www.snlp.ro Web analytics

AMR 3 luni


Coalitia s-s decis si a anuntat astazi cresterea salariilor cu 15% din luna iunie 2012. Reparatie morala, mita electorala, atingerea targetului inainte de termen, judeca fiecare… Presedintele Romaniei sustine ca tinta de comprimare a totalului salariilor bugetarilor a fost atinsa cu 2 ani mai devreme de termenul stabilt. De ce s-or fi grabit asa? Si cum de si-au revenit tocmai acum?

 

„(…) Traian Băsescu a prezentat şi argumente în sprijinul revenirii la nivelul salarial anterior.

Preşedintele a arătat că, potrivit datelor Ministerului Finanţelor, numărul salariaţilor în sectorul public era, în aprilie 2009, de 1.396.129, iar în ianuarie anul acesta de 1.196.067. El a mai explicat că, în 2009, „anvelopa salarială, totalul salariilor era 9,6 din PIB, iar obiectivul pentru 2014 era să ajungem la 7% din PIB”.

„Am atins 7%, de fapt, cu acurateţe 6,94%, la sfârşitul anului trecut. Deci condiţiile de revenire s-au îndeplinit la 31 decembrie. În numele prudenţei, şi Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu au zis: «Discutăm după primul trimestru, să vedem ce se întamplă». Dar parametrii conveniţi cu fondul s-au atins”, a spus preşedintele. (…)”

Sursa

http://www.gandul.info/news/salariile-bugetarilor-vor-creste-din-iunie-9391915

8 COMMENTS

 1. Stefane si totusi, oare putem spera ca ne vor reintregii salarile din iunie?
  Sau a fost doar praf in vant ca sa ne mai adoarma simturile si asa amortite de atata minciuna si lipsuri?

 2. Mai degraba decat sporuri, pe care inca le luam in suma compensatorie, am putea face o lista a tuturor drepturilor sau privilegiilor (meritate prin natura activitatii) pierdute: salarizarea si pensionarea speciala, premiul anual, prima de vacanta, alte premii si prime, si asa mai departe. Confidentialitate si fidelitate se acorda cu presiuni, sporul pentru studii superioare s-a dus, mai adaugati voi ca ma enervez.

 3. Personal niciodată nu am crezut în măririle de salariu decât la interogarea bancomatului dar așa zisa reîntregire a salariilor bugetarilor ar fi reală și adevărată DOAR dacă ne-ar înapoia și sporurile tăiate?!

 4. Si de ce samai obtina 7-8 % de la bugetari ? Nu sunt astia cei care au suferit ? Ma scuzi, exista si tendinte masochiste printre unii bugetari….
  Sa ne trezim dracu din adormirea si indobitocirea la care am fost supusi inca de 22 de ani incoace….

 5. Oricum daca nu fac aceasta revenire nici pragul de intrare in parlament nu-l obtin,daca o sa revina salariile cred ca mai obtin in plus 7-8% de la bugetari si familiile lor,cat despre guvernare nu au nici-o sansa.

 6. Sa-i votam,dragi tovarasi…!Ce generozitate,ce grija fata de semeni,fata de nevoile lor,de lipsa de mancare din frigider si de lipsa banilor pentru viata!Sa-i votam!Eu unul o sa-i votez doar daca votul pentru ei o sa-l bag intr-o urna funerara gravata cu numele lor si mirosind a cenusa proaspata!
  Multumim draga Basescule,draga Boc,draga Elena!Sa va fie viata de acum inainte asa cum ne-a fost noua in ultimii 2 ani.Sa va dea Dumnezeu tot ce v-a dorit poporul ROMAN din care voi sigur nu faceti parte!

 7. Daca mai raman la guvernare,dupa cate vad UDMR forteaza mana,sa vedem ce va fi,pana nu-i vedem nu-i mai credem.

 8. Indiferent de motivul pentru care aleg astia sa-mi reintregeasca salariul, stampila de vot o voi folosi in raport cu umilinta la care am fost constrans sa o accept in ultimii ani. Nici dublarea salariului nu ma poate prosti. Si ar fi bine ca romanii sa constientizeze cel mai anticonstitutional Guvern din ultimii 22 de ani…

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)