www.snlp.ro Web analytics

Abonamente MedLife gratuite pentru membrii SNLP

 In urma cu trei ani, PUBLISIND/SNLP au demarat un parteneriat puternic cu MedLife materializat, la finalul unor negocieri care au durat un an de zile, printr-un acord privind contractarea prin sindicat a unor abonamente la servicii medicale, la preturi foarte mici. Spre deosebire de o asigurare cu valoare fixa, abonamentul presupune plata lunara prin sindicat (retinere pe statul de plata) a unei taxe modice beneficiind in schimb de o lista de servicii gratuite sau la pret redus redus, fara o limitare in functie de valoarea serviciilor utilizate. Nu avem cunostinta de existenta unor astfel de abonamente in Romania, la preturi mai mici decat cele negociate de PUBLISIND/SNLP.

Preturile pentru fiecare nivel de abonament precum si serviciile incluse, pot fi consultate pe pagina dedicata ofertelor pentru membrii PUBLISIND/SNLP, respectiv www.avantaje.publisind.ro – oferta MedLife. An de an numarul abonatiolor a crescut insa nu suficient cat sa putem discuta cu MedLife o scadere consistenta a tarifelor conform planului publicat pe pagina mentionata, fie din lipsa de informare fie din lipsa de interes pentru acest parteneriat. Daca anumite detalii ale ofertei pot fi imbunatatite, va rugam sa ne transmiteti opiniile voastre.

In paralel cu aspectele susmentionate, anumite modificari ale normelor fiscale ne-au atras atentia inca din faza de proiect. Ulterior adoptarii, aplicarea acestor prevederi a fost neclara in lipsa unor norme metodologice. Ulterior, pe baza parteneriatului cu MedLife si a prevederilor fiscale mentionate, SNLP a initiat o intalnire cu conducerea ANP in cadrul careia a fost dezbatuta propunerea de decontarea a acestor abonamente care ar deveni in acest fel, gratuite, legislatia in vigoare fiind de natura a justifica un astfel de demers.

Pe baza aspectelor discutate cu ANP am transmis adresa de mai jos, urmand ca impreuna cu administratia sa setam parametrii pentru decontarea serviciilor medicale respective. Prin acest demers urmarim ca un numar cat mai mare de membrii SNLP sa fie abonati la servicii medicale de calitate care includ cele mai moderne tehnici si aparate, precum si salvare la solicitare, in cazuri urgente. Cu cat mai multe masuri de siguranta pentru situatii critice, cu atat mai mult un nivel de viata mai ridicat.

Mai mentionam si faptul ca pe baza cardului MedLife, care se poate obtine doar in urma unui astfel de parteneriat intalnit in mod normal doar la marile corporatii si mai putin la sindicate, membrii SNLP pot beneficia de reduceri substantiale inclusiv la lucrari stomatologice sau la multe alte servicii negociate de MedLife, cu terti – beneficii card.

8 COMMENTS

 1. dl presedinte, ce ne puteti spune despre o.u.g 90/2017 si o.u.g. 91/ 2017? Avize favorabile din partea tuturor comisiilor.
  Ce urmeaza? Pe noi cu ce ne „afecteaza”??

 2. Si cu cine trebuie sa luam legatura pentru a semna un contract? Cu cei de la resurse umane sau cu liderul de sindicat?

  • Cu presedintele de filiala SNLP va trebui sa iei legatura. In cazul in care intampinati probleme in acest sens, contacti-ma la e-mail snlp.tichilesti@gmail.com sau telefon 0735644057. Vom clarifica impreuna procedura de aderare la un abonament MedLife.

  • Am făcut prin IPA un astfel de abonament…este110 pe luna, dar pt.2 persoane…full( executive)

   • Calitatea de membru SNLP iti da posibilitatea de a beneficia de un abonament „executive” la doar 24 euro.

   • Vineri am fost contactat de colegii din politia de frontiera Constanta afiliati la Europol care au transmis ca oferta IPA a fost actualizata iar preturile sunt mai mari decat ale noastre astfel incat vor face un grup la noi. Nu avem vreo concurenta cu nimeni cu atat mai putin cu structuri de alt tip decat sindical. Anterior am avut si noi tipuri de abonament family inclusiv cu 1-2 copii, dar Medlife a decis sa renunte la ele. Si nu stim exact ce includ alte oferte la cele 3 niveluri de abonare.

 3. Un demers foarte bun, care o sa contribuie substantial la mentinerea sănătății personalului din penitenciare. Personal la MedLife imi fac analizeze, dar nu stiam de un asemenea acord, achitand integral toate costurile. Astept cu nerabdare mai multe informatii, despre card, costuri abonamente,etc

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)