www.snlp.ro Web analytics

ANP acorda vouchere. Miercuri stabilim detaliile

ANP invita sindicatele la o intalnire tehnica, miercuri pe 28 februarie 2018, pe tema acordarii voucherelor de vacanta. La precedenta intalnire pe aceasta tema, ANP s-a exprimat nefavorabil privind aplicabilitatea acestui drept in sistemul penitenciar.

Din acest motiv SNLP a formalizat demersul si a solicitat in scris acordarea voucherelor, argumentand pe larg, in stilul obisnuit. Ulterior, interpretarile s-au mai îmbunat, astfel incat miercuri ne vedem unii cu altii sa stabilim detalii privind acordarea si nu doar sa ne certam pe aplicabilitate. Nu avem nicio indoiala ca dreptul se va acorda in 2018, iar acest lucru inseamna un sprijin financiar binevenit pentru vacantele din acest an.

14 COMMENTS

 1. Poate insistati sa se acorde sub forma de bani asa ne putem relaxa unde vrem noi, nu unde vor ei ! 😉

  • ar fi ideal / insa nu chiar asta este intentia guvernului, altfel ar fi precizat

   • Ar fi bine sa fie acordat sub forma de bani cum se acorda acum ceva timp.
    Putin off topic: am vazut pe site-ul/forumul- coleg de lupta sindicala ceva legat de faptul ca angajatul nu ar trebui sa aiba salariul mai mic in timpul CO si vor initia niste actiuni in instanta.Intentionati ceva in legatura cu asta?

    • sunt deja procese puse pe rol pe aceasta tema / este un demers SNLP inceput ascum 2 ani / nu reluam detalii / riscam suprasaturarea

 2. O sa fie că la MAI și MApN.Se vor deconta după ce se întoarce omul din concediu in limita a 1450 lei.Sa nu acceptați acest lucru deoarece vom aștepta mult și bine până vom primi banii.Sa se acorde înainte de plecarea în concediu.Mult succes.

  • Ce naiba sa deconteze? Chitantele de masa la restaurant, benzina, cazarea ce mama naibii va intra in acest decont?
   Din experienta, cu bon de vacanta( din invatamant ) plateam si masa la restaurantul hotelului.
   Optez pt vouchere, bonuri valorice sau orice ceva cu valoare.
   Multumesc.

 3. Speram ca pe 28 sa ne spuneti cand vom intra in posesia lor.
  Multumim mult si…
  sa fie cat mai repede.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)