in derulare, urmatoarea sedinta fiind planificata pe data de 19 martie 2012. Dl subsecretar de stat Petronel Dobrica si-a manifestat intentia de a participa la negocieri.

Demersul SNLP privind sectorul operativ se apropie de o noua etapa, in urma centralizarii datelor primite de la ANP si din unitatile subordonate si a evidentierii concluziilor. In scurt timp, SNLP va solicita o sedinta in cadrul careia va propune masuri. Materialul care se va elabora privind solicitarea sedintei sa va pune la dispozitia membrilor de sindicat.

47 COMMENTS

 1. Dom Presedinte, oamenii de la…NASA asteapta propuneri din teritoriu.Bine,ei nu vor tine seama de ele,dar ce poate sa propuna finu Alecu daca nu stie ce vor specialistii.Savantii au sfetnicii lor si indiferent de solutii ei le vor aplica aiurea.Va saluta din sistem, finu Alecu si cu Nasul sau.

 2. Putina rabdare pana la emiterea precizarilor, apoi postam si comentam. Nu-i chiar asa complicat.

 3. Dom Presedinte ,nu am inteles nimic din Adresele ANP referitoare la Decizia 407.Dvs ce puteti spune?Prea e la modul general,sa dea si ei un exemplu concret sa pot intelege ceva..Oare nebarbieritul o fi inteles cum se aplica decizia 407 in sistem?

 4. Stefan,
  Nu stiu daca e potrivit sa aduc in discutie la acest articol o chestiune abordata de tine cu ceva timp in urma si anume fuziunea Publisind cu FNSA (Cartel Alfa) pentru obtinerea reprezentativitatii la nivel de sector de activitate, sectorului administratie publica bagandu-i-se „pe gat” si structuri de cu totul alta natura. La ce stadiu sunt aceste lucruri ? Din punctul meu de vedere este extrem de important acest aspect …

 5. Nu stia ce strategie are dl Dumitrascu dar de fiecare data a inceput un scandal impotriva SNLP supa care a devenit pacifist o perioada pana se linistesc apele,apoi imediat a inceput un alt conflict,oare incearca sa aplice tactici vechi de hartuire continua a adversarului „concurentei”..??

 6. DleDumtrascu la giurgiu cine este reprezentativ?SNLP sau FSAP,pana acum sustinetati sus si tare ca filialele si SNLP-ul nu pot obtine reprezentativitatea,cred ca sentintele de la rubrica reprezentativitate de pe acest site va fac sa taceti si va faceti maro de invidie,ati mintit atunci cum va este felul,cat o va mai creada naivii.
  „Sentinta reprezentativitate nr. 8493 din 01 noiembrie 2011 – Filiala SNLP Giurgiu” dau exemplu de la Giurgiu pt. ca acolo este dl Mogaldea,cel mai vehement dar se pare ca nu e de ajuns sa spui balarii si minciuni in gura mare,oamenii te citesc in timp.Luati si cititi asa pt. dvs,sa nu mai mintiti altadata,rusinica,rusinica. ‘ http://www.snlp.ro/despre-noi/organizare-si-functionare/documente-utile.html

 7. Cunosc faptul ca intregul sistem penitenciar romanesc se confrunta cu serioase probleme,pe care le cunoastem cu totii.
  Inteleg ca cei care conduc destinul anp-ului nu au facut totul ca lucrurile sa mearga ca pe roate[nicaieri nu merge]
  Dar in opinia lui Dumitrascu sistemul penitenciar este o mizerie cum nu mai exista in alte sisteme care tin de siguranta nationala.
  In opinia dinsului totul are culoarea neagra,ceea ce inseamna ca efectiv cadrele nu muncesc.
  Este stiut faptul ca problemele,nu se rezolva peste noapte,este nevoie de o politica a pasilor marunti si siguri.
  Ai dreptate ca cei din Maria Ghiculeasa au multe lacune,dar oare chiar nimic nu merge.
  Toate comentariile fostului director[oare ce cauta la noi] sunt jignitoare la adresa intregului sistem,incita la nesupunere si deseori violenta.
  In postarile tale Dumitrascule ,ne dai de inteles ca toti care tin de arma penitenciare ar trebui dati pe mina parchetului.
  Cel care ar trebui sa fie luat la intrebari,ar trebui sa fii tu,ptr. atacurile murdare si jignitoare la adresa anp-ului.
  Daca vrei sa fii citit si de altii,te poti incadra la ziarele de scandal,unde poti spune toate aberatiile pe care le debitezi.
  Nu contest faptul ca spui si lucruri reala,dar prea esti pornit pe tot poporul roman.
  Pentru a clarifica lucrurile poti avea cu Stefan si o dezbatere televizata[tot ai inclinatie spre sticla].
  JOCI MURDAR,ASPECT CARE TE VA DESCALIFICA[ORICUM NU ESTI AL NOSTRU].
  Pentru multi dintre noi esti venetic[adica venit din alta parte] si pripasit pe meleagurile romanesti.

 8. Domnu Dumitrascu lucrez la Jilava va mai amintiti ca am fost la dumneavoastra in audienta cand erati un mare director general, ca fie vorba intre noi dumneavoastra conduceati anp-ul odar aveati mna libera de la mama dumneavoastra Macovei?
  Mai stiti de mine? Sigur nu, doar ati rezolvat atatea probleme pentru salariati incat nu aveti pagini in agenda dumneavoastra aurita sa le scrieti.

