www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

BNS: protestele sunt indreptatite, membrii sunt incurajati sa participe

Blocul National Sindical emite un comunicat prin care apreciaza ca protestele in derulare sunt o consecinta a politicii Guvernului care a blocat constient si premeditat dialogul real.

Actiunile de protest spontan sau organizat, care se produc in Bucuresti si in alte orase din Romania, sunt absolut indreptatite. BNS nu va participa institutional la actiunile organizate de formatiuni politice dar incurajeaza membrii de sindicat sa se solidarizeze cu manifestarile pasnice si civilizate.

 

Document atasat

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Comentarii

0 #10 Sindicalist 22-01-2012 21:55
Pentru Vierme:

Iti apreciez duritatea cuvintelor dar daca ai deschide si matale bine ochii ai observa un semn de intrebare la sfarsitul propozitiei. Daca am intrebat tocmai de aceea am facut-o, pentru ca nu prinsesem stirea de la inceput si doream sa ma conving de niste lucruri. Sa nu mai luam in seama si accentuarea presei a anumitor subiecte care sa produca un efect mai puternic....

Ti-as fi raspuns cu acelasi ton ingamfat cu care mi te-ai adresat dar consider ca am o educatie totusi. Nici nu ti-ai imagina ce-mi poate iesi din gura dar te iert. Crede-ma pe cuvant ! Sunt intr-adevar unele frustrari ce nu pot fi linistite decat prin folosirea unor dejectii. Ti le accept, poate in felul asta te simti mai bine acum.

Cu privire la faptul ca sunt sindicalist...: )) sunt mai mult decat te-ar duce pe tine mintea........
0 #9 Vierme 21-01-2012 20:25
Pt. Sindicalist,
Deschide bine urechile cand asculti ceva la televizor iar daca e de la radio sant e vai de tine, te discreditezi singur, era vorba de restantele la echipament, restante care trebuiau date in 2011 si dupa cum vezi stimabile sindicalist suntem in 2012, vai de tine, din cauza asta suntem unde suntem, nu era vorba de taieri salariale sau procese castigate, ca va mai place sa va bagati in seama ca ceva in cevaaaaaaaa.
+1 #8 Ciumplac 21-01-2012 15:20
Citez pe Sindicalist:
ULTIMA NOUTATE:

JANDARMERIA A PRIMIT SALARIILE RESTANTE !

ESTE VORBA DE RESTUL PANA LA 25 % CU CAT AU FOST REDUSE ?

Daca aceasta stire este adevarata, maine si nu mai tarziu ar trebui sa iesim in strada !!!!!!!


Esit sigur de asta??
Ar fi vai mama lor
+2 #7 Ciumplac 21-01-2012 15:19
In strada sub orice forma,in strada avcum este momentul sa scapam de Base si sleahta lui,mi-au infometate copii nenorocitii.
0 #6 Boc 20-01-2012 21:09
CAPUL LUI MOTOC VREM.
Ghici ghicitoarea mea, cine base e?
Lasa-ne, lasa-neeeeeeeee eeee.
Nu mai suport sa vad oameni mai inalti decat mine, n-o sa demisionez niciodata ofticosilor, ce daca sunt mic, base si udrea ma fac mare.
+1 #5 Sindicalist 20-01-2012 15:18
ULTIMA NOUTATE:

JANDARMERIA A PRIMIT SALARIILE RESTANTE !

ESTE VORBA DE RESTUL PANA LA 25 % CU CAT AU FOST REDUSE ?

Daca aceasta stire este adevarata, maine si nu mai tarziu ar trebui sa iesim in strada !!!!!!!
0 #4 DOAR EU 20-01-2012 11:00
trebuie mers direct la cotroceni si dat jos (editat) BASESCU degeaba tot strigam in strada ca nu ne baga nimeni in seama si (editat admin) jandarmii ar trebui sa fie cu poporul ca si ei sunt in oala cu noi
+2 #3 Vierme 20-01-2012 06:22
Toti ciumpalacii sa vina sambata si duminica la Universitate, lasati televizoarele, aia consumati si curent, haideti acolo, asa scapam (editat admin).
+2 #2 Ștefan Teoroc 19-01-2012 17:36
Centrul actiunii acum este Piata Universitatii. Toate protestele adiacente, organizate in paralel, nu se pot compara ca impact cu ceea ce se intampla spontan si neorganizat, in fiecare zi.

Sa presupunem ca toate confederatiile ar conveni pe un plan comun (ceea ce este aproape imposibil / in ultimul timp au cam ramas BNS si ALFA pe baricade). S-ar investi cateva miliarde si ar fi adusi oameni la Bucuresti intr-o actiune cum au mai fost si nu au fost de natura a impresiona un guvern orb si surd la trambitele sindicale. Medicamentul pe care trebuie sa-l inghita acum nu trebuie sa fie sindical si ordonat. Asta si-au dorit, asta au.

In lipsa unui plan comun la nivel de confederatii, presupun ca suntem toti de acord ca actiuni mici, scurte, organizate si civilizate in alte locuri din capitala decat P-ta Universitatii, au un impact mai mult decat discutabil.
+1 #1 Prietenul 19-01-2012 16:41
Am inteles ca nu vor sa se amestece cu clasa politica, nu vor sa sprijine niciun partid politic, sa ajunga la guvernare.Sindi catele apara drepturile angajatilor, nu gireaza actiunile vreunui partid politic.Asta am inteles.Nu inteleg insa, de ce dupa mitingul USL de azi, nu putem ca in urmatoarele zile sa organizam si noi sindicatele unul , alaturandu-ne celor ce protesteaza de o saptamana in Piata Universitatii.S untem atat de multumiti, incat sa nu protestam???

Google Translate

Cauta in site

 • finul Alecu vrea sa fie contrazis 13.12.2017 16:47
  Nu e greu de imaginat ce strategii postliberare au "ei".Vor veni cu ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 13.12.2017 08:03
  este o balbaiala intre a se faca ca dau ceva si a nu prea avea din ce / ...

  Read more...

   
 • simona 13.12.2017 05:36
  Pâine și circ. Pentru a veni în întâmpinarea interesului opiniei publice ...

  Read more...

   
 • Anton 13.12.2017 00:22
  nimic specific, ma gandeam doar ca totul e o ciorba bine facuta pentru ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 22:20
  nici una nici alta, integral :) / putin mai specifica intrebarea si ...

  Read more...

Google AdS