www.snlp.ro Web analytics

Tudorel si focul. Unul se joaca cu altul. Statutul special in consultari reluate

DBad-Decision.jpgesi mizam cel putin pe cel putin atata intelepciune care sa-l fi dus pe ministrul justitiei departe de o greseala penibila, totusi Tudorel Toader a deci in contra a tot ceea ce am discutat legat de modificarea statutului nostru special. Avem un statut in varianta restransa, blocat in Parlament in asteptarea unei conexari sustinute de MJ cu proiectul integral negociat cu sindicatele, iar ministrul nostru ce face?

Posteaza in urma cu cateva minute, pe pagina MJ, cu nonsalanta, varianta de text convenita cu noi in vederea trimiterii direct la camera deputatilor pentru vot in plen. Deci o posteaza ca proiect distinct care va urme toata procedura lunga si greoaie (parcursa deja de primul proiect) in transparenta publica, avizare la MMJS si MFP, urmand apoi sa fie discutat in Guvern, trimis la Parlament si asa mai departe…

Cu asta, dumnule ministru, ne-aratati direct si pe fata cam cat valoram in ochii dvs! La fel va vom arata si noi! Deja se aduna motivele pentru un miting ca-n vremurile bune.

Captură de ecran din 2017.12.20 la 09.47.51.png

 

13 COMMENTS

 1. Domnule Teoroc, acum ca se rescriu statele de functii, asa cum v-au mai rugat si colegii in trecut si le-ati promis ca veti discuta cu conducerea ANP, despre faptul ca noua lege de salarizare prevede functiile cu studii superioare pentru agenti si ca trebuie stabilite care functii de agenti vor fi incadrate cu studii superioare (Ex. sef escorta,sef PL,sef garaj,educator,contabil,monitor sportiv),ati ridicat aceasta problema? Sper ca nu raman in continuare acesti colegi care au studii superioate incadrati tot pe functii cu studii medii, desi legea permite incadrarea acestora pe studii superioare ?Daca ati discutat care va fi abordarea acestei probleme?Sunt multi colegi agenti cu studii superioare de care sistemul se foloseste de ani de zile, profitand de capacitatea si studiile acestora si moral ar fi ca ei sa fie incadrati cu studii superioare, daca indeplinesc conditiile.Acest lucru il asteapta cei aflati in situatia prezentata, de la sindicat, de la liderii acestuia, ca sa li se recunoasca si lor mai mult moral studiile, pt. ca financiar diferenta e mica intre un agent cu studii superioare si unul fara, fata de diferenta dintre un agent cu studii superioare si un ofiter.  Astept raspunsul dumneavoastra!Va multumesc anticipat!

 2. Un singur lucru am de spus!!! Isi bate joc de noi acest ministru!!! Cum facem putin scadal parcă îl auzi!!! Voi rezolva totul,statut,ore suplimentare,tot!!! Isi bate joc!!! Oare cât mai rabdam?????

 3. Oare de cand ofiterii de penitenciare se impart pe corpuri in ofiteri cu academie si ofiteri fara academie? Asa a se invata la academie?

 4. In actuala forma, acest statut defavorizeaza clar ofiterii cu academie…sper din tot sufletul sa nu se aprobe niciodata aceasta forma!!!

 5. Rog mult, limbaj decent / suntem un site de profesionisti nu de microbisti / se uita si oameni din afara sistemului / sa oferim o imagine de institutie din structura de aparare nationala / multumesc de intelegere

 6. Daca tot nu ne lasati sa ne exprimam ce gandim despre aceste personaje…,va rog sa nu le mai postati atunci…,prea multe paravane…,dupa cum se vede lumea nu prea ii mai agreaza…!

 7. Afară afară ,cu (editat) din țară…,lasă-ne (editat),ne-ai aburit destul… Gata, mergem peste ei

 8. Domnule Stefan, asa inopinant in numar mai restrans,red ca asa preventiv ar fi bine sa il ,,colindam” vineri, inainte de Craciun,ptr. ca asa e frumos !!!!

 9. Foarte periculoasa situatie. Sa zicem ca ar intra la vot final in sesiunea de primavara 2018. Daca se intampla, insa, ceva la vot, asa cum am mai patit si la celalalt Statut, proiectul legislativ fiind pentru lege organica, nu mai poate fi dezbatut in aceeasi sesiune. Deci, de abia prin toamna lui 2018 ar mai putea reveni in atentie. Si asa mai departe, pana la calendele grecesti. Ori, sa fim seriosi, pericolul de a se certa opozitia cu actuala putere este maxim. De a nu se intruni cvorumul necesar, de asemenea. Iar noi suntem prinsi la mijloc. Nu inteleg de ce nu se constientizeaza pericolul si nu se apasa pe acceleratie. Nu ma refer la SNLP, neaparat. Ci, mai degraba, la ANP si altii.

 10. Pe ei pe mama lor, j……….. …. … eu nu mai suport un batran (editat) care-si bate joc de mine , de noi…

 11. De data aceasta dl presedinte sa mergem pana la capat! Refuzarea muncii suplimentare, miting/ mitinguri f mari, etc.!!!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)