  Atunci candidam pentru o functie de conducere, eu un amarat de agent, dumnevoastra un mare director general. Ce doream eu la acea data? Sa pot participa la examen deoarece comisia numita de maria voastra director general nu-mi permitea deoarece viza medicala nu era data de un medic din sistemul penitenicar. Medicii din sistemul „civil” nu erau buni?

  Stiti ce a facut maria sa dumitrascu? Mi-a dat cu FLIT.

  (editat)Aparatorule de membrii de sindicat care-ti asigura tie salariu baban.

  Sa-ti fie …………, nu pot scrie, am o meducatie, tu nu.

 9. Dumitrascu Sorin DGA vrei sa scanez si sa trimit la tot sistemul adresa semnata de tine in care solicitai note scrise din partea liderilor si viceliderilor sindicali cu privire la motivarile sau stimularile sindicale oricare ar fi ele? Aparatorule fals ce esti inchide gura si dispari din activitatea sindicala esti un (editat), lasa-ne pe noi asa galbeni cum suntem.

 10. Domnule Dumitrascu publica-mi pe site-ul matale comentariile, daca esti sincer si nu ai nimic de ascuns.Personal nu cred ca vei face acest lucru.Nu vreau ca pe acest site sa mai primesc raspunsuri de la d-ta ,pina nu le voi cere.Hai, sa fii sanatos!

 11. Domnule Dumitrascu,mai lasa-ne frate, macar aici sa mai rasuflam usurati! La matale pe mosie nu ne dai voie sa ne exprimam opiniile(cenzurezi tot ce nu-ti convine) iar aici ne sufoci cu niste replici pe care le stim pe de rost.Mai mult ,uiti ca esti platit de sindicate si ptr sindicate,ca urmare nu poti sa interzici publicarea unor comentarii care nu sint in acord cu opinia matale,ei devenind persoane non-grata.Finu te vede mereu suparat,ia si te mai inveseleste,fratioare! 😆 Bre,mai ia-ti un co suplimentar,cu alea 7 zile lipsa de la MM.Uite gasim 7 baieti si punem mina de la mina cite o zi si te ajutam,ca si matale ne ajutasi destul ;chiar uitaram sa-ti multumim.Pace,armonie si iubire de Nasul si finu Alecu

 12. Bai dumitrascule esti prost informat ca de fiecare data, la Jilava nu s-a dat foc la papusi, tu in ziua aia te uitai la desene animate, la Gopo, habar nu ai tu ce inseamna un protest, tu le stii doar cu cascheta.

  La Jilava s-au dat foc la trei coli de hartie format A4 cu chipurile a trei oameni care au facut numai rau tuturor salariatilor din ANP, doar tie nu.Unde vezi tu papusi in trei coli de hartie?

  Tu esti de felul tau un papusar, am uitat te rog sa ma scuzi.tu nu faci atacuri la persoana? Mai omule tu ai dedublare de persoana cumva si nu stii? Esti penibil rau de tot.

  In Acordul Colectiv tu ai solicitat capitolul cu imbunatatirea conditiilor de munca? Ce dracu conditii de munca ai imbunatatit tu cand erai director general, de unde atata preocupare acum cameleonule?

  Tu vorbesti de propaganda galbena? Ce realizari ai tu in plan sindical pentru oamenii pe care reprezinti prin frauda nu prin alegeri corecte? Niciuna iti spun eu galgara, vrajeala si multa minciuna „dumitresciana”.

  Cum iti permiti tu dumitrascule sa spui ca ai crescut tu salariile, ai dat tu sporuri, echipament de cea mai proasta calitate? Uiti ca tu la Jilava si in tot sistemul ai taiat sporul TBC, microbul se oprea la gratia de pe sectie iar oamenii se imbolnaveau pe capete, doar la Jilava in 2 ani atunci au fost 9 imbolnaviri in randul colegilor mei.

  Promit sa revin cu mai multe date, pregateste-te fenomenule „dumitrescian”.

 13. dl stefan daca am ore suplimentare conducerea te poate obliga fara voia ta sa le iei cind doresc acestia fara referat semnat de tine

 14. D-le Presedinte,va roaga finu ca in situatia in care veti propune reintregirea co suplimentar ,aceasta sa nu se faca ptr personalul ce vine in contact cu ppl,ci,ptr personalul care lucreaza cu ppl,deoarece exista o deosebire mare de nuanta.Adica daca soacra-sa il viziteaza pe finu ,iar ppl plimba matura prin fata ei ar trebui sa primeasca si ea inca 7 zile co c-a venit „in contact” cu ppl-ul sau eventual sa-i dea si ei statut special !Haideti ca in ceasul al treisrezecelea sa separam personalul TESA(contractual) de cel cu statut special!.Spusa finu ca ar vrea sa dezbata pe larg tema asta intr-una din zilele urmatoare

 15. Domnule Presedinte Stefan Teoroc, finu Alecu ramasa surprins ca la intrebarile sale a raspuns tipul ala cu barbuta care mai apare pe la IREALITATEA Tv,ala cu aere macho amestecate cu acelea de om obosit, de crezi ca moare de grija sindicalistilor Cica nu vrea sa-i ghiciti numele ca nu merita efortul.Al doilea Einstein a venit cu replicile lui expirate sa mai erupa o data,mai tare ca Vezuviu si Etna la un loc.Fiindca finu nu primi raspunsurile de la dvs,va adreseaza inca o data cele 2 intrebari.Cu respect ptr semenii mei,eu,nasul lui Alecu

 16. [quote name=”Sorin Dumitrascu”]#4

  1. I-am explicat si lui Ștefan vpă explic și dumneavoastră, Eram pe drum dinspre Sofia spre Bucuresti, n-am aprobat niciun comentariu. La Giurgiu am oprit si le-am aprobat si am si raspuns.

