www.snlp.ro Web analytics

ANP accepta provocarea SNLP. Abonamente medicale gratuite!

Asa cum am informat intr-un articol anterior, legislatia actuala permite deducerea din impozit, a abonamentelor medicale suportate de angajati, in limita unui plafon de maxim 400 de Euro anual. Aplicarea acestei prevederi a fost solicitata de SNLP avand in vedere parteneriatul cu MedLife, in baza caruia membrii SNLP si familiile acestora pot obtine abonamente la preturi preferentiale. Practic prin aplicarea acestor norme noi, abonamentele respective devin gratuite, asa cum am anuntat.

DGA ANP Ioana Serban ne-a informat astazi cu privire la solutia favorabila gasita de ANP in sensul ca prevederile legale invocate de SNLP sunt corecte si urmeaza modificarea aplicatiei de pontaj si instruirea corespunzatoare a factorilor responsabili. Detalii despre oferta SNLP/MedLife respectiv despre servicii si tarife se pot obtine prin intermediul presedintilor de filiale SNLP.

5 COMMENTS

  1. Buna ziua. Dl. Ștefan de impozitarea decontarii medicamentelor la pensionari ce se mai aude.

    • la pensionari presupun / nimic nou / MJ a dat un raspuns unui pensionar din sistem insa acel raspuns luat ca reper este eronat – au raspuns ca unui salariat in activitate / deci nu ajuta / pana una alta ANP mentine regimul de impozitare

  2. La accesarea link.urilor din articolul trecut legat de abonamentele Medlife, nu se regăsesc informații legate de prețurile abonamentelor si ce conțin ele. Cred ca ar fi de ajutor.
    Mulțumesc, o seara buna.

    • asa este / au stat pe site 3 ani / dupa acel articol MedLife ne-a rugat sa le retragem din spatiul public / probabil multi au vrut sa ia de-a gata ceea ce noi am negopciat 1 an si am cultivat alti 3 ani, pentru a produce efecte la momentul oportun / detalii vor fi la dispozitie asa cum reiese din descrierea ofertei, la presedintii de filiale SNLP

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)