www.snlp.ro Web analytics

BNS: protestele sunt indreptatite, membrii sunt incurajati sa participe

Blocul National Sindical emite un comunicat prin care apreciaza ca protestele in derulare sunt o consecinta a politicii Guvernului care a blocat constient si premeditat dialogul real.

Actiunile de protest spontan sau organizat, care se produc in Bucuresti si in alte orase din Romania, sunt absolut indreptatite. BNS nu va participa institutional la actiunile organizate de formatiuni politice dar incurajeaza membrii de sindicat sa se solidarizeze cu manifestarile pasnice si civilizate.

 

Document atasat

10 COMMENTS

 1. Pentru Vierme:

  Iti apreciez duritatea cuvintelor dar daca ai deschide si matale bine ochii ai observa un semn de intrebare la sfarsitul propozitiei. Daca am intrebat tocmai de aceea am facut-o, pentru ca nu prinsesem stirea de la inceput si doream sa ma conving de niste lucruri. Sa nu mai luam in seama si accentuarea presei a anumitor subiecte care sa produca un efect mai puternic….

  Ti-as fi raspuns cu acelasi ton ingamfat cu care mi te-ai adresat dar consider ca am o educatie totusi. Nici nu ti-ai imagina ce-mi poate iesi din gura dar te iert. Crede-ma pe cuvant ! Sunt intr-adevar unele frustrari ce nu pot fi linistite decat prin folosirea unor dejectii. Ti le accept, poate in felul asta te simti mai bine acum.

  Cu privire la faptul ca sunt sindicalist…:)) sunt mai mult decat te-ar duce pe tine mintea……..

 2. Pt. Sindicalist,
  Deschide bine urechile cand asculti ceva la televizor iar daca e de la radio sant e vai de tine, te discreditezi singur, era vorba de restantele la echipament, restante care trebuiau date in 2011 si dupa cum vezi stimabile sindicalist suntem in 2012, vai de tine, din cauza asta suntem unde suntem, nu era vorba de taieri salariale sau procese castigate, ca va mai place sa va bagati in seama ca ceva in cevaaaaaaaa.

 3. [quote name=”Sindicalist”]ULTIMA NOUTATE:

  JANDARMERIA A PRIMIT SALARIILE RESTANTE !

  ESTE VORBA DE RESTUL PANA LA 25 % CU CAT AU FOST REDUSE ?

  Daca aceasta stire este adevarata, maine si nu mai tarziu ar trebui sa iesim in strada !!!!!!![/quote]

  Esit sigur de asta??
  Ar fi vai mama lor

 4. In strada sub orice forma,in strada avcum este momentul sa scapam de Base si sleahta lui,mi-au infometate copii nenorocitii.

 5. CAPUL LUI MOTOC VREM.
  Ghici ghicitoarea mea, cine base e?
  Lasa-ne, lasa-neeeeeeeeeeeee.
  Nu mai suport sa vad oameni mai inalti decat mine, n-o sa demisionez niciodata ofticosilor, ce daca sunt mic, base si udrea ma fac mare.

 6. ULTIMA NOUTATE:

  JANDARMERIA A PRIMIT SALARIILE RESTANTE !

  ESTE VORBA DE RESTUL PANA LA 25 % CU CAT AU FOST REDUSE ?

  Daca aceasta stire este adevarata, maine si nu mai tarziu ar trebui sa iesim in strada !!!!!!!

 7. trebuie mers direct la cotroceni si dat jos (editat) BASESCU degeaba tot strigam in strada ca nu ne baga nimeni in seama si (editat admin) jandarmii ar trebui sa fie cu poporul ca si ei sunt in oala cu noi

 8. Toti ciumpalacii sa vina sambata si duminica la Universitate, lasati televizoarele, aia consumati si curent, haideti acolo, asa scapam (editat admin).

 9. Centrul actiunii acum este Piata Universitatii. Toate protestele adiacente, organizate in paralel, nu se pot compara ca impact cu ceea ce se intampla spontan si neorganizat, in fiecare zi.

  Sa presupunem ca toate confederatiile ar conveni pe un plan comun (ceea ce este aproape imposibil / in ultimul timp au cam ramas BNS si ALFA pe baricade). S-ar investi cateva miliarde si ar fi adusi oameni la Bucuresti intr-o actiune cum au mai fost si nu au fost de natura a impresiona un guvern orb si surd la trambitele sindicale. Medicamentul pe care trebuie sa-l inghita acum nu trebuie sa fie sindical si ordonat. Asta si-au dorit, asta au.

  In lipsa unui plan comun la nivel de confederatii, presupun ca suntem toti de acord ca actiuni mici, scurte, organizate si civilizate in alte locuri din capitala decat P-ta Universitatii, au un impact mai mult decat discutabil.

 10. Am inteles ca nu vor sa se amestece cu clasa politica, nu vor sa sprijine niciun partid politic, sa ajunga la guvernare.Sindicatele apara drepturile angajatilor, nu gireaza actiunile vreunui partid politic.Asta am inteles.Nu inteleg insa, de ce dupa mitingul USL de azi, nu putem ca in urmatoarele zile sa organizam si noi sindicatele unul , alaturandu-ne celor ce protesteaza de o saptamana in Piata Universitatii.Suntem atat de multumiti, incat sa nu protestam???

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)