  2. Pentru informarea dumneavoastra lucrez in domeniu de prin 1996, si am inceput de pe sectie. Dupa care am lucrat la MJ si ANP. Din cei 15 ani de munca, 12 sunt la MJ – ANP si 3 la MAI – INA si Politie. Daca dumneavoastra vi se pare tangential, n-am a comenta. Sa fiti sanatos.

  Nu credeti deci tot ce auzit, multe minciuni circula. Daca va intereseaza viata si opera subsemnatului va pot pune la dispozitie un CV. Astept un mail.[/quote]
  pofititi mailul :”tepesvoda@ymail.com” dar neprelucrat,sincer si obiectiv.Cu stima

 17. De sistemul integrat de paza,control si acces nu se mai aude nimc ,e in moarte clinica,numarul personalului scade,nr. ppl creste sa vedem cu cine o sa facem misiunile. 😳

 18. Din pacate nu va lasati ignorat deoarece insinuati,atacati,denigrati continuu membri,liderii SNLP,pe aceasta demagogie va claditi strategia de atragere de noi membri,iar in cazul acesta nu puteti fi ignorat,daca nu ati mai provoca astfel de scandaluri atunci lucrurile s-ar linisti,dar nu va puteti abtine,ignorati SNLP si veti fi ignorat,nu mai pomeniti acest nume si totul va fi bine,schimbati-va strategia nu e sanatoasa. 8)

 19. In sfarsit un moment de claritate in mintea lui Dumitrascu !
  Zici ca ai ocariera de 15 ani si ai inceput de pe sectie ? Pai nici la gradul de agent principal n-ai reusit sa ajungi datoritafaptului ca ai trecut la MJ…timp de 12 ani ! Pai ce stii tu de penitenciare mai Dumitrascule ? Nu e clar ca esti doar un oportunist ? Ai incercat cu mamica Macovei ca director in ANP si dupa ce nu ti-a mai iesit pasenta te-ai lipit repede de sindicat…
  Intr-adevar ai avut priza la cei ca Raileanu, microbistul Stere,s.a.m.d. ….

  Spune sincer Dumitrascule, cat timp ai „evoluat” efectiv printre hoti ?

 20. O mare dezinformare (made a la Dumitrascu), in postarile prezentate, unde domnul lider (fsanp) considera ca suntem niste nevoiasi (slugi) fara minte usor de manipulat.

  Sa nu uite stimatul „directoras” cat de urat a lucrat si actionat in perioada cat a fost liderul A.N.P., nu a facut ( reforma) nimic chiar nimic pentru inbunatatirea conditiilor de munca din sistem, ori de cate ori facea controale (turism pe banii cui !?!?) in teritoriu acesta pactiza cu functionarii care savarseau mari si grave incalcari ale legii, iar cand personalul ii prezenta (la raport) situatia reala din institutie (cazuri concrete) acesta imediat il informeaza pe comandantul puscariei IASI ( ” PRIETENUL” lui !!!? instant creat) respectiv pentru a distruge acte, documente astfel acoperid neregulile, musamalizand cazurile. Asa a procedat domnul Dumitrascu cand a fost la Iasi in vizita de „prietenie”.

  Unde-i sunt calitatile lui morale si profesionale ?? ce sa mai zic de faptul ca prin atributiile specifice avea obligatia sa intervina pentru sanctionare celor vinovati. Ce sa mai vb. de INCALCAREA CODULUI DEONTOLOGIC al F.P.S.S. mai ales ca in speta era vb. de fapte penale grave (identice faptelor ofiterului de la Rahova si altele).
  Consider ca a impulsionat prin gestul lui haosul si dezmatul din puscaria IASI, facandu-se vinovat de grave abateri profesionale. Cat tupeu, sa te autointitulezi pe la posturile T.V. ca fiind unicul reprezentant al salariatiilor din A.N.P. dupa tot ce-ai facut „constructiv” la IASI.

  Sa nu uite domnul Dumitrascu ca vizitele „prietenesti” (motivatia data de Dumitrascu cazului respectiv) se fac in timpul liber si pe banii propii nu din fondurile A.N.P.

  Cum sa reprezinte interesele salariatiilor din penitenciare un asemenea „domn” care a regizat si prezentat (un spectacol ieftin) marele spectacol de circ (aruncatul sepcilor la sediul P.D.L.) care nu-i reprezentativ pentru salariatii A.N.P.

 21. [quote name=”un nou incadrat”][quote name=”un nou incadrat”]Domnule Dumitrascu ne cunoastem de foarte mult timp.
  Faptul ca vreti competitie,nu trebuie sa deranjeze pe nimeni,asa este in democratie……..
  Dar nu puteti sa va debarasati de atacurile la persoana,pe care zilnic le dezvoltati pe site ptr. a cistiga.
  Va atragem atentia ca instigati personalul la violenta,in aceste zile tulburi.
  Daca vreti un ciolan de ros,nu expuneti personalul la riscuri,sunt si alte modalitati nedemocratice prin care puteti ajunge in structurile de virf ale ANP-ULUI sau MJ-ULUI de unde puteti da dispozitii sa avem o tinuta coresunzatoare……sa imbunatatiti conditiile de munca ale angajatilor.
  Am atras atentia,nu cu mult timp in urma ca iarasi ati declansat un razboi impotriva snlp-ului.
  Daca vreti razboaie mediatice va informez ca de aceasta data va fi altceva.
  In opinia mea sunteti un mare mincinos care sta zilnic in fata calculatorului,iar pe unde mergeti ,instigati personalul la violenta,nesupunere si alte promisiuni desarte.
  De astazi o sa ne ocupam,in mod special de dumneavoastra.
  Lansez tuturor liderilor si membrilor snlp sa nu mai lasam aceasta persoana sa manipuleze oamenii si sa raspundem pertinent si nu jignitor la atacurile murdare pe care le posteaza zilnic.[/quote]
  pentru ca cei pe care i-ai ajutat la concursuri au obtinut numai calificative slabe si au picat si testarile psihologice de la ex. de ofiteri,asa sunt de buni.[/quote]
  foarte corect si la obiect comentariu; se vede ca il cunoasteti pe acest personaj care a fost mediocru in cariera profesionala dar oportunist,profitor desavirsit (cind era subofiter cadea din foisor de somn, iar cind era sa fie pedepsit si-a trimis legitimatia prin posta la a.n.p); in rest nu e vina lui ci a celor care l-au promovat in diferite functii(dir.gen.adj.-ilegal) desi nici macar habar nu avea despre munca de penitenciare. sa vedem daca pulici asta arogantule!!!!!!!!!

 22. #23
  Lucrurile despre care vorbiti sunt simple fabulatii. Mi-am facut datoria si mi-o fac in continuare, chair daca asta va deranjeaza, aveti cumva si argumente?!

  Afirmatia am inteles-o si știu că sperați să convingeți cu o minciună repetată.

  Din păcate pentru dumneavoastră și atât cât mi se permite voi insista să-i spun minciunii minciuna, iar despre situația de la Galați și solicitarea celor 2 am tot povestit.

  Că unii nu vor să înțeleagă că realitatea n-are nicio legătură cu povestea pe care o îndrugă, e deja o altă problemă.

 23. #22 CV-ul meu este unul singur. Daca vi se pare ca ceva n-ar fi corect va rog sa-mi spuneti. Incercati va rog cu argumente, afirmatia mincinoasa oricat de repetata ar fi tot minciuna ramane.

 24. [quote name=”un nou incadrat”]Ai reusit Dumitrascule sa ne detasezi cu forta doi colegi de la Galati,ptr. faptul ca au fost mai insistenti in luarile lor de cuvint,practic au cerut locuinta de servici.
  Ai fost blind si au ajuns cei doi la Timisoara si Gherla,ptr. ca asa au vrut muschii tai.
  Era cit pe ce ca unul din detasati sa-si piarda familia din cauza acestei detasari.
  Acest lucru se intimpla,cind erai director adjunct si ai participat la bilant in unitatea galateana.
  Ai mai reusit sa fii director economic la Rahova doar opt ore,timp in care lumea si-a dat seama ce caracter ai.
  Daca astazi un membru fsanp ar pati ce au patit colegii nostri,care ar fi reactia ta?
  Normal ca ar trebui sa ai o atitudine negativa,dar la aceea vreme cine ajungea la nasul tau,erai prea dotat.
  Stim ca atunci cind erai director adjunct schimbai camasile ca pe ciorapi,ne-ai luat din banii de haine si le-ai dat alta destinatie,doar o aveai in spate pe mamica Macovei, (editat) si mai ai tupeul nemasurat sa zici de snlp ca este galben.
  Poti sa infiintezi sindicate si peste prut,ptr. mine esti un mare mincinos si (editat) in acelasi timp.
  Am inteles ca ti-ai cumparat pantofi cu doua virfuri,ca sa nu stie adversarii daca vii sau pleci,au fost cumparati de mamica Macovei din salariul de europarlamentar.
  (editat)[/quote]
  Pa acestea le-a uitat si ca a impus prin forta pedepsirea,controale etc impotriva mai multor oameni din sistem care au avut mult de suferit din cauza aceasta si acum se da mare lider de sindicat,numai frustratii pot sa-l creada,atat.

 25. Dle Dumitrascu eu sunt unul dintre lucratorii care stiu ce mult „bine” ati facut si faceti acestui sistem va rugam sa va publicati un CV pe site,neprelucrat ca la scoala de manipulare.

 26. Cred ca va inselati,filialele SNLP au adunari generale in care pot hotara ce vor,au independenta financiara,iesiri in presa s-au vazut la singura greva si poate ultima din sistem unde FSANP a fost mai putin prezenta,la alte sindicate se iau comisioane sau se introduc niste bonuri fiscale din cate stiu a fost un caz la dvs in curte FSANP, care a mai fost amintit pe site-uri unde apareau inclusiv chilotii.Aceasta confruntare directa nu cred ca va favoriza macar unul dintre combatanti,dar pana la urma daca aici s-a ajuns.

 27. #6

  1. Eram pe drum, n-am moderat nimic. V-am aprobat si v-am raspuns. N-aveti niciun motiv de alte scenarii.

  2. Nu, n-am plans, iar Penifestul a functionat exact de pe aceste reguli. Unii isi mai amintesc.

  3. Eticheta de galben este una consacrata in literatura de specialitate pentru sindicatele infiintate de angajator. E un fapt.

  4. Afirmatia dumenavoastra finala este o delatiune ordinara si fara niciun suport real. Il rog pe Stefan s-o editeze fiind lipsita de minimul bun simt si argumente. O minciună ordinară.

  N-am realizat astfel de lucrari, iar activitatea la acele firme e oprita de prin 2009. Nu am fost niciodata in conflict de interese.

 28. @ all

  In concluzie, daca sunt atat de fara merite, faceti ce ar fi logic sa faceti. Ignorati-ma.

  Altfel as putea crede ca, dimpotriva, aveti vreo pizmă pe undeva și că toată construcția asta delatoare la care vă dedulciți are un scop căt se poate de egoist.

 29. #11

  Nu inteleg la ce va referiti, banuiesc ca nici dumneavoastra. De ce nu dati cateva exemple si renuntati la abordarea mistificatoare. N-am ajutat pe nimeni la examene, e o minciuna.

 30. #10

  Ca de obicei pe langa. Nimeni n-a taiat nimic in materie de concediu suplimentar. Acum avem in discutie o propunere ca pentru personalul care intra in contact cu detinutii acesta sa fie mai mare.

 31. #8

  1. Nu stimate domn, n-am reusit. Am răspuns doar unor solicitari ale acestora facute in mod public. Sigur e drept ca dupa ce s-au trezit si-au regretat iesirea, dar trebuia sa le respect dorinta.

  2. Stefan stie despre ce e vorba si stie si ca a intervenit pentru dansii si ca am revenit dupa ce si-au dat seama cei 2 ca de fapt nu mai au chiar asa nevoie de experienta multipla si ca au vorbit fara sa stie ce.

  3. Doar o mistificare a unui fapt banal. Poate va ganditi mai bine la cele care chiar s-au intamplat: v-a crescut salariul, ati reprimit sporuri, s-a reluat acordarea de prime, ati primit echipament, ati avut masini noi, vreo 1700 de posturi pe care sa concurati, vi s-au decontat cheltuieli de transport si chirie. Doar cateva exemple.

 32. #5
  1. Puteti sa refuzati ce doriti, dar poate n-ar strica sa va concentrati pe ce are de facut unsindicat si mai putin pe batalia cu Dumitrascu.

  2. Pot sa inteleg anumite complexe, nu pot sa inteleg de ce unii sunt dispusi sa minta sau sa insulte pentru a si le depasi. N-aveti nimic a-mi demonstra mie. Ignorati-ma. Eu asta fac cu dumneavoastra.

 33. #4

  1. I-am explicat si lui Ștefan vpă explic și dumneavoastră, Eram pe drum dinspre Sofia spre Bucuresti, n-am aprobat niciun comentariu. La Giurgiu am oprit si le-am aprobat si am si raspuns.

  2. Pentru informarea dumneavoastra lucrez in domeniu de prin 1996, si am inceput de pe sectie. Dupa care am lucrat la MJ si ANP. Din cei 15 ani de munca, 12 sunt la MJ – ANP si 3 la MAI – INA si Politie. Daca dumneavoastra vi se pare tangential, n-am a comenta. Sa fiti sanatos.

  Nu credeti deci tot ce auzit, multe minciuni circula. Daca va intereseaza viata si opera subsemnatului va pot pune la dispozitie un CV. Astept un mail.

 34. #3
  1. Eram pe drum de la Sofia la București, evident că nu puteam să moderez. Puteai să dai un telefon și te lămuream.

  2. Ți-am răspuns și ți-am explicat cum e cu complexele, stereotipurile și realitatea paralelă. Din păcate ai avut o reacție disproporționată.

  3. Sper că ne-am lămurit.

 35. In ordine…
  @ #1
  1. Nu fac atacuri la persoana, raspund doar unor minciuni. Și, niciodata nu am instigat la violență. Am văzut însă cazuri de colegi unii care ardeau păpuși. In schimb, dumneavoastra chiar asta faceti.
  2. Nu mă interesează nicio funcție la ANP sau MJ, iar în ceea ce privește ținuta sunt cel care atunci când a depins de mine am acordat restante pe 2 ani si am si acordat tinuta.
  3. Poate ca v-a scapta, dar imbunatatirea conditiilor de munca este preocuparea subsemnatului de foarte mult timp. Motiv pentru care si avem in Acordul Colectiv prevederi in acest sens.
  4. Daca in opinia dumneavoastra sunt sau nu intr-un fel, nu-i niciun bai. Din pacate ni puteti mai mult decatb afirmatii din categoria propagandei galbene.
  5. Ocupati-va, si dati-va masura. Nu va inchipuiti ca ma speria anonimul care vorbeste fara sa stie ce si n-are niciun argument.

 36. [quote name=”un nou incadrat”]Domnule Dumitrascu ne cunoastem de foarte mult timp.
  Faptul ca vreti competitie,nu trebuie sa deranjeze pe nimeni,asa este in democratie……..
  Dar nu puteti sa va debarasati de atacurile la persoana,pe care zilnic le dezvoltati pe site ptr. a cistiga.
  Va atragem atentia ca instigati personalul la violenta,in aceste zile tulburi.
  Daca vreti un ciolan de ros,nu expuneti personalul la riscuri,sunt si alte modalitati nedemocratice prin care puteti ajunge in structurile de virf ale ANP-ULUI sau MJ-ULUI de unde puteti da dispozitii sa avem o tinuta coresunzatoare……sa imbunatatiti conditiile de munca ale angajatilor.
  Am atras atentia,nu cu mult timp in urma ca iarasi ati declansat un razboi impotriva snlp-ului.
  Daca vreti razboaie mediatice va informez ca de aceasta data va fi altceva.
  In opinia mea sunteti un mare mincinos care sta zilnic in fata calculatorului,iar pe unde mergeti ,instigati personalul la violenta,nesupunere si alte promisiuni desarte.
  De astazi o sa ne ocupam,in mod special de dumneavoastra.
  Lansez tuturor liderilor si membrilor snlp sa nu mai lasam aceasta persoana sa manipuleze oamenii si sa raspundem pertinent si nu jignitor la atacurile murdare pe care le posteaza zilnic.[/quote]
  pentru ca cei pe care i-ai ajutat la concursuri au obtinut numai calificative slabe si au picat si testarile psihologice de la ex. de ofiteri,asa sunt de buni.

 37. Dom’Presedinte ,finu Alecu va vazu ca intrarati in polemica cu liderul FSANP.Parerea lui e ca va pierdeti timpul .Finu doreste sa va adreseze 2 intrebari:1.Ce contine metodologia referitoare la instructiunile de aplicare a Deciziei 407?Ea a fost supusa dezbaterii publice?2.La ce se refera demersul privind sectorul operatiV?Finu propune ca celor din sectoarele operativ,medical si SEAP sa li se acorde si cele 7 zile co suplimentar taiate pe timpul MM.Trebuie avut in vedere ca cei de la ture lucreaza in conditiile cele mai grele;efectueaza ore suplimentare,personal insuficient,durata de lucru este anormala,sau lucreaza in zilele cind 18 milioane sarbatoresc sau dorm.Mai spusa finu ca acea norma referitoare la acordarea co suplimentar sa nu fie permisiva si sa beneficieze toti,cum era o data la sporul tbc ,ca-l miniem pe bunul D-zeu

 38. 1.As dori sa ii reamintesc lui Ștefan pe la începuturile sindicalismului cum ne apară la Jilava în fata lu ,,dughila”.
  2. La o ședința de sindicat la Jilava ,am propus darea în judecata a instituției pentru restante bănești cuvenite , Ștefan a spus atunci ca nu se poate ,acum se practica de toți bugetarii
  3.Nu prea exista comunicare cu membrii de sindicat care muncesc de pe la 6 dimineața pana la 6 seara .
  4. Cauta timp și pentru cei din teritoriu ,o data pe an e prea putin .

 39. Ai reusit Dumitrascule sa ne detasezi cu forta doi colegi de la Galati,ptr. faptul ca au fost mai insistenti in luarile lor de cuvint,practic au cerut locuinta de servici.
  Ai fost blind si au ajuns cei doi la Timisoara si Gherla,ptr. ca asa au vrut muschii tai.
  Era cit pe ce ca unul din detasati sa-si piarda familia din cauza acestei detasari.
  Acest lucru se intimpla,cind erai director adjunct si ai participat la bilant in unitatea galateana.
  Ai mai reusit sa fii director economic la Rahova doar opt ore,timp in care lumea si-a dat seama ce caracter ai.
  Daca astazi un membru fsanp ar pati ce au patit colegii nostri,care ar fi reactia ta?
  Normal ca ar trebui sa ai o atitudine negativa,dar la aceea vreme cine ajungea la nasul tau,erai prea dotat.
  Stim ca atunci cind erai director adjunct schimbai camasile ca pe ciorapi,ne-ai luat din banii de haine si le-ai dat alta destinatie,doar o aveai in spate pe mamica Macovei, (editat) si mai ai tupeul nemasurat sa zici de snlp ca este galben.
  Poti sa infiintezi sindicate si peste prut,ptr. mine esti un mare mincinos si (editat) in acelasi timp.
  Am inteles ca ti-ai cumparat pantofi cu doua virfuri,ca sa nu stie adversarii daca vii sau pleci,au fost cumparati de mamica Macovei din salariul de europarlamentar.
  (editat)

 40. Domnilor lideri (sau preferati sa va spun presedinti?),de ce oare am neplacuta senzatie ca sunteti precum politicienii (de la putere si din opozitie) care isi “dau in gura” la talk show-uri, iar dupa terminarea emisiunilor la Tv merg brat la brat la un sprit fericiti ca – vorba lui Badea – ‘i-am prostit pe prosti’-in cazul nostru membri de sindicat FSANP si SNLP, fara functii de conducere (sau era mai bine spus “cotizanti”?)
  Cred ca va cunoasteti unul altuia adresele de mail si numerele de telefon……din asta puteti deduce ce doriti

 41. Am postat pe FSANP si inca sta in „moderare” 😆
  Vi se pare ilogic ce spun ? Concluzionati voi:

  Dumitrascu,
  Sigur n-ai plans cand ai postat aricolul asta ?
  De ce te intreb ? Pentru ca ma gandesc la acel Penifest pe care l-ai folosit ca instrument impotriva tuturor regulilor pe care le insiri aici. Putina rusine ar trebui sa-ti fie mai ales ca oamenii stiu ce a insemnat Penifest…o mare oaza de atacuri continue la persoana, denigrari, jgniri de tot felul. Ce sa fie asta oare ? Doar ipocrizie ?
  Pai tu vorbesti de etichetarea celui cu care dialoghezi ? Eticheta asta de „galben” pe care o tot aduci in discutie cu se identifica ? Cumva cu vreo regula interzisa in ce priveste dialogul ?

  Ai si tu dreptate intr-un fel Dumitrascule ! Numai tu poti afisa comentarii jignitoare ca doar esti MODERATOR, nu ? :)) Ai si tu o ocupatie. Cu firmele de concultanta nu prea ti-a mai mers dupa ce ai realizat unele statute de sindicat (ale federatiei tale) cu sume de pana la 8000 RON !!! Cu siguranta stiu asta toti oamenii din federatia ta. Si nu cumva erai si in afara legii fiind total in conflict de interese ? Acum ce hram mai porti ? Te-ai dus la vale cu firmele tale si incerci pe linia asta sindicala care oricum nu-ti aduce plus de imagine prin comportamentul deviant pe care-l afisezi fata de regulile de bun simt…

 42. Stefan,
  Acest (editat) nu merita sa stea langa noi la masa negocierilor si ori de cate ori va fi nevoie de prezenta sindicatelor in diferite sedinte, intruniri, comisii, etc…
  O forma de a ignora (editat) este de a REFUZA intalnirile la care acesta isi anunta prezenta. Ne putem face agenda proprie….

 43. Tot ce ai expus Stefan il va determina pe Dumitrascu sa tina la infinit in moderare comentariul 🙂

  Dumitrascule, prezinta un CV in ce te priveste pentru a concluziona lumea din ce te-ai nascut mare lider de sindicat. Un individ care nu a avut legatura cu sistemul penitenciar decat tangential nu are cum sa emita pretentii.(editat)

 44. Am raspuns postarilor de pe FSANP dar comentariile isi asteapta moderarea, inca:

  1.
  SNLP nu a avut niciodata 11600 de membri. Nici nu avea atatia salariati sistemul in 2004. La constituirea care s-a produs absolut similar SNPPC din Politie (sindicat prieten cu FSANP), a avut cam 6500. Jilava pe care o reprezentam s-a adaugat mai tarziu, fara sa ma impinga Binisor sa ma grabesc. La un momentdat chiar imi propusesem sa studiez alternative dar nu exista niciuna sau cel putin la Jilava nu aflasem de ea. Daca Alin venea inainte de constituirea filialei Jilava si era respins pe motiv ca „seful a dat ordin” aveam alta discutie.

  SNLP a urcat la peste 8000 de membri pana in 2006, moment de la care ai preluat gestionarea relatiei ANP-sindicate si stii ce-ai facut. Ai transformat FSANP in organizatie galbena relationand prieteneste cu Alin si punand presiune pe liderii SNLP care au cedat unul cate unul. Cand am fost desemnat prin vot presedinte SNLP, organizatia avea 6300 de membri. La cine am venit prima data in audienta cu Doru Costin? La tine si la Serban si am stabilit impreuna ca opriti prigoana si tratati egal sindicatele. In 3 ani SNLP a urcat la 7500 printre care te aflai si tu la un momentdat si impreuna cu sindicatele din PUBLISIND, era aproape de 8000. Stii perfect de bine aceste cifre. Niciodata nu a afirmat cineva ca SNLP are 11.000, deja exagerezi. Majoritatea pierderilor le-am avut prin pensionari suprapuse pe blocarea angajarilor. In niciun caz nu se poate afirma si esti direct Buratino daca faci asta, ca PUBLISIND/SNLP a pierdut prin afilieri FSANP mai mult decat este invers.

  2.
  Poti sa sustii cu tarie si sinceritate ca, in calitate de dir gen adjunct ANP, nu ai avut nicio contributie la migratia unui numar de 1500 de membri de la SNLP la FSANP in perioada 2006-2007? Grija ca am luat ruleta si ma uit la nas! Hotul striga hotii! Esti belea cu geneza aia. S-a demilitarizat si Politia, de ce nu ai o problema cu SNPPC, ca aia erau 60.000 la constituire nu 7000 ca noi.

  3.
  Aceasta este o capodopera de comentariu.

  Cand vreodata draga Luca mi-am permis eu sa te jignesc in asa hal incat sa oblig adminul sa editeze? De te stropsesti?
  Sa fie de natura o biata manauta de salariati care ti-au iesit din formatie, sa te deranjeze atat?

  Ai vreun target de scoatere membri din SNLP? Pai tu vorbesti de culori care nu stiu ce i-ai facut lui Gavrilas de a trebuit sa ne scufundam un an in interpretari juridice ca sa recunoasca noua entitate.

  Pai stii tu draga Luca ce inseamna un sindicat galben? Nu e galben ala care are galben in sigla ci ala care lucreaza mana in mama cu conducerea in dezinteresul salariatilor. Habar n-am in ce dezinteres lucrezi tu, auzisem de bine, dar stiu ca ati facut tot ce ati putut ca sa-i speriati pe cei 15 iesiti din rand, punand presiuni inclusiv prin director si jurist. Sigur ca probabil mentinand ritmul vei reusi sa scapi de sindicatul „galben” aservit conducerii dar oprimat de aceasta.

  Capodopera de postare a unui lider cu state vechi in FSANP!

  4.
  Chiar tu ai incarcat Statutul Cartelului ALFA pe scribd. Vezi lit c):
  „Articolul 2
  (1) Membrii CNS “Cartel ALFA pot fi:
  a) federaţiile
  b) centralele naţionale
  c) sindicatele naţionale
  denumite în continuare federaţii.(…)”

  Dupa constituire si FSANP si SNLP au fost afiliati direct Cartel ALFA. Constituirea SNLP a fost perfect legala desi ati atacat-o peste tot. La discutiile privind constituirea au participat nume de seama din miscarea sindicala romaneasca. Sindicatele nationale sunt considerate forma optima de asociere sindicala astfel incat sunt prevazute de confederatii cu posibilitatea afilierii directe.

  Dupa demilitarizarea politiei si penitenciarelor exista optiunea unei degringolade sindicale cu zeci de lideri si liderasi si cu o miscare sindicala fragmentata care nu ar fi inglogat un procent mare de salariari si asta pe un termen nedefinit. S-a optat pentru miscari sindicale masive si s-au format comitete de initiativa.

  Au luat nastere la distanta de 2 ani doua sindicate in oglinda. Intai SNPPC la politie si apoi SNLANP la penitenciare, exact in acelasi sistem, pe un principiu simplu. Chiar daca in comitetele de initiativa si-au bagat codita sau chiar fizicul ofiteri cu functii de conducere importante prin sistem, acestia nu putut controla miscarea care s-a format.

  Ca membru SNLP de la infiintare si ca lider sindical din 2006, nu-mi amintesc de presiuni din partea conducerii ANP decat in anii 2006-2007 cand primeam adrese in care eram atentionati ca suntem in conflict de interese si ca avem interdictii. In rest, indiferent de directorii care se succedau la Jilava si erau nume grele, nu am ezitat sa ne impunem revendicarile inclusiv organizand primul protest public din sistem chiar daca a fost doar o greva japoneza in Rahova si Jilava.

  As respecta ca pe un partener organizatia sindicala cu care coexistam in sistem, indiferent de numarul de sindicate pe care le constituie si de efective de membri, cu conditia sa se abtina de la denigrari. Cand singura metoda de recrutare de membri ramane afirmatia ca SNLP este un sindicat galben, inseamna ca oferta noua este subtire. Se sustine despre SNLP a a fost format de ANP, insa el a fost preluat de oameni iar presedintele initial nu a pastrat functia decat 2 ani, insa FSANP s-o fi format prin fronda dar a fost extins de conducerea ANP si preluat de aceasta. Binisor doar si-a dorit sa devina presedinte SNLP, Dumitrascu chiar a reusit sa reprezinta FSANP ca lider dupa ce l-a consolidat ca director.

  Doua intrebari de bun simt, Sorin: daca erai director general adjunct in 2004-2005, ce structura sindicala crezi ca era astazi majoritara in sistem si ce culoare ar fi avut? 🙂

 45. Ridicati va rugam si aceasta problema.
  #37 A P 12-03-2012 21:50
  Cred ca desfiintarea GI si transformarea in EO in unitatile cu regimuri SD si D este o mare greseala,daca ANP ar analiza obiectiv ar observa ca f.multe probleme sunt la p cu astfel de regimuri,cred ca dl Stancovici ar putea gasi alta solutie prin reducerea numarului initial de componenti (de ex 16 in total in loc de 20) si mentinerea ca EOS,cine va intervenii cand ppl il vor sti din serviciu?pregatirea este ca la EOS ,cand au timp acestia sa se pregateasca la fel daca sunt in serviciu?Reanalizati va rog domnilor din sectorul SDAR si mentineti EOS sunt foarte utile.

 46. Domnule Dumitrascu ne cunoastem de foarte mult timp.
  Faptul ca vreti competitie,nu trebuie sa deranjeze pe nimeni,asa este in democratie……..
  Dar nu puteti sa va debarasati de atacurile la persoana,pe care zilnic le dezvoltati pe site ptr. a cistiga.
  Va atragem atentia ca instigati personalul la violenta,in aceste zile tulburi.
  Daca vreti un ciolan de ros,nu expuneti personalul la riscuri,sunt si alte modalitati nedemocratice prin care puteti ajunge in structurile de virf ale ANP-ULUI sau MJ-ULUI de unde puteti da dispozitii sa avem o tinuta coresunzatoare……sa imbunatatiti conditiile de munca ale angajatilor.
  Am atras atentia,nu cu mult timp in urma ca iarasi ati declansat un razboi impotriva snlp-ului.
  Daca vreti razboaie mediatice va informez ca de aceasta data va fi altceva.
  In opinia mea sunteti un mare mincinos care sta zilnic in fata calculatorului,iar pe unde mergeti ,instigati personalul la violenta,nesupunere si alte promisiuni desarte.
  De astazi o sa ne ocupam,in mod special de dumneavoastra.
  Lansez tuturor liderilor si membrilor snlp sa nu mai lasam aceasta persoana sa manipuleze oamenii si sa raspundem pertinent si nu jignitor la atacurile murdare pe care le posteaza zilnic.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)